Acne Love

Idag bara råååkade jag lite sådär spontant inhandla ett par nya svarta Acne-jeans! Det är och har alltid varit mina favoriter och nu är ett par splitternya MINA! =) Känns väldigt bra.....känns iof mindre bra om man ser till min studentekonomi...Malin borde bara hålla sig borta från allt vad som har med butiker och shopping att göra...har klarat mig väldigt bra hitills och är ganska STOLT över mig själv måste jag säga. Idag föll man dock för frestelsen......höhö ;)
Men men ibland måste man bara få förgylla sin vardag med lite shopping!

Annars har detta varit en skum dag....redan imorse sa både Therese och jag att det kändes som att man satt i skolan en lördag! Konstigt konstigt men jag var inställd på att det var fredag redan igår, vilket är skönt för nu blir ju hegen EXTRA LÅNG!!! Eller...?!
I vilket fall de enda som betyder något just nu är att det är helg och jag är HELT LEDIG, och TONJE kommer!! Och imorgon blire julstämning till dess yttersta med julmarknad på Grönan. Efter det pepp pepp för en myspys-kväll med utgång och hela kittet! Wohoo! En lördagkväll full med GALLEJ med andra ord....och med en NORSK TUCH på de hela måste tilläggas!! Hehe

MEN FÖRST. Ikväll blire Idol med Therese och Kennie! Och efter det....hehe Fredag hela veckan! ------>Don't miss <------

New shoes!

Jaha då blev det den kota modellen iallafall då! 
Svarta Vagabond-uggs med kort skaft. Men det känns som jag gjorde helt rätt beslut att välja dom trots att jag egentligen var ute efter de med långt skaft... Grejen var den att det var bara dessa som fanns i min storlek och jag måste erkänna att på var den korta modellen mycket snyggare! Eftersom jag är lite av en jeans-tjej också, de passar bättre till jeans än vad de andra gör =D Hahaha jaaaaa jag vet att jag härmed försöker övertyga mig själv om att jag gjorde rätt val men ni anar inte vilken BESLUTSÅNGEST jag hade där inne på Västermalmsgallerian idag!

Jajaja...sluttjatat om detta! Idag var det plugg i skolan igen och imorgon är det fredag! WOHO! Och imorgon blir det Idol och Fredag hela veckan med Theres. Sen kommer Tonje till stationen kl 22:10 =) Väldigt kul att hon äntligen kommer hit! MEN, hennes ankomst krockar liiiiite granna med Fredag hela veckan....Och imorgon är det inget vanligt avsnitt utan det är imorgon som jag och Lina kommer att synas lite i rutan. Hehe
Hoppas nästan lite på att tåget är försenat en stund....bara sisådär en 30 minuter så klaffar ALLT!!

Annars ser jag verkligen fram emot den här helgen. Lördag blir det ut på stan för lite shopping och sedan en sväng ut till Grönan för att kika på julmarknaden! Kanske även möter upp Linda och hennes brudar för nån drink där, eller bara en lunch... Sen lördag kväll ska vi inta min lilla etta för att skåla i lite goda drycker och dansa till Lena Ph! Haha ;)
Då blire Gallej till tusen! 


Men men......nu sitter man här med sina nya varma Uggs och smälter dagens stress över projektarbetet. Imorgon blir Dessi och jag HELT klara med alla trycksaker, känns riktigt bra faktiskt! 
Nu ska jag koppla bort allt som har med skolan och vernissagen att göra genom att inta min soffa en stund. Kennie kommer över o hänger lite, så de kanske blir typ nån film o lite snacks här. Sen att sleeeeeeeepa..

Hahahah såhär såg det ut idag när Grupp 2; "LIGHTEN UP" försökte vara krativa....

 

  
                

GORMORGON

Ny morgon, ny dag med vernissage-arbetet....

Kolla in http://vernissage.blogg.se

Oh, God. Snart e de helg! Tack och lov.

Goodiebags, snittar och Libanesisk mat

Hey. Kom precis hem efter en väldigt trevlig kväll med min vän Linda! 
Vi var först förbi en sväng på En solglasögon-visning på EyeCenter där det bjöds på snittar, bacardi och goodiebags! Det gillar vi. Fick bl.a. ett läppglans från Chanel som var väldigt fint faktiskt =) Väldigt passande nu när man e fattig student i behov av ett nytt! Alltid uppskattat med gratisgrejer då. Hehe 
Såg ett par VÄLDIGT fina briller också...jobbigt värre me tanke på att man som sagt e student....men men man får la spara.. 

Fick ett litet tips av en grabb där om ett bra Libanesiskt ställe på Döbelnsgatan 25, så dit drog vi sen. Hoummus heter det och där blev det lite smårätter och ett glas rött! En riktigt trevlig kväll hade vi. Och på lördag, Linda, blire Grönan och julmarknad på norsk! 

Haha Guuuud annars är jag så trött så jag nästan sitter och skriver i sömnen nu..började dagen som en riktig hurtbulle! Drog till gymmet vid halv 7!! ...där jag körde lite cross-trainer i typ 30 min. Bra början på dagen dock då man sedan skulle vara pigg o redo för PROJEKTARBETE klockan 9. 
Jag säger bara STRESS STRESS STRESS! Med dessa 3 ord kan man kort och konsist sammanfatta vårt pågående Vernissage-arbete =D 

Imorgon e de InDesign och broschyr-layout som gäller för hela slanten! Sedan hem o fixa lite inför norskt besök i helgen. 

Men Nuu.....SÄNGEN! 

Natta. 

(Har förresten bestämt mig nu inför skovalet..Det blir de höga. Drar nog o köper dom imorn..)

Impressed Malin!!

Woho! Shit nu har jag verkligen varit duktig. Efter att ha varit i skolan hela dagen från kl. 9:00 - 15:30 typ så gick jag raka vägen till gymet och sprang en halvtimma...sen lagade jag mig lite mat + matlåda inför morgondagen och nu har jag jobbat med en broschyr till vårt projekt i typ 4 timmar!
Krativiteten är på TOPP!!

Men nu är mina ögonlock så tunga såå tunga...funderar stark på att förflytta mig till min säng som ser otroligt inbjudande ut...Så får man sova HELT SJÄLV inatt också, vilken lyx! Efter att ha delat säng med någon de senaste 4 nätterna känns det som jag kommer sova väldigt skönt inatt. Haha

För övrigt så känns det lite småjobbigt att jag inte köpt mig några vinterskor ännu...ett par som inte "släpper in" vatten! Vilket mina svarta skinnstövlar jag köpte i Oslo förra vintern gör...och det rejält vill jag lova! De var inga torra fossingar idag inte, nej dom har nog gjort sitt nu tror jag. Funderar på att dra en sväng på stan imorn efter skolan och köpa ett par varma sköna på Vagabond imorn...tror jag funnit ut vilka det blir också. Think sooo...hmmm men dedär e fasen riktigt svårt! Vinterskor är aldrig snygga tycker jag, man bara MÅSTE ha ett par, vare sig man vill eller icke! Jag menar man vill ju inte frysa...hehe eller nåt!?

FRÅGAN ÄR BARA; KORT VS. LÅNG MODELL??

      

Hjälp mig NÅGON?!



Imorgon blir det plugg plugg at Nine a clock som vanligt på Liljeholmen. Sen ska jag bli bjuden på mat av Linda imornkväll, inte helt fel de inte! Blir hungrig nu av bara tanken på mat, vilket är ett tecken på att Malin borde gå och sussa.

Natti Natti

(Snart kommer Tonje, Wohoooo!! :D)

FRED...

Ca-Row, härmed tycker jag att vi sluter fred! 



Kan man bli annat än glad när man skådar denna bild? :)

Gissa åldern!!

Nu har jag beslutat att starta en lite gissningstävling här på min blogg.
Den lilla tävlingen går ut på att gissa åldern på Fröken C här nedan........

GUESS GUESS!?

Närmast rätt svar vinner finfina priser!

Jag Varnade Dig..

Kriiiig (Med Rudolfs Röst I Sunes Jul)


Malins blogg löd:

FETT

Hej hopp! 
Nu sitter jag och Lina här med varsin dator i knät o skriver som värsta datanördarna! Haha Lina kläckte nyss en härlig kommentar..."Mmmmm, åh tänk att ligga med han! Va mysigt." Haha Hon syftade på en väldigt tjock människa som ligger i en sjukhus-säng och säärar på benen som en Adult-baby! Det är någon såndär äcklig dokumentär på TV som man inte ens kan titta på. Det man visar är i stort sett fetton som ligger o bresar och sedan visar man hur typ 5-6 pers bär runt på delar av deras fett som man skurit bort från deras STORA kroppar...... 
Aja, jag kan knappt skriva om det..så äckligt är det! Tack och lov, hoppas aldrig jag blir lika fet som dom...

... / slut på Mankys inlägg /....

Jag kontrar...

"mmm kolla vad härligt , lite o ta i, så ska de va" Sa Malin när hon skådade feta människor på dokumentären världens fetaste fetton.- Hon njöt oerhört när de bar runt på fettbitar för att sedan *lyssna till det härliga operationsljudet* och säga "Tänk om man var sådär varm o go om vintern"

Nu är det krig, fettokrig mellan två bloggare. Vem vinner och vem försvinner =D gah

Fröken C.

Jag kontrar: 
NÅN SOM ÄR NÖJD???!!!
Måste bara tillägga att det som här ovan påstås att jag har uttalat angående feta människor o.s.v. INTE är Sant!! Fröken Linen försöker bara tona ned hennes egna kommentarer som hon uppenbarligen INTE står för.....

FETT

Hej hopp!
Nu sitter jag och Lina här med varsin dator i knät o skriver som värsta datanördarna! Haha Lina kläckte nyss en härlig kommentar..."Mmmmm, åh tänk att ligga med han! Va mysigt." Haha Hon syftade på en väldigt tjock människa som ligger i en sjukhus-säng och säärar på benen som en Adult-baby! Det är någon såndär äcklig dokumentär på TV som man inte ens kan titta på. Det man visar är i stort sett fetton som ligger o bresar och sedan visar man hur typ 5-6 pers bär runt på delar av deras fett som man skurit bort från deras STORA kroppar......

Aja, jag kan knappt skriva om det..så äckligt är det! Tack och lov, hoppas aldrig jag blir lika fet som dom...

I alla fall...Nu är det snart dax att sova lite känner jag! Denna dagen har "Tagit musten ur mig" (Älskar det uttrycket..haha)!
Imorgon ska Lina upp o hoppa redan klockan 6 typ, vilket ger mig ett väldigt bra tillfälle att springa iväg till gymet en stund innan skolan! :)

At Berns.

Imorse ringde klockan alldelse fööör tidigt, 06:30!!
Med tanke på att vi då endast hade sovit typ 4 timmar och skulle vara pigga och fresch för en liten inspelning på Berns kl. 09:00.....hehe men det var inga problem med det, bara hoppa upp! (eller..??)
Jaja, i vilket fall så skippade vi våra vinplaner ganska så fort... kände det var lite väl tidigt sådär en måndagmorgon klockan 8! Vi tänkte att det bara hade gett motsatt effekt till vad vi egentligen ville uppnå. Tur var väl det! 
På Berns gick allt finfint sen. Tog typ 15 minuter för oss sen fick vi gå =) 
200 kronor för en kvart e inte helt fel! Min bonus var ju dessutom att jag fick en puss av Måns Möller! Haha Sådär lite vardagslyx en måndagmorgon.... ;)

Sedan var det dags att bege sig till plugget......i snöstormen var jag påväg att vända hem ett antal gånger om man säger så. Fast till slut var man framme vid Academedias värmande byggnad. Där inne flödade inspirationen! Bobby o Desi hade suttit o spånat fram till en ny väldigt bra idé inför vårt projekt så nu e de bara att köra på! Vernissagen är ju om typ 3 veckor så de gäller att jobba på som tusan nu!!

Just nu sitter jag och skissar lite på en broschyr i In Design...går väl sisådär måste jag säga men men what to do?! Kan iallafall erkänna att jag mycket hellre sitter här inne i värmen resten av kvällen med min lilla Mac i famnen istället för att göra som Lina...hon ska nämligen till skolan vid kl 18:00! Guuuud de e omänskligt att gå i skolan så sent på kvällen!


Såhäääär glada var vi på T-banan klockan halv 9 imorse!!


HEPP HEPP!!

Sweeet Sunday

Då var det redan söndag...undrar egentligen vart denna helgen tagit vägen!? Känner mig iof väldigt pigg och utvilad efter att ha haft en relativt lugn helg utan massa drinkar och spring på krogen!
Idag är det jobb på Twillan igen. Börjar inte förens kl. 14:00 vilket är väldens mest värdelösa tid att börja...det är för tidigt för att man ska hinna med att hitta på något innan, men det är tillräckligt mycket tid för att man ska bli uttråkad och bara sitta och invänta jobbet liksom..hehe Men men en liten joggingrunda i solen har jag iaf åstadkommit idag!

Sitter och kikar lite på Världscupen i Gällivare nu också. Shiiit vad jag e sugen på att åka lite skidor nu alltså! Hoppas på en väldigt VIT vinter i år med massa fina soldagar i Stockholm :) 


Jaaaa Jävlar Emma vad schnygga vi var i Sognsvann, Oslo förra vintern!! ;) Hahaha....



Måste säga att jag längtar lite efter lilla Söderköping...funderar på att ta en liten trip dit Lucia-helgen. Det är den enda helgen jag e ledig nu innan jul vilket känns lite smått deprimerande. Ska checka schemat på jobbet idag så jag inte är uppsatt även den helgen, sen bokar jag tåg ikväll om jag är ledig då.
Måste ju hem och kolla in min mormors nya lägenhet och hälsa på min farmor som är nyopererad i ryggen..Mamma o pappa har ju byggt ett nytt kök också! Haha Guuud jaaaa vad det händer mycket där nere...Vad man missar! Hehe  

LG Winter Jam

Nu är det helt sjukt vad jag är sugen på att åka bräda!!
Vi var på Stadion förrut idag och kikade lite på LG Winter Jam..såg herrarnas Big Jump Final vilket var ganska grymt :D Shiiiit vad jag önskar att jag var sådär duktigt alltså!



Annars har jag jobbat tre timmar på Twillan idag, käkat Pad Thai vid Hötorget och sen käkat godis framför The Happening med Mark Walhberg på min vita TV....imorgon blire träning, plugg och jobb. Sen kommer Lina imornkväll för att peppa inför måndagens inspelning på Berns! De blir minst sagt intressant....Höhö

Dags att sova snart känns de som...är ganska nöjd med att haft en helvit helg IGEN faktiskt! Just nu är det bara fokus på next weekend då min kära lilla Tonje kommer till Stockholm! Woo då e de GALLEJ på hög nivåå ;)

Natta.

Birkastan är vit!

Nu är det äntligen vinter här i Stockholm!
Jag vaknade klockan halv 9 i morse och såg hur mycket snö det var ute, var då tvungen att gå ut o promenera en lite sväng vilket var supermysigt. Nu är SNÖ'n här! :D

Igår var det jättetrevligt på julmiddagen...inte för att det kändes som någon julmiddag eftersom jag käkade fisk och skaldjur, men ändå...jag är egentligen inte något stort fan av just julmat med prinskorvar och Janssons. Tycker mest att det är efterrätterna som är det goda på julbordet! Efter middagen igår blev det bara raka vägen hem i sängen, inga drinkar inte! Känns skönt idag med tanke på att jag strax ska bege mig till jobbet... 

Idag är det tydligen någon snowboard-grej på Stadion som Kennie o jag kanske ska dra och kolla på senare!! Kan bara bli sjukt jobbigt med tanke på att jag kommer bli såååå sugen på att åka själv!! ...ser verkligen fram emot att åka skidor o bräda nu, vart lite dåligt med det förra vintern så nu har man endel att ta igen! ;)







Julmiddag vs. Idol

Okeeej då var man hemma på St. Eriksplan och är så hungrig så jag skulle kunna käka upp min TV typ...
Julmiddag i Gamla stan me Twillan-gänget är inte förns kl 20:00! Hur ska man kunna hålla ut?!!

Egentligen vill jag inget hellre än att bara sitta på min soffa med en stor godispåse och kolla på Idol med Therese ikväll. Men icke då, det blir middag me jobbet........Ska inte klaga mer nu, blir gött med lite riktig restaurangmat ikväll! Får se vart denna kvällen tar vägen efter middagen. Kennie skulle tydligen ut på någon Radio-grej på Ambassadeur och ville dricka lite drinkar med mig så vi får se ;) 
Maybe Baby....

Aja, dax att dra! Hepp!!

VG-gruppen

Då sitter man fortfarande i skolan och planerar lite angående vår vernissage som kommer äga rum den 17e december någonstans i centrala Stockholm. Var vet vi inte ännu men det är nu det vi jobbar på...
Trött och hungrig är jag nu och vill bara ta helg. Julmiddag ikväll vid kl 20:00 i Gamla stan, de blir gött de =P

Haha Lina ringde alldeles nyss och frågade om jag hade lust att vara med i en liten schetch (hur det nu stavas) som kommer att vara med i Fredag hela veckan nästa fredag! Och ja, såklart så tackade jag JA...Lina vi har ju gjort dehär förrut så det ska nog gå finftnt =D Eller vad säger du?! Hahaha Mycket skratt lär det nog bli aillafall...

Nu känner jag att det börjar bli dax att runda av...hehe Men resten av gruppen verkar inte vara på samma linje som mig dock, så jag får väl bara hålla ut! Sedan blire gymmet och lite cross-training.

CIAO!

In Design med Hasse!

Okej då var det fredag.. ÄNTLIGEN! Eller egentligen längtar jag bara tills den kommande helgen är över. Ska nämligen jobba både lördag och söndag, visserligen endast 3 timmar per dag men är pank så kan inte göra så mycket mer. 
Hela denna helgen kommer bestå av TWILFIT. Ska nämligen på julmiddag med gänget från Twillan ikväll! Hmmmm ska bli intressant...jag som knappt träffat dom innan då man e helt ny där.

Men iallafall nu sitter jag i skolan och Hasse babblar på om InDesign och formatmallar, typsnitt och styckeformat... Känns lite som ööööhhh....tredje eller fjärde gången gillt nu som man får en kurs i detta! Men men repetition är aldrig onödigt...Eller??!! 


Sånt här är det vi övar på att göra just nu...Kempe-kul =D Haha
Eller nåt...

I går snakke man lite med Tonje! Hon kommer ju nämligen hit på besök nästa helg. =) Och det ska bli såååå kul att se henne igen! Den lille norska jentan! Saknar henne veldig mye faktiskt.
Då blire en hel helg med (fönster-) shopping, massa gott och en hel del alkohol och dans! Lördagen blire GALLEJ i min lya med lite vin och sedan ut på byen för att dansa all night long! Haha
Har sedan hittat ett väldigt trevligt ställe; Pampas Marina...ligger precis vid vattnet typ 15 minuters promenad från min lya. Där har dom Världens Godaste brunch-buffé på helgerna. Tänkte jag skulle ta med Tonje dit på söndagen sen när man e lite lagom bakis-sugen. GÖTT!!

Neee nu så måste jag försöka hänga med i vad Hasse snackar om.

Heppåre!

ALLA BLOGGARE!!

Jaha då var man en i Gänget då!
Varenda jävel i detta avlånga land verkar ju ha skaffat sig en blogg, så nu var det på tiden för mig att ge mig ut i blogg-djungeln..

Nyinflyttad på St. Eriksplan, Stockholm och förflyttade mig hit från underbara Oslo för att jag tänkte bli projektledare inom Medieproduktion! Ikväll blir de en tidig kväll för mig...trots att jag just nu hellre hade suttit vid ett bord på Village eller liknande. Men icke, just nu är det PROJEKT; VERNISSAGE som gäller för hela slanten! Och sömn är väl de enda som jag är i stort behov av just nu.. (Fast egentligen tycker jag de är jävligt tråkigt och överskattat att sova!)

Upp vid klockan 7 imorgon för att sedan bege sig till Liljeholmen och Academedia's kalla lokaler......

Förresten nu när ni har tagit er hit så passa på att besök min kära vän Lina's blogg.. http://lineen.blogg.se Något som även måste tilläggas är att hon faktiskt är min inspirationskälla till denna bloggen.

Pusssss!! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0