Vacker.


Bye Bye Sunday..

Vaknade klockan 7.40 imorse av att mitt alarm ringde. Jag hade då sovit i exakt 2 timmar.
PIGG?! Njaaa inte direkt...
Blev en liten spontan trip till MyStudio igår...Igen. Lyckad kväll?! Njaaa...de e frågan. Hehe efter att ha stått i 45 minuter i kö för att komma in var klockan redan 1 och dom stänger liksom vid 2. Kallt var det också! Typ 12 grader och de enda man hade på sig var klänning med bara ben. Hehe Vi dansade en timma sen började vi jakten på taxi....shit det var omöjligt, så sjukt mycket folk i stan nu eftersom det är Oscarsgalan ikväll i LA. Blev en pizza med två svenska killar vi stötte på sen vid typ 3.30 fick vi äntligen tag på en taxi. Och jag som inte skulle bli sen hem eftersom jag skulle upp o jobba vid 9. Omg. Just nu känns det som jag skriver i sömnen. :P Hehe Men jobbet gick bra, ganska lungt så de va skönt!

Oscarsmiddagen som jag och Emily skulle på var tydligen inget att ha så vi hoppade den. Lika bra kände jag med tanke på hur trött jag har varit hela dagen. Emelie och jag tog istället en mysigt fika uppe på vårt favvo-café Urth i Bevvan. Deras kaffe gör en aldrig besviken. Lyxade till de med en fruktsallad för 14 dollar också! Hahaha Supergod var den :)

NU. Ska Malin Sovaa....skolan börjar vid 8 imornbitti...... :D

Tjingeling!

Allt och Ingenting.

Lördag eftermiddag här i LA. Jag är seg som tusan...ligger på min säng och försöker få inspiration till en logotype som ska vara klar på torsdag. Tyvärr är inspirationen lika med Noll just nu. Daah!

Helgerna känns långa nu för tiden...men imorn blir det jobb till 3 sen Oscarsmiddag med Emily. Ska bli intressant, eller det är egentligen någon slags charitymiddag med en massa typ C-kändisar. haha! Men men det är alltid lite trevligt med lite gratis mat och kändisspotting.

Undrar vad denna lördagkväll ska bjuda på. Är ganska så trött så vem vet det kanske bara blir att stanna inne. Ska ju faktiskt jobba vid 9 imornbitti...inte så konstigt man är trött heller, i torsdags blev det nämligen en liten spontantrip upp till Mytudio för mig och Emelie. Det var en kort men intensiv kväll! Haha Spontant är det bästa, eller hur var de? ;)

Igårkväll var jag uppe på SLS hotel och tog en drink med Daniel som var hemma från Irvine. Mycket trevligt var det! Gillar SLS's hotel lounge..det är alltid så mycket blandat folk där och man kan typ bara sitta en hel kväll och inspektera människor!


Hela LA regnar bort..


Tanned?!


Njaaa...jag vet inte jag inte. Hehe Detta är resultatet av min o Mais spray tanning igårkväll...Hmmm?
Inte så stor skillnad skulle väl jag säga men som sagt jag är glad att att det inte blev så stor kontrast!

Time for school soon. Lång dag idag, 1.30 pm - 9.30 pm. Kan bli lite semelkalas efter det eller kanske ut och dansa lite. Who Knows? Känns som det är på tiden. I think maybe I need it.....

I miss you, you, you, you, and you sooo much right now!

bloggar bara för att blogga.


ML


Typography & Tanning.

Tomt i kylig lya hemma på Westgate Ave. Jag målar mina naglar samtidigt som jag skissar på Typography assignment inför morgondagen! Lyssnar på the Script och försöker få inspiration.. Mai begav sig ut till en bar för att möta upp José och Stephan, Emelie är nere i Santa Monica och hänger i en stor soffa framför en stor TV. Aka. Babysittar.
Kallt som alltid här inne och jag ligger på vår oerhört rena (?) heltäckningsmatta eftersom detta är enda platsen Ems Mac har täckning, min Mac är ju fortfarande hos doktorn. Daah :/

Massa bollar i luften just nu och jag bara undrar vart allting ska ta vägen. Vad pysslar man med om 1 år från nu? Och framförallt VAR kommer jag att befinna mig? Massa frågetecken just nu och det kan göra mig ganska så stressad. Samtidigt som det ibland gör hela min vardag lite mer spännande, nästan lite pirrande känsla i magen över att man just nu inte har en aning om någonting. Haha Blir inte livet en liten aning roligare när ingenting är självklart? Eller?!
Känns som det inte är första gången jag ställer dessa frågor...Tror nog kanske att jag helt enkelt bara måste lära mig leva med dom. :)

...


Futura, Andale mono, Apple casual, and Helvetica...

Utan dator igen. :/
Mindre kul men tänkte det skulle få bli Apples sista försök nu till att laga min lilla baby som sprakar när jag har ljudet på. Jag och Em tog en tur med Bucklan upp till Beverly Center idag för att droppa min Mac på Apple store, sen blev det lite shopping på Sephora och en kaffe Starbucks! Var även tvugna att göra vårt första Photo assignment idag, så vi cruisade upp till Larchmount Village och tog några bilder på ett hus där. Inte direkt upphetsande miljö men nu har vi det gjort i alla fall. Om det inte regnar imorgon blire nog att ta några nya bilder nere vid Venice istallet.
Har nu äntligen efter mycket beslutsångest hit och dit bestämt att jag kör på dom kurser som jag valde från början. Hade ju funderingar på att byta ut min InDesign kurs mot Packaging and Advertising design men nix så blir det inte! OM jag nu så himla gärna vill läsa den sa får det bli nästa termin...hehe Om man nu kommer att stanna här även under hösten. Jag har ju som sagt insett att om jag läser 9 units till så kommer jag att få ett cert i Graphic Design också, inte bara i Web Design som jag har nu. We will see, we will see!
Igår jobbade jag i 4,5 timmar. Alltid bra med lite extra money i fickan :P

Photo, Branding, InDesign, Type, and Scripting..

Spring Semester at SMC is here!

Nu har första veckan startat och jag tror nog jag har hela mitt schema klart för denna terminen. Eftersom Malin = Beslutsångest no. 1 så har det inte varit lätt. Hehe Men som dets er ut nu så kommer man läsa dess kurser nu varje vecka fram till 14e Juni:

Mon: Photography 1
Wed: Photography 1 & InDesign
Th: Branding & Typography
Online: Web page Development and Scripting

Har insett att jag endast har 9 units att läsa för att få ett Certificate of Achievement in Graphic Design (40 Units). Är det då inte värt att stanna kvar för att få det eller? Hmmm?! När denna terminen är slut så kommer jag ju få mitt Department Certificate in Web Design (17 Units), kanske ska man ta båda nu när man ändå redan har varit här så länge..det är stora beslut att fatta. Haha

Idag har jag varit ledig och började med ett gymbesök sen ett litet möte nere i Marinan, jobb på G igen och det är verkligen välbehövligt! Plus att jag och Em har stora planer på G, har lite smått börjat jobba på dom också. Känns som detta kommer bli en bra termin i alla fall :) Besök av familen i april och sen ett besök från Oslo i slutet av juni...Tonje is coming here! Kommer bli så himla kul. Time to save some money now....

I helgen firades Emelies B-day! Lördagen hade vi flickorna över här på lite pre-party sen blev det dans i soffor, CUP CAKES (med stora bokstäver), champagne och vodka cranberries. Kul hade vi. Har inte skrattat så mycket på länge om man säger så! Hahaha..Oförglömlig kväll.

På söndagen sen var ju the B-day för min roomie så jag fick dra en solo bestående av "Jag må hon leva" där med krasslig röst på morgonkvisten. :P Sen tog jag med henne ut på en Brunch i Larchmount Village. Väldigt mysigt ställe med massa småbutiker, så det blev även lite shopping!

Här kommer lite bilder från helgens bravader..


Going to Santa Barbra..



Lunch at Santa Barbra pier.



B-day Party!!




Brunch time!! :)



Jag köpte hatt! Haha Gissa vilken de blev?



Road Trip.

Idag har jag och Emelie varit ute o kört med Bucklan i typ 9 timmar.. Tanken var ju en road trip och målet var väl Santa Barbra. Vi kom iväg sådär vid 12-tiden och stannade till i Malibu för en kaffe. Cirka 4,5 timmar senare klev vi ur bilen i Santa Barbra! En resa som man hört ska ta typ 1,5 timme blev lite längre ;) Men men road trip sa vi ju som sagt och nu fick vi se lite andra småställen utmed kusten. Ventura och Oxnard för att nämna två....

Aja, det tar på krafterna att vara ute och åka bil en hel dag och nu är man ganska så trötter. Men måste säga att Santa Barbra var väldigt mysigt! Kändes liksom lite småstadsidyll, inte alls typiskt amerikanskt. Vi tog en lunch på pieren innan solen gick ner sedan blev det en kaffe i "downtown" och en snabb visit på Forever21 innan vi cruisade hem med Bucklan igen. En trip tillbaka till SB är ett måste. Nästa gång kanske satsa på att vara där lite tidigare maybe..? höhö

Bilder från vår lilla road trip kommer upp imorgon. Nu ska jag gå och sussa. Imorgon vankas nämligen lite gallej här! Em fyller år på söndag och det ska firas med ett litet party här hemma imornkväll följ av utgång på Colony.

Natti Natti


Bye bye winter semester.. :)

Äntligen var man klar med allt som har med vinterterminens kurs att göra! Droppade mitt final project i dropboxen alldeles nyss. Wooo! Skönt skönt. Nu återstår bara att göra verklighet av sina drömmar också!? :P

Ledig nu fram till måndag (!) då sen börjar vårterminen. Ska bli kul med nya kurser men jag misstänker att denna terminen kommer att bli hektisk. Men kul! Har precis beslutat att droppa PHP classen och istället ta Photo1, ska försöka crasha den på måndagmorgon. Vore verkligen superkul att ta en foto-kurs, har inte fotat sen gymnasiet känns de som... Och jag som hade mina drömmar om att en dag bli fotograf! Dags att ta tag i dom nu igen kanske?! Hehe

Nä nu blire en lunch i solen sen vet jag inte vad man ska hitta på idag. På något sätt måste man ju nästan fira att vinterterminen är över!

This is what I am doing right now...

Working on my 8 weeks timeline in Illustrator for a pich demo version of lalashop.com



Egentligen vill jag bara sova men finns liksom ingen tid for det just nu...

Lycka Vs. Olycka.

I går kväll precis innan vi hade tänkt gå och sussa fick Emelie cravings efter mat, jag var sugen men mest på godis eller glass. Men vi övervägde länge om vi skulle ta Bucklan och köra en MCdrive.....stod till slut emot! När klockan var typ 22.30 fick vi båda ett SMS där det stod: "Check your doorstep" Omg tänkte vi och Emelie var snabbt där ute och kikade. EN PÅSE MED SUBS från Judiska Schnitzel stället i Beverly Hills som vi bara älskar! Shit Lycka! Och nu har man lunch för idag också :) Stephan är verkligen hur gullig som helst! Haha



Idag var tanken att jag skulle lunchat med Emily och Shun men har precis avbokat det. Känner mig inte helt kry idag heller så lika bra man stannar inne och försöker bli frisk. Håller tummarna för att Apple store ringer idag och säger att jag kan komma och hämta upp min lilla älskling. Måste göra klart mitt Final Project tills imorgon såååå...

En jobbig sak som hände idag var att jag fick veta att min hembiljett till Sverige som jag har imorgonbitti klockan 8.30 inte går att boka om. :/ It sucks! Ibland lönar det sig inte att köpa billiga biljetter... Höhö Man kanske skulle ta en trip hem över helgen eller?!

Time time time..

Fortfarande datorlos :( Min Mac ar pa service och de suuuger! Nagot som suger annu mer just nu ar att jag ar sjuk. Borjade me att de kliade lite i halsen igar men idag under dagen har bade feber och hosta dykt upp. Inge vidare nu med tanke pa att de ar finals week. Pa torsdag slutar vinterterminen och da ska Allt vara klart! Gjorde Final Exam idag men har fortfarande discussion och projektet att gora klart innan dess.

Helgen var myspys, i fredags blev det forst middag pa en Italiensk restaurang pa Westwood blvd. Efter det bio med min roomie (!), Sanna, Sandra och Ida. Vi sag den nya "skrackisen" som heter The Roomate! Eller tanken var nog att den skulle vaa laskig men vi skrattade nog mer an hoppade till. Eller okej jag ska erkanna att det inte kandes 100 % att slacka lampan har inne i varat rum pa kvallen, med Emelie liggandes i en sang pa andra sidan rummet....hoho



Lordagen spenderades med svenska tjejer! Forst lite drinkar, red velvet cup-cakes och photo shoot hemma hos oss. Haha! Tog sen en cab upp till Roxbury. Och Yey! Vi fick varan revansch! We got in!!! Hah :D Ingen som kommer goras om eftersom att stallet bara ar sa himla drygt, dom tror att dom ar nagot bara for dom ar typ "nyaste klubben i hollywood". Slapper typ inte in nagon sa de ar helt tomt pa stallet. Bara dom som koper bord eller ar kandisar. Kallt, tomt och ingen vidare musik heller for den delen. No more Roxbury sager jag!

Jag, Emelie och Sanna poserar...schnygga som fa! Hehe







Sondagen sen blev det lite beach-hang. Vi var ganska trott sa kom ivag ganska sent, vilket betydde inget pressande i bikini direkt. Men min fina roomie snitsade till lite sallad och frukt sa en mysig pick-nick i solen blev det i alla fall!





De var allt for nu, sovdags har snart..
Vakna upp tidigt och vara pigg imorn vore ju nagot de!

Pinata pinata pinata

Blev en finfin kväll igår! Natalia hade hittat en söt pinata åt Mia. Varför har vi inte sånna i Sverige, hade jag velat haft på min 25-årsfest! Nästa gång man fyller år kanske Haha. Blev lite drinkar och Tårta hemma hos tjejerna sen drog vi till Colony. Lyckad kväll! Ganska trött idag måste jag säga....men här kommer iaf lite bilder.







baby when the lights go out.

Idag har jag spenderat dagen på Main Street med Shun. Mysig fika på Urth Caffee sen lite shopping i European Store. I Like. Salt Lakrtist har dom där minsann! Mmm..salta sillar och Mentoes Lakrits :)
Annars har det pluggats lite och sedan mest peppats inför kvällen. Woop!

Emelie jobbar ikväll så nu är man ensam hemma i lyan. Den är ganska så stor ändå :S Hehe. Men snart dags att ringa en taxi för att ge sig ut på gallej! Som det ser ut nu så kommer kvällen att sluta på Colony. Lite svenska tjejer och rosévin, kan det slå fel? :P


Me & Aladdin


Det är farligt att vara ensam hemma här på dagarna med en sån ask på köksbordet...haha!

Blev lite plugg imorse när jag vaknade sen Skype med Världens Bästa Tonje :) Som förövrigt kikar på flygbiljetter hit till mig i LA i juni. Kommer bli så sjukt kul om du kommer hit vännen! Woo!

Sen kom min lilla roomie hem från skolan och då tog vi Bucklan ner till Santa Monica Place för en lunch där på Roof top i solen. Myspys! Lite shopping blev det på de, 1 påse från Aldo, 1 påse från Victoria's Secret och 1 påse från Sephora råkade det bli. Men bara nödvändiga grejer, det är viktigt att tillägga! Hehe

Jag har annars varit så sjukt rastlös idag. Trots att jag inte varit hemma mycket under dagen så har det typ krupit i benen. Drog till och med iväg en sväng till gymmet för lite styrketräning där efter shoppingen och ändå var jag så himla sugen på att gå ut och dansa ikväll. Men ingen som ville följa med mig :/ Så de fick bli en film här hemma på sängen istället. The Black Swan såg jag, med Natalie Portman. Riktigt Bra Film! Ett måste att se den. Hemsk. Men bra.

Imorgon ska jag starta dagen med ett gymbesök. Sen ringer dom förhoppningsvis från Apple store och säger att jag kan komma förbi och lämna min Mac Book. Dom har nämligen lovat att byta ut mina speakers eftersom dom sprakar... :/ Blir antagligen utan dator ett par dagar då IGEN. Hade den ju på service förra veckan men när jag fick tillbaka den var det samma sprakade ljud fortfarande. Om inte ännu värre! Suck.

Kvällen imorgon kommer antagligen att spenderas på Colony's dansgolv. Yay!

Nu säger jag Natta.

RSS 2.0