Längtan

Ge mig den 22 januari NU!!


Jag är less på mycket. Samtidigt händer det mycket. Samtidigt längtar jag så sjukt mycket.

Hur faaaaan kan man röka inomhus?! Kan någon svara på det? Jag hatar rökare. Sorry, men why?

Innan jag ska sova bjussar jag på en bild från Berns i lördags..


Ett beslut..

Trött som en tok...blir en tidig kväll. Morgonjogging imorn maybe?

Har ett svårt beslut att ta. Beslutsångest är ganska vanligt förekommande i min vardag..

Vilken skulle Du ta?

Nu kommer säkert någon tänka. Leo = Malin. Vilket kanske är sant! ;)

Fancy Saturday!

Hemkommen efter jobbet sitter man vid sitt lilla skrivbord på Hantverkargatan.
Bosse och Gullan kollar TV i rummet bredvid, jag äter Halloumi-sallad och tar den folköl! Hahaha
Snacka om Fancy Saturday!
Hoppa i den lilla röda, på me smilet. Ikväll väntar rödvin på Stureplan sedan Jubilem på Berns!

Trevlig kväll till er alla!


Aaaa!

Fy fan vad jag blir sur på Snåla Gubbar!


Paranormal Activity

Såg precis denna...
Vad tror ni som sett den? Är det på riktigt eller bara fejk? Jag vet inte vad jag ska tro..hehe


Oufff!

Snacka om jobbigt! Om ni vill ha tips på en V Ä L D I G T bra och effektiv träningsform så kan jag rekomendera det jag gjorde i förmiddags. Jag åkte med bror in till Yxbacken i Norrköping, som förövrigt är Pernilla Wibergs hemma backe. Vi gick stavgång i slalombacken. Och neeeej, jag har inte haft så hög puls på jag vet inte hur länge! Shiiit det var träning på hög nivå vill jag låva er! Try it!

Emelie har ni någon slalombacke ute på Dalarö? Tänkte på vår "träningsmånad" där ute i januari. Hehe Jag menar det skulle vara perfekt inför beach 2010 i LA! ;)


Den här kvinnan har fått in de rätta "flowet"... Se och läääär!

It's time again!



Hemma i Söderköping efter träning, jobb och tågåkande...nu ska jag somna så gott i min underbara säng!

Natti Natti

Tralla la la la..

Massa bra och intressant snack på Prime idag. Var med Therese o Linda där, dom hade showcase och visade upp en massa av deras framgångsrika case. Nice nice, blev lite kaffedrickande och mingel bland bransch-folk =)

Drog med T till hans gym sen ikväll. Jag hade min premiär idag! Kettlebells för första gången. Och jag erkänner, det var toppenbra träning! Tror jag kommer ha ganska ont i kroppen imorgon....


Den magen ska jag fixa inför LA ;) Hahaha....


För övrigt. "Things are going well now!"



I'm sooo Happy!

Woooo! Fy faaan va VI ÄR BRA!

Lycka!


Jenni

Kom nyss hem. Hektisk dag på jobbet idag! Full rulle nu när det är TS-dagar =D

Efter jobbet blev det fika med Jenni och sen lite häng i Chris studio. Jenni testade lite! Jag lyssnade mest....ingen sång från min mun inte. Haha Men Jenni är duktig som tusan! Hoppas på ett smarbete där.


It's all about work..?

Har just käkat frulle efter att ha tagit en joggingtur bort till Karlberg och tillbaka. Gött! Det ösregnade men skönt med lite träning nu när jag varit sjuk så länge. På tiden att komma i gång nu igen...inför Beach LA 2010 ;)

Har en liten fundering om varför man alltid får det där lilla "vinter-hullet"? Haha Känner att det har kommit krypandes nu. Är det så att man får mer underhudsfett på vintern eftersom det är så kallt? Eller uppkommer dessa små kärleks-handtag pga att man inte är ute och rör lika mycket på sig?

Aja, dags att komma i form inför LA nu i alla fall. Go Go Go!


Hittade just denna..


Lite Mingel!

Här kommer lite mingel från vårt gallej på Hellströms i torsdags!







Möte med Medley.

Efter ett möte med Medley nu i morse är planeringen i full gång på 2 minuter. Vi och dom är jättepeppade och antagligen kommer det bli ett samarbete. Linköping kommer bli staden där hela gallejet kommer hållas! Idag gäller det att få ner en projketplan, projektbudget och projektplanering på papper som Medley sedan ska godkänna. Sedan är arbetet i full gång =D Woo! Det går framåt för 2 minuter...KUL!

Igår spikade vi även att nästa speeddejt i Stockholm kommer att hållas den 10e december, möte med Janne på Helströms imorgon. Denna gången kommer det bli MYCKET BÄTTRE!

Vår nya samarbetspartner är äve Jacqueline som bloggar om dejting i Stockholm. Hennes blogg är väldigt välbesökt och kolla gärna in den här: http://idatejoo.se

NU: Skissa lite i PS.

15e December...?!






Imorgon Imorgon..



Vi ses väl imorgon?!

Pepparkaka i mitt nya hem..



Nyinflyttad på Hantverkargatan. Och nytannad. Haha kan man kalla det så?! Jag är i alla fall sjukt brun =)
Nu dricks det te och imorogn ska jag tillbaka till Erstagatan för att städa ur den lägenhet som varit mitt hem under de senaste två månaderna. Lite sorgligt, men att vara inneboende här hos Gudrun kommer nog bli toppen det också! Typ 10 minuters promenad för att ta sig till jobbet. Kunsholmen runt om man vill träna, kommer nog stortrivas här!

GOTT FOLK. GLÖM INTE ATT PÅ TORSDAG SMÄLLER DET!!

Du kommer väl?


Love Scampi <3

Nyss hemkommen efter en underbar men sen middag på Capri. Det var toppen! Pasta med blåmusslor, scampi och bläckfisk blev det för mig. Smarrigt som tusan. =P
Det var jag och alla 40-taggare! Motorbåts-klubben som mamma o pappa är med i hemma i Gryt var det som åkt upp till Sthlm för mat-mässan och båt-mässan. Och dom kom direkt från mat-mässan och hade nog fått i sig lite annat än bara mat.. ;) Men men trevligt var det och idag känner jag mig nästan som vanligt igen. Första dagen på länge jag kännt mig stark, pigg och kry. De senaste veckorna har jag haft ont i hela kroppen och gått runt som i min egen värld, lite lagom yr och illa-mående. Mamma sa att jag kanske haft Svinis....hehe Who knows!? Maybe.



I natt är sista natten på Erstagatan. Känns lite sorgligt...men imorgon flyttar jag till mitt femte ställe sedan jag kom hit till Stockholm för cirka 1 år sedan. Sjukt vad jag flyttat runt! Denna gången blir det Kungsholmen, Hantverkargatan. Tror det kan bli bra. Inneboende, men so what?! Gudrun är ju trevlig =)

Nu blir det natta. Upp 8:00 imorn för WORK!


Working-weekend

Häj!
Min magge var inte helt OK igår så jag fick stanna hemme när de andra brudarna var ute på Stureplan för att promotea 2 minuter. Det enda jag vill just nu är att bli bra så att man är pigg och pepp på torsdag sen. För då smäller det!!
Måste säga att jag nästan är liiiite stolt över mig själv att jag stannade hemma hela kvällen igår.

Men jag satt inte ensam och tråkade för det. Emelie kom förbi hos mig och vi kollade på skräckisen "wolf-creek". Scary scary! Tur att man inte såg den innan man reste som backpacker i Aussie....hehe
Em hade lagat paj med grönsaker och skinka och sen blev det kladdkaka till efterrätt! Muuums! Det var supergott vännen! Gulligt av dig att bjuda mig på det =) Ska bjuda igen någon dag. Jag looovar!

Nu ska jag byta om till svarta kläder och sedan bege mig ner till Twillan för lite jobb. Jobbar stängning idag och sen blir det häng med mamsen o papsen på deras hotell. Middag på Capri ikväll! Mjaaaao! =P


Faktum

Nu är det ett faktum!
Wiiiiiie!!!!!!!!! =D



På akuten i morse fick jag vänta länge länge...sen när jag väl kom in till doktorn spenderade jag cirka 3 minuter där inne. Hmmm...jag antar att det är magkatarr jag har fått =(
Ingen stress, inget kaffe, ingen alkohol och knapra tabletter i någon vecka eller två så ska min mage förhoppningsvis må som vanligt igen! Yeah yeah, det ska man la palla. Kunde ju varit värre än så?! Det enda som känns jobbigt är det där med inget kaffe.....Guuuud, jag som dricker så mycket om dagen. Det känns redan att kroppen detoxar kan jag lova. Efter 1,5 koffeinfri dag så har ju sådan sjuk huvudvärk! Bläää!

Ikväll blir det kanske en fika med Jenni sen möte med 2 minuter på Hällströms vid 7-tiden. Imorn är det jobb igen! Men egentligen måste jag packa, flyttar ju till Rådhuset på söndag....ingen stress vare jaaaaao! ;)

Pooor Pooor...

Min stackars mage är inte okej. =(
Som tur är man ledig idag så jag kan spendera min lediga förmiddag på akuten. Suck! Men men det måste göras så jag drar dit nu. Krya på er alla sjuka! Haha

Tobbe har köpt medicin för min mage. Laddar upp det det så länge.

Fars Dag på söndag..

Haha Glöm inte att det är Fars Dag på söndag. Vad ska du köpa till din pappa?
På Twilfit har vi nu denna veckan börjat sälja kallingar....det är ett samarbete mellan Mikael Persbrandt och Frigo underwear. Dessa kallingar finns numera i en Twilfit-butik nära dig!
Tror för övrigt att Mr Persbrandt i egen hög person kommer finnas i vår butik i Gallerian för att signera dessa kallingar snart.... ;) Don't Miss!! Haha




Jag blir så trött!!

Är det meningen att jag ens ska komma iväg till Los Angeles eller?
I morse var jag nästan där. Flyget var bokat den 28e december och hemresa från NY den 22e juni. Men nej, som det ser ut nu kommer jag att åka kring den 20e januari istället. Blöööööö! Jag blir så himla trött. Men men what to do?!

JAG SKA DIT!!!

Snörvel Snörvel.

Hemma igen efter att spenderat ett dygn utanför civilisationen. Var med Emelie i hennes pärons hus ute på Dalarö. Det var myspys och välbehövligt med massa god mat, LA-planerande, promenader och öppen brasa. =) Livskvalitet på hög nivå! Mår lite smådåligt....ont i mitt högra öra och är förkyld. Blööö! Inget vidare men imorgon är det jobb igen.




I fredags var också en väldigt skön och mysig kväll. Jag var med T på en turkisk restaurang här på söder, vi åt 3 rätters och bara hade det bra! Mat om något är livskvalitét...

Måste även tillägga att jag för tillfället är väldigt nöjd med min tillvaro! <3

Räknar ner dagarna till avfärd väster ut. Flygresan skall bokas imorgon. Malin börjar inse att det snart är dax, att vi faktiskt snart är där! Det känns underbart och jag längtar verkligen. Samtidigt som jag känner en liten liten klump i magen...men fanns inte den klumpen där vore jag väl onormal? Att lämna allting och alla kära för en helt ny plats och ett nytt land utan en liten klump i magen vore nog omänskligt. Jag har gjort det förrut och jag vet att jag kommer s a k n a.


RSS 2.0