everything


I'm in Love with LA.


Saturday night at Butler Ave...

Nu är min hemsida nääästan helt klar.. Ckecka genom att klicka på loggan här ovanför!
Idag har jag promenixat i Brentwood, legat en timme vid poolen, jobbat med min hemsida. Sen blev det en trip till IKEA med Emelie för att inhandla lite pepparkakor och glögg :) 1a advent imorn och det måste ju firas på svenskt vis! Of course....
Nu blir det där emot Beverly Hills för lite dans och socialisering :)

under construction...


Happy Thanksgiving!

Då vare Thanksgiving nu då. 1 månad kvar till jularfton. Omg. vad tiden går fort alltså!
Blev ingen hiking i dag men jag tog en långpromenad i Brentwood i alla fall. Solen var faktiskt framme i morse och det var myspys ute. Blev ett stopp på Starbucks på 26th street för en kaffe och en bagel. Ganska så fascinerande att bara sitta och titta på folket där uppe. Mer än hälften är botoxade och alla springer runt där med sina designerbriller och handbags. Kul att titta på, och mitt i allt-i-hopa satt jag med min i-pod och bara filosoferade. :)
Thanksgiving vare jaaa....eller...? Jul? :P

I don't believe that anybody, feels the way I do. about you now.


Just love it


(What's the story) Morning Glory?

I know. Jag är sämst i världen på att uppdatera denna lilla bloggen just nu. Mycket händer här borta, samtidigt som ingenting händer egentligen. Eller?
Kom nyss hem efter en liten field trip med min Drawing class, vi var ute på The Getty Villa i Malibu och målade landskap och statyer. :D Och jag och Drew bara råkade smita lite tidigare och det fick bli några fotografier i kameran istället som vi sen kan måla av...Hade vi stannat  till 5 som vi skulle egentligen, hade man väl inte varit hemma än. Trafiken är i dag värre än valigt vi denna tiden, och då är det  v e r k l i g e n  illa!
Thanksgiving weekend nu så det är väl därför. Imorgon blir det Thanksgiving middag med Emily och hennes vänner. Jag och Emelie ska laga Swedish meatballs och ta med oss lingonsylt. Blir smaskens det!
Annars ligger jag här på våran matta, lyssnar på Oasis, filosoferar över allt och ingenting och försöker jobba på en ny version av min portfolio sida. Filar även på en logga och när den är klar så är det bara att starta upp sitt eget lilla företag :)
Mycket på gång just nu och mång tankar i huvudet. Blir ingen praktik denna veckan eftersom det är Thanksgiving, det betyder att jag är ledig torsdag o fredag. Får se vad man ska hitta på då rå. Har ganska många projekt att jobba på så jag kommer nog få tiden att gå...Plus att jag nu ska kika på hur man går till väga för att skaffa sig ett arbetsvisum i detta land. Någon som vet och kan komma med tips? Hehe Försöker läsa om det på internet men shiiiiiat vad mycket information och kronglig text. Fredag ska bli en dag att ägna åt visumet har jag bestämt. Sen är det bara se vad dom på Vivid Candi säger...om dom vill sponsra mig eller inte.
Har i alla fall tgait beslutet nu att det blir att stanna här över jul, vilket innebär att jag ska läsa en vinterkurs för att ha pengar till hyran. Vårt kontrakt på lägenheten går ut i slutet av Februari, så tills dess stannar man ju i vilket fall. Sen är frågan vad so händer efter det. Jobba här (om visum-situationen löst sig), eller är det dags för mig att flytta hem till Sverige igen? För gott. Det är oklart over here om man säger så.
Och för tillfället så är det inte ens lite pirrigt att ha det så. Det är inget annat än jobbigt.

Snuvig och dags för jobb!


Lovely Weekend!


RSS 2.0