Bye Bye Stockholm!

Sista natten i Sverige nu. Tonje, jag och Lina har haft myskväll här på hotellet med massa godis, mat och svenska filmer :) Min födelsedag idag, 25 år är man nu! Gårdagen firade vi hemma hos Therese och det var en sjukt bra kväll. Tacka alla fina vänner som kom och gjorde min kväll!

Klockan 5 kommer vår taxi imorn bitti. Dags att sussa nu! Last Night in Sweden. I'll miss you!


God Jul mina vänner!


:/ Big Time!

MARDRÖM. Ah, shit jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv typ.
Klockan är 03.46 i London och jag ligger på ett Holiday Inn Hotel vid LHR airport. Kom hit igårkväll klockan typ 23.00 och fick först inget rum för det ar något fel medbokningen...minusgrader utomhus och jag var tvungen stå och vänta på en buss som skulle ta mig till hotellet. Ingen jacka, ingen sömn på typ 30 timmar och allmänt skakig eftersom man varken ätit eller druckigt på typ 10 timmar. :D Nu har jag iaf fått typ 2 timmars sömn och ska nog klara ta mig bort till flyplatsen igen...bussen går 04.30..

Nä men jag mår bra! Woop Woop! Kunde varit värre. Eller kunde det verkligen? :/

Ska förklara mer så fort jag kommer hem till Sverige. Håller tummarna för att min nya flight som blir till Göteborg kommer få lyfta. Jag pallar inte mer! Vaddå snökaos liksom? Ser inte ens en snöflinga ute..Daah!

Here we Go!

Kom nyss in efter min sista morgonpromme runt Brentwood innan det är dags att bege sig hem till Sverige. Riktigt höstigt väder ute i LA idag men fint är det. I really like it here!

Har min sista final idag som sagt, om 3 timmar. Innan dess ska jag hinna duscha, packa och möta upp gruppen för en snabb genomgång inför vår presentation. Kan inte beskriva hur skönt det kommer känna när det är över och man satt sig till rätta på planet till Sverige ikväll. Hoppas bara att det inte kommer bli en massa strul p.g.a snökaoset ni har där borta ;) Hehe Fick just höra från Emelie att hennes plan från London till Sthlm var inställt så hon hade blivit ombokad till ett senare. Men nu antar jag nog att hon är i luften. En terminal var tydligen det enda som var öppet på Arlanda! För guds skull håll den öppen 1 dygn till! Haha

Nu är det dags  för speed packing! Hepp hepp!



Bye Bye LA...

Sista natten i LA nu då. Terminen har passerat utan att man knappt hunnit blinka! Idag har varit en låång låång dag...Kom nyss hem och åkte till skolan vid klockan 9 i morse. Hade först final presentation av min final website i min Flash class. Gick utmärkt måste jag säga om man får skryta lite, fick massa bra feedback så det var kul! :) Mötte sen upp Shun för en kaffe på ett supermysigt café där vi fixade klart inför vår presentation i web3 imorn eftermiddag. Vid 2 hade vi sedan final exam och final presentation i vår Motion Graphics class. Gick väl hyfsat, jag är nöjd men inte helt nöjd!

Stressade sen hem för att skjutsa Emlan till LAX där hon skulle vara senast 7. Och som sagt trafiken i LA runt den tiden är crazy! Men gick ganska fort ändå och nu ska hon väl snart boarda antar jag. Tog Bucklan tillbaka och jag säger bara en sak; Motorvägarna i LA under rusningstrafik är INTE att leka med! Omg. Sickt! Men men jag kom hem levande och nu sitter jag här. Ensam i vår lya, Mai har kvällskurs och kommer väl inte förens om någon timma.

Ta tag i packningen nu och sedan förbereda lite snabbt inför mitt sista final imorn då. But it feels so good.
3 Down, 1 To Go!
I can do it!

Sen ses vi i Sverige på fredag! Mys mys!

Can't believe that I am leaving this...


For this...


Men Jag bara Älskar det just nu!

3 Dagar kvar..

Nu är klockan halv nio, vaknade för en timma sen och kan inte somna om. Egentligen är jag sjukt trött och borde sova mer. Antar att det är stressen över alla finals som håller mig vaken. Plus pirret av att jag ska hem till Sverige i övermorgon..

Igår blev det lite julshopping i Century City och sen en fika med Daniel i Beverly hills, mysigt med all julskyltning men man får inte den där riktiga julkänslan som man får hemma. Känns liksom lite fel när det är 25 grader och sol ute och alla palmer är dekorerade med jullampor!

Idag tänkte jag bli klar med alla mina finals och plugga lite inför ett prov som jag har i morgon..ligger och funderar över om jag ska gå ut för en PW eller inte. Hmmm?! När man ändå vaknar tidigt liksom. Tur att jag inte kan sova idag hehe Emelie's alarm har nu snoozat i 45 min :D


En kaffe i solen mitt i december är inte helt fel!

Almost Done with my Flash Final web page!

Wooh Wooh! Börjar bli klar med det mesta nu inför alla finals. Här är mitt final project i min Flash class...



Annars är det sol och varmt även idag! Blev en PW, bonnbrännan arbetas flitigt på kan jag lova. Haha Blir liksom ingen direkt strategisk solning här borta över huvud taget. Kommer se ut som en äkta amerikan när jag kommer hem till Sverige! ;)

I told you so, I told you so!

På fredag ses vi igen.
Just nu består livet av att plugga plugga och återigen plugga. typ. Med avbrott för lite olika aktiviteter då och då. I torsdag snöade det faktiskt på Rodeo Drive. Tro det eller ej! Haha Så fort jag fått ordning på mitt Photoshop som verkar ha crashat (lagom lägligt inför alla finals) ska jag lägga ut några bildbevis ;)

Annars har det varit typ 28-30 grader och sol idag i LA. Sjukt skönt! Kändes nästan som sommaren kommit tillbaka. Det gäller väl att suga åt sig av värmen och solen nu innan man ska dra hem till Sverige och kylan. Hoppas på samma värme imorgon igen! Måndag imorgon och min första final....JavaScript project och final exam. Gaaaaah! Okej provet gjorde jag redan idag så nu är det bara att få klart projectet. Kirrar det imorgon tror jag, nu är min hjärna alldeles för trött...blev en utekväll i Hollywood igår med gänget. Helt okej kväll!

4 dagar kvar i La la land nu...Time goes sooooo fast! Gosh det känns som det typ var förra veckan som Lina och Mackan lämnade av mig på Arlanda. Läskigt hur fort tiden går och hur mycket som händer hela tiden. Ibland känns det som man inte riktigt hinner med, och tänk vad bra det vore om man kunde stanna tiden bara för en stund. Då skulle man kunna ta alla dom där besluten som borde ta. Och då slippa känna sig stressad över att tiden bara går och att man inte tagit alla dom där besluten.

Något annat vore ju annars om man kunde vara på flera ställen samtidigt?!

Härligt December-väder vi har ;)


Me Like!


Lovefool


Shopping-abstinens!



Myslördag!

Sushi dinner igår nere i Santa Monica med José, Mai och Emelie. Tusan vad gott de var! Och jag testade saké för första gången i mitt liv. Varm snaps...hmmmm, nja vet inte om de är min grej! :P hehe
Sen drog jag, Emlelie, José och Stephan upp till Nic's för några Martinis. Mötte upp Emily och Roland där och vi hade en supertrevlig kväll. I really like that place!




Idag har det varit lugna gatan här hemma. Mai och jag började dagen med PW sen har det pluggats en del After Effects och Web design. En välbehövlig paus i pluggandet blev det också, Mai och jag tog Bucklan upp till 99 cent för lite shopping av diverse konserver, nötter och annat småplock. Är man fattig student så är man ;) We just löööve 99 cent-stores! haha

Lördagkvällen kommer antagligen att spenderas här på min säng. Jag är trött som bara den och efter att ha streamat ett par avsnitt av Vampire Diaries nu har man ju inte blivit piggare! Blir en lugn kväll med filmmys, det enda som saknas är en 52 tums-TV och en stor påse plockgodis. Jag får nöja mig med min lilla Mac Book på 13 tum och kanske en apelsin till det!

Thoughts.


Web design and Video Editing..

Ja, den rubriken skulle kunna sammanfatta min dag idag! :) Fick skjuts till skolan imorse av min underbara roomie, hade typ en halvtimmes föreläsning i Flash sen var det eget arbete med final project som ska vara klart om två veckor...har inte ens börjat jobba på det ännu, men jag vet att jag ska göra en portfolio site. Istället hoppade jag in i computer labet där jag gjorde ett litet projekt i Final Cut Pro. Klippte ihop några små videoklipp från David Guetta-spelningen...nöjd? eh, nja med tanke på att jag glömde hörlurarna hemma så var det ganska svårt att matcha in musiken på ett bra sätt...men men jag är nöjd med tanke på förutsättningarna. Den kommer komma upp här på bloggen inom kort så ni får se.

Blev en mysig lunch i solen med Emily inne på Water Garden efter labet, väntade sedan typ 45 minuter på att min Motion Graphics klass skulle börja. När jag väl var där fick jag veta att den var inställd! Suck! Det var inte bara jag som stod där och såg förvånad ut när dom sa att läraren hade skickat ut mail om att den var cancelled. Aja, jag hade bara en 20 minuters promenix hem, medans flera av dom andra hade 1 timmes bilfärd innan dom var hemma. :P Då passar det inte att klaga! Hehe

Btw, this is the final webpage I am working on right now..



:)


What are really those things that matters?

Lazy lazy day här i LA. Det är exakt sådana dagar som får en att tänka..

Strosade runt lite grann nere på 3rd street, myspys med alla lampor i mörkret :) Hade en liten tanke om att hitta lite julklappar men det blev inte så många inköp. Får bli ett till besök där snart! Om en månad idag sitter jag antagligen på ett plan påväg tillbaka till LA igen, efter att ha besökt både Söderköping och Stockholm. Sjukt vad snabbt allting kommer gå nu känner jag.

Vart kommer egentligen detta äventyret sluta kan jag undra ibland? Framför allt när? Bland det jobbigaste som finns är att känna sig kluven på mitten..Jag hoppas jag aldrig kommer behöva välja.





RSS 2.0