Last Days of 2011


new hair


Like


Saturday Night.

Den vackraste stunden i livet, var den när du kom.


Snart dags att säga bye bye SMC..

Sista veckan i skolan nu nästa vecka. Efter 2 år på AET kommer det faktiskt känns lite sorgligt att man inte ska dit mera. Samtidigt som det känns sjukt skönt att veta att man inte ska plugga mer - EVER! Yay!
Denna helgen består mycket av plugg med tanke på mina finals nästa vecka. I morse vaknade man inte förens klockan 11, Ems o jag var ute och dansade på Supper Club igår. Kul kväll men bara massa fult folk! Hoho Men men spelar ingen roll för vi har ändå alltid kul när vi går ut.
Nu sitter jag och väntar på att Michael ska komma hit. Vi ska ner till Santa Monica place o strosa lite och äta något gott på något mysigt ställe. :)
Sista dagen på praktiken igår och det var lite sorgligt. MEN förhoppningsvis så hör jag snart ifrån Chris igen och nästa gång jag jobbar där så kommer jag få betalt för mitt jobb. Kan ju behövas lite pengar om man säger så.
Imorgon - 3e Advent! Och vi har inte ens fixat en ljusstake än :/ Illa illa. Men men en gran är i alla fall ett MÅSTE!
Hepp!

Årets Julklapp!


Lalaland..


Nostalgi.


December in LA.

I lördags var jag och Michael uppe vid The grove och åt middag sen strosade vi runt lite och kikade på allt mysigt julpynt. Som alla vet så är det ju alltid "lite-för-mycket" och "jag-vill-vara-störst-och-bäst" när det kommer till saker här i USA. ;)
För att få lite julstämning här hemma på Butler Ave så bestämde jag mig för att göra min farmors hemma-gjorda pepparkasdeg för först gången i mitt liv. Igår blev det lite julbak men eftersom ingredienserna inte helt var detsamma som de brukar vara hemma i Sverige vet jag inte rikitgt vad det blev för kakor. Degen smakade nästan som hemma hos farmor men färgen på de gräddade pepparkakorna blev väldigt mycket ljusare än vanligt. Hmmm?! Ingen aning om va som hände. Men dom är goda, om man blundar när man stoppar dom i munnen...hehe
step1
ems ville inte posea för kameran..
step2
mjauu
step3....vad gick fel?

RSS 2.0