Scary Night in LA.





Buuuuh!


Happy Halloween!

Trött dag idag! Igår blev de Hyde med massa fina människor. Vi dansade och drack goda drinkar :) LA's uteliv fick revansch efter den misslyckade lördagen skulle man kunna säga! hehe

Idag har jag tvättat, pluggat och joggat lite. Var även borta vid Venice och köpte den sista accessoar till min Halloween-outfit. En kaptenmössa blev det! Bilder på resultatet kommer upp på söndag...

Fick ett erbjudande att åka med till Vegas i helgen, men blir nog inte så för vi vågar inte ta Bucklan ändå dit. Man vet aldrig om hennes trötta gamla motor pallar hela resan dit och tillbaka igen. Lika bra att stanna i LA! På söndag är det en stor Halloween-parad i Westwood som man nästan bara måste se. Vegas vore annars sjukt nice, Swedish House Mafia ska nämligen spela där på söndag...shit det vore sjukt kul! Men men man kan inte få och göra allt man vill här i världen.

MEN. En annan konsert blire den 20e november! Fick en sjukt fin överraskning när jag loggade in på Facebook i morse....har fått en för-tidig-julklapp....ticket till David Guetta! Woo! Ska bli riktigt kul! :)

Imorgon vankas Halloween party! Vart och när, det vet vi inte än...men det är sånt som märks. Lutar åt att det kanske blir Colony.....hmmmm we'll see!

Aja, fredagkvällen är en lazy friday night här i lyan. Fyra stycken är vi just nu, Mai's kille Stefan har nämligen kommit på besök. Han anlände igårkväll och hade med sig både messmör, kalles randiga och en HIMLA MASSA godis! I like!







Dabidi dabida..

Ett till Midterm avklarat och nu har jag ett kvar till imorgon! Wooop! Idag satt jag med Flash midterm i 3 timmar...drygt att sitta sa lenge och just nu har jag valdigt svart att koncentrera mig pa vad lararen i min Motion Graphics class snackar om. Hjalper ju inte heller att hennes rost ar sovande som tusan! Goosh! 1 timma kvar sen far jag ga ut i solen. Typ sadar ungefar 30 grader ut idag, och Malin har skinntaghts plus 3 lager pa overkroppen...Hmmmm! Inte direkt passande.

Idag blire att jaga en Costume for Halloween nar jag kommit ut ur denna class. Jag vill vara en pirat! Kanske kan hitta nagot bra sen.... :D Tyvarr antar jag val att typ allting ar sold out, med tanke pa att jag ar ute lite i sista sekunden!

Igar vad jag med Micke o sag The Social Network. Veeeeeeery good maste jag sag! Helt sjukt hur FB kunde vaxa till nagot sa enormt stort pa sa sjukt kort tid. Coolt! Ga och se den sager jag bara! Interesting...


Jag vill Jag vill Jag vill!!


Memories


Midterms, galen taxidriver och höga höjder.

Midterms-tider gör inte direkt att man har så mycket tid över just nu. Midterm i min Web Animation class på onsdag, JavaScript assignment tills imorn och midterm Website tills på torsdag. Ja, det gäller att planera...hmmm.. :P

Helgen har som vanligt sprungit iväg! Torsdagen blev det trip upp till Beverly Hilton och Bar 210 med David och Kevin. Det var något slags fashion event där men hela kvällen var ganska så misslyckad. Eller jag har haft roligare om man säger så. Trött som man var, kanske bara borde stannat hemma.

I lördags cruisade jag med Bucklan upp till Beverly Center för att inhandla ett par nya höstskor. Hittade ett par svarta boots på Aldo som var supersköna! Nu slipper jag springa runt i sandaler när det regnar och är typ 15 grader..sweeet! :)

Igår anlände Micke till LA, han har varit i Colombia och jobbat i 2,5 månad så nu gör han ett stopp här innan han ska tillbaka till Sverige igen. Ett glas rött och pizza nere i Santa Monica blev det då, sen några drinkar hemma hos oss, för att sen dra vidare upp till Hollywood och Las Palmas. Som för övrigt sög! Det ska vara en av de "inneklubbarna" just nu i Hollywood. Men jag menar "Macarena" och "Rap Das Armas"....HALLÅ!? Vi tog en taxi hem och hade oturen att hoppa in i fel bil. En sjukt störd taxichaufför var det som körde oss hem. Han vägrade att ta kort, vilket dom ALLTID brukar göra. När vi sen skulle åka till en ATM för att ta ut vägrade han att stoppa taxametern....då flippade vi och han tänkte köra oss tillbaka till Hollywood! Efter att han till slut stannat och vi tagit oss ur bilen slutade det hela med en massa fula ord, hot och den billigaste taxiresan ever hem...20 dollar! Ah, gah ibland blir man nästan lite skraj. Man vet aldrig vad en såndär idiot kan få för sig! Lyckad kväll?! Öh Not. Stackars Micke..haha!




Idag har jag och Em road trippat lite. Besökte ett svenskt par som jobbar som låtskrivare här fram till mitten av december. Dom är på jakt efter någon som kan sitta barnvakt åt deras flickor några dagar i veckan medans dom jobbar. Kanske kanske att det blir lite jobb där. Alltid bra!

Dom bodde uppe i Hillsen och guuud, jag var nästan lite chockad över att Bucklan tog oss ända upp till toppen! Liiiiite brandt är det på de där små slingriga vägarna minst sagt. Nästan så t.o.m. jag fick höjdskräck! hoho

Men fint var det! Och både paret och barnen var supergulliga!

Det låg i närheten av Hollywood-skylten också..


Imorgon blire morgonjogg, följt av shoppingdag med Micke! Han hade spanat in någon outlet som tydligen skulle var toppenbra. Inte för att jag ska shoppa..men men jag är fortfarande i behov av en jacka och en lite tjockare tröja....det blir ju vinter i LA också. Tro de eller ej!

Natti natti. Om 7,5 vecka ses vi!







Pluggfredag!



Varit på the Promenade med Mai och kikat lite i butiker. Jag måste ha ett par höstskor, börjar ju bli "kallt" här...hehe Har sen pluggat web design hela kvällen och nu är det dags att sova!

See you later!

Jag tror att jag blivit kär.


Los Angeles

"Do you know why the departures and the arrivals at LAX are at separate levels?

- So that the 30 000 heartbreakers who come here every month don't notice the
30 000 that are leaving with their heart broken."



Just watched L.A. Gigolo with Ashton Kutcher..



Good Night!

25


long gone and moved on



Alla dessa Midterms som drar igång nu is killing me! Första ska redovisas imorgon, skönt när det är över då är det bara 3 kvar! Wooh! Tråkigt väder här borta i det annars väldigt soliga Kalifornien. Pluggat web hela dagen idag med en liten lunch-break vid 3 för sopp/sallads-buffé med Shun i Brentwood. Very nice place! I like a lot!

Just nu händer inte så mycket annat här förutom att vi alla mest bara pluggar hela tiden, varje dag...igår var iof jag, Shun och Em på Turbo Kick i BH. Det var lika svettigt som vanligt och imorgon lutar det åt att bli ett Zumba-pass på kvällen. Så ser våra liv ut just nu som sagt...plugga, träna, äta och sova... :D

Men på lördag blir det galej minsann! Yeeeyy!

...


Midterm: Motion Graphics


För alla er hemma i Stockholm.


2 månader.

Löpning, kaffe, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, kaffe, plugg, plugg, plugg, plugg, kaffe, plugg, plugg, plugg, kaffe, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, kaffe, plugg, plugg, plugg, kaffe, plugg, plugg...

Min söndag. Kort o gott! haha

Java Script, Flash och After Effects är det som gällt idag. Blev ingen hike imorse för det regnade och var grått ute. Sparar det för en annan dag. Jag tog på mig jogging-outfiten och gav mig ut på en löprunda i regnet istället. Det var faktiskt riktigt skönt! Bra start på dagen som sen bara bestått av plugg och åter plugg. En break på kvällen blev det sen och en tur med Bucklan upp till Beverly Hills Urth Café där jag åt en smarrig fetaostsallad med pinjenötter och oliver. :)

2 månader har gått och det är nu 2 månader kvar innan jag sitter på ett plan hem till Sverige igen. Känns konstigt när jag tänker på det, tiden går så oerhört fort här borta! Just nu känner jag bara att jag vill stanna här borta för alltid. Men självklart ska det bli supermysigt att komma hem och träffa alla i jul. Håller tummarna för att jag får en såndär vit och mysig jul i år! Wiiiiie!




Cookie-Saturday!

Ikväll har det varit en lugn lördagkväll med kakbak och film. Nice! Skönt att ta det lite lungt trots att det är en lördagkväll. Hela dagen har jag suttit framför min Mac och pluggat...Flash, JavaScript, and After Effects... Har fått en del gjort men inte tillräckligt. Har sjuuuuuuukt mycket kvar att göra! Imorgon blir det Hiking i Malibu in the morning med Emily, Shun och en tjej som heter Nicole som vi mötte igår när vi var på Dinner Party i Hollywood Hills.

Det var för övrigt en väldigt intressant upplevelse....Emily hämtade upp mig och Emelie här sen drog vi upp till Hillsen (!). Det var ett sjukt stort hus med värsta utsikten. Killen som bodde där bodde ensam i sina 7 sovrum! Hehe Folk började droppa in, eller folk o folk, unga tjejer och några rika äldre män! Haha Det var ganska intressant och se det hela. Mingel, supergod mat och dricka blev det. En pianist satt där och spelade hela kvällen och det var trevligt som tusan. Vi drog vidare efter maten ner till Hollywood Blvd för att spana in den nya klubben Premier för att möta upp min nya promotervän Jack, det stället var inget att ha så vi blev inte kvar så länge. Litet, trångt och svettigt skulle man kuna sammanfatta det stället...bra då vet vi det! Jack snackade om att Paris Hilton var där men vi såg aldrig till henne. Folk snackar så mycket i denna stad...ta allting med en nypa salt är det som gäller over here. ;)



Emily och jag på Premier igår.

Före... I USA är allting så smidigt...färdig deg finns i kyldisken, bara bryta isär och in med den i ungen!

Efter...såhär fina och supergoda blev dom! White Chocolate Chip Macademia Nut

LOVE


Hollywood Thursdays turn into Turbo Kick Thursdays.

Yeah! Ligger på soffan och laddar för kvällens Turbo kick!

Kaffe, tända ljus och good music! I like.

Imorgon blir det Dinner Party i något Mansion uppe i Hollywood Hills. Kan bli intressant! Hoho


Goodnight Sweetheart..!

Zumba har vi kört idag igen! woo! De e faktiskt kul ju. Känner mig ganska mör i kroppen med tanke på att man inte är van att röra på sig på det sättet...haha Min träning består ju mest av endast löpning och aktivering av nederdelen av kroppen. Men nu är det dags att få lite muskler i överkroppen också! Kan hända att det blir Turbo Kick imornkväll för att träna armarna lite...

Nu känner man verkligen att skolan dragit igång på riktigt, har helt galet mycket att göra just nu...så mestadelen av min tid spenderar jag framför min dator. Nästa vecka drar ju Medterms igång. Motion Graphics Midterm på onsdag nästa vecka känns ganska så ångestladdat med tanke på att Malin just började idag.. hehe MEN. inspirationen har kommit nu! Wooop Wooop!

Funderar på att ta en kurs i programming under vinterterminen...kan vara bra att ha, dock sjukt svårt. Men jag känner ju att jag vill ta någonting så att jag överhuvudtaget kan vara här i LA. Skulle liksom kännas surt att behöva spendera hela januari o halva februari hemma i kalla Sverige. Vill ju detsutom fira in det nya året här borta i värmen! Om jag blir i Sverige kommer jag o bor hos dig i Sthlm Lina! Då kan vi smida planer ang. hur vi ska starta detdär som ska göra oss berömda och framgångsrika! Haha Skype-dejt blire imorn iaf! Don't forget it!

Godnatt på er!



.Time will Tell.

Don't know why, but I can't concentrate...

Idag har jag försökt få mycket plugg gjort. Men har det gått bra tro? Hmmm...neee, inte direkt. Gick upp vid 8 imorse för en löprunda. Tänkte det skulle ge mig bra energi för att ha en effektiv dag framför datorn. Tjejerna är iväg på Svenska skolan, pysselansvariga hade dom tydligen blivit utnämnda till. :D
När dom drog ner dit så smet jag iväg till en frisörsalong lite längre ner på gatan. Fick komma in direkt och en supergullig bög tog hand om mig. Han klippte igenom mitt torra hår och jag fick återigen höra att jag absolut inte ska bleka mitt hår, mina hårstrån är för tunna och fina för att palla det. Aja, jag ska gå tillbaka till han när jag behöver göra något åt min utväxt som börjar göra sig påmind nu...



För övrigt bokade jag min flight hem till Sverige över jul! Den 16e december åker jag från LA, landar i Sthlm den 17e december på kvällen. Blir sedan en (forhoppningsvis) vit jul hemma i Söderköping med hela tjocka släkten. Myspys! :) Sen kommer ju den dagen som man fasar lite för...haha...dagen då man blir 25 och då det sedan bär av emot 30!! Kommer antagligen att fira min 25-årsdag med fina vänner i Stockholm, innan jag sedan åker tillbaka hem till Los Angeles den 30e december. Firar in 2011 här! Wooo!

Nyss uppstod lite förvirring i mitt huvud angående vad som sker när det nya året kommer. Fick just se att den kursen jag tänkt läsa Online på SMC i vinter inte går i vinter (!). Detta pajjar liksom hela min plan lite grann. Förhoppningsvis ges den kursen i vår i alla fall så jag får ta den då....lite småjobbigt är ju dock att vårterminen inte startar förens i mitten av Februari. Frågan är vad Malin ska hitta på fram till dess.
Jag vill inte spendera vintern hemma i Sverige!

Aja, får ta mig en lite funderare över min framtid...allting löser sig som sagt, det brukar det göra!

Turbo Kick på gymmet ikväll, jag vill gå! Men borde nog stanna hemma för plugg...

Hello Sweden!

Now it's done!

Sverige på jul blir det. :)




Frustration.

Jag blir galen över att min JavaScript class är alldeles för svår! Jag känner mig lost som tusan och jobbigt att man läser den online också...vilket gör att man inte har någon att fråga om hjälp. Har ett test som ska vara inne imorgon, plus några andra uppgifter också. Kommer verkligen I n g e n s t a n s !! Någon som kan hjälpa?!

Tog nyss en paus i plugget för en liten Powerwalk. Alltid härligt med kvällspromenader, synd bara att det blir så mörkt så sjukt fort här! När man lämnar lägenheten har man solbrillorna på och efter typ 15 min är det helt plötsligt svart. Annars blev det en tur till beache idag och lite bad i havet, härligt härligt! :)

Igår tog jag och Emelie en lite trip upp till Target i West Hollywood för inhandla lite saker. På vägen hem blev det ett spontant stopp på Rodeo Drive. Hehe Ganska kul syn när vi parkerar med Bucklan där bland alla enorma hus och lyxiga bilar. Hahaha Ställde oss en bit ifrån och promenarade ner, jag menar vem vill fickparkera på Rodeo Drive med en Honda Accord från -93 som dessutom har en stor bucklan på vänster sida?! Haha Nej tack! ;)


Kontraster....det gillar vi! hoho



Kvällen spenderades på en klubb vi inte varit på förrut, Colony heter den och det var helt galet crowded där igår. Kom in gjorde vi som vanligt...men den kön var inte att leka med! Väl där inne var det helt okej, bra musik, schysst folk men en sak var ganska så pinsam. Varje gång någon köpte en in Champagne-flaska av den större och dyrare sorten....sisådär kanske 10 000 dollar.....så stoppades musiken och någon slags seger-fanfar spelades. Killar med lättklädda tjejer på sina axlar kom in med den stooooora flaskan och en massa ljus lyste upp det hela! Haha OMG. Säger jag bara. USA är ibland en klass för sig.. Observera att detta hände ungerfär 5-6 gånger under kvällen. Alla borden "tävlade" väl mot varandra I guess! Dom vi hängde med hade sig egen vakt vid bordet.. Halleluja!




MyStudio Tonight.

Efter en massa "göra-nytta" idag som tvätt, plugg och löpning är jag nu på G bort till cabo för att möta upp Emily (nr.2) och två amerikanska grabbar. Blir en drink där med dom sen upp till MyStudio i Hollywood! WooopWoop!!

Hela familjen är splittrad ikväll...Mai är på Main street och drinkar med några vänner och Em är Nanny. Men who know...Maybe att hon joinar oss later..


Shhhhhhh...

Okej förmiddagen behöver vi ju inte ens nämna. Ni som läst inlägget innan detta kan kanske ana vad som hänt. Aja, it doesn't matter! "Shit happens!" som vi brukar säga nu mera.... Bara ställa sig upp igen och ta nya tag. :D Imorgon bitti blir det att boka ett nytt appointment, skönt att få det gjort liksom!

Behöver jag säga mer? Jag menar jag blev ganska chockad själv. Visst jag ska inte hålla på och bortförklara mig men i detta landet är det mycket som förvånar en lite då och då....men ganska kul tycker jag. I like it here!

Torsdag kväll ikväll och det brukar betyda utgång för oss...men inte idag inte, vi beslutade oss för att dra till gymmet istället! Körde TurboKick! Ganska svårt så jag lämnade rummet efter halva passet....nästa gång är jag mer fit-for-fight och ska stanna hela. Jag looovar!

Fredag imorgon och jag funderar på kanske ta en tur till gymmet imorn igen, lika bra när man ändå är igång liksom. Sedan blir det plugg-dag hela dagen! Massa saker att göra och mer blir det!

Imorgon kväll kan det hända att det blir en sväng till Hollywood.......Premier eller My Studio kanske..we'll see! Kanske skippar med clubbandet för ett pass på gymmet imornkväll också. Haha!

Natti Natti.


=(

Jag vet att man inte får svära men jag bara måste....Fuck fuck fuck!

This is NOT a good day.....

Kyla, regn, kyla, regn, regn...LA?

Imorgon gäller det! Jag ska vara på DMV klockan 9.30 imorn bitti för att köra upp. Förhoppningsvis får jag mitt körkort nu äntligen. Kommer jag kugga så kommer jag typ gräva ner mig mitt på Santa Monica beach eller nåt. Jag menar, kan man kugga en uppkörning i detta land? Då åker jag hem om jag skulle lyckas med det! Illa.
Neeeej, okej jag ska inte säga såhär för då kommer jag säkert att kugga, bara för jag är så kaxig.
Håll tummarna alla så går det nog galant! :D

Idag blev det Zumba igen, fast i "Bevvan" (Beverly Hills) denna gången. Gymmet där uppe kändes trevligare än det som vi var på sist. Jag säger pass i Beverly Hills och gymma/cardio i Santa Monica. Imorgon bitti blir det upp vid 6.30 för att ta en PW med Mai. Hoppas på solsken imorgon.....vore ju trevligt med tanke på de senaste dagarnas konstant regnande. Blööööö! Jag fryser om nätterna och måste ta mig i kragen o köpa ett varmare täcke. Trodde att det skulle vara varmt i Kalifornien...?

Annars rullar det på här. Träna, skola, plugga, drinkar...jaa om vart annat! Älskar LA men ibland så saknas något här borta. Ni vet vilka ni är! Jag kikar på flyg hem över jul/min 25-årsdag. Ska bara ta ett beslut! Idag väger Sverige över en aning....

Fick nyss höra från min fina Sara att det ska bli kallaste vintern på 1000 år hemma i Sverige. buuuurrrr! Ska man eller ska man inte, det är frågan??? Hmmmmm?! Just nu fryser jag...

Ge mig lite värme Tack!



Zuuuuumba!

Wooooo! We made it!!

Testade Zumba idag för första gången i mitt snart 25-åriga liv. Haha Shit jag hade velat haft en filmkamera med mig där på gymmet. Först var vi nog lite oroliga för att det bara skulle vara typ vi och 5 till....men nej då, folket droppade in en eftere en. SHit snacka om blandning på folk! Sen ska vi ju inte glömma att det är i Amerika vi befinner oss och folk här inte direkt har några hämningar...
Där var en man som stod och dansade för sig själv med musik i öronen, typ en kvart innan passet skulle börja. Där var 60-åringen i mörkgrön dansdress och svarta nylonstrumpor med maskor i....en stor afrikans kvinna som verkligen skakade loss i lustiga kläder och step n tone shoes! Helt plötsligt när jag vänder mig om står där en kort kvinna med stor brun hatt på huvudet...framför mej och Emelie står en kvinna i klädd string-dans-dress med tights under och böjer sig väldigt olämpligt för att vara klädd som hon är. Haha! En asiatisk kvinna med lite föööör mycket hull på magen (för att gå utan linne) kommer in i en mini-sport-top som är knallgrön, och ett par neon-orangea nät-shorts till....hon ställer sig bredvid den korta mannen i klumpiga gympaskor och svättband och båda två rör sig som gummibollar! Jag säger bara OMG.

Jaaaa och mitt i allt det där och lite till stod jag och Emelie. Hahaha Shit det var kul, svettigt och jag kan tänka mig att jag kommer känna lite i musklerna imorn! På onsdag kör vi igen, fast i Beverly Hills denna gången! Hell Yeah!

Nu är det dags att sussa. Imorgon ska Bucklan till doktorn och jag ska lämna henne hos Nick imorgon bitti klockan halv 10. Kanske kan bli en löprunda innan det så man är fit-for-fight att köra plugg-marathon hela dagen imorn....

Natti Natti.



Hey


Parkhäng, soccer och löpning!

Började dagen med en Skype-dejt me Hanna och Petter! Dom ska nämligen komma över hit till LA och hälsa på. Kul Kul! Runt den 15e november kommer dom och vi har nu planerat in en trip upp till San Francisco när dom är här. Ska bli supermysigt!

Gammal bild på mig och Hanna när vi reste runt i Aussie/Thailand tillsammans för sisådär typ 4 år sedan...

Idag har jag picnicat med Emelie och hennes små pojkar som hon varit Nanny åt hela helgen. Mysigt var det, och vi borde börja köra mera parkhäng här borta tycker jag! Vi åt sallad i gräset, spelade lite soccer och avslutade det hela på Yoghurt Land/Coffee Bean :)

Annars har det inte gjorts mycket idag, en löprunda hann jag med på eftermiddagen sen har det mest pluggats en massa Flash. Imorgon är det ny vecka...igen..och vid lunch-tid imorn ska vi testa på en slags dans-tränings-form som heter Zuma! Haha det ska minst sagt bli väldigt intressant....

Tydligen så kan det se ut ungefär såhär..hahaha OMG. Wish Me Luck!


Lördag - jambalaya och grönt te!

Efter effektivt pluggande blev det en biltur ner till Santa Monica för att göra lite waxing och shoppa träningsgrejer. En ny sporttop och ett linne blev det!

S T O R K O K bestående av Jambalaya stod Mai för idag. Smarrigt smarrigt! Tack Mai :)


En spontan löprunda tog jag vid typ kvart över nio ikväll. Det var skönt men lite läskigt. Mörkt och de e inte många som promenerar ute här på kvällarna. Men men lite musik i öronen och rensning av tankar gav ny energi för plugg. Min lördagskväll kan alltså summeras: "löprunda, plugg, grönt te och solroskärnor!" Länge sen man hade en sådan lördag måste jag säga..hehe!

Sweet Dreams!




In the middle of the night

Trevlig kväll igår på Main Street, blev både lite häng på World Café sen dans på Circle Bar. Main är ganska trevligt och mysigt måste jag säga..när man är på det humöret. Lite mer avslappnat än Hollywood och man slipper klä upp sig så himla mycket om man inte vill det. High-heeelsen kan man byta mot flippisar i princip. Måste nog dock erkänna att om jag får välja, väljer jag Hollywood i alla fall! :P

Idag gick jag upp redan klockan halv 8, skjutsade Emelie till hennes småpojkar sen avverkade jag 1 timma på gymmet! Härligt härligt och bra start på denna dag! Har nu hunnit med det mesta plugget som skulle göras idag. Wooo! Ska man kanske unna sig att gå till frisöeren maybe?!



24 hour fitness!

Nu har jag äntligen signat up som medlem på ett gym. Bra initiativ av mig tycker jag :)
Tanken var att jag skulle dit idag och utnyttja min första dag på mitt 7-days-for-free-pass men det hela slutade med att jag nu är medlem och får träna på alla deras anläggningar i hela LA. STORT är det enda jag säger. Massa olika rum och ett enormt aerobics-rum där jag tänkte jag skulle testa på både Zumba (någon slags dans) och Kick-boxing nästa vecka!
Blir nog en tur dit imorgon igen för att köra lite cross-traning och lyfta lite skrot.

Nu ska jag byta om lite, sminka och platta lite hår. Ikväll ska nämligen jag och Mai ner till Main Street för some drinks me lite random folk. Myspys. Byter ut Hollywood mot Venice ikväll, för omväxlings skull! wooop!


RSS 2.0