First day at the pool..

Idag har vi spenderat dagen vi poolen. För första gången sedan man lämnade kalla Sverige åkte bikinin på idag! Lite småkyligt var det måste jag erkänna, men men inte kallare än en svensk sommar..

Vi trivs super i vår lilla studio, och är överlyckliga att slippa hostel med unken luft och gallon-madrasser. Vi har äntligen fått en säng man kan vända sig om i utan att få blåmärken!

Det är ju heller inte något minus att vi bor vid Marina Del Ray, som jag har fattat det en av LA's största marinor? Tog en PW där imorse och bara njöt av utsikten och att ha havet så himla nära. Mmmmmmm. Här kommer man att trivas!

Bjuder på lite picts från vårt pool-område =)



Ikväll vankas det drinkar här hemma hos mej och Em. Vi ska inviga vår Blender för att blanda till några (förhoppningsvis) smarriga daiquiris! Mums!



Kanske kanske att det bli Hollywood tonight.....måste ju fira att vi alla fyra är samlade, eller hur?!

Första natten i nya lyan!






Yes Yes Yes!

Äntligen har vi nu fått ett hem. Och vi flyttar redan imorgon! Wiiiie!

Börjar med 1 månad i två stycken studios, så vi får dela två och två. All included, pool, gym, tennisbanor, frulle på söndagar, möbler, tv, internet, balkong.....ja, ALLT! Det kommer bli toppen. Oakwood heter stället och de ligger i Marina Del Ray också, så mycket bättre kan det inte bli med havet och alla båtar utanför dörren =D
7 mars flyttar vi sen in i en 2 bed/2 bath alla fyra. Den är på samma ställe som våra studios så vi behöver förhoppningsvis bara flytta till huset bredvid. LYCKA! I natt är sista natten på detta hostel och vi känner en sådan lättnad att lämna äckliga sängar med gallon-överdrag, håriga duschgolv och högljudda personer.

Idag har vi annars varit på skolan och gjort våra assessment tests i matte och engelska......höhö Det var inte igår man läste matte för att si de sån. Men men nu är de gjort, så skönt!


Håll tummarna!



Imorgon får vi besked om vi ska flytta in här på fredag eller inte....Hoppas Hoppas!

En liten update i bilder










Ett regningt Los Angeles..

Nu är hela truppen samlad. Jossa och Malin anlände i söndagskväll och idag har vi alla fyra sett LA's baksida..hehe Råkade hamna i kvarter där vi inte riiiiiktigt kände oss hemma om man säger så. Haha LA är stort! Vi har varit ute på lägehetsjakt hela dagen. I REGN. Jag som åkte till Kalifornien i hopp om sol och värme. Men akc så fel man kan ha. Men sedan vi kom  i fredags har det endast regnat en dag så visst det kunde varit värre! =)

Ang. boende...vi är ganska desperata att komma ifrån detta hostel nu. Visst hostel kan vara mysigt...men NEJ, jag är nog ingen hostel-människa. Längre. På fredag flyttar vi! That's it!
Nu är det bara att  H å l l a  t u m m a r n a  för att allt går vägen....kommer bli sjukt bra i såfall!

Annars måste jag säga att jag verkligen gillar LA hittills. I morse promenerade/joggade jag utmed och Venice beach. Känndes nästan som att man var med i ett avsnitt av Baywatch med alla surfare, livräddartorn och gula bilar som körde runt på stranden. I LIKE IT!







Igår var det heldag på SMC och Emelie och jag har fått jättefina skolväskor med en massa bra information i! Åh, vad jag ska bära den väskan varje dag....








LA BABY!

Första dagen i LA har bestått av att strosa omkring i Santa Monica, drink på Cheescake Factory och manikyr/pedikyr hos några Vietnameser! Sol och blå himmel, omkring 15 grader kanske så ganska kallt är det men det gör inget. Ikväll blir det middag uppe i Hollywood och sen kanske ett besök på någon het klubb. Who knows!?

Känns i alla fall toppen att vara här! Att bo på Hostel igen är kanske sisådär, men det funkar ändå för en vecka.




1 dag kvar..

Idag har det blivit endel avsked.....
Mormor och Morfar kommer jag sakna som tusan. Finast är ni!

Har haft min underbara Sara här idag också, vi har snackat en massa skit och gamla minnen. Även fast vi inte ses så himla ofta så är det alltid detsamma med henne och jag tycker verkligen hon ska komma komma över och hänga lite med mig i LA...Sara, du kommer alltid vara en av de bästa!


Linen-flinen, ta väl hand om Öret nu när jag är borta från Sverige ett tag. Se till att Studentgatan ligger kvar där den låg tills jag kommer dit i sommar! Fuck, det var jobbigt som tusan att säga hejdå till Lina idag på telefon. Klump i magen fick jag. Kommer sakna dig så in i Bomben! Haha

Nästa gång vi ses är i NYC! Yeeeah!

Gaah!

Började dagen hemma i Söderköping med en PW i snön. Pulsade i min ensamhet med fin musik och en himla massa tankar i mitt huvud. Det är fint här!



Packa, tvätta, packa och säga hejdå...... LA kommer bli U n d e r b a r t!

What to say?



Det har varit en sjukt bra sista helg i Stockholm/Linköping. 2 minuter gjorde succé och avskedsfesten i lördags var lyckad som tusan!
Nu är det bara T R E  D A G A R kvar till avfärd...............Gaaaaaaaaaaaaaaah!!!

På fredag smäller det!



Prova på speeddejting och utvidga ditt kontaktnät, eller kom bara förbi för en drink!

Lämna badkläderna hemma och kom i partyblåsan. Simhallen förvandlas till något du aldrig tidigare skådat. Anmälan till speeddejtingen sker på plats och det är gratis att delta.
Men kom i tid, det är begränsat antal platser.

Självklart blir det efterfest! Den kommer att hållas på Platå, Platensgatan 4.

VI SES VÄL DÄR!?

My new babies!

Ska man kanske inviga dom på fredag tro......??? Hm?


Leaving again.

Då har man packat sitt pick-och-pack igen. Undra hur många gånger jag har packat ur och i den lilla silvriga på hjul!? Skulle vara kul att veta =) Nu beger jag mig till Linkan där de väntas en heldag på stan sen middag med ett glas rött ikväll. Hanna är hemkommen efter en 3-månadersresa i Sydamerika....shit nån som kommer vara brun eller? Hehe
Själv känner jag mig bara BLEK och FET efter julens godsaker! Men i LA blir det andra Bullar!! Wooo!

Hanna och jag på The Book-café på Bondi Beach, Sydney....Long long time ago...


Nu händer det!

Mycket på G! Endast 16 dagar kvar idag om jag inte räknat fel.....hmmm?

På torsdag blir det myspys-kväll med PJ-party hos Hanna i Linköping. Shit de var länge sen man såg den tjejen nu. Fasen vad tiden springer iväg! Fredag blir det PR-dag med promotion och press-möte i Linköping inför Speeddejtingen på Medley Linköping den 15e! Sen är det jobb i Stockholm lördag-söndag. Söndag blire att köra tillbaka Audi'n till Sörping för att gå på en liten rutin-kontroll i Norrköping på måndag. Tisdag blir det sen jobb i Stockholm igen och häng med Em på Dalarö.

Torsdag beger sig 2 minuter-brudarna ner till Linkan igen för att förbereda. Sen på Fredag SMÄLLER DET! Wooho!!!
Lördag blire back to Stockholm och avskeds-middag på kvällen.

And THEN...Sörping för att packa inför avfärd fredagen den 22e!!!! =D

Nu är det dags att sussa. Om man ska orka me i detta tempo! Hahahah Men I Like It!

Linen, I miss you! Lina, som numera kallas för "FÖRMEDLAREN". Höhö



Jag bjussar ikväll på en bild från backen!


Inte långt kvar..

Nyss hemkommen från en underbar vecka i Sälen. Med 17 dagar kvar till avresa och flytt till Los Angeles är det en del att stå i! Mycker händer innan dess och jag bara räknar ner dagarna nu =D Visst är livet underbart!

Cirka 5 mil på längden blev det under Sälen-veckan och säkert lika många mil på brädan också! Härligt härligt! I lördags blev det ett spontant besök på gamla HC. Där snackar vi Flash-backs till tusen. Men kul var det i alla fall!

Idag blir det en sådan där "göra-nytta-dag". Har skrivit en lång lista på saker som måste bockas av innan den 22e. Nu är det bara att sätta igång! Stockholm på onsdag maybe?!


RSS 2.0