Plugg no sun..

Jag dissade stros på Venice med brudarna för att ge mig på ett försök att bygga på brännan vid poolen. Men trist nog kom det bara mer och mer moln så nu sitter jag inne igen.
Pluggbrillorna åker på för att läsa lite Engelska och Illustrator, man är ju som sagt trots allt här för att plugga och har en hel del homework for next week...

Läsa 30 minuter, ut för en joggingrunda, luncha och sen tillbaka till plugget! Det kallar jag hääärlig lördag....!? Woohoo! This is LA baby.


Cravings..

Helt skrumpen i huden efter jazzuci-bad och lite smått illamående efter att ha tryckt i sig lite av mina nya cravings....Nötter är väl inget nytt för att vara mig, men dessa små goda mini-oreos är inte att leka med dom heller! Mmmmm!



Jag håller tummarna för sol imorn så man kan få bättra på sin tan lite granna. Men vädret på TV säger regn så det bådar inte gott direkt. Tyvärr!
Dom har lovat regn hela helgen så det blir nog ingen solning för mig..... =(
Men som sagt man har ju ett tag på sig att bli brun innan det är dags att återvända hem till kalla Sverige!

Tjejligan som nu är fyra blir förresten en trio efter helgen. Det är jättetrist, men Malin har bestämt sig för att åka hem till Skåne. Skolan var ingen för henne så hon lämnar oss tyvärr. =( Kommer kännas tomt när hon åker men vi får göra det bästa av situationen. Malin, du kan ju tänka på oss när du sitter där hemma och äter knäckemackor med Kalles kaviar och lagar korvstroganoff i mängder! =D Haha Men vi kommer nog ändå ha det bästa av allt, SOLEN och VÄRMEN... Men du är alltid välkommen tillbaka såklart!

Nu är det filmtajm. Jag och min roomie ska kolla på "What happens in Vegas" med Ashton och Cameron. Jag gillar den endast för att dom är så snygga båda två! Fatta vilken hett par dom skulle vara....

Time for weekend! Again..

Hockeyn sööög igår! Blöööö! Men längdåkarna räddar Sverige från en flopp i OS 2010. I like!
Synd bara att man missade stafetten igår. Vad är det för fel på detta land? De visar inte ens längdåkningen live....men från Curlingen visas minsann varenda match. Det är illa!

Nyss hemkommen från skolan, lång dag idag och jag är trött. Men en besök på gymet står närmast på schemat. Sen ikväll kan det hända att det bli lite jacuzzi-häng med resten av ligan. Gäller att passa på nu, inte långt kvar tills vi lämnar Oakwood för en lägenhet i Santa Monica istället. Men men....då blire beach-häng istället för pool-häng. Det gillar ju jag!

Nu är det redan helg igen. Känns som dagarna verkligen bara springer iväg! Snart är det väl sommar och man sitter på planet påväg hem igen....And what to do then? Sthlm vs. Skpg?

Min vagel börjar försvinna nu i alla fall.... =)


A little bit dizzy.

Kort dag idag i skolan med endast en lektion i engelska...blev sen ett par timmar plugg och en trip med bussen bort till Albertsson för att fylla på lite i kylen. Sjukt drygt att inte ha bil i denna stad, handla med bussen är INTE att rekomendera i LA. Give Me A Car Please!!

Igår hade jag min första web-kurs, den verkar bra men läraren lite skum. Hehe För det första är hon grek och jag har lite problem med att förstå hennes dialekt ibland, sen är hon sjukt sträng. Haha Aja, men det är nog kanske det som behövs bland alla dessa lite småkaxiga amerikaner ;)

Min vagel is still with me. SUCK! Jag vill ta bort den Nu! Men det vill inte den tydligen.... :(

Annars känner jag mig sjukt snurrig idag, lite yr och energilös mest hela tiden. Inte alls bra...är kanske bara min förkylning som smyger sig på sakta men säkert. Ingen träning för mig idag med andra ord! Får bli soffhäng och lite pluggande framför TV'n istället.


Hockey Night!

Ikväll har det vankats hockey här på Oakwood. Eller det var vi fyra svenska tjejer som satt bänkade framför stor-TV'n. Vann gjorde dom också så det var ju nice de! Sverige är procentuellt sett ett jäkligt bra land när det kommer till vintersporter. Go Go Go!! =D


Annars har man hunnit med att besöka gymmet x 2 idag, American-gatisfrulle vid poolen och en promenix med Malin till 3rd street för att kolla efter iphone. Butiken som vi hört ska sälja olåsta iphones var tyvärr stängd men vi slank inom en hel del andra gulliga butiker på Main Street bland annat. Jag hittade något som jag skulle köpa om jag hade hund...! Shit vad gulligt. Hehe


Imorgon är det en ny skolvecka och jag börjar en ny kurs imorn. Web design 1 är det som står på schemat, 2pm börjar jag så innan det ska man hinna med förhoppningsvis lite träning, plugg och ett par skypedejter.

Dags att sussa nu! Natti natti.

Soffläge

Idag är det trött stämning här i vår studio. Emelie ligger och kollar på Jurassic Park och jag äter överblivna jordnötter och halvsover på soffan. Häng vi poolen har vi hunnit med idag och sen blev det en sen lunch på Islands Burger, Tuna Wrap, Mums!!

Igår blev det inte så mycket till grillning. Så fort vi tänt grillen och lagt på allt kom regnet, vår vanliga tur liksom =D Men men vi fick i oss lite majskolvar, korv och nachos medans vattnet sipprade runt oss....jag trodde att solen skulle skina i Kalifornien....

Emelie och jag tog taxi upp till Hollywood för B-day party på Area. Massa folk, men vi kände typ bara varandra...haha men det var kul ändå! "Sprang på" Andreas Carlson där uppe i vimmlet. De var väl på tiden..som vi har snackat om den killen! Haha



Lördagkvällen kommer spenderas här på soffan för min del. Jossa o Malin träffade en kille som tydligen var promoter (Woooo! Som ALLA i denna stad tydligen är!) som bjöd oss på någon fest på ett ställe som hette Opera...men för min del väljer jag TV'n ikväll framför en galen utekväll i Hollywood!

It's me and my "vagel". Någon som vet vad vagel heter på engelska förresten?



First week at SMC

Då var det fredag igen och eftersom villa alla är lediga fredagar hela våren så kommer det alltid kännas att man har långhelg. Häääääärligt!

Första veckan i skolan avklarad då. Känns kul att det sätter igång på riktigt nu, trött på att vara ledig hehe.... =P
Egentligen kan man väl inte säga att denna vecka räknas, med tanke på att de flesta lektioner bara innehållit genomgångar av vad kursen innebär m.m. Sen var vi ju faktiskt lediga i måndags för det var The Presidents Day eller nåt. Men men i tisdags var det engelska, onsdag digital illustration och igår engelska igen och sen grafsik design. Min webbdesign-kurs startar inte förens på måndag så den har jag inte sett något av ännu, ska bli kul!


Känns som att det är en massa svenskar som går på Santa Monica College. Man kan väl säga att det är vi och Asiaterna. Hehe Asiaterna är verkligen överallt och många av dom suger verkligen på engelska. Inte för att jag är någon klippa själv men jag fattar ju i alla fall vad lärarna sägen.

Ikväll blir det grillning ute vid poolen! Solen tittar faktiskt fram nu så de är nice. Senare sen så kanske det bär av upp till Hollywood. Har nämligen blivit bjuden på en nyöppning av en klubb där uppe! Privat-fest är det och allt. Det gäller att ligga i nu så man skaffar sig liten kontakter... Höhö Kanske kanske att det kommer finnas några kända ansikten där ute i vimmlet ikväll. We like!! Haha

Det enda som kan hindra mig från att ge mig ut på Gallej ikväll är min V A G E L. Blööööööö! Har fått en såndär riktigt stor en (jag tycker det iallafall Emelie..hehe)!!!! What to do?? Tips för att få bort den här och NU tack!??

Här är THE LÅT hitills. Woohoo!!

What happens in Vegas...

Okey, tillbaka i LA igen och imorgon börjar skolan =)
Helgen i Vegas var toppen! Vi måste bara åka tillbaka någon mer gång. Well, ingenting sagt....ingenting gjort. Bilderna får tala för sig själva!


Vår heta ride...jag körde tillbaka från Vegas, automat. Det var inte igår. Men vilken pärla! Haha..




Efter dryga 8 timmar nådde vi vårt mål....staden som aldrig sover. Köerna dit var SJUKA! Det skulle tagit 4 timmar, vilket det sedan gjorde hem till LA igen.


Fredagen blev det release-fest på Prevé, för den nya filmen med Leonardo Dicaprio, Shutter Island. Det sades att Leo själv var där under kvällen, dock såg inte vi en skymt av han under hela kvällen. Fuck!

Sedan på lördagkvällen blev det först lite häng på Pure, klubben på Caesars Palace. Där jag och Em hamnade uppe på Vippen tillsammans med Heidi och Spencer från The hills. Don't ask why!? Haha..

Efter det blev det Playboy-klubb i en sjukt hög skyskrapa. Under kvällen märkte vi helt plötsligt att hela taket på klubben öppnat sig och man stod och dansade under en stjärnklar himmel. Coolt var det!






Inhandlade även ett par nya babies.......Love Love Love!!


Las Vegas är verkligen en stad för sig....Där finns det ingen omvärld, där lever man på natten och det enda som räknas där är pengar, spel och party. Helt sjukt att det kan funka! Väldigt coolt att ha sett det nu.

Aja, nu blir det sängen! Upp med tuppen imorgon för att ha sin första dag i skolan. Wiiiiie!! =)

Vegas Tomorrow!

Idag har jag gymmat, hängt vid poolen och vi har sagt upp våra studios! Klart nu att den 11e mars flyttar vi till 6th street Santa Monica. =) Woohoo!

Em och jag var hos frissan och fixa håret idag också. Välbehövligt vill jag lova!


Men imorgon bär det av till Las Vegas! Det ska bli sjuuuuuuuuuuuuukt kul!!! Emelie fyller ju år på lördag så vi tänkte ta de som en liten födelsedags-road-trip. Kanske inte kommer bo på det finaste hotellet men vi ska ha det Galet kul i alla fall! Nu är de dags att sova så man orkar upp och packa väskan imorn bitti...


Regn, bussåkande och cookies

Idag har det regnat konstant IGEN! Det är helt sanslöst att vi nu haft 4 regndagar på 2 veckor. Med tanke på att Los Angeles brukar ha sisådär en 10 regndagar på ett helt år.....Haha Folk frågar om vi tog med oss vädret från Sverige. Oh Yes! Of Course we did :D

Vi har i alla fall nu äntligen beslutat oss för en lya. Shiiit den ligger så sjukt bra mitt i Santa Monica. 3 blocks från 3rd Street promenade med alla butiker, 2 blocks från en stor matbutik, direktbuss till skolan runt hörnet som är g r a t i s med våra student-id's och sen tar det max 10 minuter att gå ner till stranden och Santa Monica pier. Det kunde inte bli bättre typ! Ska ringa henne imorn och säga att vi vill ha den, så bara hålla tummarna nu för att allt ska gå igenom. Orkar inte med detta ständiga letande efter boende längre. Känns som det är något jag pysslat konstant med nu de senaste 3 åren....suck!

Hoppas hoppas...

Efter att spenderat 9 timmar dyngsura och frusna runt omkring i Santa Monica så blev det sendan lite bak hemma hos mej o Em. Hahaha Det är nog de fulaste cookies jag någonsin skådat. Men goda var dom! Vi hade lite problem med att blanda smeten bara...hehe Två  s m a r t a  tjejer som vi är......


Mmmmmm...smeten ser väl god ut....höhö Or not!


Gissa vilken plåt som var min och vilken som var Emelies.... :P

Nu blir det till att sussa. Håller tummarna för sol imorn och lite pool-häng. Men först gymmet vid 8!

Natti Natti.

Sunny Day And We Like It Here

Aj aj aj, idag är jag bränd för första gången sendan jag kom hit. Har klagat så mycket på att jag aldrig får någon färg på ryggen men det har jag idag vill jag lova! Haha Shit har mest suttit med ryggen i solen hela dagen och nu känns det lite sådär lagom stramt i huden...hehe Men men det kommer la förhoppningsvis bli brunt sen =)

Pool-häng är det gällt idag och efter att ha skypat med mamma o pappa och hört om vädret hemma inser man att man har det så himla bra här borta i solen! Ikväll blir det lugnt, Em och jag ska nog strax gå iväg en sväng till gymmet för att lyfta lite skrot. En liten löptur på bandet blir det nog även för min del.

Livet är lätt här just nu och de små problem som uppstår nu i vardagen handlar mest om vad man ska äta till lunch. Hehe Men nästa vecka blir det andra bullar! Då drar ju skolan igång. På tisdag för att vara exakt.

Mitt shema kommer att se ut ungefär såhär:

Måndag:  2:00pm - 5:05pm Web design 1
Tisdag:
9:30am - 10:50am Engelska
Onsdag:  12:30pm - 4:35pm Digital Illustration 1
Torsdag: 9:30am - 10:50am Engelska
1:00pm - 4:05pm Digital Imaging for Design



Lina Lina Lina. OMG vad jag skulle varit med på Temafesten! Shiiiiiit. Den får mig att tänka tillbaka på Nollningens glada dagar och THE TEMAFEST då vi var en klass för sig....om man säger så. Hahaha

Miss you Pop!
See you in NYC.





Pool-häng & Super Bowl!

Idag är det söndag, och på söndagar så bjuds det på gratis-frulle på Oakwood! Wooo! American Breakfast.....Blue blue sky all day today! Underbart har det varit att legat vid poolen igen. Hoppas hoppas att morgondagen kommer bjuda på lika vackert väder. Liiiite brun vill man ju vara innan skolan drar igång. Annars är vi mest lediga och har det bra! =)

Men. Dagarna går ändå vill jag lova, även fast vi mest bara hänger här och tar det lungt. Med undantag för lite bussåkande i jakten på en billigare lägenhet och våra spontan-utgångar uppe i Hollywood..!! Oh Yes, det gäller att njuta av ledigheten så mycket man kan för nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar. Men det känns skönt att det snart drar igång, hoppas bara att vi hunnit hitta någonstans att bo innan dess.......Någon?!



Super Bowl har varit idag också. Den sporten är verkligen galet stor i detta land! Måste vara den mest maskulina av alla maskulina sporter. Hehe typiskt att det är just i USA den går hem....här ska män vara väldigt "manliga", vad det nu innebär?
Aja, kul att New Orleans Saints tog hem segern i alla fall! Dom som aldrig tagit första priset innan! Jag höll ju på dom också, inte för att jag är speciellt insatt men dom hade snyggast outfit och logga! haha..
Go go Gold!


Don't ever go by bus in Los Angeles..

Idag har vi verkligen fått uppleva LA's kollektivtrafik. Haha Shiiiiit vi begav oss hemifrån vid ett-tiden för att titta på en lägenhet som för övrigt var väldigt fin OCH billig! Vi stannade sedan på vägen hem för att springa inom en matbutik och inhandla mat till vår efterlängtade tacos-night. Vid sisådär sex-tiden var vi hemma på Oakwood igen. Och då hade vi spenderat ungefär 10 min på lägenhetsvisningen. MAX! Det är sinsyyyykt! Åk ikke buss i Los Angeles säger jag bara!

Idag har jag missat första deltävlingen i Melodifestivalen. Det är ju lite trist men men som tur är så har vi ju svtplay. Får kanske sitta o kika på det imorgon om detta regnväder nu ska fortsätta...SUCK! Man åkte ju inte till LA för att sitta inne........Fingers Crossed for Poolhäng imorn!

Emelie såg just detta på Aftonbladet. Haha Lite komiskt, medans Dolph Lundgren var i Sverige och festade loss åkte vi bil med hans brorson i Hollywood i natt......Slå det om ni kan!! Hahahahaha ;)


Rain, rain, and rain..

När det regnar i LA så regnar det verkligen.....från att jag vaknade i morse och skulle bege mig till gymmet fram till nu har det regnat konstant! Härligt. Det kan ju inte vara solsken varje dag. Inte ens i Kalifornien.

Hela dagen har spenderats här hemma i soffan med två avbrott för besök på gymmet! Så en sak är väl bra med att det regnar, man får tid till att träna. Hehe Blev en 50 minuter på löpbandet i morse och sedan vid lunch hängde jag på Emelie för lite styrketräning i någon timma. Nice att man har cirka 50 meter till gymmet. I like Oakwood!

Igår tog jag, Jossa och Malin en tur till Payless shoes och sedan blev det lite bunkring på 99cent-store. Massa konserver och ett gäng galgar blev det för min del. =)


Håll tummarna för en solig helg nu så det kan bli lite poolhäng. Imorgon ska vi även iväg o kolla på två stycken lägenheter. Håll även tummarna för att det går bra!

Voyeur ikväll för att möta upp några nyfunna vänner.

Tänker på er där hemma... Ttyl!

I'm getting older..

Ikväll har jag myskväll med mig själv. Trött efter en sen kväll igår uppe i Hollywood Hills. Em och jag drog dit upp på ett litet afterparty med lite rockfolk. Sum 41-sångaren var det som hade festen, han som för övrigt har varit gift med Avril Lavigne. Ganska lugn tillställning var det men trevligt att se den sidan av LA också! Sjuuuuukt fin utsikt är det där upp-ifrån vill jag lova.
Och vilket hus.....mmmmm det är där uppe man skulle bo ;)



Min roomie gick just över till de andra brudarna för att hänga lite. Jossa o Malin som bangade festen i Hollywood igår ska ut ikväll i stället, men jag stannar hemma på soffan jag. Skönt skönt! Blir nog att kika på någon film maybe..
Blåbärs-smoothie och cashews står på menyn för kvällen. Mmmmmm!

Senaste tiden i bilder...







Goldfishes and Cranberry!

Em och jag hänger i vår studio, dricker lite cranberry-juice och äter Goldfishes. Ikväll ska vi hänga med Blake upp till Hollywood Hills för att gå på ett party med ett rockband. Sångaren i Sum41...om någon nu har koll på vilka dom är/var? Aja, första besöket i en villa uppe i Hollywood hills! Nice Nice.


Guys And Dolls

Idag har vi invigt gymmet här på Oakwood. Nice nice! Lugna dagar och försöka spara på sina CSN-pengar är det som gäller för oss nu fram till skolan börjar den 16e februari.

What about tonight?!

Not Me

Nej, det var inte jag som stod för spontan-tattoo'n igår. Det enda som jag stod för var den där morgon-joggingen i Marinan. Ingen som behöver vara orolig! Hehe Men som sagt, man ska aldrig säga aldrig....

A Busy Day

Världens slappaste dag idag. Morgonjogg i Marina Del Rey, häng på Venice, en Spontan-tattoo och ett svimningsanfall. What a busy Day!
Kvällen har spenderats i soffan i vår lilla studio. Dags att sussa, det är ju en dag imorgon också...



Mina kurser

English Fundamentals 1 3 units
Digital Illustration 1 4 units
Digital Imaging for Design 3 units
Web Design 1 2 units

Detta är vad jag kommer att läsa nu under våren. 16 Januari startar skolan och nu är man ledig fram till dess! Jobba lite på brännan kanske?


Smycken finns det gott om här vill jag lova...lite har man ju shoppat ändå. =)

Storhandla med taxi..

Idag bjöds det på söndags-frukost här på Oakwood. Och där snackar vi American-breakfast! Man fick i sig en bagel med cream-cheese, en donut doppad i choklad och en choklad-muffins på det....hehe jaaaaa, det är tur att det bara är sådan frukost på söndagar och inte varje dag.

Igår blev det drinkar här hemma hos oss sen upp till Hollywwod där vi stod i kö utanför Playhouse. Det gick inte framåt så vi blev tipsade av en polis att dra till en annan klubb nere på Santa Monica Blvd, MI6. Tog en cab med en taxinisse som inte kunde sitt jobb. Vi blev avsläppta i LA's gay-distrikt eller nåt....haha Det var vi fyra förvirrade svenska tjejer och en massa Bögar överallt! Haha vi hade kommit fel. =P Tog en ny taxi och till slut kom vi fram till vårt mål. MI6 var superbra! Dit måste vi dra igen.




Idag har vi spenderat typ 2 timmar, minst, på en enorm mataffär. Det är faktiskt inte konstigt att amerikaner är fetare än oss andra. Här snackar vi liksom gigantiska BIG-packs, frukt och grönsaker som odlats med anabola steroider, köttstycken så stora så de räcker till en hel familj att dela på och vad du än ska ha så finns det minst 20 olika alternativ att välja mellan. Svårt att hitta bland alla tusen hyllor! Men när vi väl var klara så var vi ju tvugna att ta en taxi hem för att få med oss alla påsar. Stod i kanske 1 timma utanför och väntade på taxi.....KUL! Men men nu har vi i alla fall kylen, frysen och skafferiet fyllda med mat. =)

Kvällen spenderas framför Grammis-galan (som förövrigt hålls här i LA ikväll) med en påse M&M. Mmmmmmmmm....!

RSS 2.0