wordpress...

Okidoki. Så nu var alla lektioner i skolan avklarade för denna veckan. Nu har man bara 2 dagar med jobb/praktik kvar innan det är dags att ta helg igen. :)
Idag blev det 2,5 timme hos frisören nere i Santa Monica innan skolan. Trodde aldrig hans kulle bli klar, men nu är det skönt att ha det gjort! Blev kort som sist och sen även lite slingor i utväxten. Gött!
Sitter här med en fet tidning om Wordpress jag köpte idag på Barnes & Noble. Tänkte att jag nu ska lära mig det här. I fredags på praktiken fick jag ju i uppgift att göra en website för Carbon beach från skratch i wordpress/dreamweaver. OMG säger jag bara. Jag har en del att lära mig...... Men som Chris på Vividcandi säger, lär du dig detta så finns det en stor chans att ditt internship will turn into something paied. Aja, sitter här nu och pillar lite med mylashop.com. Tänkte jag skulle ge mig på att testa bygga hela den sajten i wordpress. Bra träning om inte annat.
Anyway. Snart helg och på lördag vankas det Housewarming party här i vår lilla lya. Ska bli galej det!
....back to wordpress! Chipp!

New hair!


just love it.


Ibland går inte hissen ända upp...

Ja vad ska man säga. haha! Jag och Emelie är ibland ganska så förvirrade skulle jag vilja säga. Som jag skrev om för ett tag sedan så var vi på IKEA och handlade ett nytt cover till vår lilla soffa. Efter ett par dagar när jag tänkte att jag skulle sätta på det nya överdraget på soffan så komme rvi på att vi aldrig hämtade ut det här överdraget som vi hade betalat för. Oooops! Pick-up kön var så himla lång så vi tänkte vi går och äter lite plus packar in allt annat i bilen så länge. Mitt i allt så glömmer vi visst att vi ska hämta ut överdraget.....så kan det ju gå när man är stressad och har fullt upp med annat. Eller?! :P

 

I lördags så tog vi oss till slut i kragen och tog en trip till IKEA igen för ett nytt försök med detta cover. Allt löste sig och vi förklarade för folket på IKEA vad vi "lyckats med". Pinsam or what?! We had a Blonde-moment som Emelie så fint nämnde för personalen ett antal gånger. ;) Aja, det hela löste sig och vi fick till slut vårt cover som vi längtat så mycket efter. hoho Köpte även lite annat smått och gott (som alltid på IKEA?). Betalade allting och Ems packade ner så fint i den stora blå påsen. Det var bara det att vi köpte 2 stycken stolar till vår balkong....dom var visst lite för stora för att få plats i kassen och på något vis så hamnade dom vid sidan av kassan. Vi tog vår påse och crusade hem i Bucklan (som för övrigt är frisk och kry igen). När vi väl var hemma så insåg jag att stolarna till balkongen inte var med i påsen (!). Hahaha Som att dom skulle fått plats där i ändå...NOT! Hahaha Vi hade alltås gjort det igen. Glömt ta med oss allt hem som vi betalat för. Aja, tur var väl att vi fick med oss övedraget till soffan iaf. Det var ju ändå däför vi åkte dit. IKEA i Carson, jag tror nog inte vi kommer tillbaka till er igen. Sorry, men känns som det är något med oss o er butik. Utur? Eller är det bara vi som är oerhört tankspridda...? Hmmm ah, nåt e de iaf som inte står rätt till.

Anyway...här är två bilder från förra torsdagen när vi var på konsert i Hollywood med VividCandi-grabbarna :)
...smarta tjejer? Hoho
Nu ska jag iväg till skolan för att redovisa mitt första projekt för denna terminen. Packaging design. Är la inte 100 % nöjd men men såhär blev mina små earbuds förpackningar i alla fall..
Idag har jag min lååååånga dag i skolan. Börjar 1 och slutar inte förens klockan 9.30 ikväll. :/ Och efter det kanske det blir en drink borta på Cabo om man orkar. Det är nämligen Emily's B-Day idag. We'll see we'll see!
Later!

Finally an update!

Jag vet att jag är världens dåligaste på att uppdatera min blogg just nu. Men. Jag har verkligen haft så fullt upp, samtidigt som jag inte haft någonting att skriva om känns det som.
Anyway...nu har vi snart bott i vår lilla fina lägenhet i 3 veckor. Trivs bra här och Emelie du är verkligen världens bästa roomie. Men det vet du ju redan! :P Vi har inte kommit i ordning helt än och i helgen blir det antagligen en liten trip till IKEA. Igen. För att både köpa lita nya saker plus att "hämta" en grej vi tydigen  g l ö m d e  att hämta ut när vi var där sist....haha! Ibland är det liiiiite förvirrat här borta om man säger så ;)
Praktiken har ju satt i gång för fullt och jag trivs super! Ska dit snart och sen ikväll, så blir det om allt går som planerat en konsert uppe i Hollywood tillsammans med några jag jobbar med. Kul kul :)
Snart helg igen och för en gång skull så känns det som man har "en vanlig vardag" här borta..Det vill säga man jobbar/är i skolan måndag-fredag, sen helg när alla andra "arbetande människor" är lediga, på lördagar och söndagar. Till skillnad mot alla mina tidigare terminer här då man knappt kunnat skilja på när det är helg och vardag. Tror nog nästana tt jag gillar det här bättre...blir lite mera struktur i vardagen. hoho
Annars har det väl inte hänt så mycket här borta...förutom att Bucklan har varit hos doktorn igen. :/ Men hon mår bra nu. Var någonting med bensinpumpen/slangen som inte funkade som det skulle. Blev ju lite jobbigt där i måndags när jag skulle åka hem från Malibu (lite tidigare än vanligt för en gång skull tänkte jag) och hon inte ville starta. SUCK! Men men efter att hon hade fått vila i sådär 2,5 timme så startade hon till slut och tog mig hela vägen hem till Butler Ave. Yay!
Nu är det dags att fixa sig för en jobbdag :D
Bye bye!
Btw. Vi har ju en stor balkong nu....och såhär mysigt kan man ha där på kvällarna! :)

Skulle ju vara sol idag...ligga-inne-under-täcket-dag?


Första veckan

Kommer upp mer bilder på lyan sen när vi fått helt ordning på allt....

Butler Ave.

Okidoki. Så har man varit här i snart 2 veckor. Shit vad tiden går fort... Hade min första dag på praktiken igår i Malibu. Bucklan som varit lite sjuk sedan vi kom tillbaka och inte har velat startat varje dag tog mig både dit och hem. :) Håller tummarna för att hon ska göra det även idag!
Annars så har det varit ganska så fullt upp här. Skolan startade direkt med nya kurser, jag och Emelie har ju flyttat till en ny liten lägenhet som är helt nyrenoverad och superfin. Kommer nog bli bra det här.
Känner just nu att det har varit så himla mycket hela tiden och man hinner liksom inte riktigt med. Hehe Men fredag idag och sen är det helg. Ska bli sjukt skönt och JAG SKA ner på beachen. Vädret har varit jätevarmt här sen vi kom och det gäller ju att passa på, man vet aldrig hur de blir nästa vecka....hoho :P
Ska snart bege mig till Malibu igen men skulle nästan hellre bara sitta här hemma idag och göra sånt som man borde ha gjort..inte för att jag inte gillar min praktik för så är det inte! Känner att efter bara första dagen där så gillar jag det! Dom är hur snälla som helst som jobbar där och jag tror jag kommer lära mig sjukt mycket.
Just nu är det nog bara för jag e så trött, men jag saknar alla er i Sverige. Ni vet hur det kan kännas när man känner sig sådär ensam, fast att man absolut egentligen inte är det. Så kan jag känna ibland.
Anyway, dags att göra sig redo för en dag med jobb!
Vad finns det egentligen att klaga på när man har denna utsikt från jobbet va? ;)

RSS 2.0