VALBORG.

Fjortisarnas högtid är här! Valborg. Jag kan väl inte säga att jag någonsin varit något större fan av just Valborg, känns väldigt överskattat att man ens ska ut och fira det eller?! Hehe Eller är det bara jag som blivit gammal kanske.. =P Ska ut till Emelie i Haninge ikväll och vi ska INTE "fira". Haha Ne, det blir en lugn kväll. Vilket är ganska välbehövligt idag om man säger så..Hehe Blev ju lite utgång igår med tjejerna! Linda, Therese, Emelie jag och Jenni blandade lite drinkar och hängde hemma hos Jenni ett tag sen blev det Village. Var länge sen man var där nu så det var väldigt lyckat! Förutom två saker, för det första had ejag såååå ont i mina fötter. Ska inte ha dom skorna på mig igen! Sen slutade min kamera att funka. =( Väldigt dåligt med tanke på att jag köpte den i september....och det är faktiskt Canon så den ska la hålla mer än ett halvår va?!
Tänkte att jag skulle dra ut till Media Markt i Barkaby idag och reklamera den, men jag var alldeles för trött för att orka ta mig ändå dit. Therese och jag drog till Libanon och käkade kanske världens bästa buffé! Libanesisk mat är min nya favvo. I LOVE IT! =) Är fortfarande mätt, trots att vi var där redan vid halv ett tiden. Ikväll blir det ingen mer mat, bara massa GODIS! Mmmm =P

Måste erkänna en liten sak bara....jag saknar faktiskt lilla Söderköping nu när det är Valborg. Hehe och då är det inte fjortisfyllan och Ramunderberget jag syftar på! Haha Nej, men den mysiga majbrasan borta vid Brunnen. Det är en riktig majbrasa det! Ska det vara en majbrasa, ska det vara den!

Nu ska jag packa ihop grejer till jobbet imorn. Blir antagligen att jag kör en sleep-over i Haninge så jag slipper åka hem ensam ikväll.

Ha en bra Valborg.
Tjingeling!

Stockholms kyss

Oj vad trött jag är kände jag nu! Ska man orka sig ut i Stockholm ikväll....? De e frågan...I guess, det är la bara att köra... Med bra musik och goda vänners sällskap klarar man ALLT! Hehe =)

Tjo!

Nyss hemkommen efter en låååång dag. Visitkorten och flyern vart supersnygga! Väldigt bra jobbat av Färgtryckarn Conny Wiik i Vällingby =D Stort tack!
Mötet på Hotellet slutade inte alls som vi hade hoppat. 25 000 spänn skulle dom ha för en kväll där..öhhhh inte riktigt vad vår budget håller för! Nu är vi på jakt efter alla tänkbara lokaler som skulle kunna passa för speeddejting. Någon??

Blev en pizza på Kungsgatan med Jenni. Inte heller hon var nöjd med dagen...Men jag tycker du är bäst i alla fall gumman! Idol-juryn är bara ute efter att göra bra TV. Och det vet väl alla att det är så! Ikväll ska vi gå ut och ha kul!

What to wear tonight? Något enkelt men ändå classy...AW står på schemat! Vi kan ju låtsas att vi har ett jobb i alla fall...Hehe

Det blir lite drinkar med bär, juice och min stavmixer! Gött! Läääääänge sen nu...

Hammarby sjöstad

Då var man uppe med tuppen igen då! Sover aldrig längre än till halv 7 numera känns det som..
Ska om en halvtimma möta upp Tessan på T-banan för att åka till Johannelund. Visitkorten e klaaaara! =) Nice nice.

Sol är det ute idag igen och jag blir glad! Häng med brudarna ikväll blir kul det.
Klockan 13:00 ska vi med 2minuter och ha möte på Hotellet. Möjligt att vi kan få ha vårt lilla event där sen! Det vore verkligen nice det. Ligger perfekt vid Stureplan och är ett ganska schysst ställe med mycket folk. Hoppas hoppas!

Men. Nu vet jag var jag vill bo i framtiden! Hammarby sjöstad. Shiiit vad det är fint där. Det luktade verkligen hav, som om man vore på någon ö ute i skärgården. Kändes som man var i en liten havsstad någonstans. Inte alls som storstaden, men sen har man ändå närheten till city! Perfekt! Och vilka fina lägenheter sen då.. Vad där igårkväll och hälsade på Kennie som flyttat dit nyligen! Jag skulle gärna byta med han! haha

Nu blir det fixa och dona för att sedan bege sig till tåget. Ha en bra dag!





Kungsholmen runt!

Idag när jag kom hem från skolan blev det en löprunda. Kungsholmen runt blev det =D Puuh! Nästan exakt 50 minuter tog det och sen var jag helt slut. Men nu är det bara en och en halv vecka kvar till loppet Kungsholmen runt som jag ska vara med på. 1 mil är det och jag ska klara det på cirka 47 minuter hade jag tänkt! Ska bli intressant och se om man klarar det.. Men de e bara köööra på!

Nu är jag mätt och trött..ligger på sängen med min Mac och planerar att skriva ihop ett ansökningsbrev till Hyper Island. Sen borde jag skriva ihop ett ansökningsbrev på engelska till Santa Monica College också. Kanske kan hinna med både och nu ikväll. Senare sen blir det antagligen en liten tur till Hammarby Sjöstad för att checka in Kennie's nya lya. Havsutsikt ska de va! =P

Imorgon blir det tidigare än någonsin. Tåget mot Vällingby går vid 7:48...Sen imorgon kväll blir det en drink med brudarna hemma hos Jenni. Efter det kanske en tur ut på byen för lite dans och vem vet vad! Var alltför länge sen vi hittade på något kul nu.

Måste bara säga Lycka till Jenni som ska vara med i andra uttagningen för Idol imorgonbitti!!!
I know you can do it!



Någon som vill Blogga?

Sitter i skolan nu och jobbar med 2 minuter. Vi söker efter bloggare som vill blogga på vår sida! Så är någon intresserad av att ha en liten puff med sitt bloggnamn och bild på vår sajt så är ni välkomna att höra av er!

Det rullar på med det mesta annars just nu. Imorgon vid klockan 7:45 ska jag och Therese åka ut till Vällingby och hämta våra visitkort och vår finfina flyer hos Conny Färgtryckarn. =) Ska bli kul att se hur det blev. Och hur han ser ut också för den delen..haha

Idag måste jag inhandla lite mat att fylla mitt kylskåp med, förbi en sväng på stan också och inhandla ett genomskinligt nagellack och lite hudlotion. Kanske får bli att ta T-banan till centralen sen en promenix hemåt St. Eriksplan.



ÄR INTE DETTA LITE LÄSKIGT ÄNDÅ?!

Och om detta ska fortsätta så kommer det ju bli väldigt osäkert att dra till LA i höst...hmmmm? Men men det hinner la gå över till dess. Eller nåt. Annars vet jag inte alls vad jag ska ta mig till höst. Blir det Stockholm eller blir det kanske Oslo? Ne, jag vill bara ha ett jobb i så fall...Stockholm är ingen stad som man ska plugga i. It Sucks! I want money!

Inte långt kvar nu till sajten lanseras! 10:e maj www.2minuter.com

Nej.

Nej, Medieskolan är ingenting för mig. Det skulle bli ytterligare en upprepning! Jag vill bara ha ett jobb nu. Eller just nu har jag ingen lust eller ork till någonting.
Nej, jag har verkligen ingen motivation eller energi alls just nu! Kan det bero på att jag är sliten och inte har varit ledig sedan i mars? Snart blir det Oslo, jag längtar! =)

CONFUSION.

Tired as hell!

Jag är trött som en...jaaa vad tusan brukar man säga? Jag är trött som tusan det är något som är säkert. Ska inte förflytta mig från min soffa nu förns det är dags att krypa ner i sängen.

På Twilfit idag var det galet mycket folk! Jag jobbade ensam i tre timmar och kände att jag inte riktigt räckte till för att både hjälpa i provrummen, hämta storlekar och att at betalt i kassan. Men men vi har kämpat bra denna helgen och vi har sålt Massa! =)

Nu ska jag kika lite på 2minuter.com layouten framt ill klockan 21:00, då blir det film på 4an och sen somna till den. det känns som det var väldigt länge sen jag hade en sådan här lugn kväll ensam hemma. Ska bli skönt! Peppa lite inför intervjun imorgon...10:30 är det dags, Tulegatan 41. Och nej, jag tänker inte dra till skolan innan det. SOVMORGON!

Just nu vill jag inte ha så mycket annat än dethär...Det kallar jag livskvalité!

Sunday again!

Känns som att det är söndag hela tiden! Veckorna bara springer iväg juh. Men på ett sätt så är väl det ganska skönt måste jag säga..för nu är sommaren verkligen påväg på riktigt! Då blir jag glad =)

Igår kväll var jag och Therese som sagt ute i Haningen hos Emelie, vi åt tacos och snackade skit. Väldigt trevligt! Hade sen nattbesök av Therese här och hon skulle upp till jobbet vid 8...så jag tänkte vara hurtig att också gå upp då. Fick klart allting inför intervjun på Medieskolan imorgon. Sen har jag också hunnit med en 40-minuters joggingtur i solen!! Känns väldigt bra nu. ska bara slänga i mig lite lunch och sen rusa iväg till Fridis för att ta T-banan till Solna centrum. Sista dagen på TS-dagarna idag på Twilfit, så missa inte chansen; 20 % på ALLT! =D

Imorgon är det ny vecka igen och jag börjar den med en intervju....känner mig inte peppad och utvilad för det men jag har klarat sådan förr. Hehe Ikväll blir det nog en tur till Östermalm för att hämta min sjal som jag glömde där för en vecka sen.... ;)

Inte van att jobba..

Nej, man ha det fasiken ganska bra som student. Om man inte jobbat samtidigt vill säga! Haha arbetslivet är hårdare än studierna...studierna är bara en lek!

Nu har jag jobbat tre dagar i rad och imorgon blir det den fjärde. Sen skolan igen. När ska man få vila?!

Aja, jag gillar när det finns att göra, när det är fullt upp! Synd bara att kroppen ska påverkas så mycket av det bara..men men "You only live once" =)

Ikväll ska jag och Therese ta med vår vinbox ut till Haninge och hänga hos Emelie. Tacos och tjejsnacka blire! Gött! Jag ska dränka min stress i vin...hahah Eller nåt...

Tjiiing!

Är jag trött?

Nu har vi fått en massa gjort på sajten. Killarna gick nyss och Therese för typ 1 timma sedan, om inte mer...höhö
Men men nu ska jag sussa och imorgon väntar 7 timmar på Twillan och klubbdagar med 20 % på ALLT! Så kom dit och shoppa. Solna Centrum är det som gäller! =D

I helgen blir det först Talang och käk med Therse här efter jobbet imorgon, sen på lördag häng och tacos ute hos Emelie i Haninge! En lugn och icke-fest-helg. Blir nice det! Och i natt kommer de efterlängtade pengarna. WOO!

Natta
                                                                           

2 minuter and some wine tonight!

Idag har jag både jobbat på Twilfit, varit i skolan, joggat i solen och nu väntar jag på Therese, Simone och Pontus.

För ikväll blir det projektarbete all night hos mej!

The Libertines

Åh, vad jag blir lycklig när jag hör denna låten! En av de bästa..



Nu blir det att kolla Kvällsöppet i sängen!

Sweet Dreams

Kaffe is the shit!

Vad vore livet utan kaffe egentligen?! Visst visst, så bra mycket nyttigare utan det giftiga koffeient...men vem orkar tänka på vad som är nyttigt och inte, man lever bara en gång!
Sitter här och dricker min hemmagjorda latte och den smakar oerhört bra. =) Med tanke på att jag är helt slut nu, kom hem vid fyra och sedan dess har jag både hunnit med att tvätta, städa och laga middag. Här går de undan! Haha

Trötter efter en lång dag i skoaln...2minuter är det som gäller just nu och jag har suttit med layouten till webben all day! Men kan nog bli ganska bra. Imorgonkväll blir det möte med vin här hemma hos mig. Guuuud vad kreativiteten kommer spruuuudla! =D

Torsdag imorgon och det är snart helg! Skönt skönt. Min helg är i och för sig redan uppbokad. Kommer jobba jobba jobba... Imorgon ska jag också jobba mellan klockan 09:00-12:30....ska få ta hand om en praktikant imorgon också, hehe kan bli kul!

Träningsvärken känns idag kan jag lova efter gårdagens besök på gymmet. Min mage är ond. Ska försöka börja köra minst en gång i veckan på gymet nu, bara springa kan bli lite tjatigt. Men imorgon bitti blir det powerwalk innan Twillan!

Nu. Tv and Coffee! Och lite Photoshop också...

Spons och träningvärk?

Då blev det gymmet efter skolan idag, antar att morgondagen kommer att hägras av träningsvärk! Var sååå länge senman körde styrka nu så jag minns inte ens när det var...
Men har faktiskt hunnit med TVÅ träningspass idag. Imorse vid klockan halv 7 var jag ute och joggade en runda! Nu är jag trots all träning pigg och känner mig på topp! Haha

Pappa ringde nyss också och meddelade att hans företag går med på att sponsra 2minuter! =D Super! Nu har vi alltså pengar till att både regga företaget och att skaffa patent på loggan. Det går bra nu..

Imorgon klockan 9:15 ska vi mötas vi mötas i Gamla stan, jag Linda och Therese. Då är det dags för möte med Stockholms företagarcentrum. Kommer nog få massa bra tips där.

12 timmar i skolan..

WOHO! Fy tusan vad bra vi har varit idag! Vi var i skolan i nästan 12 timmar och jobbade med 2minuter. Och visst ger det resultat. =) Nu har vi kommit en bra bit på vägen, fått lite olika spons och sen äntligen är sidan på G. Jag har grejat med layouten hela dagen och det tar sig.
Har fått ut något på sajten nu också...gå in och skåda vår finfina logga! Haha www.2minuter.com

Nu är jag så himla trött så jag orkar inte sitta uppe längre. Ska upp och jogga en tur imorgon innan skolan hade jag tänkt! Sen blir det kanske lite styrketräning med Emelie efter skolan...det var länge sen man satte sin fot på SATS nu, kanske är på tiden. =P Men men klockan ringer 07:00 imorn! Bäst att lägga sig nu då kanske...

Sweet Dreams

Godisberoende!

Nu har jag varit väldigt ambitiös och suttit o skickat ut en massa CV'n till olika reklam- och mediabyråer i Oslo! Kände bara för att görat. =) You never know..

Nu sitter man på soffan och kollar på Singin Bee....det är väl inget höjdarprogram om man säger så men vad finns det annars att se på?! Just nu vill jag bara ha en STOR godispåse och en väldigt bra feel-good-movie. Det är precis vad jag skulle behöva idag känner jag. Man kanske borde gå och hyra en film och köpa sig lite godis? Hmmm...det är man väl värd?

Blev kär i en scarf idag på MQ, den var sådär jättemjuk och stor o skön! Var bara tvungen att köpa den. Bara för att jag känt mig lite nere och behövde något för att pigga upp mig med. Tog av mina norska pengar som jag skulle ha när jag åker till Oslo, men men det får lösa sig. Det är ju bara pengar...

Nu blir det godis och film!

jajaja...

Haha....antar att jag var ganska trött, deppig och bitter i natt när jag kom hem. Hehe
Men jag är INTE bitter! Idag mår jag bra. Ska snart åka ut till Solna och jobba lite.

När jag såg detta blev jag glad! WOO! Haha <3


Är man någonsin tillräckligt bra?

Det är en fråga jag ofta ställer mig...är man någonsin tillräckligt bra?
NEJ. Är svaret.
Vad är det som krävs egentligen? Vad finns det mer liksom...det är något som inte finns där, men som jag bara vill ha!

Hatar när det blir såhär..ångest.

Vill ha dig! Kommer du någonsin vilja ha mig.....??? igen................nej

Jag vet inte vad jag vill.
Med någonting.

Stockholm är en stor stad, det är lätt att känna sig ensam..
Nu ska jag sova.
Själv, och det känns bra =)

Jobb running och vin ikväll!

Öppnade på Twilfit idag och det var en ganska seg dag..Slutade vid 16:00 och då drog jag ut och tog en joggingtur i solen. Eftersom jag hade ätit soppa till lunch kändes det och lät som hela Atlanten skalpade runt i min mage! Haha Det gick vääääääldigt tungt med andra ord. Trötta ben! =P

Nu har jag precis käkat vitlöks/örtmarinerad lax med råris och keso...MmmmmmM!
Ikväll blir det lite häng med brudarna och kanske lite vin i solen. Kanske blir att dra till en fest hos Thereses vänner på Kungsholmen. Vore trevligt det, träffa lite nya människor var länge sen man gjorde nu! Kan vara kul =)

Dock ska jag hålla mig borta från krogen ikväll. Med 20 kronor på kontot kommer man inte så värst långt! Hehe

Smink.

Melrose Place och frulle

Det är lördag och jag har just käkat frukost framför Melrose Place...hehe Men det finns inget annat att titta på när man bara har fyra kanaler. Barnprogram eller Melrose Place, i och för sig är det väl ungefär samma sak...Haha

Idag ska jag jobba på Twilfit. Känns inget vidare med tanke på att himlen är blå ute. Men men det är pengar, vilket jag är i stort behov av just nu! Någon mer som bara har 20 kronor kvar fram till fredag? =P

Studentlivet Sucks!!!

Copenhagen

Lina och jag har planerat en liten roadtrip i sommar. Köpenhamn ser det ut som de lutar åt!
Strosa lite, dricka vin med stora briller. Det är livet det!

Haha.....Lina....Kanske att de omtalade solhattarna är ett måste på trippen?! Haha


Malin även kallad Spyan!

Började dagen med att spy. Hehe. Eller inte riktigt så illa men nästan... Mådde så fruktansvärt illa när jag vaknade, trodde det bara var att jag va hungrig så jag skyndade mig upp för att käka lite frulle! Men nej då, det blev bara värre och sen slutade det inte alls bra. =( Usch jag hatar att min mage gör såhär lite då och då. Min mamma tror att jag är allergisk mot nötter...om så är fallet blir jag ledsen. Men okej jag kan också tänka mig att det kan vara så tyvärr...ska skippa att äta dom små godsakerna nu ett tag så får vi se.

I alla fall jag tänkte att jag inte skulle palla ta tåget upp idag men efter några timmars sömn och en dusch så blev det promenix genom Sörping till farmor o farfar för att äta lunch. Oxkött, potatis och farfars goda gräddsås blev det! Då blev magen glad igen.
Så nu är man upp på Bråvallagatan igen och har haft tv-häng med Therese ikväll.

Vi kom fram till att det är alltör länge sen vi var ute nu! Jag har inte festat sedan Emmis var här den 20e förra månaden.. Det är bra det! =D Men nu har vi beslutat att nästnästa onsdag får det bli en såndär spontanare! Me like!


Senast vi körde en spontanare var väl då detta kortet togs om jag inte minns fel..

Nu måste jag nog gå och sova, mitt huvud värker så himla mycket och jag har varit dizzy all day! =(
Öppna Twillan imorn, ska va där 9:30 och jobba till 16:00....sen blir det kanske ett litet grillparty?!
Maybe baby...

Nattinatti

Natta

Har just avslutat ett möte med 2minuter-brudarna. Det rullar på och idag har jag jobbat med vår flyer som ska tryckas nästa vecka! Genom att använda sig av en rubbe som säger: "Sugen på en snabbis?", vad får ni för associationer? Jag tycker den är klockren! Haha

Sökte lite jobb förrut också, i Stockholm och i Oslo! Det vore ju alltid kul om någon hörde av sig =)

Nu blir det sova för jag är jättetrött efter en dag med plugg och hårt jobb med att försöka få någon slags tan...

Natti natti, imorn bär det av mot Sthlm igen. Tillbaka till civilisationen...

Just det, Lina, Think about Copenhagen! Wo! Vore nice de =)

Ännu en solig dag =)

Idag har jag skrivit klart den där superstråkiga bokrecensionen på "De elva sammansvurna"! Någon som läst den? Hehe
Bara en massa babbel blev det och jag har inte riktigt gjort uppgiften som annA skrev att hon ville ha den i mailet....den var lika luddig som alla uppgifter hon ger oss så WTF! Jag har skrivit fyra sidorom ingenting i alla fall. =D

Annars har jag suttit ute o solat lite idag igen, är nästan liiiite brun nu faktiskt. Hehe Eller i alla fall på bröstet är jag röd... Sjukt skönt väder här hemma med blå himmel och helt vindstilla på vår altan! Längtar så sjukt mycket till sommaren nu och ännu mer till hösten.....hmmmmmm.....om det blir LA nu kommer det bli galet kul! Vill dit mer och mer nu när solen börjar komma fram. Minns hur sjukt skönt det var att vara i värmen i ett halvår sist när jag var ute och reste runt i Thailand, Aussie o NZ. Underbart!
Sydney var en fantastisk stad att bo i. Antar att Los Angeles också är helt fantastisk, fast på sitt sätt! =)

Watsons Bay i Sydney <3


Har precis beslutat att det inte blir någon utgång för mig i Linköping ikväll tyvärr. Jag har inte råd. 200 kronor knappt kvar tills nästa lön.......HOW!? Hur ska man klara sig. Jo, svaret är att man får hålla sig hemma om kvällarna varje dag och inte slösa i onödan. Hehe Vilket jag kan vara rätt så bra på ibland.......

Fick veta nu att Hanna och hennes kille Nicklas kommer från Oslo till Stockholm nästa helg för att fira ett halvår! Ska bli kul att se henne igen, och träffa han för första gången. =)

Nu ska jag och mamma gå bort till min mormors lägenhet och skiriva ut lite saker på hennes fina skrivare. Mormor Sigrid får man ju tyvärr inte se för hon är uppe hos gammelmormor i Örnsköldsvik...Margit är 96 år och väldigt sjuk nu =( usch.......

Världens bästa mamma

Min mamma är världens snällaste!
Idag fick jag en jeansskjorta som jag verkligen har velat ha. =) När hon kom hem från jobbet idag hade hon köpt den till mig. Åh, den är jättefin!

Sen har jag fått nytt RAM-minne till min Mac Book. Har numera 2x2 GB. Underbart!!

Min mamma och pappa är världens bästa!

2 sidor skrivna och solen tittar fram!



Nästan två sidor skrivna nu av den jävkla bokrecensionen! =) Bara babblar på och nu ser jag hur solen tittar in här genom köksfönstret. Tycker nog att jag är värd att sätta mig ute och sola lite nu när jag skrivit så mycket...Hehe Kan behöva få lite bränna på min bleka nos!


Pluggdag i gråa Söderköping

Nyss ätit en god frulle med goda mackor, kalkon, ost, keso, tomat och gurka. =P Här hemma finns det mer än i mitt kylskåp på Bråvallagatan vill jag lova! Hehe Gäller att passa på!
Sen kaffe på det såklaaart. Nu är jag nöjd. Dags att dra igång med dagens pluggande. Skulle vara sååå skönt att bli klar med det mesta idag och bara ta det lugnt imorgon. Blir jag helt klar idag ska jag fira med att dra till Linköping imorgon och festa till det! =D
Och Maria
, Självklart ska du hänga på om du har tid och lust med det!! Det tycker jag absolut.
Hehe Fatta vilken reunion som sagt. Du, jag och Sara. What a team! Back in 2000! Haha De var härliga tider på Ramunderskolan de....

Nu blir det plugg!

Sraisen

Idag har jag hängt med Sara, vi har cruisat runt i hennes fina lilla svarta Peugeot! Kängsgård i Norrköping för att hämta upp mina gymnasiebetyg översatta till engelska. Sen drog vi till IKEA i Linköping där hon inhandlade en ny svart matta. Efter det hem till hennes lya som jag inte sett förrut och sen en fika hemma hos mamma Helene och Anders på Dockgärdet i Sörping =) Det var inte igår man var hemma hos dom, kände knappt igen hennes småsystrar. Dom kände väl knappt igen mig heller då..haha

Helt sjukt att vi inte setts sedan förra sommaren. Och det är verkligen illa! Är det såhär det är att bli gammal? Blir längre och längre tid emellan gångerna man träffar alla gamla barndomsvänner. trist.
Sofie missar jag ju precis nu när jag drar upp till Stockholm igen på fredag, hon kommer hem från Schweiz den 20:e ju! Typiskt! Var väl sådär en 4-5 månader man såg henne nu också..


Här var Soffan på besök i Oslo =D



På torsdag är det mycket möjligt att jag tar en trip till Linköping igen för lite party med Sara och hennes vänner! Vore kul men synd att man e så himla pank bara...usch usch =( Give me some money!!

Imorgon väntar en dag av plugg plugg plugg. Inge vidare det. Läsa den där himla boken, "De 11 sammansvurna". Låter den intressant eller?? Hehe Det är det faktiskt. Men mindre intressant blir det att skriva en rapport på den. Just do it!

Los Angeles vs. Stockholm vs. Oslo

I övermorgon är sista ansökningsdagen till skolor i Norge. Jag kanske tänkt söka något där också bara för skojs skull! Jag måste faktiskt erkänna att jag saknar Oslo som bara tusan. Snackade med min lilla Tonje förut och kom på hur mycket jag saknar dom alla. Ska bli så himla kul att åka dit vid 17e maj och strosa runt på Majorstuen, Carl Johan och Aker Brygge litt. =)

Men seriöst tanken finns där mer och mer, att jag kanske ska söka jobb i Oslo efter att jag kommer hem från USA. Om det nu blir USA vill säga. Ingenting är HELT SÄKERT förns det är bokat och klart och man sitter i planet uppe i det blå...

Som sagt. LA står i alla fall högst upp på listan för tillfället...retsen känns lite smådiffust..

Plan A: Santa Monica, plugga grafisk deisgn bl.a...Stanna till december sen hem och fira jul. Sen dra tillbaka och göra en termin till efter nyår.

Plan B: Oslo?! Söka jobb som assistent på någon reklambyrå eller tidning...alternativt läsa en ettårig utbildning inom multimedia. Jobba på Cubus samtidigt kanske?

Plan C: Stockholm. Plugga 1 år på universitetet, reklam och pr. Samtidigt läsa någon kvällskurs i grafisk design på Bergs eller Forsbergs. Jobba på Twilfit...

Plan D: Linköping kanske....? Söka jobb på lite olika reklambyråer, som assistent. Hmmm....men sen då?! Haha Jaaa, denhär planen är väl den mest diffusa. Why Linköping kan man undra?

Jaja...det blir nog bra till slut. Det brukar alltid lösa sig till något bra =)

Sweet Dreams

Söderköping

Då var man tillbaka i lilla Söderköping igen efter en hel påskhelg med jobb. Eller jobb och jobb, har varit ensam i butiken större delen av tiden. Sjukt lite folk, har inte varit med om liknande förrut. Hatar att typ "stå av tiden". Suck!
Men men det är bra med pengar i alla fall och jag har inte kunnat göra av med så mycket heller =)

I lördags var det häng på stan i solen med Kennie. Vin på Tranan, käk på Hard Rock och drink på St. Eriksplan. Kändes nästan som att vi var ensamna kvar i storstaden, har nog aldrig sett Stockholm så tomt förut.

I går hade jag min kära vän Emelie på besök. Vi käkade grönsakspaj som hennes mamma hade gjort! Väldigt trevligt. Kollade på Sex and the city också, den är underbar! Verkligen en Feel-good-movie!

Nu ska jag vara här i isoleringen ända tills på fredag, hehe..Men det kan behövas. Massa vila och sen en hel del plugg på det! En trip till Linköping och möta världens bästa Sara imorgon. Och ta mej tusan vad jag är sugen på en lite utgång i Linkan. Haha Men hur ska det gå till, PANK!

Nu blire jogging uppe på Ramunderberget. Känns bra att vara hemma =)

Back to Sthlm

Åh, har precis kollat på Slumdog Millionaire igen. Såg den ju på förhandsvisningen på Park första gången sen nu för andra gången. Den är verkligen bra! Underbar, man blir ju bara så lycklig när man ser den =)
Jamal och Latika <3
Bra musik är det också, och den är sjukt snyggt filmad! Kanske en av de bästa filmer jag sett på väldigt länge..

Annars har jag haft en väldigt skön långfredag idag. Med en massa sol! Mamma fyllde 48 idag så en massa smörgåstårta och fika har det blivit. Sen har jag som sagt dragit på mig min första bonn-bränna för året. Haha Shiiit det hettar inte bara lite i mitt ansikte nu, men de är bra. Slipper man se sjukt blev ut imorgon på jobbet.

Tåget upp mot huvudstaden går imornbitti klockan 9:33 från Norrköping...sen börjar jag vid halv 2 tror jag..hmmm kanske borde checka det nu innan jag ska sova.

Imorgon är det påskafton och jag jobbar! WOO! =D

Sweet Dreams....

Härlig dag!

Min I-pod är full av ny musik, jag har fått årets första linnebränna, ansiktet bränner och nu ska vi ut och käka i solen!

Är inte livet underbart?!

Hjälp jag är med i en Japansk TV-show

Haha shiiit vad var det egentligen?! Ett stor skämt! Och med Gynning som programledare också. Hehe OMG =D
Men sure, jag kan erkänna att bara för att det är så himla dåligt så kommer jag säkert följa det...Speciellt nu när jag ska ha en hel månad utan utgångar och fester. Blir bara en massa jobb varje helg nu, är ledig nästa gång andra helgen i maj. Och då blir det kanske en trip ut till Emelies land på Dalarö med tjejerna. =) Sen helgen efter det är det 17 Maj och då bär det av till Oslo. Hmmmm...sen är vi nästan inne i juni. De e sjukt vad fort allting går! Då har jag ingenstans att bo längre.. =S WO!

Idag fick jag en inbjudan till intervju på Medieskolan, grafisk kommunikation och AD-utbildning. Den 27e vill dom träffa mig och jag ska la dra dit. Man vet ju aldrig vad som kan hända med allting i höst. Lika bra att ha en massa reservplaner. Fixa arbetsprover nu då innan intervjun bara men de ska jag väl kunna släng ihop något....Hehe typ?!

Idag har annars varit en väldigt skön dag, jag har varit ute med min mamma och joggat i solen. För solen kom ju fram sen trots att det var regn och skitväder i morse. Joggingen gick tungt, eller min andning var tung. Fuckin cold kan du försvinna nu!

Mamma blir 48 år imorgon! =) Det ska firas med SMÖRGÅSTÅRTA i stora lasss!! Mumma

Nu blire natta..upp och Power-walka imorgonbitti!

GLAD PÅSK!!!


Tack Lina för tipset =D

Såååååå fina!! checka cocoo.se NU


2minuter



Såhär blir väl loggan nu dååårå...

söderköping = idyll?

Hemma i Sörping var man nu då. Sitter i soffan ensam med ett påskägg. =P Mamma är ute och springer i regnet, galning! (undra vart jag fått det ifrån...höhö) Jag hade nog om jag ska vara ärlig, följt med om jag inte fortfarande hade varit förkyld.
Men imorgon blir det en powerwalk när jag vaknat sen kanske en joggingrunda vid Göta kanal på eftermiddagen. Måste fasen komma igång igen nu, blir galen när jag inte kan träna. SUCK!

Kontrasten blir så påtaglig nu varje gång man kommer hem. Stockholm är en stor stad och Söderköping är en liten stad. Det är sjukt att man växt upp här utan att haft den här synen på det förrut. Eller visst, jag har alltid tyckt det varit litet här. Men SÅ HÄR?! Aja, LA nästa! Där lär kontrasten bli ännu mer påtaglig. But I like it! Emelie nu kööör vi! Haha


SÖDERKÖPING


STOCKHOLM


LOS ANGELES


VAD SKULLE DU VÄLJA??!!!


2minuter.com

Nu är domänen köpt och våra mailadresser är kirrade! =) WO!
Det känns som att det rullar på nu med projektet. Idag fixade vi även spons på vårt första tryck, till visitkort och flyers för att marknadsföra sajten. Kommer att skicka det till tryckeriet redan nästa vecka, så i påsk blire att sitta vid Macen =D
PEPP PEPP!!!

Fikat med Kennie ikväll och promenerat en massa. Nu blir packa en liten bag tills imorgon...sen sova, fortfarande förkyld =/
Imorgon drar jag hem till Sörping. Blir mys att komma hem och sitta i mammsen o pappsens soffa imorgon kväll och kolla TV tillsammans med dom. Var länge sen nu man var hemma...
Men till påskafton är man tillbaka in Stockholm igen. Jobb. Så mitt påskfirande kommer antingen att bli ute i Solna, på Bråvallagatan eller ute i Haninge med Emelies familj =) We will se!

Pick-nick-luch i solen imorgon. För det skulle väl bli sol eller?

Praktisk projektledning och loggan spikad!

Idag började vi en helt ny kurs i skolan, praktisk projektledning. Faktiskt överraskande bra, med tanke på att det är Academedia man läser på. hehe Idag gick vi igenom alla projekt och grupper inför det skarpa projektet! Och annA verkade väldigt positiv till våran idé. Vilket var kul då vi var lite rädda att vi inte skulle få köra på den. Superbra kommer det bli, men sjuuuuuuukt mycket att göra nu! Linda, jag och Therese är det i gruppen, plus Ponta och Simone från .net. What a team! ;)

Loggan är nu spikad och namnet blir 2 minuter som sagt. Nu köööör vi! Simone skull köpa domänen idag så vi får våra mailadresser och kan börja mejla ut säljbrev och göra visitkort. Kul kul! Now it's for real!

Shiiit Kennie har flyt, var nyss med han och kikade nere i Hammrby sjöstad. Han har nämligen fått en 2a där med balle och stora fönster ut mot vattnet. Det duuu! Där skulle man bo..

Längtar hem till la familia och lilla Sörping. Det är en idyll de.....Hehe Eller nåt. Ne men nu är det bara två nätter kvar sen drar jag hem! Men fuck påsken kommer man sitta här uppe i Stockholm och jag får väl ha min egen lilla påskmiddag eller något. Alla lär ju vara upptagna med sin familjer. Men vad gör man inte för jobb och för pengar?! Hmmm....

Imorgon är det vernissage på Urban Outfitters kl 18:00-20:30. De ska ställa ut alla tävlingsbidragen från 48h-tävlingen. Men jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska dit eller inte...Har så mycket annat att styra med känns det som. Men men we will see. Vore ju kul att va med....

Fylla i papper för SMC imorgon också. Emelie hoppas du e frisk så du kan komma till skolan imorn =)

Nu blire natta. Sweet Dreams!

6500

Sitter i min lya och väntar på att Christer, han jag hyra av, ska komma och hämta 6500 kronor! Känns liiite trist måste jag säga att se pengarna framför mig och veta att jag hade kunnat gjort något betydligt roligare för dom än att lägga dom på en svindyr hyra. Men men så är det om man vill bo i Sveriges huvudstad. Tydligen.

Har jobbat idag och det har varit sjukt segt. Igår jobbade jag också, Var har helgen tagit vägen? Måndag imorgon igen om jag inte misstar mig...?! :P Hehe

Ne men min helg har ändå varit helt okej. SKönt att inte festa och veta att man bara hovat in pengar för en gång skull! I fredags blev det ju teater. Det var kul att se Maggan spela, måste bli fler gånger. Igår kväll hade jag Sofia och Therese här och vi kolla Robinson och jag åt en massa godis. =P

Nu får han ta och komma Mr Christer. Jag är hungrig och vill laga mat, tänkte bara att han skulle komma förbi innan så jag får det gjort! Ta snacket om uppsägning nu också.....ojojoj....I don't like!

Tentan – Vilket skämt!

Jaaa tentan var ett skämt. Jag får se om man klarar den eller inte. Känns som att om man kuggar lär man vägra göra om den. Tror nog nästan hela klassen håller med mig på den punkten...Aja, skumt när man haft en lärare i kursen som tycker att allting är okej. Svårt att veta vad som sen är rätt och vad som är fel!? Hmmm...klurigt.

Idag har jag gjort lite research angående studierna i höst. Om det blir Cali så är det ju en hel del som måste fixas med. Lika bra att vara tidigt ute. Ringde och snackade med Kliroy Education förrut om vad som gäller med språkkunskaper. Skolan i Santa Monica påstod när jag mailade dom att jag var tvungen att göra TOEFL-testet för att söka till dom. Men på Kilroy sa dom nu att det inet alls behövs och att det räcker att jag har G i engelska A + B!! Skönt skönt! Då slipper man tänka på det.
Frågan är bara om man ska söka allting på egen hand eller om man ska gå via Kilroy? Kilroy kostar pengar men då blir allting gjort på rätt sätt och i rätt tid...kan vara smart kanske..

För övrigt har jag fått min betyg från Örebro Universitet på både engelska och svenska nu så jag skicka med dom!

Skönt med fredag men helgen kommer bli lugn, mest en massa jobb och arbete med Speeddejtingen. Namnet är nog spikat nu i alla fall, 2minuter. Hmmmm det är inte helt bra men alla domännamn e ju fasen tagna! Så detta var de bästa vi kunde hitta som var ledig... www.2minuter.com

Ikväll blir det att gå och se teater, Älskaren. Min barndomsvän Magda är huvudrollen, ska bli kul =) Får även sällskap av Kennie! Trevligt trevligt.

Nu ska jag skissa på lite logotyper!

Lyssnar på denna sköna låt också...ganska passande just nu. Hehe


Bokat Oslo och har inte alls pluggat..

Nu har jag bokat resa till Oslo!!! <3
Fredagen den 15e maj drar jag dit med tåget sen hem igen på måndagen den 18e med flyget. Kommer bli sååå himla kul! Längtar sjukt mycket redan =)
Då blir det att fira Norges kanske bästa helg på hela året, 17e MAJ!!! WOO!



Förra årets 17e Maj hängde jag och Tonje på legevakten för att jag skulle ta bort "klumpen" i låret...hahaha Det var en upplevelse det =P


I Norge har verkligen nästan ALLA kvinnor Bunad på nationaldagen. Vilket jag tyckte var ganska så skoj att titta på. Haha...Här e den kvinna i bunad som kanske borde avstått från den där munken....


Men sen var det ju dedär med att vi har någon så kallad tenta imorgon klockan 09:00. Hmmmm Malin har inte pluggat och nu är jag alltför trött för att ens läsa på ett papper. Känns verkligen som jag tappat förtroendet helt för Academedia nu. Och ännu mer påtagligt har mitt tvivel blivit i och med denna så kallade "svenskakurs". Aja, klarar jag det så gör jag. Annars vet jag som sagt vad jag ska läsa på till omtentan.

Nu blir det sääääääängen! =P


Snart får jag träffa mina favoriter igen!

Nota bene

prejudikat, biennal, comme-il-faut, äska, protegé, psykoprofylax, famös, maklig, tirad, truism.....jaaa det är bara några av de ord vi ska ha tenta på imorn. ORDFÖRSTÅELSE. Det är inte Malins starka sida direkt. Usch har alltid haft ett stort problem med det. =(
SVENSKATENTA imorgon. Det är min tredje tenta ever! Hehe den känns i och för sig väldigt luddig. Precis som resten av Academedia. Hmmm....jag ska gå dit och göra den sen får vi se hur de går. Jag blir inte ledsen om jag kuggar, då vet jag i alla fall vad som jag ska plugga på..

Idag har vi lagt ut annons om lägenhet i LA. Hoppas bara att man får några svar nu! För nu lutar de ännu mer åt USA i höst.

Ska till Svea nu en sväng för att lyssna lite på Google.. kan va intressant!

Natta

Godnatt.

Jag ska nu drömma om ord, namn, ord, namn...En massa j*vla bra namn!


Marknadsundersökning, massa kaffe och Krativitet

Solen skiner och jag har just ätit frukost. Tog en morgonpromenix och ska snart iväg till Academedia och möta upp Therese.
Idag är det K R E A T I V I T E T som gäller till 110%!! Vårt mål med dagen är att först och främst spika ett namn för att sen kunna börja fila på en grafisk profil med logga och allt. Marknadsundersökning borde vi få till idag också. Ut på stan och jaga lite folk som ser ut att ingå i vår målgrupp. Gäller att ha bra underlag för att vi ska få göra detta projekt sen!

Nu köör vi!

Jag är glad idag för våren är här =)






RSS 2.0