Frisk och nu är det vår =)

Nu är jag frisk igen, för jag var ute och joggade lite förrut. Kändes ganska segt i och för sig men jag dog inte..Hehe Varmt har det varit idag också vilket jag gillar! Hade skinnjackan till skolan idag och på löprundan hade man nästan klarat sig i bara EN tröja. Och utan vantar =) Niice.

Har nu suttit framför denna dumburken nu i typ tre timmar! Surfat runt och kollat upp en massa eventuella saker för min framtid. Har ställt mig i bostdskö i Linköping, ska anmäla mig till Reklam och PR vid Stockholms unversitet, kikat på massa jobb på ams.se och sen SMC såklart! Har tittat lite närmre på vilka kurser jag eventuellt ska söka om jag drar. Eller OM jag dra, jag SKA dra! Eller hur??

Och en bil måste vi köpa också....Lalala...Fan vad vi ska gliiiiida!


Make a choice

Nu har jag tagit första snacket. Snacket med Christer angående lyan och att jag kanske har planer på att dra till Santa Monica i höst...han lät ganska så lugn så det var ju bra! Nämnde även att Sofia antagligen är intresserad av att ta över den när jag flyttar ut. Men men vi bestämde att mötas upp i helgen så kan vi snacka lite om det. SOO, I guess I have to make a choice until then........

Vi har haft svenska idag i skolan...SUCK, det känns som att vara tillbaka på mellanstadiet igen. Hehe Men men någonting lär man sig säkert efter att ha gjort tentan på fredag! Håller samtidigt på att lära oss korrekturläsning. Jag korrar Thereses LIA-rapport. Jooorå det går la sisådär....................en del svengelska är det ju om man säger så! =D Lär ju ta sin lilla tid. Haha

VAr förbi på Svea idag också. Kul att se alla igen. Var där för att få ett omdöme/intyg för att jag haft min praktik där och sen ett litet brev som annA skulle ha från Amanda. På torsdag ska jag dit igen vid 17:30, då blir det seminarium med Google. Kan nog bli intressant!

Nu e de plugg plugg som gäller!

beslutsångest

Ja det var väl ovantligt att jag har det...BESLUTSÅNGEST!?
 
Idag handlar det om jag ska säga upp min lägenhet idag eller inte..åååååh det är ett hårt beslut att ta, jag älskar min lilla lägenhet ju! Hänger lite på om det nu är helt klart att man ska dra till Kalifornien eller inte? Kommer jag ha någonstans att ta vägen efter den 1e juni? Vart ska jag bevara min möbler?

För övrigt så ska jag boka en trip till Oslo under dagen! Blir att dra dit 15-18 Maj =) Kan vara kul att komma bort lite och få något annat att tänka på än denna ångest-stad som Stockholm just nu är för mig...


Give me some..

Inspiration Please! We need a fucki'n name! Why is everything taken?


Snörvel snörvel!

Är så täppt i näsan så jag knappt kan andas! Usch fyy o blää!
Men men nu är den fuckin rapporten klar. Men den är inte direkt renskriven, orkar inte läsa igenom den nu äns engång..vilket i och för sig inte spelar någon roll ändå eftersom vi ändå ska korra varandras hela veckan innan den ska lämnas till annA nästa måndag.

48h vare jaa. Det var väldigt kul att delta men det var ganska så stressigt! Hamnade som tur e med två väldigt bra personer, Evelina, copy från Forsbergs och Tomas, strateg från Sthlm universitet. Vår slutgiltiga annons blev såhär:




Uppdraget gick ut på att värva fler volontärer till Hungerprojektet. Ett globalt nätverk som arbetar för att minska den kroniska hungern i världen.
Intressant att vara med i 48h men vi vann ju tyvärr inte. Hehe Men det gjorde Emelies vän från Malmö, Jossa! Som jag förövrigt ska åka till LA med i höst. Deras bidrag var grymt bra, en copy-lösning, vilket jag egentligen tycker är lite trist. Men i detta fallet så var det nog det ultimata. Jossa var copyn i gruppen också, så all cred till henne =)

Nu är Theres tillbaka i Sthlm också! Här en bild från hennes fest i fredags: (hon och peppo)


Gänget påväg till Caféet och Let's Dance-efterfesten!


Fredagen bestod av jobb med 48h-gänget fram till klockan 21:00, 20:00 var jag ute i Näckrosen hos Therese för lite tjejhäng och vin! Sen drog vi in till Caféet och mötte upp Jenni och Susanne. Let's Dance party till 03:00 sne hem och decka. Haha

Igårkväll efter att vi lämnat in vårt bidrag vid 14:00 så kom mamma och pappa och hälsade på mig. Jag var trött och sliten men 20:00 begav jag mig till magenta för att se prisutdelningen och mingla lite bland öl och snittar (som var stora som baguetter). 23:00 pallade jag inte längre och drog hem till päronen som låg hos mig och kolla TV. Bra det tror jag annars hade jag varit ännu sämre idag.

Lyckad helg!


Alla vi från Academedia Sthlm..Emelie, Mark, Therese och Jag =)


Sveriges största...


Öl och "snittar" Gött!!!
 

Sjukling

Nu har mammsen och pappsen precis begett sig hemåt mot Söderköping. Dom kom hit på besök igårkväll och idag har vi varit ute på stan och kikat sen blev det lunchbuffe så nu är man proppmätt! =)
Inget lopp blev det för mig idag, har typ haft lite smått feber i 2 dygn nu så det var ingen bra idé att springa idag...har varit superförkyld nu sedan i torsdags och den intensiva helgen med festande och 48h-tävlingen har inte direkt gjort mig friskare. Tvärt om! Usch jag som hade laddat för att springa idag men men det kommer fler tillfällen.
Min söta mamma köpte idag ett par nya fina löparskor till mig så jag ska nog kunna komma igång med träningen snart igen.

New Balance blev det. Okej dom är sköna, men väldigt fula!! Men har någon någonsin sett ett par snygga jogingskor?! Det har i alla fall inte jag gjort.

Men men nu ska jag försöka installera min skrivare här och se om jag kan få ut min LIA-rapport som ska vara klar och utskriven till imorgon. Skriver lite senare igen och berättar om 48h, samt kanske laddar upp lite snygga picts från helgen!

Ciao!

48h i full gång!!

Idag blev det smarrig lunch på Fridays med brudarna, innan portarna öppnade för 48h...Hamnade i en väldigt trevlig grupp med en kille från Stockholms universitet och en Copy-tjej från Forsbergs. Vi intog ett café på Biblioteksgatan för lite brainstorming. Har la inte kommit igång helt och hållet än men en kreativ brief fick vi till så imorn blir det att köra gärnet!!
Jag är grymt peppad och vi ska VINNA! =) Haha Ne men det kommer bli tufft för juryn, vi är typ 70 lag i år och dom har sisådär fem timmar på sig att utse en vinnare. Det handlar med andra ord bara om en enda sak: Att sticka ut!

Imorgon blir det häng på Forsbergs vid Zinken hela dagen för att förhoppningsvis bli klara med annonsen som ska fixas. Hoppas att det kommer gå snabbt för oss att komma igång imornbitti för imornkväll vill man inte sitta för länge. Therese har ju perty in Näckrosen imorgon. Förlovning/hemkomst/födelsedagsfest! Ska bli kuul det!

Men nu är det kudden som gäller, måste vara pigg och fräsch imorbitti klockan 09:00. Har iallafall hunnit med att slänga ihop några moodboards nu här hemma inför morgondagen, så hoppas på en riktigt kreativ start!

GODNATT!

grus i ögonen..

Kommunikationstrategi, affärsidé, marknadsplan, nulägesanalys, marknadsföringstrategi, omvräldsanalys och grafisk profil.....bla bla..
Det är en hel del som ska skrivas ner innan man kan starta upp ett projekt från grunden. Therse detta kommer ett stort jobb! Men kul =) We'll do it!! På måndag blir det möte med .net08...
Efter att ha varvat datorskärmen med "Effektiv visuell kommunikation" av Bo Bergström (väldigt bra bok) nu ett par timmar börjar jag se lite småsuddigt. Dags att krypa ner under täcket tror jag.

SWEET DREAMS!


Ingen mer skola denna vecka! =)

Imrogon är det dax för tävlingen 48h. Ska bli riktigt kul måste jag säga, jag e superpepp!
Blir ingen skola mer denna vecka då, så man missar kommunikologins två sista dagar...lite dumt med tanke på certifikatet men men jag kommer väl antagligen inte få det eftersom jag inte är kvar i höst.

Inskrivningen för tävlingen är imorgon klockan 14:00 på SF Park och innan det blir det en lunch på Fridays Stureplan med Therese, Emelie och hennes vän Jossa. Blir en niice dag det imorgon.
SOVMORGON också! =P

Idag var jag ute och joggade det sista passet innan loppet på söndag, kommer förmodligen att vara HELT SLUT där klockan 12:00 på söndag när starten går...hehe men men man ska väl ta sig igenom det också! Får la bli en tidig kväll på lördag tyvärr. Hade ju varit kul om man kunnat vara med på efterfesten till 100%! Men nix, det går ikke. Mammsen o Pappsen kommer ju va här på lördag också. Får väl se, dom ville ju komma förbi och se på resultatet av tävlingen på lördagkvällen. Hmmmmm....kan man liksom ta med sig sina föräldrar dit or what?!

Men nu blir det en sväng bort till mataffären. Pengarna kom ju idag så nu kan man äta igen! Wooo! Sen blir det Jenni-häng ikväll. Tv och Te hemma hos mig eller en kaffe på något fik....We'll see!

Tjiing!

California here we comes!

Wooo! Nu har jag varit så himla ambitiös och skrivit klart min rapport! =D Shiiit så bra. Bara lite finslip och sen ska en kort samanfattning in också. Niice.

Har nu idag kikat runt på lite olika flygresor till LA och har hittat ganska billiga alternativ, 6300 t/r. Det är billigt tycker jag i alla fall. Då blir det att åka i väg omkring den 20e augusti sen tillbaka till Sverige omkring den 22e december. Gällande boende där borta har vi nu lagt ut en annons på craighslist.org och flera svar har vi redan fått! Jag skickade i väg ett mail till Kilroy idag också för att se vad dom har att erbjuda i form av tjänser och vad det i så fall kostar....
Efter julen hemma i Sverige sen får vi se vad som sker, antingen blir det att stanna i Sverige efter jul och söka jobb/kvällskurser. Annars om man trivs bra i LA så får det bli ytterligare en termin där borta med fördjupning i kurserna =) We will see! Men att åka blir det nog i alla fall! Lutar åt det hållet nu och jag känner faktiskt ingen som helst ångest längre! Gör du?! Haha

Emelie HÄR skulle vi bo....... ;)


Skarpt Projekt

Nu har jag just satt mig här för att försöka få min LIA-rapport klar...men det tar emot att påbörja själva skrivandet, jag har ingen inspiration alls! Idag kom Therese tillbaka till skolan och vi har fortfarande Kommunikologi med Framtidens Team. Känns inte alls lika bra som deras föreläsningar var i höstas. Nu övergår det mer och mer från kommunikation till låtsaspsykologi.
Tycker nästan att det är lite läskigt..hehe

Anyway idag har jag och Therese haft vårt första möte angående vårt skarpa projekt som vi ska jobba med nu fram till sommaren. Vi har en liten idé som vi håller på att spåna på. Har nu bara skickat iväg ett mail till dotnet-klasserna på skolan i hopp om att någon vill hjälpa oss med programmeringen! =) Hoppas!
Annars är det ett väldigt bra projekt tror jag som säkert kan bli ganska framgångsrikt. Men men det gäller ju att satsa helhjärtat på detta nu för det kommer verkligen att bli ett heltidsjobb att få detta att funka. Vi bara kör, kul om det kommer bli något av det!

Veckan är annars ganska uppbokad redan. Hmmmm...ikväll och imorgonkväll är det RAPPORTEN som gäller för fulla muggar! Sen torsdag börjar reklamtävlingen 48h, som kommer att pågå fram till lördagkväll. Kommer nog bli ganska stressiga och hektiska dygn. Men kul =)
Sen på fredag är det välkommen hem/förlovning/födelsedagsfest ute i Näckrosen för Therese!
Mammsen och Pappsen kommer hit i alltihop också, nämligen på lördag eftermiddag....sen så var det ju detdär loppet på söndag också. Haha När ska jag hinna med att sova?!

NU - RAPPORT

My heart stays in Oslo..

Måndag Måndag Måndag....uscha meej! Haha
Måndagar är segast i världen och jag är typ helt utslagen efter en hård helg med Oslo-besök.
Men måste säga att mitt hjärta är kvar i OSLO. Jag saknar staden och människorna så himla mycket! Avskedet när jag skulle lämna av Emma i morse vid tåget var tungt!

En sak som jag verkligen har insett är att om jag skulle vara tvungen att välja vilken stad jag trivs bäst att bo i måste jag välja Oslo framför Sthlm. Stockholm är så stressat och ganska stelt. Oslo är mer avslappnat och hamoniskt =)
Synd bara att det är i Stockholm som alla möljligheter finns! Men en dag ska jag tillbaka och bo i Oslo igen, det lovar jag!
Helgen då det är den 17e maj kommer jag dra dit. Så fort jag fått pengar på onsdag blir det att boka tåget dit den 15e och sen flyget hem den 18e. Ser fram emot det redan nu..

Annars måste jag säga att helgen varit superlyckad! Emmis kom i fredagskväll, då drog vi rett till Rose för lite efterfest med Linda och Susanne på Let's Dance. Det var riktigt trevligt och vi dansade så vi fick ont i fötterna! Synd bara att man var så seg efter torsdagens utgång, den blev galen! Haha kanske inte riktigt vad vi hade planerat men blir det någonsin så när jag, Jenni och Sofia går ut för att ta e t t  g l a s  v i n ?

Emma med skorna i handen efter ett par timmars dansande! =)

I lördags var vi ute en sväng på Village och Sofia hängde på! Blev en lyckad kväll men Emma och jag var lite sega i benen efter att ha sprungit på stan hela dagen med hennes mamma, pappa och lillebror. Dom e så söta dom där och Emmas mamma uppmuntrade verkligen mig att dra till Cali i höst.....Var kul att höra! Sen bjöd dom mig på libanesisk buffe också, VÄLDIGT GOTT! =P

Tack Emma för en underbar helg! Nästa gång ses vi i Oslo baby!


Emma, Sofia och jag på Village





Nu ska jag snart gå och sova.....sjukt trött! Skolan tar redan kål på mig. Haha
Men imorn är Therese tillbaka i skolan igen. Hon kom hem från Singa idag..Shiiiit vad sjukt kul det ska bli att få träffa henne imorn igen!

trött trött trött...

Då jag somnade vid typ klockan 05:00 imorse så är jag ganska så trött nu efter att ha handlat, städat (lite), tvättat och skrivit rapport. Känner nästan att jag är värd att krypa ner en stund under täcket, om jag nu överhuvudtaget ska orka med ikväll! För ikväll kommer Emma och det blir Sture med Emelie, Linda, Jenni, Susanne och Sofia! Wooo! Jag måste försöka börja peppa nu, för som det känns nu vill jag bara lägga en stor kudde över huvudet..

Och Nej. Rapporten är inte klar än...Suck det tar tid det där. Men jag har just nu fått ihop nästan fyra sidor och då har jag inte börjat med varken analysdelen eller slutdiskussionen. Man skulle skriva omkring fem sidor totalt så det ska jag nog fixa!

What to wear Tonight!?


Den här skjortan från Acne står just nu väldigt högt upp på min önskelista!

Fredag bestående av Rapportskrivning, vara bakis och tvätta..

Ugh, det blev senare igår än vad vi hade tänkt oss...jag är lite trött och bakis idag! Men trots det så hade jag tänkt skriva klart min LIA-rapport idag. Har endast slutdiskussionen och analysen kvar så resten är kirrat!

Det blev release-fest på Rose igår med Måns Zelmerlöw...och fuck att vi blev tvugna att betala 200 spänn i inträde, det var INTE medräknat i min budget om man säger så. Men men kul hade vi och Rose var ett trevligt ställe med mycket bra musik =) Det får bli flera besök där framöver.






IKVÄLL KOMMER MIN EMMA TILL STOCKHOLM! =)

WTF

Asså jag blev sjukt upprörd efter att jag råkat ramla in på denna blogg: skinnyisthin

Jag hoppas verkligen att denna person endast driver denna bloggen i kommerciellt syfte och att personen är helt oseriös med det hon skriver om. Annars är det tragiskt som tusan! Var är föräldrarna undrar jag?
Finns det någon som tycker att detta omänskligt smala och anorektiska ideal är attraktivt?!
Visst, jag vill också hålla mig smal och jag står för att jag tycker att smala människor är snyggare än tjocka...men detta är inte att vara smal, detta är sjukt smal. Det är en enorm skillnad!

Jag kan erkänna att jag också under en tid varit sjukt fixerad vid att inte få i mig varken socker, kolhydrater eller fett. Resultatet förutom att man blir sjukt smal är ju att man blir irriterad, trött, förlorar mensen och tappar sexlusten! Frågan man då ska ställa sig är om det är värt detta? Lever man en gång ska man njuta av allt som livet har att erbjuda, varav en av de bästa sakerna som finns är mat och godis. Jag måste säga att jag hellre lever livet som en lite tjockare och mycket gladare person som äter och dricker vad jag vill!

Ikväll blir det kalorier. Haha Jenni och Sofia är påväg hit med en flaksa vin! Kanske blir det en tur till Rose, kanske blir det bara häng hos mig all night. Jag blir nöjd med vilket som. Goda vänners sällskap är det enda som betyder något! =)

Lighten Up

Okeeej haha nu har jag just insett att vi ska ha en presentation imorgonbitti klockan 9 av vår vernissage vi hade innan jul. Eller jag visste ju såklart att vi skulle ha presentationen imorgon men jag är lite rädd för att min grupp tagit lite lätt på det!
Har hängt hemma hos Jenni med fruktsallad och massa tjejsnack. Vädligt trevlig kväll måste jag säga! Supermysig lya hon fått tag på också med världens bästa läge! 2 min från Hötorgets T-bana.

Men åter till presentationen imorgon.. Jenni hade ångest för att hon hade så mycket att snacka om imorn och att hon inte hunnit öva in det ordentligt. Sofia hade tydligen också en gediget manus. Vad har jag? Haha Mitt huvud typ...ingen text alls. Då tänker jag..haha vår grupp har gjort 10 slides i powerpoint med bara bilder =) Sen ska vi bara snacka fritt om allting. Inget manus ingenting. Har vi kanske tagit för lätt på hela grejen?! Alla verkar ha förberett sig in i minsta detalj typ...
Aja, det återstår att se imorgon!
Jag vet att jag ska snacka om den grafiska profilen och om vissa trycksaker. Jaaa, och efersom jag varit med och framställt det borde jag väl veta vad jag ska snacka om. Hope soo!

Torsdag imorn och snart kommer helgen och Emma med den! Woo! Sture på fredag blir nice det. =D
Imorgon kommer jag ha träningsverk i mina armar och baksidan av låren. Gött!
Styrketräning var inte igår det.


Här kommer lite Lighten Up..
Vi levererar ljusterapi a'la charter..



Hoho

Nu är allting verkligen igång igen med skolan och allt. Känns skönt att man oftast kommer hem innan 16 varje dag =) Man kan liksom ha en frtid också! Det är verkligen fördelen med att gå i skolan..

Nu har jag precis käkat lite granna och ska strax ner till Hötorget och möta upp Jenni och Susanne för ett pass på SATS. Sen tonight blir det Girl Talk hemma i Jennis nya lya vid Hötorget. Myspys! Nu är allting som förrut igen, eller förutom att Therese inet kommit hem till Sverige ännu. Men om mindre än en vecka ses vi igen honey!!

Igår blev det kaffedrickande med Michael här hemma hos mig. Jag fick Slumdog Milionaire av han! Så nu har jag typ världens bästa film just nu på min dator. Niiice =) Får bli en filmkväll snart dårå...

Emma-pemma kommer ju också på fredag! OMG vad det ska bli kul att se dig igen min lilla galning! Haha På fredag blir det antagligen efterfest och lite free-drinks med Let's Dance-gänget! Vore riktigt kul att komma ut lite. Emma du kommer gilla Stockholm det lovar jag ;)

Helgen kan sammanfattas med ett enda ord och det är G A L L E J !!


Time for School

Första dagen i skolan igen. Blandade känslor...kul att se alla igen men ändå lite småtragiskt att vara tillbaka i skolmiljön igen. Men men jag ska göra det bästa av denna våren och sen är det på väg mot nya äventyr igen! Kanske blir det USA, kanske blir det Stockholm. Det återstår att se... =)

Har skrivit på min LIA-rapport idag och det är verkligen bland det tråkigaste jag vet. Att skriva rapport alltså. Speciellt när man inte fått några klara direktiv över hur den ska utformas. Aja, I can make it anyway! På något sätt ska jag nog lyckas snickra ihop något. Imorgon blir det presentation av hur vi haft det på vår praktik och jag ska bara säga massa bra! Svea-gänget är toppen!

Nu är det dags för fika här. Blir en kaffe latte eller kanske en cappuccino....Hmmmmm?

Ledig Måndag =)

Har haft en alldeles underbar måndag! ledig =) Började dagen med att sova ut...
Sen efter 40 minuters jogging i solen med Johnny Cash i öronen var jag ganska så trött. Men då var det dags för möte på Twilfit ute i Solna. Blev en mummsig semla och kaffe med min söta chef Sara!

Efter det har jag mest bara varit hemma och fixat lite för mig själv. I min ensamhet, tror att jag kanske behöver det.. Nu är jag oerhört sugen på att gå en sväng bort till Dags Livs och inhandla lite godis..Hmmmm ska man stå emot mån tro?! Har ju precis gjort min nya favorit-smoothie som består av:

1 banan
1 clementin
1 dl mild lättyoghurt
1 dl laktosfri lättmjölk

SUPERGOTT!


Imorgon är det dags för skolan igen, för första gången på länge länge...I don't want to. Men men det e bara gå dit och ta tjuren vid hornen som man brukar säga! Höhö

Måste passa på att säga Grattis till min käraste vän Lina och hennes karl Marcus! =) 1 år nu! Ni är så sööta.

Själv får jag bara kalla fötter hela tiden...Hehe eller vad var det vi sa?! Aaaaa....jooooo men jag ska bli bättre. Jag är nog bara en kräsen-analysera-för-mycket person! Hate it!

Gimme Gimme!

Hittade lite fina saker på La Redoute...Give me some Money tack!



TV and ME

Kollar Parlametet på TV4, väntar på att kvällens Beck-film ska börja. Jag är nog lite av en Bek-nörd tror jag...Haha har sett alla men ändå så vill jag se! Kollade nyss på en underbart fin film..Kanske den finaste, kan vara.
AMELIE




Imorgon är det måndag och jag behöver inte vara i skolan förens på tisdag så imorgon ska jag bara sova ut, träna sen dra till twilfit på möte. Kan hända att det bli lite indisk middag imorgon om jag har tur =P Hehe
Förövrigt så åt jag min nya favvo-rätt förrut. Jag stekte halloumi-ost och gjorde en avocado och tomatsallad till det. Väldigt smarrigt! Halloumi kan vara något av det godaste som man kan äta!

Idag har jag laddat ner papper från CSN som man ska fylla i för att ansöka om studielån för utlandsstudier. Har även mailat till Santa Monica College nu för att fråga om jag måste göra TOEFL-testet eller inte....hope not. Vore skönt att slippa lägga pengar på det. hehe

Sköna Söndag

Min morfar bakar verkligen v ä r l d e n s   g o d a s t e bullar! Mmmmmmmm...jag äter bullar och dricker cappuccino =) Härligt med söndag och man inte har någonting alls på schemat. Låg i sängen ända till klockan 12:30 sen var jag ute på en långpromenad och nu är det fika i min soffa! Livskvalitet

Sitter nu och spånar lite över min framtid och vad som ska hända till hösten...
Emelie titta på dom här bilderna! =)


Ollan

Gårdagens kväll blev en succé! =) Vi var hemma hos Emelie's vän Anna ute i Haninge.
Det blev vin, massa gott och sen schlagern då såklart! Och visst, jag tyckte att rätt låt vann. Tycker den var ganska bra och att den om någon av bidragen kommer att funka även i den internationella finalen. Men Personligen så hade jag hellre sett att Alcazar vunnit. Dom var helt klart bäst!



Efter schlagern (jag trodde aldrig att jag skulle säga detta) så blev det en sväng till O'Learys i Haninge....Hahahaha Jag kände mig nästan hemma, var som att gå på Harrys eller något annat i den stilen hemma i Norrköping! Haha Men kul hade vi i alla fall! Vi dansade helt crazy så jag nästan har träningsverk idag =P Men det är så det ska va!
Helt sjukt vilken kontrast det kan vara från ett ställe i förorten till ett ställe inne på Stureplan. Intressant! Låtarna dom spelade var ju i alla fall något som ALLA kände igen. Det kändes lite som att vara tillbaka på gymnasiet igen. Jag frågade få Emelie om vilka låtar dom då spelade för 5 år sen....Svaret jag fick var; "Samma som nu"

Haha Men är det inte för härligt?! ;) Mer sånt. haha Smeknamnet slår ändå allt, OLLAN!




....gissa vem Emelie hejjade på!?


Lina gör schlager-posén!


Marie vann vår interna tävling om vem som skulle vinna!






sovmorgon

För första gången på jag vet inte hur länge har jag haft sovmorgon. Skönt skönt! Somnade kanske vid 23:30 igår och vaknade vid 10! Haha Minns inte när jag sov så länge senast... Men de e bra för nu är jag utvilad inför kvällens Gallej!

Har varit ute och joggat lite också =) Så nu är man verkligen fit for fight! Ska bort till Svea en sväng vid 13-tiden och göra klart Carlsberg-jobbet! Sen bara önskar jag att jag hade haft lite pengar så man hade kunnat sprungit en runda på stan efteråt. Kanske inhandlat något inför kvällen...Men Nej. Jag är pank! SUCK. Fucki'n studentliv!!
Haha köpte ju SL-koretet igår för 1500 spänn så nu är man v e r k l i g e n pank! Men jag kan åka vart jag vill när jag vill nu. Gött! Ska nog ta T-banan till Svea sen =D

Tyra från MP..

Haha Shiiit! När jag skulle logga in på min blogg ser jag bloggen som ligger på 7:e platsen bland mest besökta bloggar; "Mitt liv som modell - Tyra Sjöstedt". Inser att det är en gammal klasskompis från gymnasiet... KUL! =) Tyra

Lugn Fredag.

Nu kom jag just hem. Blev kvar lite längre på Svea idag sen blev det en sväng bort till Dags Livs för att handla lite! Sjuuuukt mycket folk där såhär dags som är ute i sista sekund och inhandlar helgens godsaker!

Idag är jag såååååå sjukt trött. Känns som jag hoppat över en natts sömn. Hehe vilket man nästan kan säga att jag gjort..men ändå. Har varit mycket att göra på Svea idag också...Och jag ska dit imorn en sväng och jobba lite! Var en grej som måste vara fördig till måndag så jag ska möta upp Amanda där imorn vid 13-tiden för some wooork.
Tur att man inte hade Twillan i helgen då! Alltid trevligt med lite extrajobb =)

Fick en superfin/bra bok av Svea-gänget idag när jag slutade också; "How to be a graphic designer, without losing your soul" Den ska jag nu lusläsa väldigt noga. Peter har pratat endel om den boken och sagt hur bra den är. Intressant!

Ikväll ska jag decka så hårt här hemma med lite te och Exotic snacks! Imorgon däremot blir det Glitter och Glamour i Haninge!! Niiice Niice.

Här e lite bilder från dagen..Hehe EMD...




Cissi var nöjd med sina signerade singlar i alla fall! Haha =)

Schlager schlager och åter schlager...

Haha Jag vet, jag måste ju leva upp till mitt rykte! ;P
Är man "Schlager-Malin" så är man....Höhö

Idag har jag jobbat med något helt annat hela dagen, nämligen Carlsberg. Så jag gör inte bara schlager. Haha
Var i och för sig borta vid Sergelgatan förrut vid lunch och kollade in när EMD spelade och signerade skivor. Fotade lite som jag kanske lägger upp här senare..hahaha

Nu är dagen snart över och vi ska ta en sista fika här nu! Ikväll orkar jag nog inte med mycket, kommer vara sjukt trött ikväll. Kunde nämligen inte sova så mycket i natt...hehe på grund av att någon snarkade hela natten =P
Slutade med att jag låg under en filt ute på soffan och frös. Nedå, de e bara jag som är knäpp som är så himla känslig för ljud!

Nu dags för fika sen en sväng bort och kikapå Lili & Susie!! Hahaha....åååååh vad dom e bra...ööööhh Hehe

Annons i City idag!

Idag är en av mina annonser som jag gjort på Svea med i Stockholm City. Missa inte Melodifest In the city i helgen ;) Hehe Schlager på högsta nivå med bl.a. EMD imorgon och Lili & Susie, Shirley Clamp, Kevin Borg och Markoolio...
Var föbi på Sergelgatan förut för att kolla in alla trycksaker som jag jobbat med den senaste tiden. Det var massa banderoller mellan husen, affischer och väggdekaler där inne vid Coffe House, där artisterna ska signera skivor efter att dom spelat. Gå dit och kika vettja! Jag ska dit med Amanda imorgon och fota lite, kanske kolla in EMD när dom spelar..Hehe 11:45 Don't miss!! ;)
Lägger upp lite bilder från HötorgsCity här imorgon!



Ikväll ska jag till Fredrik och hänga lite. Imorgon är sista dagen på Svea, soooo SAD =(

Men snart är det helg och jag är LEDIG!!! WO! Fest i Haninge på lördag, det blir nice.

Play

M.I.A - Paper Planes

Sahara Hotnights - Wide River

Simian Mobile Disco - I Believe

Katy Perry - Hot N Cold

A Camp - Stronger Than Jesus

Kleerup - Longing for Lullabies

The Script - Breakeven

Jace Everett - Bad Things

Pulp - Babies

John Legend - Everybody Knows

Yvonne - Revelations

Röyksopp - What Else Is There?

Suede - She's In Fashion

The Embassy - Always Wanted

Håkan Hellström - För En Lång Lång Tid

Love Runing <3

Nu har jag precis ätit en indisk wok med kyckling och couscous. Mmmmmm..Gjort den själv och är faktiskt ganska så nöjd! Drog ut och sprang direkt efter praktiken. Himla skönt faktiskt och jag blev inte alls lika trött som jag brukar. Ett bra tecken! =) 40 minuter i snöblasket blev det med min lilla vita i-pod.


Ca-Roow my friend, jag funderar på om det skulle passa den helgen efter påsk...tror jag är ledig då! Kommer till Linde den helgen om det inte blir kryssning till Mariehamn med tjejerna då. Vi har snackat om det men ingenting är bokat ännu. Linde lockar näääästan lite mer måste jag erkänna. Om det inte blir den helgen kanske det skulle passa sista helgen i april??? Hmmmm....we will se. =) Jag kommer snart iallafall.
Då ska vi photoshopa!
Alibaba, scorett och Rosalies är givna i Öret också..Kanske Kåren?! Hehe Som på den gamla goda tiden..You, Me and Poffe ;)


Någon som är sugen på GC?!

I like


DN

Nu har vi skickat mitt iivs första annons till DN! Känns bra det =)
Kul att man liksom får göra lite riktiga saker när man har praktik och inte bara springa ärenden, koka kaffe och städa..den bilden som många har av hur det är att var praktikant. Men så har det inte alls varit för mig på Svea, jag har fått gjort lite av varje. Men framörallt har det varit kul att jag faktiskt har fått göra "riktiga saker". Som sedan används! Då känns det ju som att man har gjort någon nytta också, inte bara "lekt".
Är väldigt nöjd med min praktik och kommer sakna alla på Svea när denna veckan, som är min sista, är över.

Men men livet går vidare mot nya saker! Och nu närmast är det Academedia och att ta upp höstens vernissage-projekt som gäller. Känns väl lite sisådär då det är ett tag sen vi jobbade med det och man lagt det bakom sig för länge sen.

Hörde att Max gjort väldigt bra intryck på hans PR-byå och nu fått erbjudande att stanna som assistent. Shit vad kul och idag blev det officiellt att han tackat JA! Grattis Max, det är du värd!! =)

Nu är det dags att börja ge sig in i utbildnings/kurs-djungeln igen för att se vad som händer till hösten..Suck!

En timma kvar nu och jag har ont i huvudet....jobbigt! Behöver nog lite frisk luft tror jag så en joggingrunda när jag kommer hem får det nog bli. Om inte annat, för att rensa mina tankar med lite bra musik i öronen!

Häng med Jenni ikväll väntar nog också...snacka lite skit och planera angående helgens aktiviteter.

California Love

EMELIE, VI BARA DRAR! Hahahha..


varför snö nu!?

Ja varför måste det snöa nu? Det är alldeles för sent med vinter nu tycker jag. Vill bara ha vår och värme nu!
Sitter och kikar i min kalender och ser att de flesta helgerna framöver är ganska uppbokade. Men det är bara kul! =)

Nu till helgen är jag ledig och jag ska ta med Jenni på en styling/fotoshoot på lördag. Sen får vi se vad som händer, hon har ju vunnit biljett till Melodifinalen i Globen men jag ska antagligen ut till Haningen på "Glitter & Glamour-party". Låter nice det. Hehe undra vad man ska ha på sig bara...Hmmmm?

Sen helgen efter det kommer min lilla Emma på besök till Stockholm. Då ska vi snacka Massa skit och förmodligen ge oss ut och göra stan osäker! En stor dos Gallej kan anas. Haha Fasen vad kul att hon kommer, var typ 5 månader nu sedan jag var i Oslo och hälsade på.

Sen helgen efter det blir tävlingen 48h och fest hos Therese som kommer hem den veckan. Shiiit vad kul det ska bli att se dig igen gumman! Gissar på att man kommer känna sig en aning blek i ditt sällskap...hehe
Den helgen kommer även mamma och pappa på besök lördag-söndag, sen ska jag springa Premiärmilen på söndagen. Hehe jag undrar hur det kommer gå efter en sådan fullspäckad helg...

Sen kommer påsken och då blir det först en trip hem och fira min mamma som fyller 48! =) Sen jobb jobb jobb på Twilfit.

Helgen efter det kanske det skulle kunna bli en trip till Linen i Lindesberg?! Who Knows...vi får boka in ett datum!

Tonje kommer kanske på besök den 1 Maj också! Shiiit sen är det ju nästan sommar. Känns som det kommer gå ganska snabbt innan man står där och skolan har slutat. And then. Vad händer då egentligen...?? vavava?


EMMIS OCH JAG I OSLO



HAJEN

Hajen är bland det finaste jag hört på väldigt länge..
Gå till hennes MySpace-sida och njut njut!



24h

Springer mellan TV'n och tvättstugan..jag önskar verkligen att jag hade en liten tvätmaskin här inne i min lägenhet, fatta vilken lyx det skulle vara! Jobbigt att behöva passa tider och springa upp och ner i trappan. (i-landsproblem)

Idag anmälde jag mig till reklamtävligen 48h. Ska bli väldigt kul faktiskt! Både Emelie och Jenni har också anmält sig så där lär det väl bli konkurrens till tusen! Hehe www.48h.se/

Nu är det bara några dagar kvar på praktiken och skolan närmar sig. Kommer bli kul att träffa alla igen men är inte sugen på att sätta mig i skolbänken igen. Men men våren kommer gå fort och snart är det sommar. Då blire jobb och massa sommarmys

En massa snack om allt och ingenting..

Supertrevlig fika på Levinsky's med Jenni och Sofia =) Och nej, jag tror inte att jag gick miste om så himla mycket i och med att jag tillbringade lördagkvällen hemma framör TV'n..

Det blev mest en massa snack om våra stressade liv. Haha Det är sjukt vad man kan vara utsliten redan vid 23 års ålder =P Kan det vara så att man gör det till vad man själv vill? Kan det vara så att man helt enkelt bara ställer för höga krav på sig själv? Att man tror att man kan Göra allt med alla överallt hela tiden! Vi konstaterade att det är tufft att leva som student i Stockholm och att vi vill ha så mycket mer än vad vi nu har och befinner oss i..

Vad sägs om Cinderella 18-19 april förresten? Emelie, Jenni, Sofia & Therese... ;)


Nu ska jag lägga mig under täcket och titta på Beck. Kanske får jag besök kanske inte..

Natti Natti.

Ta 3 betala för 2!

Har jobbat färdigt för denna helgen nu. Härligt! Och det är galet vad många strumpor/strumpbyxor jag sålt idag! Vi har nämligen kampanj på Twilfit nu, Ta 3 betala för 2. Så passa på att springa in på Twilfit och handla lite nya strumpbyxor nu till våren =)

I morse var jag en såndär riktig hurtbulle igen! Gick upp kolckan 08:00 för en liten joggingrunda. Tro det eller ej men jag var riktigt pigg och det blev typ 40 minuter! Känns otroligt skönt nu att man gjorde det och nu är jag pigg och glad. Blir en fika med Jenni snart....snacka lite om vad som hände ute igår, om jag missade något när jag satt hemma på min soffa och käkade alldeles för mycket godis..Hehe

Hittade lite grejer som står högt upp på önskelistan just nu. Åhh, om man bara var riik...Drömma kan man ju alltid göra i alla fall..





Jag är gammal och grå innan 30..

Ja nu har jag just tagit beslutet om att stanna hemma på soffan ikväll!
Har precis varit borta på DagLivs och köpt massa godis som jag har här i en skål =P Känns som ett bra val jag gjort faktiskt. Man kan faktiskt inte vara med på allt.. som min mamma säger.
Pratade med henne nyss och hon sa att jag inte fick gå ut ikväll. Haha Känns alltid lite bättre att stanna hemma då om man blir tillsagd att göra det! Ensam på soffan med en skål godis och min TV. Feels Great! Men faktiskt, det gör det..


Julfest var de!

Trött, seg och just hemkommen från jobbet. Sitter här och tittar på någon friidrottsgala på TV. Blir sjukt sugen på att ge mig ut och löpa lite men jag tror nog faktiskt inte att jag pallar det idag! Klockan ringde 07:50 imorse och jag hade öppningen på Twilfit. Wo! Då var man lagom pigg efter gårdagens julfest på Svea med ett antal öl och ett glas vin =) Trevligt var det och jag är nöjd med att jag gick hem och sov vid klockan 12. Är trött så det räcker i dag i alla fall! hehe

Ikväll är jag lite kluven....Sofia har samlat ihop lite folk som ska ses på Scandic vid Medborgarplatsen ikväll. Hon har nämligen fyllt år så det blir väl lite firande! Jobbigt att jag både är pank och väldigt seg. Vill helst ligga hemma på soffan och kolla schlagern med en stor godispåse på magen =P Hmmmm....what to do what to do?!

Det är hårt att leva! Haha Vi får se vad det blir..nu ska jag ringa Jenni och höra vad hennes planer är!

Kungholmen runt blev eeehh..något helt annat..

Vi var ute och sprang i 50 minuter och jag tror att jag kommer ha träningsverk imorgon! =D Wo! Det är bra det.
Runda vi tänkt oss var ju då Kungsholmen runt men så blev det inte. Haha Saken är den att vi kom nog ganska fel där borta vid DN-skrapan typ..mörkt var det och ganska svårt att ta sig fram..lite bergsklättring och väldigt mycket lera/vatten! Men det var en bra runda. Kan tänka mig att den var cirka 9 kilometer kanske. Bra jobbat!
Huvudsaken är ju att vi hittade tillbaka. Och att man inte sparang där ensam i mörkret...skulle jag aldrig våga.

Nu är det tea-time hemma framför TV'n. Sofia och Jenni hade precis hunnit sätta sig på T-banan så det blev inget schlager-snack me dom ikväll tyvärr..

Sova tidigt och vara pigg imorgon! Låter bra det..

Kungsholmen runt

Kom nyss hem från Svea nu och har just druckit en bråbärs-smoothie =) mmmm de e gott det!

Idag har jag ju som sagt varit med på framsidan av Stockholm CITY. Vilken inte verkar ha undgått någon...Hehe Aja, sånt bjuder jag på! 

Nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska komma hem från jobbet så vi kan mötas upp för en joggingrunda runt Kungsholmen. Och denna gången ska vi köra hela varvet! 1 mil ska det vara och jag har lite träningsverk i mina lår efter träningen i går morse.. Men det ska man väl klara det är ju bara platt hela varvet runt.

Efter löpningen blir det kanske en quick-coffee med Jenni och Sofia, diskutera dagens publicitet. Hehe Om man inte är helt död efter löpningen vill säga...för då blir det rett i senga!

Imorgon vankas det fredagsöl på Svea och temat är "Julfest". Ska bli riktigt trevligt måste jag säga. Kommer att sakna alla på Svea när praktiken är slut...bara en enda vecka kvar nu! Trist som tusan! =(

But. Life goes on...

Ja, jag vet att jag är på förstasidan idag..

Haha jaaaa nu är det lite saker som behöver klargöras i samband med detta...
Typiskt att just JAG skulle hamna på framsidan! Sure, okej den bilden kan man väl leva med. Men sen var det ju den där helsidan inuti tidningen också dåråå...Hehe
Jag vill ju inte påstå att man gör sig så bra med öppen mun ur ett grodperspektiv! Oh Myy! Haha Ser verkligen ut som om vi är värsta schlagernördarna.

Låt mig bara förklara varför detta jubel/skrikande på bilden. Det framställs i texten som att vi applåderar och jublar över själva tävlingen och dess artister. Så är dock inte fallet! Jenni var nämligen uppe på scenen för att tävla i fuldans och vinna biljetter till finalen i Globen den 14 Mars. Den tävlande som fick mest applåder och jubel vann. Såklaaaart skrev vi mest och hon kammade hem priset! Jag är jätteglad för hennes skull =)

Nu sååå...åter till praktiken.

Och då var onsdagen också över..

Då var klockan 17:00 och jag ska snart bege mig hemåt. Eller ta en promenix till Dag Livs då mitt kylskåp är mer tommt än vanligt! Tror att det enda som finns där inne nu är kalles randiga, rapsolja, soya och en halvtom snusdosa. Haha
Hmmmm...undra vad det blir till middag?! =P

I morse var jag hurtig och gick upp vid 06:20 för att träna på gymet en halvtimma innan Svea. Känner mig faktiskt väldigt pigg fortfarande. Niiice!

Har fixat med anonnser idag och det tycker jag är kul så dagen har gått fort!

Nu ut i kylan....brrr...eller är det varmt idag kanske? Hehe Minns inte riktigt..

Tjing!

Kanelte och Turkisk peppar

Jaaa det är vad jag just nu sitter och stoppar i mig. Kanelte och turkisk peppar =P Hehe Härlig tisdagkväll! Är sådär lite skönt tränings-trött efter ett gymbesök med Jenni, Sofia och Susanne. Jag körde 40 minuter på bandet, sen fick det räcka då var jag helt slut!

Har funderat lite till på det där med utlandsstudier och kommer nog mer och mer fram till att det är vad jag vill i höst. Snackade även med Therese på facebook idag, hon sitter i solen i Singa och har det bra! Men snart är det back to grey cold Sweden again! Passa på att njuta av den sista tiden gumman =)
I vilket fall som helst så var hon oerhört sugen på att hänga på till Cali i höst. Vore kul om vi blir fler! Och om jag nu beslutar mig för att det är de jag ska göra så funderar jag på att säga upp min lya från och med juni...slippa hyran i sommar och bo i Thereses lya ute i Solna de veckorna jag jobbar på Twilfit. Hennes inneboende skulle ändå inte vara där i sommar så det skulle vara superbra ju! Sen att jag jobbar i Solna gör ju inte saken värre heller..

Aja vi får se vart det bär av. Jag är en rastlös själ! Haha

Såg denna på youtube precis. Det är vekligen en låt som väcker minnen och känslor hos mej...Bra som dåliga.
Enjoy! Kanske väldens bästa låt ever! (detta är då bara en liveversion tyvärr...men hittade ingen bättre)



Hej, jag heter Malin..

..och jag har lider av beslutsångest!

Ja, det är verkligen ett faktum. Jag får typ alltid beslutsångest, oavsett om det hadlar om vilken yoghurt jag ska välja eller vad jag ska göra av min framtid. Ibland är det svårt att inte ställa för höga krav på sig själv! Varför blir jag aldrig nöjd? Alltid finns det något bättre att sträva efter...intalar jag mig själv iallafall.

Just nu hadlar det mest om vad jag ska hitta på i höst. Eller egentligen efter att min praktik på Svea tar slut...jag vill inte tillbaka till skolan, eller rättare sagt så vill jag inte tillbaka till Academedia. Kalifornien till hösten lockar verkligen men samtidigt känns det som lite korkat kanske. Eller?! Nej. Det är inte dumt, det skulle ge mig så mycket mer än att stann här tror jag.
Plugga lite grafisk design, pr och kommunikation under 1 år i solen! Låter väl alldeles underbart?
Visst gör det de..men samtidigt så vill jag bara kunna känna mig hemma någon gång. Känna att här ska jag bo ett tag. Blir faktiskt väldigt stressad av detta flyttande fram och tillbaka hela tiden. Men måste också erkänna att Jag älskar det!

Kommer jag alltid att vara en sådan här rastlös person som alltid ställer väldigt höga krav på mig själv? Finns det dagen för mig också? Den dagen då jag faktiskt kommer känna mig nöjd och lycklig..

Kalifornien

Jag sitter just nu och kikar på lite olika skolor i Kalifornien...Emelie och jag snackar om att kanske dra i höst!
Santa Monica College, där har dom grafisk design och kommunikation. Läsa lite olika kurser och liksom "göra sitt eget program". Vore underbart!


Känns lite som att det är sista chansen att dra någonstans nu. Man börjar ju faktiskt bli gammal nu om man säger så. Hehe
Man får ju stöd från CSN och man får väl se till att spara ihop lite nu under sommaren som kommer..
Det enda problem som jag ser just nu är egentligen mina möbler! What to do?? Har ju ingen lust att köra hem dom till mammsen och pappsen i Söderköping igen. Dom har förretsen ingen plats för dom så det går ikke! Någon som har ett ledigt förråd någonstans i Stockholms-området??! =P

Tänk om man skulle vara lite galen och bara sticka! Det lockar mer än något annat just nu måste jag säga..Läsa lite olika kurser där under 1 år och sen komma tillbaka till Stockholm nästa sommar och söka jobb/lägenhet.

PERFECT! Let's do it!


Härliga söndag!

Söndag kan faktiskt vara bland det bästa ibland. Om dom är som idag...minus min baksmälla då haha!

Ne men en lång promenix i solen med trevligt sällskap och sen mest bara en massa häng på soffan med en hemmagjord Latte i handen! Det är livet. Hahaha

Gårdagen var minst sagt crazy. Det var en väldigt trevlig kväll med massa fina vänner! Blue Moon Bar va det som gällde med schlagerfesten på storskärm. Hehe jag vet ganska tacky men ibland är det kul att vara lite småtöntig. Jenni tog även hem vinsten av 2 stycken biljetter till finalen i Globen! Shit inte illa det. Tro det eller ej men jag måste erkänna att jag mer än gärna skulle gå och se den live..

Vi blev även fotade och intervjuade av några från tidningen City. Haha Guuud det kommer vara ett reportage om oss på torsdag om jag inte minns fel?! Gaaaah. Shit jobbigt att typ hela Stockholm kommer se oss....

Vill samanfatta denna helg med lite bilder. För kamerablixtar har det inte sparats in på om man säger så...Hehe







Tack för en supertrevlig helg Lina! Nästa gång är det jag som kommer till Linde. =)

Schlager på BMB..

Det var en väldigt trevlig kväll igår med goda vänner, schlager och massa vin! Hehe

I fredags blev det middag och massa gammalt Örebro-snack hemma hos Frida i Bergshamra. Det var väldigt kul att ses igen. Var typ 2 år sedan jag, Lina och Frida sågs samtidigt tror jag..Så det var väldigt trevligt och Frida hade lagat god mat och sen blev det några glas rött till det =)


I lördags blev det spring på stan och kaffe med Micke på Vetekatten, nice nice! Sen igår hade Lina och jag lite kex och ost-kväll/eftermiddag hemma hos mej med massa gott småplock och vitt vin.

Nu har jag suttit inne hela dagen och Lina drog för en liten stund sedan. Ska ut och gå en promenix i solen med Fredrik nu. Kan vara skönt med lite frisk luft såhär dagen efter en hård kväll...Haha
Skriver mer om kvällen senare..här kommer lite bilder iallafall!

Ciao!



RSS 2.0