The Colony.


Planen igår var ju att vi skulle testa en ny klubb. Tog taxi upp till The Roxbury men shiiiit va dryg snubbe som "bestämde" vilka som skulle få komma in! Tydligen var det någon slags Grand new Opening grej igår så de var jättemycket folk. Dvs dom släpper typ bara in folk som har bord och betalar massa pengar för sig! Orka stå i kö tänkte vi så de blev ett besök på Colony istället, helt okej ställe och vi träffade några trevliga killar som var här på besök från Stockholm. :) Blev en lyckad kväll i alla fall trots att vi inte fick testa något nytt ställe som vi hade tänkt. Men det får bli nästa gång! Vi ska fasen komma in på Roxbury. Så de så!

Nu har vi just varit en sväng på gymmet och dags för lite plugg. Ikväll ska vi på dinner med Shun, Emily, Jenny och hennes pojkvän på restaurangen där Shun jobbar, världens godaste Japanese barbecue :P

Beach, Marina Del Rey & Roxbury tonight?

Idag har vi varit på beachen. Eller först körde vi bort Sanna till hennes nya boende, en lägenhet borta vid skolan som hon ska dela med en annan svensk tjej. Blir nog toppen! :)
Sen tog jag och Em Bucklan ner till Santa Monica beach och hängde där i någon timma, sen blev det för kyligt och blåsigt så det blev en lunch borta i Marina Del Rey istället. Really love that place! Cheesecake Factory blev det!

Kvällen kommer att spenderas någonstans uppe i Hollywood..lutar år att kunna bli en hyfsad ny club som heter Roxbury, där tydligen både Brittan och Paris har setts till. Yey! Med platta skor dock. hahaha Yes I can do it ;)
Först blir det lite drinkar här hemma i lägenheten. Imorgon varnas det för storm så då blire en perfekt dag för plugg, hålla sig inne all day long.




Universal Studios

Idag har vi spenderat hela dagen på Universal Studios. Kul kul! Fint väder och inte allt för mycket folk :) Har ni köpt ett årspass så det lär ju bli i alla fall ett till besök där detta år.

Finns inte så mycket att skriva om dagen...bilderna får tala för sig själva!










Godnatt!!

Pictures.

Igar var jag en sväng nere på Beachen i Santa Monica. Riktigt nice väder var det faktiskt! Fick till och med lite färg på kinderna! I like!




Här kommer några bilder från The Grove i onsdags med Shun, Jenny och Sanna..



Grove

Blev inget LACMA idag. Nar jag gick in pa deras hemsida for att kolla priser stod det att wedndesdays var closed. Too Bad! Men jag, Shun, Jenny och Sanna drog upp till The Grove och strosade lite i solen, tog ocksa en mysig lunch pa Farmers Market. Gillar verkligen det stallet, dom har sa mycket gott dar sa man skulle kunna shoppa upp allt man har!
Sen efter det blev det en tur till gymmet med Emeliem o sen har det mest pluggats hela kvallen. Gjorde ett Quiz nyss som jag fick 100 % pa sa jag ar nojd :D

Shun ar sa snall, fick lana en av hans sma Mac Book Air nu bara for min baby ar hos doktorn...Det enda jobbiga ar att hela operativsystemet ar pa Japanska! Haha Plus att det ar ett japanskt tangentbord. Hander att man slinter ibland och da blir det massa konstiga tecken som jag inte har en aning om vad dom betyder!

Imorgon bitti blir det gymmet sen om vadret tillater aven lite beach hang. Torsdag imorn och det betyder HELG igen. Hoho Undra vad man ska hitta pa?! Universal ar spikat pa fredag men sen far vi se...

Natti Natti

Rastlös med stort R.

Blev ett spinning pass imorse. Jobbigt var det eftersom jag var tvungen att sitta ner hela passet....pga min lilla tå :/
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Filosoferat lite grann hehe. Smidit ännu mer planer med min vän Lina och imorgon blir det en Skype dejt!
Tog Bucklan ner till Santa Monica för en bio förrut också. The Company Men - Den var faktiskt väldigt bra. Sevärd!
Disskuterade alldeles nyss med min kära Sara...att det inte är möjligt att vara rastlös när man bor i LA. Eller är det de?! Jaaaa sa jag. haha! Hon säger bara att det är bra för mig. Hur kan det någonsin vara bra? I am bored! Haha
LACMA med Shun Imorn yey!!

Berg-och-dal-bana och dator-lös!

Idag var jag tvungen att läma ifrån mig min lilla baby..ena speakern på min nya Mac Book har pajjat :( Inget kul, så nu kommer man vara mer rastlös än vanligt här borta. Hehe Men idag har jag smidit planer med min fina Lina på Skype, besökt gymmet, pluggat lite granna och varit i Century City en snabbis. Vi fick även besök idag från Sverige. En vän till Emelie ska börja plugga på SMC och har inte hunnit fixa någonstans att bo än så hon ska slagga här några nätter i Mais rum. Vi har alla planerat en lite trip till Universal Studios där jag inte varit än (fy skäms malin). På fredag drar vi dit, Natalia och Maria ska också med, så det blir skoj!

Imorgon blir det ett spinning-pass på gymmet i Beverly Hills. Mitt första spinning-pass på ett par år så de ska bli kul! Det är ju typ den enda träningsformen jag kan utöva nu med min stressade tå!

Nu ska jag låna Sannas (vår gäst) PC för att titta på en film tror jag, händer inte så mycket annat kul här ikväll...men imornkväll blir det ett litet biobesök i Santa Monica. Spännande ;)



"Varför göra saker man inte mår bra av bara för att det förväntas av en, när man istället kan göra sådant som man mår bra av?"

- Citat: en smart person.
.haha!

Hubbe/Greger

Vi har fått en ny roomie...


I Really Really Wanna Go!!


Gym, beach, and PM.

Igår tog jag min Mac till Mac-doktorn, min ena speaker är paj misstänker jag. Den sprakar varje gång jag startar upp datorn :/ Så ska det inte vara med en dator som bara är typ 1 månad gammal. Självklart kunde dom ju inte höra det sprakade ljudet på Apple store men ska ändå byta ut mina speakers eftersom datorn är så pass ny! Måndag till Fredag kommer jag därför vara utan min lilla baby. Hur ska jag klara mig....?! Kommer bli en jobbig vecka känner jag.

En drink på Bar210 blev det igårkväll, känns lite jobbigt att gå ut nu eftersom man inte kan ha high heels. Men men vad gör man när man har en stressad tå?! Hehe

Idag har jag hunnit med ett besök på gymmet, blev bara 50 minuter på spinning cykeln för sen var det dags att dra ner till beachen. Fint väder hela dagen idag och vi kände att vi bara var tvugna att hoppa i bikinisarna för att få lite färg. Dock var det ganska så "kalla vindar" där nere i Santa Monica...men jag menar det är ju faktiskt bara den 22e januari idag. OCH man sitter i bikini. Ganska skönt ändå! :)

Här kommer lite bilder från dagen...





Diagnos: Stressfraktur i tå.

Idag har varit en lång dag känns det som.
Vaknade tidigt, tog de lungt, skypade med mamma lite grann...promenerade ner till Colorado och 26th för att möta upp Emily och Emelie för en lunch i solen. Riktigt skönt väder har det varit idag minsann! I love it! Man kan gå i shorts och linne och äntligen få lite tan ;)
Sen åkte vi förbi vår snälla vän Nick som jobbar som "bildoktor", han tittade lite på Bucklan men konstaterade att han inte kunde hitta något fel på henne....eller hmmm....Em och jag har ju kanske råkat köra kylarbehållaren helt tom och sen BARA fyllt på med VATTEN. Aja, hur lätt är det att veta att man MÅSTE ha cooler i där också! Men snäll som Nick är så fyllde han på cooler och luftade motorn helt gratis.

Sen var det ju min tur att gå till doktorn....dom röntgade min fot och min tå och konstaterade att jag har en "stressad tå" haha låter lite kul när man säger det, men det var som två små sprickor i ett av benen i tån! Seriöst det är såååå typiskt mig att råka ut för en sådan här sak. Känns som allt händer mig just nu! Aja, nu väntar vila, massa piller, bra skor, lindning av tån, isbad och streching i TVÅ VECKOR. Sedan ska jag tillbaka på återbesök. Håll tummarna för att min lilla tå mår bättre då. Ser ganska mörkt ut på Marathon-fronten just nu dårå... :( Hmmmm...men OM tån är bra om två veckor så kanske kanske jag kan vara med i alla fall....

Efter att vi spenderat cirka timmar framför TV3play vid vårt oerhört mysiga köksbord så är det nu läggdags. Emelie sitter just nu och posear framför sin web cam med sin "nya kompis"....en häst/ponny som hon fick på banken idag när hon öppnade nytt bankkonto. She's so Happy! Nu tänker hon döpa den till Greger..OMG. Hubbe säger jag!

GODNATT!

Dags att besöka Doktorn!

Imorse gjorde min fot/tå ondare än vanligt. Tog två värktabletter och åkte iväg till gymmet! Blev en halvtimme på cykeln och sen liite liite styrketräning på det. Em och jag hade bestämt oss för lite beach häng idag så jag hämtade upp henne på SMC vid 11. MEN i Santa Monica var det inte lika fint väder som här uppe i West LA, så det blev ingen beach för oss idag :(
Istället blev det ett besök hos sjuksystern på skolan. Jag fick en remiss till en "riktig" läkare som jag nu bokat en tid hos imorgon. Lika bra, för min tå verkar ju inte vilja bli bättre! Suck. Bäst att den blir bra fort nu, om jag ska kunna vara med i LA Marathon över huvud taget. Jag vill, Jag vill!!

Bucklan och jag åkte sen en sväng upp till Westwood där jag mötte upp Shun för en kaffe och lite strosande i solen! :)



Imorn ska vi lämna Bucklan till bil-doktorn, hon har varit lite krasslig på senaste tiden nämlign. Hehe En ruta som inte vill åka upp och en kylare som läcker! Inte bra det.

Nu ska jag plugga lite grann sen kolla en film innan det är dags att sussa! Torsdag imorgon igen och det betyder att det "typ är helg!" ;)

Beach 2011

Första dagen på beachen detta år! It was lovely :)






Happy MLK Day!

Martin Luther King Day idag så alla amerikaner är lediga och skolarna är stängda. Jag sov länge, trött efter helgen I guess..Emelie är iväg och sitter barnvakt åt en liten kille som heter Pablo. She's a working woman! :P Jag borde läsa 2 kapitel i min "Making Things Happens" bok idag men först blir det nog en tur ner till beachen! Har inte varit där sedan nångång i november förra året eftersom det varit "så kallt". Men idag känns det som sommar och jag skulle verkligen behöva få lite bränna! Ska se om min andra Emily vill joina så att man slipper ta bussen ner..haha!

Här är en bild från La vida i lördags btw.


Emily, jag, Natalia, Maria och Emelie

Hiking i Hettan!


I dag följe jag och Emlie med Emily och Clark på Hiking i Temescal park. Sjukt varmt men riktigt nice! Jobbigt var det också, vi var ute i ungefär 1,5 timme! :) Imorgon kan man nog räkna med både bond-bränna och ömma baklår. Haha






Nu blir det att kolla på TV4play, Solsidan och äta lite Chili Mango och Fruktsallad!

Lovely Day.

Shopping i Bevvan blev det minsann idag. Började med en lunch uppe på Robertson sen åkte vi vidare till beverly center där jag äntligen hittade ett par ballerina! På Aldo hittade jag dom till och med :) I like. Blev sen en kaffe i solen uppe på beverly centers tak. Tror faktiskt att solen tagit en del idag, har nästan fått lite linnebränna! Men den ska jobbas bort imorn, för då ska vi över till Natalia o Maria för lite poolhäng!! Härligt.

Efter vår lilla shoppingtur blev det en löprunda för mej sen B-day dinner för Sandra i Westwood på ett sushiställe vi inte testat förrut. It was sooooo good!! Vi måste dit igen. Dom andra drog sen upp till beverly hills för några drinkar men jag tog bucklan hem, känner mig så himla trött och imorgon väntas ett annat B-day party på La Vida.

Bäst att sussa nu så man orkar med imorn. Godnatt!!


Utsikt från Baverly centers tak..



långhelg?

Känns nästan som att sommaren har kommit till Los Angeles nu. Igår var jag ute och promenerade i shorts och linne :) Blev sedan en trip ner till 3rd Street med min roomie. På jakt efter skor men jag hittade inga bra, förutom dessa dårå som jag är lite kär i...

Men just nu känns dom inte så aktuella med min inflammation i foten som inte vill släppa! suck. Jag hatar verkligen detta, vill kunna springa och gå som vanligt. Plus gå i skor som dom där! :/

Igår drog vi ut till Hyde en tur och mötte upp Natalia och Maria, två svenska tjejer som Emelie o Mai har pluggat ihop med. var väldigt trevligt! Men man var lite seg...idag är tanken att vi ska på middag och fira en annan svensk tjej som fyller 25 idag. Just nu vill jag bara ligga hemma och kolla på film, äta godis och ha de bra men men..Får se hur min fot mår ikväll också. Imorn är det ju ytterligare ett B-day party att gå till såå.. haha Aja, fullt upp!

Nu ska jag ta Bucklan upp till Beverly center.....fortsätta jakten på ett par skor!

Discussion Discussion Discussion

Yep. This is where I'll hang for the rest of the day.. Hehe



Hade mysig lunch i solen med Em, Emily och Shun som sagt. Blev en kaffe på Coffee bean på det sen crusing i Bucklan hem igen! Fick en liten B-day gift av Shun också. Han är så söt!

Btw. Igår var jag ju hos frisören. Igen. Men denna gången fixade jag till min utväxt lite grann, blev helt ok. Kunde ju liksom inte bli värre än vad det var innan :P




Nä, nu är det Discussion-time! Wooh!

Louder Than Words

Soligt LA och då mår man bra. :)

Småförkyld och inflamerad fot...men jag klagar inte, en liten liten löptur i solen blev det nyss. Känns faktiskt bra!
Lunch i Watergarden vid Colorado med Shun, Emelie och Emily väntar. Sen hem och PLUGGA. Måste erkänna att min Project Management kurs känns lite roligare ju längre in i boken jag kommer.
It makes more sence now!


Igår fann vi denna på Youtube. Shit Nostalgi.


MOCA MOCA MOCA

Började dagen med att känna mig febrig. :/ Inget vidare.

Men läste ett kapitel i min "Making Things Happen" och hade sen en trevlig Skype-date med Lina. Saknar dig vännen! Hoppas nästan att du inte få ett jobb (inget ont menat) i april....så du kan komma hit och hälsa på mig istället!

Foten var heller inte bättre idag, så jag skippade löprundan i morse och begav mig till Pharmacy för att inhandla några tabletter mot inflammation och smärta. Ville ha något som motsavarar Voltaren T men entligt henne i kassan så var de receptbelagda i detta land. Hmmmm wierd, jag menar här kan man ju typ få mediciner som skulle klassas som droger hemma i Sverige, utan att ha recept! Aja, men Voltaren är tydligen för stark här...hehe
Dom verkade funka i alla fall och nu kör jag på dom ett par dagar, plus inga PW's eller någon löpning på en vecka! Så ska nog min stackars fot må bra igen :D

Jag, Shun och Emelie besökte Downtown idag på eftermiddagen.
MOCA - Museum of Contemporary Art
. Det var väl inte så mycket som var något att ha...måste säga att det mesta var lite för abstrakt för min smak. Men alltid trevligt med en liten utflykt!

Ikväll har jag försökt ta tag i plugget, Em lagade smarrig köttfärsås så efter det blev det väl lite av matkoma här. Känner mig ju inte helt hundra så det får nog bli en film i sängen snart istället.. Imorgon är planen SMC - Gymmet - Frissan för att slinga utväxten - PLUGGA all night! Oh What A Lovely Day..
"Göra-Nytta-Dag" eller nåt..



Downtown LA.


Disney Concert Hall är en ganska cool byggnad..


Olives and Chinatown.

Blev en kvällsfika på vårt favvohak uppe i Bevvan! Kaffe och organic vegan cookie på Urth Caffe. :)
Avslutade sedan kvällen med ett stopp på Pavillions på Beverly Dr, där vi hittade en Olivbar! Mmmmmh gott gott.

Lets Kick it?!

Men nu blire att sussa, upp o kanske jogga imorn (om min inflammerade fot mår bättre), sen läsa 2 kapitel Project Management och sen blire att vara kulturell i Downtown med ett musée-besök! Trevlig dag :)

Hittade lite bilder från förra veckan då jag och Shun var i Chinatown..




Natti Natti!

GIVE ME!


MyStudio, 24hour Fitness, and Viper Room.

Helgen börjar lida mot sitt slut. Vad har vi gjort då är frågan?

En del plugg har det väl blivit. Sen igår besökte Em och jag gymmet, körde lite styrketräning för en gång skull och jag har varit där en sväng till idag! Nu är de beach 2011 som är i sikte (!?). Ne men skönt att inte bara köra kondition hela tiden. Men måste säga att jag verkligen blev påmind om hur länge sen det vara jag tränade mina armar nu...gosh!

I torsdagskväll blev det en tur till MyStudio. Hämtade upp vår vän Princeton med taxin på vägen upp till Hollywood. Sen dansade vi hela natten lång. En kul men lite oklar kväll kan man väl säga :)

I fredags var vi väl ganska trötta här hemma minst sagt, men vi hade ju lovat Stephan och José att haka på dom till Viper Room för att kolla in ett band som spelade där. Vi tog Bucklan dit och fick njuta av lite live musik och roligt folk! Sedan svängde vi förbi Bevvan och Nic's Martini för att möta upp Emily, Jade och Clark. Blev en Gurka där med dom innan vi sedan cruisade hem.

Igår tog jag en lite shopping tur ner till Santa Monica, inhandlade lite löparkläder så att jag nu kan komma igång med min Marathon-träning...höhö Har inte anmält mig ÄN, men det kommer ;)
Blev sedan en lung och skön kväll hemma på soffan. När vi var på Target sist så inhandlade vi nämligen en film som min kära roomie sagt att jag bara MÅSTE SE....haha! Så den kikade vi på igår. Cry Baby. Speciell film men den klarar sig eftersom Johnny Depp är så het. haha! Som sagt, It Was Epic!!

Nu pluggas det för en stund sen blir det kanske en liten trip med Bucklan ikväll. Donno, maybe en fika på Urth!? Maybe en drink i Hollywood?!

Well Well, imorn är det måndag igen och ny vecka! Jag ska dra en tur med Shun till Downtown för att besöka MOCA! Time to get some inspiration! Yey :D



Princeton, Em och jag på MyStudio.


Gurka på Nic's :)


Jade, Clark och Emily på Nic's.



Sweet Sunday.


Tusen Bollar i Luften!

Praktikintervjun igår på tidningen gick bra! Kul att se Downtown också. Shun var snäll och följde med mig som stöd, så jag slapp åka dit och vara rädd att komma vilse! :P Haha Blev även en kaffe och lite stros i Chinatown där jag inte varit tidigare. Myspys!

Bunker Hill heter tidningen, det verkade vara en väldigt ny tidning och dom var inte många som jobbade där. Men trevliga var dom så de vore ju säkert en jättekul praktikplats att ha! Malin får ju ändå som vanligt beslutsångest. OM jag nu skulle få denna platsen vet jag seriöst inte hur jag ska göra...om jag ska ta den eller inte? Kommer ha 5 kurser när vårterminen börjar och här ville dom ha mig 2-3 dagar i veckan. Plus att kontoret ligger i Downtown, och med LA's trafik kan det ta en evighet att komma dit och hem igen... aja, som mamma sa; det lättaste är kanske om dom inte vill ha mig! Då slipper jag ta beslutet helt enkelt.

Läser just nu min onlinekurs som är principles of project management. Jag vet egentligen inte vad jag känner för den. Just nu känner jag mig bara så himla rastlös och ibland tänker jag att det hade varit skönare att stannat hemma i Sverige ett par veckor till. Tiden gick ju alldeles för fort där hemma juhe.. Skolan börjar ju inte förenst 15 februari....visst fira nyår i LA ville man ju men just nu känner jag att jag lika gärna kunde stannat hemma ett tag till. Who knows!? Är väl inte försent för att ta en liten trip hem maybe....? Tänk om det inte var en fråga om pengar, då skulle jag inte tveka! Haha

Nu har snart en vecka gått sedan "skolan började..." Eller sedan min onlinekurs startade. Jag är redan trött på den! Haha Att bara ta en onlinekurs och ingenting mer känns sjukt slappt. Eller varför måste jag vara en sådan person som ständigt måste ha tusen saker att göra, annars blir jag uttråkad?! Jobbigt jobbigt. Idag har jag i alla fall hunnit med en lite löptur i solen plus en väldans trevlig fika med Jenny som jag pluggade med i höstas. Imorgon ska jag ta mig ner till Santa Monica/Main Street för att få mitt hår fixat! Plus att lite småsaker måste inhandlas. Men först blir de att börja dagen med lite plugg.... :D

Making Things Happen.



Reading Principles of Project Management and listen to Black Eyed Peas..


Tjugofem vare ja!

En vecka sedan idag som jag firade min 25-årsdag hemma i Stockholm. Måste säga att det faktiskt känns ganska så bra att vara 25 trots allt! Haha Men vill ha förra tisdagen igen. Saknar redan er alla fina där hemma!

Tänkte jag skulle ladda upp lite bilder från kvällen..










Nu är det dags att gå ut för en PW/löptur, tror faktiskt att det är sol ute idag! Weeeeeiii!

Tydligen så ska jag på en intervju för en praktikplats i Downtown idag också. Satt igårkväll på craigslist och svarade på ett par annonser. Fick svar direkt från en av dom och dom ville jag skulle komma dit en snabbis idag. Klockan 3 är det som gäller. Känns lite läskigt att åka dit, kommer jag att hitta? Haha Har aldrig varit i Downtown förrut...men men der löser sig alltid. Det brukar det göra...

Yey!

Titta vad jag nu fick på posten.... :D



Började dagen med ett gymbesök. 50 minuter på löpbandet sen typ 20 minuter styrka! Heey 2011!!
Ska nu hoppa in i duschen och sen svänga bort till SMC, plocka upp Em som har lektion till 11.30 och sen besöka Bookstore för att inhandla denna bok.

Weeey nu är skolan igång igen!


Ett regnigt Los Angeles.

Visst att man kunde klaga på kylan och all snö hemma i Sverige när man var där över jul..men här i LA har det regnat hela dagen idag. Mindre kul! :(
Em och jag har strosat/shoppat lite grejer till lyan och sen blev det en fika på Urth Caffe i Bevvan. Känns bra att vara tillbaka och imorgon börjar skolan igen. Principles of Project Management är vad jag ska läsa nu under vinterteminen som är 6 veckor. ONLINE är det som gäller, känns ganska skönt måste jag säga. Då kan man planera sin tid lite mer som man vill. Dags att börja träna nu nämligen...LA Marthon 2011 närmar sig ;) Har än så länge hunnit med två stycken löppass och imorn blir det väl ett tredje!
Annars har vi mest bara fikat, shoppat och försökt bli av med jetlaggen...hårt liv här borta! Haha


Emelie strosar på Rodeo.

Fika i solen i Brentwood sen blev det supergod (och enormt mycket) sushi på Wilshire.

Nyårsafton firades ju också i förrgår, vi var på en fest uppe på Sunset tillsammans med Emily och några vänner till henne. Kvällen var väl sådär men med fri bar, dansgolv och utsikt över hela LA ska man väl inte klaga..?





Btw. Här är mitt senaste inköp. I just love it!

RSS 2.0