Time time time.

Vad är det viktiga egentligen? Att vara med dom som man älskar, eller att vara på den platsen man älskar?
Varför kan man inte få båda...



Roger..??

Jobb = Shopping, FB, Kaffe och Musik?

Buss till Venice idag. Buss hem från min kvällskurs igår. Buss hem ikväll?! :/ Neeee man kan inte leva utan bil i LA.

Köpte nyss en klänning. Superfin! Får se om man får användning för den redan ikväll, eller imorgon maybe?

Ibland undrar jag seriöst vad folk tänker när dom klär på sig på morgonen.....såg nyss en tjej med en byxdress som var så himla kort så skinkorna hängde ut! Wtf! Jag menar okej om hon gillar hur hon ser ut och det är klart man ska vara nöjd med sig själv. MEN seriöst gott folk, det finns gränser!! Tänk på omgivningen också pleeeeaze. I don't wanna see things like that.

Fåfäng och ytlig? Hmmm nja, kanske de, men jag står för det isåfall.

Workin Workin! Yay.

yay


Styding in Brentwood.



Sitter och skissar lite på några Architecture spreads för min Typography class imorn. Att säga att inspirationen är på topp är nog att ta i lite grann. Give me some inspiration Pleeeease!



Just nu på Westgate Ave.

N o s t a l g i t r i p p .


This is My life..

Blev en tidig morgon igår nere vid Santa Monica pier för att fota lite. Myspys!

Idag har jag mest varit trött sen suttit hos frisören i cirka 3 timmar. Men som vi brukar säga: "Vill man vara fin, får man lida pin". Ikväll blir det en tidig kväll för Malin. Spontan kväll med Natalia på Teddys igår var galet!

Btw. Håll tummarna för Bucklan. Imorn ska hon till doktorn. Igen.

Natti natti...





I just love it.

New Hair Cut!




Farväl.

Sitter på jobbet. Kramade familjen hej då förrut. Lite sorligt kändes det, långt kvar tills vi ses nästa gång! Dom här två veckorna har gått alldeles för fort...Vi har inte alls hunnit med allting som jag ville att vi skulle hinna med. Men men vi tar de nästa gång ni kommer! ;)

Igårkväll strosades det uppe på Hollywood Blvd och sen blev det en supergod middag på en italiensk restaurang uppe på Kodak Theatre. Myyys! Idag blev det gym, hotell-frulle sen 2 timmars beach-häng. Tror nog jag fått lite färg trots allt! Gött de. Ikväll blire nog en tur upp till vårt kära Hollywood. Känns som alldeles för läng sen sist nu. hoho

Anyway, Kommer sakna er familjen! <3

Boooring här borta i Venice och jag funderar på att gå och köpa en öl för att fördriva tiden lite granna....är det lov att göra det när man jobbar? hmm..?



Down on me


cadilac escalator

Vi borde ju bara köpa en ny bil helt enkelt...


Huntington & New Port

Som alla andra tisdagar så var jag ledg från skolan igår och började dagen med en tur till gymmet. Efter lite plugg åkte jag sen ner till Santa Monica beach för att möta upp familjen. Blev ganska skönt där nere och jag blev till och med lite röd om kinderna efter ett par timmar där nere. :)

Idag plockade jag upp familjen direkt efter skolan och vi cruisade ner till Huntington beach för att pappa skulle köpa någon reservdel till båten hemma i Sverige. När vi ändå var där nere så passade vi även på att ta en trip till New Port beach....åt lite sea food och efter det lite glassande i solen! Fina beacher har dom där nere, mycket renare och finare än här uppe i LA måste jag säga. När jag sen kom hem var jag så himla trött, blev lite pluggande och sen cruisande för att inhandla lite godis. Nu mår jag illa! :/

En  v ä l d i g t tråkig nyhet har jag....Bucklan är sjuk. Väldigt sjuk. :(
Den senaste tiden har hon ju blivit så himla varm och vi har trott att kylaren varit trasig eller att den läcker. Men icke. Igår lämnade vi in henne för en riktig kontroll och tydligen är både Radiatorn och någon packning i motorn trasiga.....detta skulle kosta 1300 dollar att laga....inget man har att lägga ut just nu direkt. Fattig student som man är! Håller nu på att försöka komma fram till ett beslut över  hur vi ska göra. Känns trist att lägga 1300 dollar på en bil som man köpte för 1700...samtidigt som man inte kan leva i LA utan bil. Det är praktiskt taget omöjligt skulle jag vilja säga. Jag menar bara som i helgen när jag ska jobba......KUL att sluta borta i Venice klockan 8 på kvällen och då försöka ta sig hem med buss. Gosh! Det skulle ju typ ta 2 timmar med byten. Näää det för nog bli Taxi asså. Jag åker inte buss. haha

Anyway, nu när vi vet vad det är som är fel med henne så ska vi nu starta ett litet mission...vi köper delarna som behövs sen försöker vi utnyttja dom kontaker vi har...hitta någon som inte tar så mycket betalt för jobbet. Någon som vet någon maybeee...?! Hehe

Dags att krypa ner i sängen. Imorgon bitti blire gymmet! Kanske lite solning på de, sen skola fram till 21.30. WOO!! :D

Lite bilder från dagen kommer här..






Back in LA.


San Fran it is!

Anlände till ett soligt och varmt San Francisco igåreftermiddag. Resan hit gick finfint men sen var de lite jobbigt för hotellet vi tänkt bo på var fullbokat. Dumma som vi var tänkte vi att det är nog ingen fara med rum, så vi bokade aldrig något i förväg. Men blev en liten promenad genom downtown med vår packning och till slut hittade vi fram till Hilton där vi nu bor. Igårkväll blev det middag och sen lite shopping. Deckade sen på hotellrummet efter allt bilåkande och strosande. :) Måste säga att jag tycker att San Francisco är en sjukt fin stad i alla fall! Vackert som tusan är det här. Men jag saknar ändå mitt LA....hehe

Idag har vi åkt cable car, strosat i Fisherman's Wharf, åkt båt under Golden Gate (i dimman), ätit musslor och druckigt drinkar, sen shoppat lite till. Nu är man återigen ganska så trött. Det tar på krafterna att vara ute o springa runt och göra turistiga saker en hel dag! Ska snart gå upp o lägga mig så man pallar med morgondagen. Blir en hel del bilåka imorn igen. Eftersom det helt plötsligt blev så sjukt dimmigt idag när vi skulle kolla in Golden gate så tänkte vi ta en tur dit imornbitti igen innan vi drar hemåt LA. Hoppas på sol imorn bara så det går att se något!







Me, myself, and an empty apartment.

Trött trött trött.

Kom nyss hem efter en mysig middag nere på 3rd med la familia. Blev en sallad med äpple, valnötter och getost.

Idag har det annars mest åkts en massa bil. Tur och retur upp till Hollywood för att hämta hem vår kära Bucklan som blev lite överhettad i natt. Em och jag beslutade sent igår att dra upp en sväng till Supper Club, på vägen upp började det komma MASSA rök ur motorhuven. She was sooo hot! Så där stannade vi mitt uppe på Sunset och jag hoppar ut i leoklänning + högklackat och ska börja kika under motorhuven. haha Kul syn det mäste varit!
Några snälla killar kom ganska snabbt fram och hjälpte oss. Deras tips vad att ställa henne där över natten sen komma tillbaka dagen efter.....så det gjorde vi, hoppade istället in i en taxi o åkte sista biten upp till Supper club. Dålig start på kvällen och resten blev inte direkt bättre så man kanske bara borde lyssnat på tecknet från Bucklan där på vägen upp, och tagit taxi direkt hem till sängen istället.

Imorgon bär det av mot San Francisco. Ska bli kul se den staden och jäklar vad mycket bilder jag ska ta! Känns som jag typ sitter här o sover med öppna ögon, ska pluuuuuugga lite nu sen cruisa till UCLA för att hämta upp min andra hälft. Tomt här hemma nu, Mai är nämligen i Vegas och Em på UCLA som sagt. Skönt iof med lite ensamtid ibland...



It's a New Day.

Måndag morgon...yay! Men ingen skola idag, Sping Break är här :)

Jobb väntar i några timmar fram över...ingen vet hur länge kan bli 6 timmar, kan bli 8..?! :/ Inte alls sugen. Känns som tiden där borta går så himla sakta just nu. Sen har ju min familj anlänt till Los Angeles nu och hellre skulle jag vara ute i solen och spendera tid med dom istället för att bara sitta av tiden där borta och tänka alldeles för mycket i min ensamhet. Aja, de är väl bara att Just Do it helt enkelt.

Igår blev det både shopping och sen lite pool häng på familjens hotell nere i Santa Monica. Efter det var vi ute och käkade på Bandera här uppe vid oss, supergott var det! Var ju tvugna att skåla lite för mamma som fyllde 50! Grattis en gång till! :)

Veckan kommer nog gå fort som alla andra här borta...tiden går för fort och jag har just insett att det typ är 2 månader kvar på den här vårterminen. Omg säger jag bara.

Hur vore det om man bara kunde stanna upp tiden för en liten stund?!

Btw. I helgen blir det en liten road trip till San Francisco...myspys! Och Emelie, jag tycker verkligen du ska följa med. Jag kan behöva dig!

Yesterday is gone.

There is no yesterday...det är så man brukar säga va?! hehe

Anyway, idag har jag och min vapendragare varit kulturella igen. Fotoutställning uppe i Century City! Väldans intressant måste jag säga. Jag fastnade för Michael Nichols bilder. Kolla in den mannen om ni gillar foto.





"Sometimes you put walls up not to keep people out,
but to see who cares enough to break them down.."

Brunette, or stay Blond?

Fick just ett litet sug på att bli mörkhårig igen.....hmmmmmm det är frågan?!


Workin Workin..

Starbucks Grande Americano, Vanilla Almond Biscotti, and some Typography = My Friday!

I'm a Butterfly!

Så här kul har jag idag... :D

Spring Break is here!

Äntligen är denna låååååånga Torsdag över. Känns sjukt bra för denna dagen hade jag väldigt mycket som skulle vara klart till. I helgen kommer la familia och vi ska hitta på massa roliga saker :)

Torsdagkväll nu och klockan är 00:37...Em och jag har precis kollat på Vampire Diaries och jag har ätit alldeles för mycket nachos :P Mår en aningens illa nu.....Egentligen bore man väl vara ute och fira ikväll som alla andra, att Spring Break är här alltså. Men med tanke på att man kom hem först vid klockan halv 11 ikväll så var man lite småseg. Kanske att man kan ta igen det imorgonkväll? Hoho Jobbar ju iof imorn till klockan 8 men kan mycket väl hända att det blir en drink nere på The Huntley efter det. We'll see :)

Men nu säger jag och Hubbe godnatt!
Imorn blire kanske ett tidigt gymbesök sen lite plugg innan jobbet...

LUBALIN GRAPH


Insidious

Blev ett spontant biobesök med mina roomies ikväll. Kom nyss hem och nu är ju frågan om man kommer kunna sova...hehe Eller den var läskig i början men sen som vanligt spårade det ur en aning. Men sevärd är den verkligen!


Time to Study this man.




“In order to be irreplaceable one must always be different”

Måndag måndag. Helgen passerade fort som tusan! Like always.
Vad har vi då haft för oss här på Westgate...I fredags blev det bbq hemma hos Mia och Natalia på deras roof top. Väldigt trevligt var det men massa söta svenska flickor. :) Jag var dock ganska så trött plus att min vagel i ögat var ganska så synlig då, Malin drack bara sparkling water och när dom andra beslutade att festa vidare så drog jag och Em hemåt. Blev en lugn fredagkväll och sen blev det jobb på lördagen. Kvällen spenderades med Daniel på The Huntley och sen ytterligare en dag på jobbet på söndagen.
Gårdagen kändes längre än en vanlig söndag brukar göra...och då inte i positiv bemärkelse. Ibland har man bara sådana där dagar som man bara vill lägga sig under täcket, blunda, och drömma om att man befinner sig någon annanstans.

På lördag kommer min kära familj hit och hälsar på. Längtar verkligen till dess och det ska bli supermysigt att träffa dom igen, trots att det inte känns som att det var länge sen jag var hemma i Sverige över jul. Sista veckan nu innan Spring Break och det är helt sjukt vad fort tiden går. Nästa vecka blir det San Francisco, ser fram emot det jättemycket eftersom jag aldrig varit där förrut. Då blir det att ta med sig sin kamera och passa på att ta en massa fina bilder. Måste säga att jag älskar min kamera mer och mer för varje vecka. Alltid kul att lära sig hur den fungerar på rikitgt, inte bara på auto-läget..hehe

I helgen har det faktiskt tagit en del bilder också....här kommer lite småplock!


Natalia agerade grillmaster för kvällen..

Jag, Daniel och Emelie på The Huntley

Vodka Soda Vs. Voda Cranberry




This is what keeps me awake at work right now..

Trött är bara milt uttryckt för hur jag känner mig just nu..Vill ha en varm säng, ett tomt huvud och massa god mat just nu.. Kan någon ge mig det? Så länge får jag nöja mig med en iskall men snygg Diet Coke och The Fray på min i-pod. 1 timme till i alla fall.



RSS 2.0