Hej då Sverige.

Väskorna är packade och klara..om 5 timmar ringer klockan för då är det dags att bege sig till Arlanda. Marcus och Lina är så gulliga så de skjutsar mig imorgon tidigt :)

Sista natten i Sverige och imorgon kväll går jag och lägger mig i en säng i Santa Monica. Pirrar lite i magen gör det nog allt! Som Lina säger; "Det är dags för mig att håva in i LA nu!"

Kommer sakna er alla här hemma. Men snart ses vi igen!


Last weekend in STHLM... <3

Underbar helg i Stockholm med först några nätter hos Therese på söder och sedan sleepover, TM och sushi hos Lina o Marcus i Sumpan...








Imorgon lämnar jag det här.....


för det här...


LOVE :)

Last Night in SKPG...

Packar och donar här hemma. Min leopard kommer nog bli lika överfull som vanligt....höhö!
Regnet öser ner även idag så ingen löprunda blire väl idag dårå. Ska snart knalla över till min kära mormor som lagat kyckling-paj till mig idag. Smarrigt! :)

Igår hade jag en mysig lunch på Fräcka Fröken med Alexandra som man inte snackat med på ja gud vet hur många år. Kul att se henne igen var det i alla fall! Sen blev det en liiiiten shoppingtur på stan med mammsen och ja, hon är väldens bästa! Så är de bara. Snart lämnar jag henne och resten av familjen för att spendera min sista helg i Sverige uppe i Stockholm...

WOO!! SIX DAYS TO GO NOW. CAN YOU BELIEVE IT????!


yourlove

Supermysig middag på Munken med Linda igårkväll. Nyss inkommen efter en joggingrunda på Ramunderberget (kanske den sista för i år..). Nu göra sig klar för en lunch med Alexandra i Norrköping, där jag redan varit en gång idag. Haha Skjutsade mamma till jobbet för att sedan kunna ha hennes bil under dagen. Så är de när man bor på ett litet ställe, man är verkligen beroende av bil!

Denna låten är ganska skön...


Closer..

Regnet har öst ner hela dagen, Malin har mest legat på soffan..dagarna gå och snart bär det av tillbaka till solen och värmen igen. Två dagar kvar här i Söderköping sedan Stockholm och möten med fina vänner. Skönt det för jag har verkligen insett att man inte ska bo hemma hos sina föräldrar när man är snart 25 år. Det förstör mer än vad det ger positiv energi. Så är det bara! Inget ont i det, men jag är redo att åka nu. Skräckblandad glädje känner jag och sen lite oro på det! Pirrar lite lagom i magen och massa nya utmaningar och upplevelser väntar :)

I can't barely wait!!


W.T.P


Hemmafru



Hemma och syr, fixar och lagar pajer. Ska bjuda min mormor på lunch idag! Broccoli & Ädelostpaj står på menyn, sen blire nog en hembakad rabarberpaj till efterrätt :) Känner mig faktiskt ganska så huslig idag. Emelie, nu är det min tur att träna lite.. haha

Countdown...


Om 2 veckor sitter man på ett plan någonstans mellan New York och Los Angeles, med om man har tur en sån här smarrig Turkey Dog i knät! :P

Berg-och-dal-bana!

Spenderade ett dygn hos min fina Sara i Linköping. Det blev träning på Medley in Ljungsbro, ett pass som hette "Functional Moves" med en såndär överhurtig gym-brud som man direkt fick dåliga vibbar ifrån. Haha Sara och jag bestämde oss för att hon inte alls var trevlig och att hon inte alls skulle få lyckas med att ge oss träningsvärk...men ack så fel vi hade! I morse var man g a n s k a så stel i musklerna....höhö Men det toppade jag sedan med ett löp-pass när jag väl var tilbaka i Söderköping igen idag.

Igårkväll blev det en massa kvalitetstid och jag fick agera frisör genom att sätta i hennes nya löshår som kom i ett paket på posten :) Riktigt nöjd blev jag måste jag erkänna! hehe Bra för att vara första gången i alla fall. Kvällen spenderades sedan i hennes soffa med vattepipa, choklad och vin! Top Notch! ;)

Jag är nog lite arbetsskadad, tycker om att hänga kläder och rensa garderober! haha Har ju gjort det ett antal gånger nu här hemma hos mamma o pappa...tog tag i Saras i dag och cirka 2 säckar med "skräp" skulle man väl kunna säga att vi fick ihop! Goood woork!

Sara har även introducerat mig för kvarg, det nya deff-receptet är kesella och två korkar Fun-light! Hahaha Smaka på den! :P

Two things you need in life...



haha.. :P

Cry when you get older.


Måste säga att jag gillar Robyns nya skiva väldigt mycket...

Kom nyss hem efter ett biobesök med Emelie. Inception med Leo och den var riktigt bra! En sevärd film som sätter igång tankeverksamheten skulle man kunna säga :P

Sista kvällen i Stockholm. Sista dagen på Twilfit idag. Söderköping imorgon och möta familjen. 2,5 veckor kvar till Los Angeles. Längtar så himla mycket dit, samtidigt som jag har en liten klump i magen för att åka igen. I dag slog det mig verkligen, att jag inte har någon plats som jag kan kalla för hemma. Veckorna i Stockholm har bara sprungit förbi! I need some more time.. Eller? Vill jag det, känns kanske som jag är klar här. I really dont know!

Och så var det 3 veckor kvar.

Hade mysigaste kvällen hemma hos Lina och Marcus i deras nya lägenhet i Sumpan igår. =) Sashimi och Sushi-middag blev det, massa skitsnack och "big plans" för framtiden. höhö Supermysig lägenhet hade dom köpt och jag ser bara fram emot den dag då man själv kommer kunna köpa sitt eget. Vart det blir det återstår att se, just nu vet jag inte vad som känns som "hemma" för mig. I helgen lämnar jag Stockholm för att åka "hem" till Söderköping och om exakt tre veckor idag åker jag "hem" till Los Angeles. Time goes fast...och nu börjar man väl inse att man snart ska lämna allt och alla igen. Men jag ser fram emot att promenera på Santa Monica beach igen och titta ut över havet!

Time for work. 3 more days...


Snart säger jag bye bye Sthlm...

4 dagar kvar på jobbet. Jobbar sista dagen på fredag..Halva REA-priset är det som gäller nu och folk är som tokiga! Idag har jag varit trött som tusan, efter att ha sovit typ 3 timmar i natt. Blev en myspys-dag igår med våfflor på Dalarö, rosé i solen och film vid Hornstull! Imorgon blir en lång lång dag igen, öppning till stängning ska man jobba.. Men sen blir de sushi-mys hemma i Lina och Marcus nyköpta lya i Sumpan. Ska bli kul att se min favorit-smålänning igen! Sist var det i New York i hettan. =) Gosh, vad jag kommer sakna dig sen. Det är många jag kommer sakna när jag åker tillbaka till Los Angeles igen. Men just nu längtar jag bara dit..
23 Days To Go!


Time goes Faaaast =)

Sista veckan i Stockholm är här nu. Jobb måndag till fredag är det som gäller, 5 dagar sen ledig fram till avfärd! Sommaren här i Sverige har gått så himla fort. Men skönt är väl det på ett sätt. Helgen spenderades ute hos Emelie i Haninge och vi har mest bara ätit gott, kollat film, gått promenader och haft det bra! Välbehövlig helg.

Tonje var här en vecka och det var hur kul som helst att se henne igen! Önskar jag kunde ta en trip till Oslo innan jag drar tillbaka men min ekonomi tillåter det icke! :(



ONLINE-classen avslutades i torsdags också. SKÖNT SKÖNT! :D



RSS 2.0