usch usch...


Hemma på Vintervadsgatan med la Familia. Myspys. Såg "Män som hatar kvinnor" ikväll. Oh, den var hemsk. Men bra!

Tjejmilen avklarades i går och det var jobbigt som tusan efter en hel vecka med jobb varje dag. Kul på Twilfit Gallerian annars måste jag säga, där händer det grejer! =) Nu blir det plugga två distanskurser också när man blir kvar i Sverige hela hösten. Medier, Kultur och Samhälle plus Engelsk Grammatik och Översättning. Kan hända man tagit på sig lite föööör mycket nu igen...som vanligt..men de brukar alltid fixa sig. Ledig till lördag nu, kanske får man besök av Emelie i veckan. Då ska vi göra Sörping...Haha! Sen jobb i Solna till helgen och på måndag blir jag söderbo. Ska bli kul att flytta dit, söder har man sett alldeles för lite av.

Men nu är det sängen som gäller. MIN alldeles egna säng. UNDERBART! <3

What a Night, What a night!

Sista kvällen i Emelies lya på Tuvvägen. What to say!? =P



Oslo-trip!

Tillbaka i Stockholm efter ett lyckat Oslo-besök. Och det var lika mysigt som det alltid är!














Söndag 30:e Augusti smäller det!



Jaha, då var man anmäld då =D Ska bli intressant att se hur detta ska gå, med tanke på att jag typ inte sprungit något sedan i maj.....hehe Men men EN MIL går la alltid att köra på ren vilja! Eller?! Hehe
OCH LINA, DU BANGAR INTE NU HOPPAS JAG!!! Horselenghts vare va? Hahaha...

Well. Imrogon bär det av mot Oslo! Gött Gött! Emelie och jag ska åka från Haninge vid typ 5 imorgonbitti......upp 4 med andra ord. Wohoo! Men det blir myspys. Hoppas man kommer kunna spendera kvällen imorgon på ett soligt Aker Brygge =) Det vore nice det!

BOLT ÄR KING


Det är faktiskt ganska så sjukt! 9:58 på 100 meter....hehe En annan sprang väl på den tiden på 60 meter. Då kommer den killen nästan dubbla streckan på samma tid. Oj, de e bra!

Men men jag har också varit duktig idag. Blev en joggingrunda på 50 minuter förut =) Efter det var jag nog lika trött som Bolt efter hans världsrekord på 100 meter.

Nu är The Big Bag halvpackad och imorgon bär det av mot Stockholm igen. Då blir det häng med tjejerna och T. Sen på onsdag bär det av mot Norges mysiga huvudstad!

Det kommer bli en bra vecka med andra ord. Och imorgon ska jag ta tag i mitt liv på riktigt........

Packing out, Packing in...

Väl hemma efter 75-års kalas har man just packat upp a l l t i n g från Stockholm och Västkusten. Nu mera är man bosatt hemma hos päronen igen dårå...eller nåt..hehe Ne, men jag har i alla fall alla min grejer här hemma...i g e n.

Trötter är man efter veckans Road Trip. Den var lyckad och bestod mestadels av en massa färska räkor, rökt makrill, aioli, vin, solbriller, bilåkande, vin, fisk, höga klackar, dans, båtåkande, vin, en jäkla massa promenerande och alldeles för lite sömn! =)

Hälsade på hos Inna i Götet också, vilket var kul eftersom vi inte setts sedan förra sommaren alla tre. Där blev det massa kex, ost, räkor, vin och dans på Göteborgs gator.







Nu blir det sängen. Imorn blir det att göra Norrköping med mamma.....agera lite personal shopper för henne. Hehe Stockholm på måndag och O s l o på onsdag. Gött!

Hemma igen..

Då var man hemma hos mamma o pappa igen då...efter en sjukt lyckad RoadTrip med världens bästa Lina! =) Kunde inte blitt bättre. Nu är jag död och ska packa upp/viiiiiiila....hehe TTYL!

WESTCOAST!

Steeeeeeker under blå himmel på Västkusten. Kungshamn/Smögen är underbart!


Leaving For West-Coast!

Imornbitti ska man hämta upp Linen på tågstationen i Mjölby klockan 07:45! Wooo! Jag borde sova nu jaaa....
Vi styr neråt Smögen och Kungshamn imorgon. Hoppas på att solen skiner så det kan bli ett dopp i det blå efter en lunch på bryggan! Gött =) Räker, baguetter, färsk fisk och röror kommer det ätas mycket av nu de kommande dagarna! Sen en skvätt rosé på det. Nice Nice!!



Frågan är bara....ska man våga ta med sig Macen eller inte???

Tillbaka på ruta 1

Tillbaka i Söderköping.....frulle nyss, snart promenx bort till Farmor & Farfar. Too Long Ago Now!

Planer framöver:

v. 33
Tisdag - Fredag: RoadTrip med Linen, Smögen Götet tyyyp...
Lördag: 75 års Kalas hos Farmor i Skpg.
Söndag: Back to Sthlm??

v. 34
Onsdag - Fredag/Lördag: Oslo med Emlan, söka jobb!

v. 35
Måndag - Söndag: Sista minuten??

Sen är det tomt, tomt, tomt......Håller tummarna för en flytt till Oslo =)

I förrgår hade vi på Twilfit Solna pick-nick på Durgården....myspys va´re!




Igår jobbade jag min sista dag. Det kändes sorgligt, har ju trivts så bra att jobba där med alla söta tjejer! Kommer sakna er. <3



Queen Of Apology



Länge sen man hörde denna. Men under min biltur hem till Sörping idag var det den enda skivan som morfars cd-växlare tog...hehe
N O S T A L G I

För övrigt känns det ganska vemodigt att vara hemma i sitt gamla flickrum med alla saker nu igen. Hur många steg tillbaka liksom?! Haha Men men, Oslo som sagt...All over again!

Time for Oslo baby!

Oslo står på kartan! Snackade med Tonje igår och allting kommer bli superb. 19-21 augusti drar vi dit och kastar ut CV'n till hela staden. Sedan bara vänta på svar. Och fy tusan vad jag ska leva snålt och Spara, Spara, Spara i 4 månader!

Någon som har tips på ledig jobb i centrala Oslo kanske?

Efter jul blire ett nytt försök. Los Angeles för hela slanten! Wiiie!


Karl Johan <3
Snart kommer man stå där igen........... =)

Now. Workin! Then. Pick-Nick med Twilfit-tjejerna.

Nya mål!

Idag har jag haft en jättemysig dag i solen med Anna och Emlan, vi har hängt på en brygga ute på Dalarö. Dränkt vår ångest inför hösten i havet! Nu är det nya planer som gäller. Upp med Hakan!

Jobb i helgen, Sörping på söndag, Smögen med Poppan tisdag-fredag. Oslo vecka 34 för att söka jobb och Sista minuten vecka 35. Livet är ändå underbaaaaaart =)


RoadTrip på Dalarö!


!!!

FAN FAN FAN. WHAT TO DO THEN?

My New Boat...


Var ute på Kungliga Djurgården, Biskopsudden Marina idag.......och fann denna. Haha



Sweet Dreams!

Snart är det dax!



På tisdag drar vi! Ingenting är bokat eller spikat, det ända vi bestämt är att jag tar morfars gröna pärla ner till Möjlby tågstation på tisdagmorgon för att hämta upp Lina. Sedan tror jag att det kommer bära av väster ut!! Gött blire! B-)

Denna bilden är tagen sist vi var där borta på Sveriges baksida. Flygvärdinne-looken var det som gällde då! Vad blire nu tro?! Hehe

Nu är det dax för grillning hemma på Vintervadsgatan <3

Coconut

Igår blev det massor med promenerande i fina Stockholm med päronen. Vi var nere på Djurgården och fikade på Josefinas. Ice-bar blev det sen på kvällen! coolt!


Nu är man hemma i Söderköping och det som står på schemat nu är Coconut-oil, is-latte och bikini på altanen! GÖTT =)

NattiNatti


Solsken på Skansen!

Ledig dag idag. T och jag var på Skansen för att titta på djur och promenera i solen =) De flesta djuren var tyvärr trötta och sega vilket gjorde att man inte så så mycket av dom. Men björnarna såg vi i alla fall och som är söta som tusan.
Blev en lunch sen på båten som ligger vid Djurgårdsbron. Guud vad jag älskar Djurgården, det är verkligen så mysigt där ute. Varför har man inte hängt mer där under sitt år i Stockholm? Nu är det ju på tiden......hehe när man ska flytta härifrån snart.
Ett glas rosé på Josefinas hann vi också med. Måste nog säga att det är mitt favorit-ställe i Stockholm på sommaren =)

Imorgon kommer mammsen och pappsen på besök till storstaden. Vi ska bo på hotell och på onsdagmorgon blir det hotell-frukost. Kan vara en av de bästa sakerna i denna värld! Hehe

Börjar känns lite skumt att man snart ska flytta från denna underbara stad. Kommer typ bara spendera nästa helg här ju. Sen nästa vecka blire Road-trip med min kära vän Lina. Det kommer bli sjukt bra! Miss you Baby.








RSS 2.0