No Big Deal.


Oooops så kan det gå...!!


Nyår är verkligen No big Deal. Det är faktiskt ganska överskattat tycker jag! Men sitter här nu med nåmålade naglar och inpackning i håret...Haha Men lite fin måste man ju få göra sig?!

Hmmmm....ett dilemma bara. Svart klänning med svarta strumpbyxor eller Svart kjol, svart linne med spets och hundfärgade strumpbyxor? Det är inte lätt alltså.. ;) Får se vad som känns rätt imorgon när jag kommer hem från jobbet. Vad det gäller håret ska jag nog vara lika tråkig som alltid...bara UTSLÄPPT som alltid. Men varför krångla till det så mycket? Utsläppt hår är ju JAG.

Snackade nyss med Sofie om hur underbart det är med snö och att glida nerför en nypistad backe med solen i ögonen på sin fina vita bräda med guldbindningar...Det är livet det! =D PÅ FREDAGMORGON ÄR JAG DÄR! Nice Nice blire...ska köra massa längd också, lite bra träning sådär efter allt julgott!

Suck för att jobba imorn! =( 12:00 - 17:15...Men hur mycket folk är ute och shoppar efter klockan 15 en nyårsafton?! Borde man inte vara hemma och förbereda vid den tiden? SÅÅÅÅ DUMT att ha öppet till 17.....


Det här är Kärlek!

working out

Woo! Nu har jag varit riktigt duktig idag. Var först ute och promenarede i 40 minuter i morse i det fina vädret =) Sen var jag hos Fredrik och planerade för morgondagen. Blir middag med Fredrik och hans vänner på Birger Jarlsgatan sen antagligen utgång..We will seee.
Men drog sedan direkt till SATS och tränade lite, körde på löpbandet 10 min gång, 30 min löpning och 10 min gång igen. Bra jobbat! Haha OCH välbehövligt, det var alltför länge sen jag besökte gymet nu. Men nu e man fit for fight igen!

Igår blev det myskväll hemma hos Magdalena med vegansk kladdkaka, hundrar och lite gammalt Sörpingssnack. Haha Men det var supertrevligt, kul att du flyttat hit tycker jag Maggan!

Håller nu på att fundera över WHAT TO WEAR imorgon?! Hmmmm....ska ta och kliva in i min garderob och testa lite olika outfits. De nya pumpsen från M&H är i vilket fall GIVNA! Dom gillar jag.

NU. Systemet.......jobbigt jag som inte ens vet var det närmsta ligger om man bor här på St. Eriksplan....

blåbär-smothie

Jag har precis invigt min födelsedagspresent från mammsen. Fick en STAVMIXER =) Det var något som stod högst upp på min önskelista i år. Väldigt användbar måste jag säga! Haha Har just lagat till en väldigt smaskig smothie med banan, youghurt, sojamjölk, blåbär och en skvätt skogsbärsjuice. Den måset ni pröva! OERHÖÖÖRT GOTT.
Hittade till och med färska blåbär nere på ICA. Haha men de var inte billiga vill jag lova, 30 spänn för typ max en deciliter. Men men man fyller ju bara en gång per år! Hehe

Shoppade lite idag igen...ett par nya pumps på H&M faktiskt (!). Sen blev det lite grejer till lägenheten, bl.a. en ny gardin. Råkade handla en T-shirt på H&M också, en väldigt cool en, på Trend...det är en dragkedja mitt på magen så man kan göra den antingen tight, halvtight eller baggy! Aja, de låter säkert lite skumt, men var väldigt snyggt! Svart också..

Ska nu iväg och ta en fika med Kennie sen blir det att baka en kaka hemma hos Maggan...och jag som skulle träna idag, det hinns visst inte med nu. Attans!


Ungefär såhär fin vart min goda smothie...Mmmm!

23 och gammal?!

Happy Bithday to myself =)

Idag fyller jag hela 23 år gammal. Rynkorna börjar komma krypandes och kärlekshandtagen gör sig påminda..Hehe Eller så ser jag exakt likadan ut som igår? Mmmm tror nog det faktiskt...förutom att ögonen är en aning trötta idag efter nattens bravader! Igårkväll var jag ute och käkade med Jenni och Emelie, supertrevligt hade vi. Tapas på en spansk restaurang här på St. Eriksplan blev det och dit måste man gå igen. Gott gott!
Jenni och jag drog viadare till Stureplan och först hamnade vi på Soap-bar, vilket var ganska seeegt. Bara massa "konstigt" folk...från branschen antar jag.. Blev då en promenad till Kungsträdgården och in på Caféet! Riktigt bra var det.
Hamnade på en soffa i samma sällskap som Linda Rosing! Faaan va skabbig den tjejen ser ut! Hög! Illa illa..

Jenni och jag hade iallafall trevligt!


Idag blir det en liten stund på stan snart.. Anna försöker få mig åka med till farsta, men va fasen! De e la långt dit? Jag e trött och slö idag. Ikväll blir antagligen lite tårta hos Maggan på andra sidan av St. Eriksbron. Man måste väl äta tårta när man har födelsedag?! Det hör ju till =P



REA

GOD. Sjukt galet det är på stan nu i samband med mellandags-rean! Folk är verkligen som tokiga. Haha Sliter och river i ALLT MED RÖDA LAPPAR PÅ! Provhytterna är varma och överfyllda och kassaköerna slingrar sig som en orm genom butiken...
Ja så skulle väl jag sammanfatta rean här i Stockholm. Men visst, jag erkänner det finns mycket att köpa om man orkar med allt det där andra med rängsel och armbågar i magen.
Köpte ett par bruna stövlar/boots på vagabond idag =) Så jag är nöjd! sen blev det en top på BikBok som jag länge kikat på och som idag endast kostade 125 kronor! Det kallar jag LYCKA.

Annars är det inte så himla bra idag...eller VAR inte så himla bra rättare sagt. Mådde superilla imorse och spydde en gång. Somnade sedan om någon timma sen begav jag mig ner på stan. Shopping var ett väldigt bra botemedel mot illamående måste jag säga! =D Haha

Ikväll ska jag ha en såndär "ta-hand-om-sig-själv-och-må-bra-kväll". Ska ligga i min säng med hårinpackning och kolla TV och dricka te. En lördagkväll All By Myself! Det var inte igår det...hehe

shopping-Lycka =)

Idag har jag shoppat! Jag är lycklig! =)

Köpte mina Acne-jeans som jag tjatat så himla mycket om. Plus ett armband från Pilgrim och sen ett linne+T-shirt på Weekday. Så nu mår jag bra! Har hittat massa fina underkläder som jag ska köpa på Twilfit på söndag också. Bl.a. värsta fina settet från Tiger. Vi har 50% på de mesta nu plus att vi som personal får ytterligare 30%!! Det ni =) Wooho!

Nu ska jag lägga mej på min säng och kolla TV. Imorn är jag LEDIG. Ska kolla lite mer på REAN imorn och sen ta ett besök på SATS också. VÄLBEHÖVLIGT!

Pusss!!

.....glömde att jag köpte en svart väst på Zara också... ;)

sprickfärdig

GOD! Snacka om att man äter ALLDELES för mycker på Julafton....shiiiit. Känns som man käkat för typ 1 månad framåt nu.
Men visst gott e de ju att äta såå....hehe =P

Har haft en superrmysig julaftonn idag me min kära släkt och familj. Fick en jättefin  espressomaskin av mammsen o pappsen. Sen en Fendi-parfym som jag länge gått och tänkt på =)
Har även fått lite pengar så jag ska köpa de där Acne-jeansen och sen en ny väska för! ÄNTLIGEN SHOPPING! Woo!!

Ikväll e de film me la familia och sen imorn ska jag faaaaan UT OCH SPRINGA! hahaha shiit assså...
MEN. Tonight blir det ett litet besök i kyrkan med pappsen. Maggan ska nämligen vara "låtsaspräst" där ikväll vid midnattsmässan! Måste man ju nästan gå och se juuuhe.

Nu blire Grabben i graven bredvid..... GOD JUL GOTT FOLK!

Här e jag med mina kära kusiner Julia och Lisa....





 
Först är det farmor och jag.
Sen Jullan och morfar.
Jag och mor i deras nya kök.
Jag och mormor vid fikabordet.
Pappa och farfar står på tå vid sidan av lillebror.







Gubbar i köksfönstret!

sööörping..

Home Sweet Home. =)
Nu har man just anlänt hem till far och mor i lilla Söderköping. Här får man den rätta julkänslan för första gången detta år. Myspys med tomtar, gran, knäck och skinka! Så som en jul ska vara. Hehe den blir dock kort i år, med tanke på att julafton är redan imorgon. Jag som först idag insett att julen är här.. Men men bättre sent än aldrig...eller hur var det?!

Aja, iallafall så har jag sagit in cirka tvåtusen paket på twilfit idag! Typ dubbelt så många som igår med andra ord. Haha Men det är kul med klappar! =D

Imorgon blir det samma gamla julaftons-schema som varje år...Men traditioner är till för att hållas! haha Eller nåt...

12:00 Lunch hos Farmor och Farfar, med pappas bröder och deras familjer. Mat i form av julbord med massa julmat och farmors goda ris-ala-malta till dessert!

15:00 Fika hos Stefan (mammas lillebror), Lina, Jullan och Lisa...förhoppningsvis så kommer TOMTEN. (morfar?)

18:00 Kvällsfika hos Farmor och Farfar med julklappasutdelning och TOMTEN igen (?)...

20:00 HEMMA...mys me familjen och skinkmackor!

Såhär har min jul sett ut så länge jag kan minnas...förutom att vi bytt lite plats på 18-tidens aktivitet. Jag måste säga att jag gillar det! Haha Var borta en jul...det var julen för 3 år sen då jag var i Sydney, visst var det underbart där nere men har nog aldrig längtat så mycket hem som jag gjorde den julen..

Nu är det sovdags! Imorgon kommer TOMTEN.... Natti natti


GISSA TOMTEN?! Haha....Lisa min kusin är iallafall söt.

ACNE


Dom här byxorna är det första jag ska köpa när jag kommer tillbaka till Stockholm efter julafton! =) KÄRLEK.

ups and downs

Malin är trött, sliten och småsjuk. Kul Jul! Öh...såhär var aldrig julen när man var liten. Då var den ja förutom VIT, spännande, kul och full av förväntningar! Nu måste man jobba på jul. Sure I need the money but anyway..

Idag har jag typ slagit in sisådär en TUSEN PAKET på Twilfit. Guuud haha! Man ser typ i kors efter en dag där bland snören, klisterlappar och BH'ar då förstås. Men måste säga att jag trivs väldigt bra där, det är kul att jobba med undrkläder! =) Sen att man har tid att ge PERSONLIG service gillar jag. Det är ju det som är grejen med att jobba i butik att man ska ge råd och tips till kunden. Jooo Tack där har CUBUS en hel del att lära!! När man jobbade där hade man inte ens tid att gå med och visa kunden vart i butiken strumporna låg...utan man fick stå och peka. ILLA!
Hoppas verkligen jag får stanna på Twilfit efter nyår också. Det skulle vara kul.

Nu har man äntligen inhandlat alla klappar också! Slog precis in de sista..Lite trist är det att man e så himla FATTIG att man inte kan köpa åt så många. Jag älskar verkligen att köpa presenter, det är bland det roligaste jag vet! Önskar jag kunde köpa massa fina saker till mina nära och kära. Men jag är nöjd med det jag köpt iallafall, hoppas folk blir glada =)

Ingen träning blev det idag heller....det ger mig ÅNGEST. Jag satt med den jäkla hemsidan idag innan jobbet, men inte är den klar inte. FUCK kommer säkert ta mig minst 10 timmar till innan jag är nöjd och klar! Igår satt jag med den mellan kl. 16-22. Det var ett riktigt pass vill jag låva, lägger den åt sidan för ikväll....Orkar faan inte...

Bruno

Det blev ett besök med 2 glas vin på Bruno igår. Sam och Therese var där, plus jag Kennie och Maggan =)

Nu e de dags för jobb igen och sen blire lite städ/tvätt plus webbdesignande!


KOMMER SAKNA DIG THERESE!

Oh holy Night..

Heeey! Då var det lördag igen då. Hehe hela denna vecka har kännts som en enda lång lördag typ. Eller iallafall ons-fre...
Ikväll blire nog ganska lugnt. Ska ut och ta en drink med Therese, Sam och Kennie! Tror de blir Berns Asiatiska, det är ju verkligen jättemysigt där =)

Annars var jag på gymmet vid typ 8 imorse sen har jag jobbat från 12-18. Är ganska trött nu och vill egentligen bara krypa under mitt varma duntäcke med TV-fjärrkontrollen i handen och en fet påse Godis.
Men men måste ut och säga farväl till Therese känner jag, hon drar ju till Singapore nu för att ha sin praktik i 3 månader. Shiiit kommer verkligen sakna henne här i Stockholm..Men men 3 månader går väl fort! Eller?!

Jobb imorn igen. 12-15, SKÖNT! =) Bara 3 timmar...Wo! Sen blire maybe julbak i Haninge efter det...we will see..

I WANT

Deprimerande att man är en fattig student som inte kan shoppa det man vill ha. Önskar jag hade en massa pengar och bara kunde spendera dom på vad jag vill....

                  
Småkär i dom här Acne-stövlarna                      Dom här byxorna från Filippa K
                                                                             är också sjukt snygga!




Något som precis gick upp för mig är att jag nu inte kommer att vara i skolan igen förens i mitten av mars! Shiit det är faktiskt länge det och jag kommer sakna min kära klass det måste jag erkänna.
Nu blir det att känna på hur det är att ha ett heltidsjobb igen. Hoppas det finns några roliga personer på Svea som man kan hänga med. För övrigt så saknar jag mina vänner hemifrån väldigt mycket just nu..SOFIE när ska vi ses igen egentligen?!

Saknar dig sjukt mycket. Och Stockholm är en STOR stad...


slacking..


Uttråkad, trött på Stockholm och längtar hem till lilla Söderköping. Just nu vill jag inte vara kvar här... Är det inte konstigt? Först klagar man på att det inte finns någon tid över till att göra vad man vill. När det sen finns några timmar över en kväll som denna blir man sjukt rastlös och uttråkad av att bara sitta här på soffan. Aldrig nöjd?!
Jag har verkligen konstaterat att jag är en väldigt kräsen människa. Alla dessa krav hit och dit, alla saker man förväntar sig att hinna med..varför inte bara stanna upp för EN SEKUND och bara NJUTA av livet?

JAG VILL BARA HA MER MER MER! JÄMT!

Help Me. I'm just sooooo CONFUSED right now. About Everything and Nothing.

Slut.


Vår monter för Lighten Up...

Jag, Desi och Bobby vid vår monter!

Nu är det äntligen över. Slut. Vernissagen hölls i onsdags och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med alltihopa!
Alla var jätteduktiga och trots allt så såg det snyggt ut när allt var upp-riggat =)
Tvålpalatset är för övrigt en väldigt fin lokal och det var kul att vi fick avra där!

Annars måste jag säga att jag är HELT SLUT efter dessa dagar. Onsdagen höll man på med vernissagen hela dagen från 8-22, sen en öl ute på Rival med ett gäng från klassen. Där behövdes det inte mer än 2 öl för man skulle känna sig lite smålullig. Haha Gårdagen var väldigt kämpig den också. Emelie, jag och Ullis körde runt i en lastbil och lämnade tillbaka grejer hela dagen! Jag är gaaanska trött på att bära nu vill jag lova.

Igår var det lite fest på skolan. Vi hade ju typ 10-15 stycken dunkar vin kvar från vernissagen. Men det tog slt igår! Hehe
Drog ut på ett ställe vid Rådmansgatan efter det och sen vidare till Sture. En väldigt rolig och lyckad kväll! Men nu mår man ju som man förtjänar...hela dagen idag ska gå ut på att återhämta sig efter denna hektiska vecka! helgen består av jobb, jobb och jobb. Sen lite julbakning hos Emelie i Haningen på det =)

....sen e det julafton.. =)



Förberedelserna innan vernissagen tog sin tid...


Såhär exhalterade var klassen innan vernissagen precis skulle öppna =)

Jenni, Jag och Sofia på festen igårkväll.


Jag kommer sakna klassen nu måste jag säga...nästa gång man får träffa alla är ju i slutet av mars. Känns lite skumt nu att inte vara i skolan igen förns då. Men nu e de PRAKTIK som gäller. Svea Reklam blire för min del =)

NU. Hoppa in i duschen för att sedan bege sig ner mot centrum och kika lite på julklappar... HEEEJ!



Twilfit

Idag är jag helt sluuut! Hehe man blir verkligen bortskämd som student. Man glömmer hur jobbigt det faktiskt är att ha ett jobb då man alltid måste vara där mellan kl 8-17 varje dag! Minst.
Idag fick jag nämligen hoppa in på Twilfit mellan kl 13-19:15. Och när jag väl var hemma här igen efter att först då varit i skolan mellan kl 9-12:30 sen rett på jobb, var jag HELT utmattad! Hahah och dödshungrig. (Något som var vardag för mig för 1 år sedan)
Nu när julen närmar sig börjar det t.o.m. finnas ganska mycket att göra på jobbet. Trodde aldrig jag skulle säga det om Twilfit men nu är det nästan på gränsen till lite stressigt ;) Hehe men jag gillar det mer då, då går tiden fort och man hinner aldrig bli uttråkad!

Mina planer på träning idag blev dock inställda eftersom jag var tvungen att jobba.....får se, har ställt klockan på 06:30 imorn.. med hopp om att jag då ska orka ta mej bort till Sats och köra lite innan skolan. Men men we will see!

Imorn kommer Inna och sover hos mej! Hon ska nämligen flyga hem till Estland tidigt på onsdagmorgon. Trevligt att se henne igen, det var alltfööör länge sen nu.

För övrigt är Malin ganska förvirrad just nu....Hmmmmm....en hel del att stå i p.g.a. skolan. Sen kommer resten ovanpå det! Aaaa, det är INTE LÄTT ATT LEVA. Vet inte vad jag vill med någonting just nu. Mitt liv är en jäkla soppa! Haha
Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och grubbla lite över ALLT OCH INGENTING..

GODNATT

nej.

NEJ. Jag har inte ÅLDERSNOJA. haha Insåg just att mitt senaste inlägg kunde sända ut den signalen! Men så är INTE fallet.

Going back to Stockholm.

Då var denna helgen också över! 3:e Advent och bara typ en enda vecka kvar till Julafton....shit vad tiden går fort alltså! Själv har jag nog inte ens riktigt förstått att det är december än..men men så är det väl att bli gammal!? Haha
Julen är nog bara en högtid för barn. Snart fyller jag 23 också, läskigt tycker jag..det betyder att jag bara har två ynka år kvar till 25!! guuud! aja, men alla ska väl bli gamla. Hehe

Nu är det dags för luch med päronen sen bär det av in till Norrköping för att sätta sig på tåget upp till storstaden och civilisationen igen! Trivs faktiskt ganska bra där uppe i stressen bland allt folk =)

Brunett!!

Juhuu! Då var man brunett igen då! =) Känns ganska bra faktiskt måste jag säga. Sudda bort "dum-blondin-stämpeln"! Haha Som om man hade den innan eller va....vad vet jag?! Haha
Min kära mormor var det som hjälpte mig att fixa till detta. Hon är snäll hon!

För övrigt så önskar jag att helgen vore en dag längre...orkar faan inte åka tillbaka till Stockholm redan imorgon kl. 15:30.....åh hade velat stanna till måndag istället. Men men skolan och vår stundande vernissage kallar på måndagmorgon kl. 09:00!


MORMOR AND ME


RESULTATET




Här är en mätt och trött Malin vill jag lova.....julbord är ganska farligt! Hehe Shiiit efterrätterna är nästan det bästa. Och sen svamp-omeletten också..Den e riktigt fiiin.

GODNATT OCH SOV SÅ GOTT!!

söderköping

Hemma i Söderköping. Måste erkänna att det är väldigt mysigt här hemma...litet och personligt, väldiga kontraster mot stora Stockholm med stressade människor överallt! Hehe Men jag älskar STOCKHOLM =)
Skönt att komma hem hit någon helg ibland och bara varva ner och ta det lugnt.

Kom nyss in efter en rejäl tur runt Ramunderberget med mamma. Snö är det här också, hoppas det kommit till St. Eriksplan också så det är vitt imorn när jag kommer hem.

Annars har jag mest ätit och fikat hela dagen idag. Haha Brukar bli så när man är hemma... Blev en fika hemma hos min lilla mormor förrut, i hennes nya lägenhet. Supermysigt har hon fått det!
Imorgon blir det en sväng bort till farmor och farfar för att säga hej där också. Sen ikväll är det som sagt julbord som gäller! Hoppas bara på att jag kommer kunna äta nåt. Min mage är inte alls glad på mig, tror jag har fått magkatarr! Den är jättekonstig och värker lite från och till och jag känner mig konstant lite smått illamående...BLÄ! Inte alls kul. =(
ALKOHOL, KAFFE, JUICE.....det är saker jag från och med nu måste hålla mig borta ifrån...iallafall får jag nog vara ganska försiktig med dom. Kanske måste kontrollera mitt intag iallfall ;) Hahaha..

JULESKUM borde väl däremot vara bra för magen?! Hehe dom e ju så mjuka och goda =D Har fått en hel sån låda av mamma som hon köpt på Cloetta! Mmmmmmm....sjukt gott!

Färga håret ikväll kanske??!! Hmmmm...jag vill egentligen vara blond, men mitt hår mår skit av det så man kanske ska satsa på att bli mörk igen. BESLUTSÅNGEST!




This is Me. Förra vintern!

Go Kevin Go!!

Idolfinal idag och Kevin MÅSTE vinna! Han är underbar =)
Sitter hemma på Vintervadsgatan i soffan hos Mamma o Pappa. Är sjukligt sliten efter gårdagens "gå-ut-och-ta-en-drink-kväll".
SUCK! Vill inte ens berätta om kvällen. Haha Men tack Emelie för att du fanns där igår!
Lilla Malin ska inte dricka alkohol mer tror jag....hennes mage verkar inte palla det längre alltså. Gammal or what?!

Aja, skönt med helg hemma i Sörping nu i alla fall. Ska bara sova och ta det lugnt. ÄTA massa ska jag också göra! Imorgon blir det julbord på Brunnen med päronen. Det brukar vara VÄLDIGT GOTT och jag har alltid en förmåga att proppa i mig sådär två tallrikar extra efter att jag är mätt...Och sen minst typ två-tre efterrätter på det! =P
Men men lite illa får man väl må, Mat är ju livet!!

Nu är IDOL tillbaka. Hörs sen! Pusssss

Maggan

Hej hopp!
Nu har jag precis fått en helt ny släkting som jag aldrig träffat förrut. =) Min morfar fick reda på för cirka två månader sedan att han hade en okänd syster som bodde i Stockholm. Idag var han och mormor här uppe och hälsade på henne och hennes man. Dom kom då förbi här och sade hej plus tog några bilder. Haha
Men hon hette i alla fall Maggan och var supertrevlig!
Det första hon sa när hon såg mig var att guuud vad du e lik min dotter! haha När hennes dotter var ung då.....öhhh eller?! hahha för hon var visst 40 år.....(haha Vad tror du Lina?!) =P


Är dom lika tro??!! Hmmmm..... =)


Men i alla fall nu sitter jag här med en Malibu Pineapple =D mmmmmmmm.... Gött!
Emelie är på ingång och vi ska ut och ta ett glas tillsammans med Jenni och Sofia. Kan bli trevligt dehär! Får se om det kanske kan bli Riche, Soap bar, Sture eller nåt i den stilen.....

Imorn bär de av hemåt SKPG! Hepp!

chai-the

Det blir en kväll här hemma på soffan istället för Pink-party på Village ikväll.
Jag och Therese kom ju på att det faktiskt är Bode söker fru idag och om jag inte minns fel så är det final idag! Woo!
Det kan man ju bara INTE missa....hehe Behövs lite kärlek såhär i vintermörkret. ;)

Måste bara få med en sak som jag alldeles nyss konstaterade. Att Chai-the med Sojamjölk är bland det godaste man kan dricka! mmmmmmm.....det lär bli ett par sådana koppar här ikväll i kylan!

MALIN

Det är MALIN idag förresten!
Mamma var gullig o skickade ett grattis-sms imorse. Undra hur jag ska fira detta då??? Glass/Godis??
Lutar åt att det blir en lugn kväll hemma iallafall....kanske lika bra det. Borde vara lite snäll mot min mage!

Imorn blire säkert morfars bullar ;P

Härtat i Halsen!

Hjälp vad rädd jag blev alldeles nyss! Var påväg från gymmet och skulle hem till min lilla lya...när jag kommer runt hörnet står på min gata typ 3 brandbilar, 4 polisbilar och 2 ambulanser! (och för er som varit på Bråvallagatan, den e inte stor..haha)
Då ser jag att det brinner från ett fönster vilket jag först tror är mitt! Det var samma fönster över porten som jag har fast på huset bredvid.
Shiiiit den första tanken som slog mig var; "Vad har jag nu glömt på...hmmm, plattång, lampa eller kaffebryggare?" Och jag rusar ju på upp mot min port då en polis skriker åt mig att stanna! Jag som typ är säker på att det är min lya svarar; "Men jag bor ju dääääär!" Hahah
Men när han frågar mig om jag bor där så inser jag att det visst var i huset bredvid. PUST!

Shit där blev man lite skraj för en sekund eller två. Knäpp som man är så var den andra tanken som slog mig, är min Mac i lägenheten? Men eftersom jag inte varit hemma mellan skolan och gymet så var den ju i min väska. =) Sen fick man stå ute i regnet i typ en halvtimma innan jag ens fick gå fram till min port och in hit i värmen.
Men shit, läskigt alltså! Vad gör man om det händer en själv? Fatta alla grejer! KLÄDER!

Usch usch, jag ska aldrig gå hemifrån utan att kolla alla el-apparater EN EXTRA gång.
Det värsta var att det verkade som om någon/några blivit skadade också...ambulansmännen bar nämligen en människa på bår med syrgasmask och sen for i väg med sirener och ALLT!
Nu stiiiinker det brandrök i min trappuppgång som tusan! Men här inne har det klarat sig ganska bra..skönt de. =)

Imorgon kommer mormor och morfar till huvudstaden! Hoppas man kanske kan få träffa den där kvinnan ute i Skogås som tydligen är morfars syster..

WELL. What about tonight!? PINK vs. TV? Hmmmmm....jag känner iallafall för ett glas rött =P

youtube

NU har jag insett det roliga med Youtube! Haha ! Jag vet, lite efter sådär men men...

Shit man råkade ju "springa på" denna.




Haha dom var mina gudar en gång för lääääänge läääänge sedan...

Aja, så kan de vara. Nu ska jag nog försöka sova snart. Kan ju kanske bli en lång dag imorgon! Who knows...?!

Natti natti

klipp/klistra

Idag har vi haft pysseldag i skolan! Och neeej. INTE julpyssel som kanske skulle verka någorlunda normalt vid den här tidpunkten på året....utan vernissage-pyssel! Grejat ihop våra 295 inbjudningar i form av kalendrar. Superfiint blev det! =) Och spons på att köra ut dom fick vi också, Citymail budfirman, ska göra de nu de kommande tre dagarna. SNÄLLT! 

För övrigt har jag sprungit en lite sväng på stan idag i hopp om att jag skulle inhandla en julklapp till min kära far. Men icke! Haha det enda jag kom hem med var ett svart tråkigt "måste-ha" linne till mig själv. Såååååå typiskt Malin skulle jag påstå.. Men I needed it faktiskt. 

Blev förälskad idag också. I en väska. En brun på Friis & Co. Jag bara älskar den affären! Får se om man kanske kan köpa den i julklapp till sig själv framöver...hehe Imorgon blire kanske julbak o ett gals vin eller två sedan ROSA-tema på Village! Vore nice de. En annan har ju faktiskt endel att fira. Höhö. Min namnsdag imorn; MALIN. Sen lite annat också för den delen....lite sådär.. 

Nu e de DagLivs som gäller och handla nya glödlampor så man slipper sitta här hemma i mörkret o få russinögon! 

CIAO.

popcorn

Popcorn är faktiskt ganska gott! OM man inte saltar fööör mycket...salt och jag råkar nämligen ha en väldigt nära relation..

Checka dessa klänningar!! I WANT!



NYÅR SNART OCH DAX ATT BÖRJA TÄNKA PÅ KLÄDSEL......Hmmmmmmm..?!

Zzzz...

Snaaark säger jag bara!
Mina ögon är som små russin nu känns det som. Känns även som att någon har varit och immat igen mina ögon totalt. Ser ganska suddigt med andra ord! Detta p.g.a. att jag suttit och stirrat på min lilla 13 tums MacBook i typ konstant 3 timmar...Plus att jag innan det suttit framför skärmen hela dagen i skolan också.
Men nu är jag klar AFTER ALL! =)
Har suttit med adresslistor till olika företag som vi ska bjuda in till vår vernissage den 17e december. Den kommer äga rum i Tvålpalatset vid Mariatorget cirka kl. 16-20. Be There!

För övrigt känner jag mig ganska duktig efter denna dag. Först plugg me projektgruppen hela dagen, sedan direkt till gymet på Odenplan för att köra lite på löpbandet. 50 minuter blev det! 20 min gång sen 30 min löpning =D
Lagade sedan lite god mat och sen massa adress-skrivande i Excel...

Har även snackat med min kära mor i tele angående helgen som kommer. Då bär det av hem till Söderköping som sagt. Lucia-vaka och kanske julbord på Brunnen! Gött de me lite riktig mat! =P

Onsdag Emelie - ROSA!!! Pinkisnice som sagt ;) Hahaha
Ne men, det vore kul men en liten drink sådär mitt i veckan, AFTERSCHOOL! Skulle kunna bli en tidig Lucia-vaka. We will see... Ikväll kommer Linen. WO! Hennes last monday nu ju. Hon försökte få med mig på ett glas vin borta på odenplan vid 21:00 men nix. Här sitter jag i mjukiskläder, hårinpackning och hade inte tänkt gå ut mer idag! Ska snart slå mig ner på min soffa och kanske avnjuta lite glass.......hehe kanske t.o.m. poppa lite popcorn! Vilket inte är Malin men det är typ det enda som finns här hemma just nu som inte är knäckebröd eller keso.

Hej Hopp! Nu e jag trött i fingrarna.

Andra Advent

Så var det Andra Advent nu då. Det är helt sjukt vad tiden går fort alltså! Och inte den minsta julstämningen har jag fått ännu...vilket känns lite trist måste jag säga. Beror det på att man har blivit gammal? Eller är det för att man bor här i Stockholm, i gråa Sverige i en helt opyntad lägenhet?
Hoppas på att kunna få lite julstämning när jag åker hem till mammsen o pappsen nästa helg. Det blir mysigt, känns som en evighet sedan jag var hemma i lilla Sörping nu!

Annars har den här helgen varit ganska skön måste jag säga. Jag har mest ägnat mig åt att vila och att jobba! Men en del träning och godisätande har också förekommit! Livskvalitet! Haha =D
Jag har ju för övrigt bestämt mig för att sluta dricka kaffe. Vilket har gått väldigt bra. Har inte druckit NÅGOT KAFFE ALLS på hela helgen =D Fasen de måste jag säga e lite imponerande....jag som minst dricker 3 koppar/dag annars! WOO!

Imornkväll kommer min Lina hit för sista gången. Lite tråkigt att du inte ska hit mer hörru, har varit kul med lite LOLA-besök här en gång i veckan! Hehe Men jag förstår om du är överlycklig att skolan är över nu. Kan inte vara lätt att ha skola i både Öret och Sthlm samma dag..
På torsdag kommer mormor o morfar till Stockholm. Morfar ska hälsa på sin syster för första gången Ever! Shit han e nog jäkligt nervös! Skulle jag vara...

Nu e de ny vecka! PLUGG PLUGG PLUGG!!! 

Någon som är sugen på en AFTERSCHOOL på onsdag troooo?!!

KLANT!!

Hur man man vara så fruktansvärt klantig?!
Idag gick det upp för mig att jag bara sådär under de senaste 3 månaderna har råkat "kastat bort" ungefär tre - fyra tusen!!!
Klantigt?! Jaaaa, shiit de ger mig ännu mera  ångest....
Grejen är den att jag har två stycken konton i Norge, varav ett med Mastercard till och ett utan kort. Mellan dessa två konton har jag fört pengar hej vilt den senaste tiden. Idag fick jag då se i min historik för det ena kontot att det dragits 250 kronor varje gången jag gjort en ny överföring....vilket är minst 10 gånger!! Eller rättare sagt man kan bara se de 10 senaste transaktionerna...........vill inte ens veta EXAKT HUR MÅNGA transaktioner jag gjort! 
Ringde då till vårt kära grannland och frågade vad detta nu var! Hon svara bara att "Du har kun 12 avgiftsfrie uttak per kalenderår. Og det står i deres avtale.."
Synd att man inte fick någon information om det när man startade sina konton..... =(
Jajaja. Tur att man e såååå himla rik så man bara kan SKÄNKA pengar till Nordea sådär tänkte jag dåråå!! 

Men men...inget att hänga läpp för nu. Gjort e gjort! Nu e de onsdagskväll och snart begynner "Jakten på kaerligheten"!
Min mage e för övrigt lite ond idag med måste jag säga....Tur de inte blev något Café Opera ikväll tjejer! Next weeek..)

Jag e inte bitter!!

Heppåre



better and better

Idag blev en kort och skön dag på Academedia. Visserligen har jag varit lite smådålig hela dagen efter den omtumlande natten! Haha
Usch vad jag hatar att spy! De e fasen bland det värsta man kan uppleva...fysiskt i alla fall.
Stackars Lina sov ju här i natt också. Hoppas du fick sova några timmar i alla fall.. =P

Ikväll blir häng med Kennie och sen imorgon skolan igen! Fick DVD'n från förra veckans Fredag hela veckan idag också! Så nu har jag kikat lite mer....hahaha Tur att vår teori om "Lägg på 10 kilo" inte stämde Lina!! Shit hade kunnat varit ganska deprimerande i så fall.

Nu ser jag så himla mycket fram till att åka hem. Nästa helg blire ju som sagt! Lämnade förresten tillbaka mina Acne idag =( Det tog emot vill jag lova! Men men det gäller att PRIORITERA. Öhhhh...eller nåt?! Vill inte att livet ska gå ut på att prioritera, jag vill ha allt och göra allt!! Haha

Imorn blire kanske ett litet besök på Café Opera...men jag borde la egentligen inte häng på med tanke på min mage. Men men det är sånt som märks imorgon...hehe ;)

Nu e de matdags!!

Fjärde gången gillt!

Usch fy och blä!
Det började med att jag helt plötsligt började må skitilla igår efter att jag käkat lunch. Somnade nån timma på soffan vilket är ytterst sällsynt att jag gör... Sen kom Lina efter sitt plugg och vi hängde lite framför Shirley, Sanna och Sonja! Haha
Spydde sen typ hela natten =( Fattar inte vad de e för fel på min mage alltså!?
Detta e fjärde gången det blivit såhär sen i augusti...mamma tror det beror på stress, dåliga matvanor och trötthet. Hmmmm. Känns som det kan var orsaken faktiskt. Har varit sjukt stressad den senaste tiden nu p.g.a. vernissagen och jobb på helgerna!

Bokade i alla fall tåg hem till Sörping den 12-14 december. =) Ska bli väldigt mysigt att komma hem o bara vila upp sig en hel helg! Måste ju hälsa på min kära mormor som flyttat till en ny lägenhet. Sen har ju päronen byggt ett helt nytt kök hemma, det ska bli kul att se!
13e är det ju Lucia också. Då blire Lucia-vaka i St. Laurenti. MYYYS!
Haha shit en annan var ju Söderköpings Lucia där år 2000. OMG det e ju liksom ÅTTA år sen nu kom jag och Lina fram till igår! Snacka om att tiden rullar på alltså...hehe

För övrigt är jag mera trött än någonsin på att plugga och vara fattig! Jag vet att jag klagar på de typ 10 gånger per dag. Men det e faaan påfrestande må jag säga! Har nu insett att jag kommer vara tvungen lämna tillbaka min NYA ACNE-JEANS idag =( Det står mellan att behålla dom Vs. Julklappar och tandläkarbesök!

DEPRIMERANDE!


...drar en sväng till skolan nu, blev visst lite sen men var bara tvungen handla lite "bli-frisk" mat och stoppa i mig innan...



Måste bara säga det igen att det var jättekul att ha dig här i helgen Tonje!
Jag måste ta och komma till Oslo snart och hälsa på er känner jag...

OMG

Måndag igen!
Kom nyss hem från Nautilus nu...blev först lite spinning med Peter Magnusson för Fredag hela veckan, efter det lite träning me Therese i gymet!
Ska nu försöka göra lite nytta inför vernissagen hade jag tänkt...samla lite nummer man kan ringa imorgon angående spons på mat sedan sammanfatta vår affärsidé till en folder vi ska ha på vernissagen.

Ångest är väl vad som skulle kunna sammanfatta helgen! Det var super-duper mysigt att ha Tonje här på besök och vi har shoppat, gått på julemarked och ätit massa god mat =)
Sen var de detdär med lördagkvällen också jaaa.....hehe Tanken för lördagen var att vi skulle sitta här hos mig några stycken och dricka några glas innan vi skulle ut sen. Men begreppet "några stycken" blev visst en aning större!
Hmmmmm....visst det var skitkul här på kvällen då men lite väl livat kanske....eller FÖR mycket spring i trapphuset skulle jag gissa att grannarna skulle säga.
....för på på morgonen blir Rikki typ helt tyst och säger OJ! Malin du har fått en inte så roligt brev här! Ooooops! Det var tydligen styrelsen i huset som skrivet typ ett hotbrev (skulle jag uttrycka det, för det var VERKLIGEN illa). Tydligen hade dom stört sig på EN MASSA saker, fast som dom enligt både mig, Rikki och Tonje hade dragit till sin SPETS! Guuuuud jag blir bara sååå himla arg. Varför inte bara komma och ta klagomålen mintligt så man kan få be om ursäkt typ??? Eller så kunde dom ju kommit och bett oss vara tysta under kvällen, då vi givetvis hade gått här ifrån! Blir så trött på folk asså!!! Känns ju lagom kul nu att möta på folk här i trapphuset.....vågar fasen knappt gå utanför lägenheten nu ju =( BLÄÄÄÄ!

KLUMP I MAGEN!

Annars är jag ganska trött på att plugga måste jag säga! Vill inget annat än att ha ett jobb nu. Mår verkligen skit av att vara en fattig student!

Ikväll kommer Lina och då ska vi snacka en massa skit! Hahaha här kommer den lilla sketchen man var med i förra veckan i Fredag hela veckan! ENJOY......öhhhhh Haha ;)





Sliten..

Då var denna helgen över. Man e lite sådär lagom sliten och Tonjes klocka kommer ringa kl. 05:00 imorgonbitti =D
Kommer bli härligt...Woho. Fem timmars sömn nu har man framför sig! Mer info angående helgen kommer imorgon. Här e lite häääärliga bilder! Hahah Ett litet smakprov så att säga.. 

Natta natta

  
   
     

RSS 2.0