looove.



Busy Busy

Hela helgen har endast bestått av jobb och plugg känns det som! I fredags jobbade jag första passet sen blev det spontant Happy Hour på Santa Monica place i solen med Jenny. Supermysigt :) Goda martinis och lite smårätter, endast 5 dollar styck. I like! Efter att ha suttit där i solen och blivit stekta i typ 4 timmar såg vi en stor folksamling utanför Kitson och helt plötsligt kommer Paris Hilton ut och ställer sig o posar framför allas kameror....hon var tydligen där och gjorde någon promotion för hennes nya TV show. Kul jul!



....martini i solen... :)

I lördags blev det en tur med Emlan till Venice beach och lite grillning innan det var dags för jobb igen. Superbusy dag på jobbet och jag slog nästan mitt personliga sälj-rekord :P Har ju varit Memorial Weekend nu USA så alla har haft ledigt och det är långhelg. Därför har det varit sjukt mycket på jobbet hela helgen...och eftersom det även varit toppenväder gör ju att det varit extra mycket. Men de är bara kul, då går tiden fort!

Lördagskvällen spenderades sedan här hemma i lägenheten med lite rödvin och snack om allt och ingenting. I söndags gick jag upp tidigt för att plugga sen efter jobbet kom Emelie ner och mötte mig så drog vi till cheesecake Factory i Marinan för en myspys middag. I

dag var det dags för att bättra på solbrännan ytterligare lite granna....tog med mig mina scripting-böcker till beachen för att plugga men det blev mest att titta på folk och sedan en kaffe med Shun innan det var dags för jobb igen!

Nu är klockan 11 och jag ska nog krypa ner i sängen. Klockan 4.45 kommer min klocka att ringa i mornbitti. Shun hämtar mig klockan 5 för att vi tänkte åka ner till Santa Monica pier och fota soluppgången. :) Förhoppningsvis kommer jag att få några bra bilder som jag sedan kan ladda upp här så ni får se.

Men nu. Godnatt mina kära.

Only 2 more weeks!

Det är crazy! Terminen är snart slut. Känns som man precis var hemma i Sthlm och firade sin 25-årsdag. Nästa vecka är sista "riktiga" veckan i skolan sen är det bara Finals week kvar. Woooop! Känns bra på ett sätt, börjar känna att vissa projekt gärna kan få ha sitt slut nu så man kan lägga dom bakom sig. :P Helgen är annars en långhelg, Memorial Weekend....Malin ska jobba fredag, lördag, söndag och måndag :D Kul jul! Men men de är pengar. Jag får ha mitt roliga sen. Eller nåt. Haha

Strax dags att cruisa bort till Venice. Blir nog en sväng på 3rd i Santa Monica sen efter jobbet. Måste inhandla nya joggingskor. Ja, jag kan jogga nu med min tå! Äntligen har det nog återhämtat sig. Eller är det bara inbillning och önsketänkande tro? Hoho

Dom här killarna spelar I LA ikväll....jag är allt bra sugen asså! Emily och hennes vän ska dit. Ska man haka eller.....det är ju ändå fredagkväll och jag ska ju jobba hela helgen. Kan man kanske vara värd? ;)


Let's Dance!


SUR

Blev ju som sagt en sväng upp till SUR igår i West Holywood. Det var en trevlig kväll men vi som i alla fall hade väntat oss en lounge blev väl lite överrraskade när dte typ verkligen bara var en restaurang. Visst dom hade en mysig bar och folk dansade till och med loss där på golvet! Hade kul med tjejerna men vart var allt det där snygga folket som man hade fått höra skulle hänga där?! Höhö
Nästa gång man drar dit får det bli i middags-syfte/en drink, inte bara för drinkar....haha



Emily, Mia, jag, Nat och Emelie :)

Idag har man inte fått mycket gjort. Det har kännts som söndag och jag har varit allmänt slö. Efter en Skype-dejt med Atusa vid frukosten gick jag och Em upp till Brentwood för en kaffe i solen. Planerades och filosoferades en hel del så man kan ju inte säga att vi inte gjorde någon nytta alls! Många bollar i luften just nu kan man ju lugnt säga. Men I like it! Imorgon blir det plugg plugg plugg, en extremt effektiv dag satsar jag på att ha! ;)

Nu blire lite skräckfilm i sängen. Tröttis.

Kaffe på Coral Tree i Brentwood. Myyys!

Hey sweet Sunday!

Gick upp vid 6am imorse och tog en löptur på 40 minuter. :) Alltid skönt att börja dagen då! hehe
Vissa skulle säkert säga att jag är knäpp men jag var ju bara hemma och kollade på film igår kväll så det var ju inte så att man var trött imorse. Jobbat nu sedan klockan 9 och det är sjuktligt segt. Har väl sålt för typ 90 dollar! Yay!
Men men 2 timmar kvar nu sen kommer min roomie och byter av mig så ska jag ta bussen hem. Då blire lite speedplugg och ikväll blire Hollywood! Ska till ett ställe vi aldrig varit på förrut som heter SUR. Ska vara väldigt bra på söndagar har jag hört....we'll see :)


Saturday Night.

Sitter på jobbet, like always…hese. Har haft kanske fem stycken kunder. Inget vidare men bara bra de för jag har fått lite annat jobb gjort istället. Mylashop.com rör sig framåt :)


Igår var vi få grillning hemma hos min jobbarkompis Frejya och hennes man. Det var väldigt trevligt och till och med vår boss dök upp där trots att alla trodde hon skulle banga! Mysig kväll med massa god mexikansk mat.

På dagen igår tog jag och Emelie en business lunch och drinks upp på Sky bar. Jobbade lite på hemsidan och spanade på snyggt folk. Den baren kommer nog att bli välbesökt i sommar skulle jag tro! I like :)


Btw. Nu är det 20 minuter kvar tills den stora jordbävningen ska sätta igång....hmmmm?! Vem tror på det egentligen? Höhö Aja, jag spenderar isåfall mina sista minuter på jobbet.. Haha Ne jag är inte en av dom som tror på det där så de e nog ingen fara. Hehe

Lördag kvällen är på ingång. Vad ska man hitta på ikväll tro??

För er som befinner er i Sthlm på torsdag.


Chain Letter.

Såg precis en "skräck-film" här hemma. Chain Letter hette den, var väl mer av en lite splash movie vilken inte direkt hör till mina favoriter. Inget kul när man ser en film där man måste blunda igenom typ en tredjedel av filmen liksom :P

Annars kan jag inte riktigt fatta vart den här tisdagen har tagit vägen....vaknade ändå ganska så tidigt imorse och eftersom det regnade ute så blev det en ganska seg start på dagen här hemma på soffan. Pratade lite med mamma på Skype sen blev det en löprunda när solen kom fram! Inget plugg har blivit gjort idag, ingen nytta alls har gjorts på min annars så "kreativa-göra-nytta-tisdag". Tog en kaffe med Shun nere på Main Street och strosade lite vid beachen, slank in på European store och handla Kalles kaviar! Så imorgon bitti blir det ägg till frukost! Smarrigt.

Upp tidigt imorgon och ha foto, efter det till gymmet, sen måste jag verkligen få lite plugg gjort innan torsdagens låååånga dag i skolan.

Snälla säg att det är soligt och varmt imorgon när jag vaknar. Orkar liksom inte med detta trista grå väder som man vaknade upp till imorse...I need some sun!



Everything is something you decide to do, and there is nothing you have to do.

Gratulerar med dagen kära Norge!


Meatballs meatballs, meatballs!

I fredags hade vi ju som sagt Swedish Meatball-dinner hemma hos oss. Här är lite bilder från kvällen..

Matlagningen i full gång. Emelie rullade 95 st kötbullar! Slå de ni! hah!


Jenny tar mat :)

Shun gillade bullarna!

Mai och shun

Jag och Jenny. Synd att se glad ut...höhö.

Jag, Emily, Mai, Emelie, Jade och Jenny

PHOTO1












3 weeks left..

Insåg just att det bara är  t r e  v e c k o r  kvar på denna semester! omg omg. haha VART har egentligen tiden tagit vägen?
Idag har jag varit i skolan, gymmat, shoppat på Trader Joe's, ätit potatis- och purjolöksoppa, pratat strunt och sen pluggat ytterst lite. En måndag när den är som bäst.

Imorgon är det tisdag och jag har som vanligt inga lektioner, ska försöka hinna med att fixa en tid hos frisören för att slinga mitt hår. Antagligen blir det lite träning också på det, sen plugg dårå!

Annars måste jag säga att det inte händer så värst mycket spännande här borta just nu. Hela helgen bestod ju typ av jobb och plugg. Nästa helg blir bättre hoppas jag, då är jag i alla fall ledig fredagen! Yay! Håller tummarna för sol eller i alla fall lite värme så man kan hitta på något kul :) I neeeeed it.

Btw. Hösten lutar åt att bli LA....om inget drastiskt händer så blir jag kvar här fram till december. Blir nog bäst så.


...Emelie är en sån bra fotograf såååå! :)

Fick bara ett sug att lyssna på denna..


Please feel free to shut the fuck up.











Let Go

I Love.


Heej Sköna (?) Lördag..

Sitter på jobbet och filosoferar. Som vanligt på helgerna nu mera känns det som…hehe Men som sagt projekt "Inte slösa pengar" går ju lite bättre om man är uppbokad på jobb all the time! Plus att de kan vara skönt att vara iväg och jobba och slippa sitta inne i våran lägenhet så himla mycket..

Köttbulle middag igår hemma hos oss som sagt. Väldigt gott och Väldigt trevliga gäster :) Myyspys. Slutade med en eller två drinkar på en local bar. Känner väl idag att jag kanske bara borde hoppat det och stannat hemma i min säng. Ibland är man bara inte på humör för att gå ut o vara social..höhö och att stället man går till är lite trash/ghetto gör ju inte saken bättre! Tacka vet jag The Huntley i Santa Monica.

Lördag idag och jag slutar tidigt för en gång skull! Vem vet vad denna kvällen har att bjuda på…we'll see. Jag vet bara att det första jag ska göra när jag kommer hem är att krypa ner i min säng och dra täcket över huvudet för en stund. :)

Snaaaart så får jag besök från Norge och det ska bli så himla kul! Can't wait!!



Work And Köttebulle-Dinner

Uppe med tuppen i morse. Tog en liten PW och nu förbereder jag för att dra till jobbet! Fin och solig dag idag och hoppas det blir busy i butiken :) Ikväll vankas det sen Köttbulle-middag på Westgate Ave! Hehe Äntligen ska vi laga våra omtalade Swedish Meatballs... Bjudit hit Shun, Jenny, Emily, Stephan, José och Daniel. Antar att alla kommer, blir en Myspys Fredagkväll känner ju jag.

För övrigt så får jag inte glömma att nämna att Väldens bästa Lina fyller 25 i dag! Wohoo! Grattis till dig my love!! Nu är du i fatt mig :P Synd bara att jag inte kan vara med och fira Din Dag.


Var detta när du fyllde 22 maybe...? hoho

Explore the sky..

Presenterade mitt Midterm project idag på Branding lektionen. Mylashop.com kommer bli en en succé!! haha :P
Mitt projekt var faktiskt ett av dom som blev utvalda för att visas på Graphic Design exhibition nästa fredag. Kul kul!
Efter det sen hade jag presentation av min Architecture spread på Typography classen. Skönt att det är över nu :) Så himla trött på båda dom projekten som avslutades idag och nu är de bara att hugga tag i nästa. Såg idag att det bara är 4 veckor kvar på terminen. Scary! Sjukt vad tiden gått fort.
I natt får jag även börja söka kursen, klockan 5am i natt så kan jag göra det...spännande spännande. Som det ser ut nu så kommer det bli avgörande i om jag ska stanna en termin till här eller om jag ska flytta hem till Sverige i augusti. Hmmm....imorgon bitti har jag alltså svaret på var min höst kommer spenderas.

Annars är helgen på ingång och denna helgen = jobb jobb jobb.
Har 1st shift fredag, lördag och söndag. Lika bra de! Så man inte springer ute och gör av med massa pengar. Eller?! ;)




Which one..?





LA i mitt hjärta.

Okej. Ja, jag är  k ä r  i denna staden. Har fått höra att det ibland kan uppfattas som att jag mest bara längtar hem hela tiden och att jag egentligen inte alls trivs här borta. SÅ är inte fallet. :) Trivs hur bra som helst i LA och det är därför jag ibland känner mig förvirrad...allting vore ju så himla mycket lättare om jag skulle avsky denna plats. Men som sagt bara för att man trivs, och älskar en viss plats så kan man ändå sakna så himla mycket ibland. Vänner och familj hemma i Sverige finns det inget här som kan ersätta.

Annars är det ju söndag idag igen. Jag och Em bestämde ju oss för att denna helgen skulle bli en "göra-nytta-helg" och ingen utgång. Vi har nästan lyckats helt! haha I alla fall när det kommer till att göra nytta ;) Pluggat en hel del har jag gjort och sen är vi på G nu med Myla-webbsidan…måste bara skissas lite i Photoshop nu sååå är vi på god väg!

I fredags blev det lite rödvin och en massa prat hemma på Westgate, sen lite häng hemma hos D innan det var dags att sussa. Igårkväll blev det sushi-middag efter jobbet sen en drink på The Huntley. Var bara där en liten snabbis, inspekterade underliga människor och dansade lite till "bra" (?) musik. Haha Precis så som en perfekt lördagkväll ska vara. Eller?

För er som undrar så är Bucklan frisk och kry nu igen. Hämtade henne från mekanikerna i fredags och nu går hon som aldrig förr! Woo! Lycka att kunna cruisa runt med henne igen, med nedvevade rutor och Thomas Ledin på högsta volym…haha...

Dags att sussa. Nattinatti.

I love it here.

Don't look back in Anger.


"Göra-Nytta-Weekend" is coming up..

Gick upp redan klockan 7 imorse för jag tänkte jag skulle få lite plugg gjort innan det är dags att dra iväg till jobbet.
I min scripting class har vi börjat med PHP nu och jag har verkligen inte haft tid att plugga på det denna veckan pga allt annat som skulle vara inne igår. Mycket är det som ska göras i alla mina classer och jag känner hur dom få veckorna som är kvar av denna tierminen snart kommer att vara över! Scary scary hur tiden kan gå så fort egentligen.

I veckan har jag mest pluggat...Vädret har blivit så mycket bättre (trots att det idag är mulet). I veckan har vi haft över 30 grader och jag var faktiskt på beachen en stund i onsdags. :) Låg och halvsov, funderade på allt och ingenting, med Champagne Supernova och Don't look back in Anger på repeat. Ibland behöver man bara ha sådana dagar för sig själv.

En glad nyhet är att Bucklan snart kommer att vara frisk och fräsch igen! Igår var vi och lämnade henne hos doktorn och vi skulle få henne tillbaka antingen i eftermiddag eller imorn. Så länge har vi fått låna värsta "gangsta-riden"! Haha Shiiit asså man känner sig typ som en gangster när man kör runt i den. En gammal grå/silvrig Lexus är det med tonade rutor, skinnklädsel och träpanel. Hot hot säger jag bara ;)

I helgen blir det en massa working...och allt vad det nu innebär. Jobbar i butiken alla dagar, plugg ska göras och sen är ett av målen att vi ska göra klart en Mock-up för mylashop.com. Nu kör vi!

Äntligen klar med min Type poster..



Your home is where your heart is


Bored at work. Lyssnar på The Sounds och filosoferar. :)

Åk inte buss i LA.

Jag hatar att åka buss i denna stad. Men vad har man för val när Bucklan är döende? Tog bussen ner hit till Venice idag och för det första luktar det lustigt, en blandning av en massa olika kroppsdofter, gammal mat och stinkande parfymer. Och för det andra så är dom aldrig i tid. Jag är inte den som vill snacka med folk när jag åker buss, därför brukar jag ha min i-pod i öronen så att folk förhoppningsvis ska fatta att jag inte vill snacka. Haha

Idag hamnade jag bredvid en lustig prick som luktade konstigt och satt och trummade nervöst hela bussresan. Han började prata med mig och skulle hälsa i hand (observera en sjukt svettig hand). Frågade vart jag var ifrån och om jag skulle till Venice (Daaah, den bussen går liksom till venice så vad annars). Svarade några korta ord sen höjde volymen på min i-pod. Sen ser jag i ögonvrån hur han fortsätter snacka. Jag ignorerar. Rude? Maybe? Men jag vill känner bara inte för att snacka me lustigt folk.

Buss hem ikväll blire nog. Får hoppas jag klarar mig utan en massa creepy people. I veckan MÅSTE Bucklan bli lagad!

Punkt Slut.


En helt vanlig helg i La la land...

Söndag igen och jag har massa att plugga inför nästa vecka. Wiie! :D

Första maj idag och igår var vi på en liten Valborgs fest med en massa skandinavier upp på the Standard. Var ganska så segt så jag, Emelie, Nat och Mia drog vidare till Supper club istället. Känns lite trist att gå på en fest där det bara är massa svenskar som inte börjar prata med varanadra förens dom druckigt ett antal drinkar och blivit lite småfulla. Haha I guess thats how scandinavian people are...?! :P

Supper Club var packat och vi dansade i 1,5 timme sen blev det taxi hem till Westgate.

Idag har jag pluggat lite javaScript, som för överigt får mig att bli galen! Shit är det jag som är dum, eller är det sjukt svårt att fatta hur det hänger ihop? Aja, klar med allt för denna veckan nu i alla fall. Pratade med världens bästa Tonje på Skype förrut också och insåg att hon snart kommer hit till mig! :) Tiden går så fruktansvärt fort och det gör ju inte att man bli mindre stressad....Emelie och jag konstaterade idag att det faktiskt bara är typ 6 veckor kvar på denna terminen. Hur hände detta egentligen?

Viktiga belsut måste fattas.




RSS 2.0