Vagel Heeeey!

Plugg dag idag! Men shit sommaren har verkligen kommit till LA :) Jag kom nyss hem för att ta en liten lunch break. Har suttit uppe på Coffee Bean i Brentwood och pluggat i solen ett par timmar..ganska effektivt måste jag säga. Hann med en lite skype dejt med min fina mormor också mitt i alltihopa!

Solen är Hot Hot idag! Jag har  å t e r i g e n råkat ut för en VAGEL....guuud och denna gången är den vekrligen inte att leka med! Haha Shit, nu är det solbriller på som gäller vill jag lova. Hoppas den lagt sig lite tills imorgon för har den inte det kan jag nog typ inte gå till skolan. Vi ska ha presentationer både i Branding och i Typography. Och jag menar vem vill stå där inför hela klassen med ett igensvullet öga?! :/ Solbrillorna kan man väl inte behålla på inomhus...skulle inte bli så populärt antar jag..





Logo för mylashop.com



This is Love.


Champagne Supernova.

Lååååång dag på jobbet igår. Hela 6 timmar var man där. Dåligt väder till en början och inte alls mycket folk..seegt som tusan! Blev sen lite javaScript plugg sen en fika med Daniel på Urth Café i Beverly Hills. Väldans trevligt var det, och jag bara älskar deras Italian Cappuccino :) Best in LA.

Idag hade vi ingen foto lektion så man har försökt utnyttja tiden på bästa sätt. Gymmet i morse sen plugg här hemma aka tvättstugan. Em och jag drog sedan upp till Beverly Hills och Rodeo drive med våra kameror, fotade lite olika byggnader till den här veckans assignment. Kul att bara dra ut och strosa runt och fota det man springer på liksom! Imorgon ska vi nog ta en tur till LACMA, Los Angeles County Museum of Art. Vi har med andra ord gått och blivit kulturella här borta. :P Hänger nu mera på museum och Art galleries istället för nattklubbar och lounger....eller är det så vi tänkt vårt nya liv ska bli maybe? Hehe

Här kommer några bilder som jag tog uppe i Bevvan idag..







Någon som känner igen detta hotellet tro..? :)

Sen även några bilder från The Other room i fredags...


accomplishment


fin


Makes me feel happy right now.


.


Hello Weekend!

Soligt LA idag och jag och Em började dagen med en tur till gymmet. Blev lite Crosstraning sen lite styrka. Gick väl inget vidare för jag vara ganska så trött och seg. Helg igen nu dårå och vår planerade camping från idag till imorgon med foto klassen har vi beslutat att skippa. Kanske att vi tar det på söndag till måndag istället, we'll see! Alltid kul att se nya platser och förhoppningsvis ta lite fina bilder.

Eftersom det inte blev camping idag så ska jag snart iväg och jobba. Slutar vid 8 sen blie det hem sen snabbis för att lämna bilen och byta om. Ikväll är det The Other Room som gäller, en supermysig wine bar nere i Venice. :) Var där förra fredagen med Dave men nu ikväll blir det med Emily och Jade. Trevligt trevligt! Imorgon bitti väntar sedan en liten studie trip till Carson och Typography museum. Ska dit med Typography classen och jag har visst tagit på mig att vara chafför. 9am ska jag vara borta på AET imorgon, häääärlig lördag! Not. :/

Söndag väntar jobb igen. Wooo! Tur man har gjort det mesta av veckans plugg redan...

Merry Christmas!


Vad med allt detta regn?

Jo, jag bor ju visst i Cali...men det har regnat konstant nu i flera timmar. Inget vidare! :/ Tog paraplyt i handen och min Mac under armen för att jag bege mig ner till Santa Monica. Em skulle nämligen jobba vid 4 så jag tänkte jag skulle passa på att lifta ner hit för att köpa ett par nya vita Converse. Igår var jag uppe i Century City för att köpa ett par men det var omöjligt att få tag på där uppe. Tror ni jag fått tag på dom nu eller?! Nope. Tror nog nämligen att jag vill ha ett par i skinn istället för typ, och det enda som finns när nere är just typ...och låga också vilket jag inte alls vill ha!

Såhär ska dom se ut:


Känns som dagen varit lång idag och jag är trött som tusan. Efter Photo-classen imorse drog vi till gymmet för att pumpa lite..hehe Blev lite crosstraning sen lite styrka. Åkte sen hem för att plugga inför mitt Typography Quiz jag har imorgon. Känns som en djungel det där med alla termer. Borde packa ihop mina saker och ta bussen hemåt för att sedan försöka trycka in allting i huvudet :P Sitter nu på Starbucks och läser lite InDesign...ganska mycket som ska göras denna veckan. Men det är bara ta en sak i taget...eller? Hhöh Inte min starka sida om man säger så...

Ut i regnet barra!! Woop!

Btw. Some picts from the last couple of days...

I LA ska man bo om man gillar sushi..Mmmmmmm!!

Mai, Alejandra och Emily på Q's.

Jag och Mai på Q's.

Typography and The Sounds




Never Say Never


Kan vara en av dom bästa..


It's Raining Man!

Regn regn och åter regn..det regnar inte ofta i LA men när det väl regnar, regnar det A Lot! :P Sjukt tråkigt…måste ju erkänna att jag är ganska glad att jag inte springer Marathon idag som jag hade tänkt. Tycker synd om alla dom som springer där ute i regnet idag. Ibland är det kanske bra att ha en stressad tå i alla fall! höhö

Egentligen skulle ju jag ha jobbat nu men eftersom det regnar är det stängt i butiken idag. Visst, jag klagar inte för det är ganska så skönt att vara ledig också. Då kan man passa på att göra sådant som man behöver göra men som man inte vill prioritera bort annat för att göra…som att tvätta till exempel.

Helgen har varit bra, längre än vanligt eftersom vi var lediga i torsdags. Onsdagen blev det ju en liten utgång som sagt, Colony blev det och jaaaoo vad ska man säga?! Lyckad kväll..?
I torsdags blev det lite plugg, sen lunch med Sushi Happy Hour nere i Santa Monica och efter det häng hemma på Daves soffa medans han fixade lampan på Bucklan. Snäll kille det där! :) Som kompensation för hjälpen så blev det en drink-runda på Main på fredagen. Och jaaa..jag var ganska så trött i lördags morse, så min lördagkväll spenderades med Emelie hemma på soffan med den "Den onda cirkeln". Shiit det var inte igår man såg den.
Lite Nostalgi är alltid kul.

Nu ska jag kolla på Solsidan och ikväll blir det middag med Shun, Emily och hennes friends!


Woop Woop.



Panik, that's Me!

Godnatt.


Utgång i Hollywood.

Sitter och peppar lite med denna låten...it reminds me of good times (?).



Aja, vi ska ut nu till Supper Club. För en gång skulle är det hela familjen på Westgate som ska ut tillsammans (exkl. Hubbe dårå..) vilket inte händer ofta. Kul kul!! :)

Why do I have so many issues with a few things, that is just a very continuing question...BAD! But what to do?! wtp.

Battle of LA

Kom nyss hem efter ett biobesök tillsammans med Shun, Emelie och Jenny. Vi såg "Battle of LA". Den var helt okej men lite för mycket "shooting" för min smak...Alltid kul att se filmer som är inspelade här i LA, för man känner igen sig typ överallt. :) Lite scary dock med tanke på händelserna i filmen. Hehe Jag och Em stannade förbi på matbutiken på vägen hem bara för att inhandla lite vatten-flaskor att ha hemma i lyan och någonting skulle hända. Nu den senaste tiden då det hänt så mycket naturkatastrofer så börjar man faktiskt tänka lite extra mycket. Fick senast idag en liten varning av en vän om att San Francisco USGS har gått ut med en "private alert/ Earthquake warning" de närmaste tre dagarna.....Aja, jag vet man bor i LA och skulle man vara rädd för en jordbävning så har man bosatt sig på fel ställe...


Clarityn?

Tidig morgon imorse, mörk ute till och med när klockan ringde. Kändes nästan som man vaknade upp en höstmorgon hemma i kalla Sverige.. Em o jag tog Buckan bort till skolan för att titta lite film om Annie Leibowitz. Intressant :)
Har haft bättre dagar och jag har mått betydligt bättre! Som att det inte skulle vara tillräckligt att man känner sig allmänt down för tillfället så känns det som jag har en förkyldning som aldrig vill bryta ut. Har idag köpt Clarityn som är mot pollen allergi, kan vara det jag har känns det som. :/ Inget vidare men just nu känns det faktiskt lite bättre. Hoppas på att det är borta imorgon!

Trots att man kännt sig lite hängig hela dagen blev det ändå ett kort besök nere på gymmet, följt av att världens bästa roomie lagade pizza åt mig. Det fick mig att må lite bätte i alla fall :)


...




Music When The Lights Go Out

Det finns dom dagarna då jag kan leva här och nu, bara vara och känna att det inte finns några som helst problem i hela världen. Sen finns det dom dagarna då jag tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa...då jag ser det som är långt borta och som jag saknar här och nu. Tack och lov för att dom dåliga dagarna inte är fler!

Anyway. Söndag söndag söndag. Upp tidigt imorgon för foto vid klockan 8..skulle kanske egentligen bara behöva sova, känner mig lite hängig idag. En lugn lördagkväll igår här hemma var välbehövligt, hur skulle man annars ha mått idag undrar jag? Fredagen där emot bjöd på en liten spontan utgång i Hollywood (!). Jag, Natalia och Em drog ner till The Huntley Penthouse i Santa Monica för en drink eller två. Vet inte hur det kom sig, men plötsligt satt vi i en taxi påväg upp till Playhouse. Blev en lyckad kväll och jaaaa jag måste nog konstatera ännu en gång att spontant ska de va! :)

Ställde tydligen om till sommartid här idag btw. Ingenting vi hade märkt om de inte var för min mor som hade sett de hemma på sin dator. Hehe Shit asså, vilken koll vi har här borta ibland..

God kväll!



life.


30 grader och Sol!

SOL. 30 grader typ. Det gör mig glad! :)

Annars är det fullt upp just nu. Plugg som tusan! Visst, förstod att detta skulle bli en intensiv och busy termin. Men hmmm...efter första veckorna redan såhär. Gosh!
Aja, I like it when it's busy tho..

Önskar jag kunde packa en liten väska och ta Bucklan ner till beachen just nu, istället för att ta henne bort till AET med en massa skolböcker i väskan. Plus att jag ska spendera kvällen fram till klockan halv tio där borta i kalla klassrum. Just nu skulle jag nog behöva en dag med bara massa sol och inga måsten..tankarna snurrar i hundraåttio och jag åker berg-och-dalbana. haha

Btw. I love photo. Är så glad att jag tog den här fotokursen den här terminen. Kanske ska man ta upp gamla drömmar om att bli fotograf?

Här är några bilder från mitt senaste assignment: "Dept of Field"




bla da ba di.......

Busy weekend minst sagt. Eftersom jag till slut fick adda den där Indesign classen online så har jag haft sjukt mycket att catcha upp i helgen! Postade nyss assignment nr 6 som var den sista tills idag. Puh! Som pricken över i:et har jag typ fått någon slags öroninflammation eller något också. Igår natt låg jag vaken i typ 2 timmar för mitt öra värkde så himla mycket! Idag när jag vaknade kändes de som jag hade en burk över huvudet och det gör det fortfarande. Det liksom ekar när jag pratar. Stööörigt!

Jobbat fredag, lördag och söndag också så här har det varit full rulle! hehe
I fredags var jag och Em på Voyeur. Lite spontant blev det och vi som inte varit där sen vår första termin tänkte de var en bra idé testa hur det är nu mera. M y c k e t intressant kväll blev det med både ups and downs. Shit man tror man bor i en stor stad men tro det eller ej Los Angeles blir mycket mycket litet efter ett tag det med. Gooosh!

Ny vecka och imorgon startar min Scripting class online. Misstänkter att denna vecka kommer bli ganska så stressful. Men men det gillar jag, då finns det inte utrymme för att tänka så mycket. Vilket kan vara bra ibland.

Btw. igår var jag med om något väldigt chockerande. Kändes som jag var mitt i en CSI scen! Polisbilar, helikopter som cirkulerade, en stulen bil med en man som försökte springa och typ 15 poliser med dragna vapen. Oj oj oj säger jag bara! Haha Okej. LA är nog inte den säkraste staden i världen.... :P

This song just make me feel like I am in Love.


"I real friend is one who walks in when the rest of the world walks out"

Tidig fotoklass imorse vid 8. Lite gym direkt efter det och sen massa prat och lite plugg..

Fick idag en add code till InDesign online. Samma kurs som den jag egentligen skulle ha på onsdagar in class, fast denna är bara på 8 veckor och online. Perfect! Eftersom det kändes som att jag kunde allting hon snackade om på lektionen förra veckan..."Det här är en textruta och såhär gör man för att ändra font, göra en chick text ram" osv... :P
Måste ju ta den kursen för att få mitt Graphic Design certificate så jag har ju inget val. Men nu blir jag av med den efter 8 veckor istället för att sitta på facebook i 3 timmar varje onsdag eftermiddag i 16 veckor. Gött! Lite att ta igen nu...4 veckors jobb sa min professor men det fixar jag!

Sitter här o målar mina naglar och lyssnar på Hello Saferide, ikväll blir det sushi och en drink nere i Venice somewhere...kan ju bli en intressant kväll minst sagt. ;)

Lång dag i skolan imorgon och det är redan torsdag. Jobbar fredag och sen är det helg. Igen. Wooh! På fredag får vi besök av två av Mais kompisar från Stockholm. Alltid kul med lite besök här på Westgate Ave.

Nu återstår endast kvällens dilemma: "What to wear?"

Tjingeling!

My InDesign Quote.


RSS 2.0