Valborg!

Glad Valborg på er alla! (eller vad man nu säger..hehe)

Här i LA har vi juts vaknat och snart blir vi upplockade för att bege oss bort till north Malibu. Surfing står på schemat! Wiiie! Hoppas på bra vågor idag. L A G O M  stora tack, inga moster som förra lektionen...blir liksom inget kul när man känner sig rädd för att ens gå i vattnet.

Ikväll vankas Skandinavisk afton i Hollywood, Valborgsfest annordnas även här. Kan bli en bra kväll!



Weeeeekend!

Almost Weekend. Again!
Snart slutar veckans sista lektion. Bill Lancaster har statt har framme och snackat om the pen tool i Photoshop, och jag maste erkanna att jag knappt hort ett ord av vad den mannen snackat om nu i snart 2,5 timme. Men men jag har suttit med min apelsin i Illustrator istaller....OMG! Vad svart det ar att fa saker att se hyfast realistiska ut i det programmer. Mycket att lara! =) Jag och en asiat som heter Sara ska gora nasta project tillsammans...det ar att komma upp med 4 olika frimarken gjorda i illustrator. Alla ska ha ett genomgaende tema och vi har beslutat oss for att gora frukter. 2 var ska illustreras och jag har Apelsin och Jordgubbe att fixa! Hard Hard....men kul!
Sa har langt har jag komma nu pa cirka 2 timmar....haha! Jag vet jag ar inte snabb, men tro mig det tar tid!
Blir en prommis hem sedan. I solen =) I morse var jag faktiskt jattehurtig och gick upp klockan 6.30 for en joggingrunda pa beachen. Kopte ju nya joggingskor igar och dom funkade prima!
Ikvall ar det ett litet party pa WeSC-butiken uppe i Hollywood....Dom ska visa upp sin nya Spring-collection. Hade varit kul att titta forbi dar. Ge mig en bil tack!! Vi har inte rad med taxi t/r ikvall om vi nu ska ta taxi t/r upp dit imorgon for att fira Valborg. Lite maste man ju tanka pa sin ekonomi ocksa..
Till nasta termin far det bli att skaffa sig en bil. En billig en, huvudsaken ar att den kan ta oss dit vi vill! Haha
Nu.. Lyssna lite pa Bill maybe... 30 min kvar till helg.

This Is LA.



Jag trivs verkligen sjukt bra här i LA måste jag säga. Älskar denna staden!

Kom nyss hem från min Illustration-class och idag har det fina vädret kommit tillbaka igen. Efter att ha haft regn och mulet ett par dagar tittade solen fram idag igen =) Blev en PW i solen nere på beachen imorse följt av lite grillning på våran balkong! Promenerade sedan hela vägen till skolan, i solen.

Imorgon ska essay'n på engelskan skrivas klart och sen har jag ett prov i min Imageing-class. Ska nu ta en kopp kaffe och sedan sätta mig och läsa lite...

Haha förövrigt, en rolig sak som jag och Emelie upptäckte igår. Haha Vi hade typ bloggat om exakt samma saker igårkväll. Rubriken var till och med nästan densamma! Lite komiskt, men det är väl så det blir när man delar rum med någon och umgås med personen 24/7. Till slut börjar man väl typ att tänka likadant också?!

Jag har bott med folk förrut och visst kan det bli påfrestande att bo så tätt inpå varandra, man har liksom aldrig sin egen tid.. Men Em är en av de bästa och utan att ljuga så kan jag räkna dom tillfällen jag kännt mig irriterad på henne på en hand! haha Jag har en lovely roomie med andra ord! Sen vill jag även tillägga att vår tredje hälft här i vår lilla familj också är awsome. Puss på er båda!

Plugg-tajm!

Ostkrokar med Maria Montazami.

Här har det just kollats Hollywoodfruar. Kan man göra annat än att älska Maria eller?! Hahaha.. Vi önskar att det är hon som är "den hemliga gästen" på svenska Valborgsfesten i Hollywood på fredag. Det ryktas om att det är Anna Anka som kommer men eftersom hon nu är i Sverige så kan man hoppas att vi slipper henne där på festen..

Har skrivit essay på engelskan idag, gick la si sådär men vi får fortsätta på torsdag igen. Tur var väl det! Annars har jag varit ute och joggat idag också! wiiie! Första gången på typ två veckor nu så det kändes skönt. Dags att komma igång igen efter Spring Break och alla partyn! Nästa projket just nu är att införskaffa ett par nya joggingskor. Tomorrow maybe?! Var nere på Footlocker 3rd Street idag men just den storleken jag behövde i den modell jag ville ha var ju såklart slut. Aja, får kanske tänka om....ett annat märke kanske?

Okidoki. Imorgon är det onsdag och det betyder bara en dag kvar till helgen sen. Sinsykt vad veckorna springer iväg! Nästa vecka får jag besök av min gamla vän Maria. Kommer bli sjukt kul att hon kommer hit och vi ska göra Hollywood osäkert! Det har jag lovat henne. Hahaha! Kommer nog bli en hel del gamla-minnen-från-skoltiden-snack också. Shit Ramunderskolan i Söderköping, det var inte igår det! haha

Idag lämnade Emma oss efter att ha varit som "en i familjen" här på 7th street i tre veckor nu. Hon är redan saknad och det känns så tomt i lägenheten nu när hon har åkt..

Annars denna vecka är det inte mycket på G. Förutom att på fredag bjuder The Crew in till Crazy Swedish Pre-party på 1530 7th Street. Ladda för Valborgsfesten på Highlands som sagt...

Men nu blire Natta! Chipp!

Ny vecka...Igen.

Det är helt galet vad tiden går fort här borta! Ny vecka imorn igen.
Helgen skulle kunna sammanfattas som Galet. Kul har vi haft! Jossas vän Emma är fortfarande kvar och sedan hon kom hit har det väl blivit en hel del utgångar. I fredags var vi på en bar som var supertrevlig, mötte upp Tobbe, en kille från Stockholm som var här och jobbade lite.
Igår blev det först lite roof-top häng på en klubb i Hollywood och sedan åkte vi vidare till Playhouse för att dansa ända fram till klockan 4. Kul kväll var det och jag nog inte skrattat så mycket på väldigt länge! =)

Idag är det halvtaskigt väder och alla är ganska trötta här hemma. Jag har gjort lite jobb för 2 minuter och nu ska jag snart ner på 3rd för att möta upp Monia för en kaffe. Ska nog springa inom någon sportbutik också för att införskaffa mig ett par nya löparskor. För nu är det dags att komma igång igen...efeter besök hemifrån och Spring break är träning ganska välbehövligt. Få lite rutin i vardagen igen TacK!

Bjussar på några posebilder från gårdagen...



Natti Natti


Tog med mig min kära mor till en salong där vi fixade våra naglar....både på fingrarna och tårna. Alltid härligt med lite vardagslyx! =) Mörkblått lack blev det. I like!

Sweet Dreams.


Hela världen i kriiis!

Natten till idag blev det inte mycket till sömn vill jag lova! Familjen skulle lämna LA och mig i morse vid klockan 7.50 från LAX. Jag sov där för att säga hej då idag. Men. Det uppstod ett litet dilemma igår innan vi alla skulle gå och lägga oss....på SAS hemsida stod det Canceled på deras flight. Oh no! Efter att ha suttit i diverse telefonköer i både Sverige och USA fick vi till slut beskedet att dom var tvunga åka till Washington (där dom skulle mellanlanda innan Köpenhamn) och sedan därifrån bli ombokade. SUCK! Jag följde dom till flyget i morse och var sedan hemma i lyan igen vid 6am ungefär, för lite mer sömn innan skolan... Trött som tusan har jag redovisat Project 3 på Illustartion-kursen, som var en Magazine AD. Gick bättre än väntat så det var ju kul.

Men familjen då. hehe Det fanns 2 platser kvar på ett SAS-plan hem till Stockholm idag från NYC...så lillebror är nu påväg hem till Sverige ensam medans pappa och mamma bor på hotell i Washington. Stackare! =( Jag håller nu tummarna för att flygplatserna hemma i Skandinavien inte stängs igen och att mina päron får komma med en flight redan imorgon. Sjukt detta som händer! Jag är glad att jag inte ska ut och resa just nu...

Om rykten stämmer om att det ska komma ett nytt utbrott så kanske det kan bli så att man måste spendera hela sin sommar här i Los Angeles istället för hemma i Stockholm/Söderköping. Inte mig emot egentligen men, ska ju ändå plugga i sommar så....men men jobba kan ju också behövas om man ska överleva hela hösten i denna stad!

Men nu ska jag lägga mig i min stooooora sköna säng. Behöver lite mer sömn denna natt känns det som...mer än 3 timmar i alla fall! Hehe

Tillbaka i verkligheten igen.

Första dagen i skolan efter Spring Break. Kändes hyfsat, förutom att typ 80 % av min web design class inte hade gjort klart sina hemsidor som skulle vara publicerade tills idag. Detta resulterade i att läraren var tvungen att ha undervisning och privata genomgångar med typ alla. Provet som vi då skulle haft idag, och som jag har lite smått pluggångest över hela helgen, sköts fram till nästa vecka. Jag säger bara Amerikaner alltså! Aja, jag var där och satt av 4 timmar iaf =D Wiiihooo!

Innan det var jag uppe på Limelight och träffade Franseca som tydligen var manager åt flera av brudarna i Baywatch då den serien hade sin storhetstid...Haha! Aja, i vilket fall som helst så tyckte hon att jag skulle fixa ihop ett litet portfolio och sedan börja jobba som reklam-modell hos dom. Det enda som gör mig skeptisk till om jag ens ska göra det är att jag måste betala för mina bilder själv. Men men....hmmmmm, det kan kanske vara värt det?!

Imorgon är sista dagen med familjen här. Det känns nästan lite konstigt att dom ska åka hem eftersom dom nu varit här så länge. Men vi har haft det jättemysigt och det har varit jättekul att ha dom här!

Engelska-lektion imorgon sen bär det nog av mot Oakwood för lite poolhäng och kanske grillning om vädret tillåter. Vem vet, en tur ner på beachen och leka lite med brädan i vattnet kan det också bli!


Tiden rusar iväg!

Då var det dags för skolan imorgon igen då. Spring Break har gått så fort så man inte ens hunnit fatta att man haft det!
Självklart sitter Malin här med en massa to-do-grejer inför veckan. Bra man är som alltid ska skjuta upp allting till sista kvällen. SUCK!

Vad har man hunnit med då? Jo ett antal utgångar, barbeque på Okawood, trip med familjen till Las Vegas, goda middagar, beachen, massa bilåka och en del annat =)
I fredags hade vi en super-mysig barbeque-kväll på Oakwood. Familjen var självklart med och grillade och sen drog jag med lillebror ut i LA's vimmel. MI6 stod på schemat! Nice nice, eftersom att Emelies goda vän Prinston jobbade som promoter den kvällen så fick vi alla glida in lite snyggt vid sidan av kön. Alltid kul!

Igår på dagen blev det beachen en sväng med familjen och jag och Mattias surfade. Kul! Även idag har det hunnits med en timmas surfing. I like!





I kväll har det pluggats. Kanske inte lika mycket som jag borde ha hunnit med men det får räcka. Imorgon vankas web design-prov men innan det ska jag kanske ta mig upp till Avenue of the stars för att möta up en kille på agenturen Limelight. Ska träffa dom och se vad dom har att säga. Why not liksom?! Blev scoutad av en kille som jobbar för dom förra helgen när vi var på ett B-day party i Hollywood. Om jag hinner imorn så drar jag dit! Inget att förlora.

Det har nu mera blivit en tradition att fota lite mot våra vita "foto-vägg" innan vi går ut på Gallej.....så här kan det se ut då.


Ännu en dag.

Tiden går så fort nu mera. Redan torsdag imorgon! Sen fredag, och det betyder  S u r f i n g !!
Kvällen spenderades på Oakwood....först en middag med familjen sedan häng i Jacuzzin med brudarna.
Kom just på mig själv med lite smått ångest över att skolan faktiskt börjar på måndag igen...Och jag som inte gjort ens hälften av det som ska lämnas in i nästa vecka...Oooops! Imorgon blir det häng vid poolen på Oakwood sen en Göra-Nytta-Kväll med plugg plugg plugg! Så kanske man kan vara värd att ta en liten sväng om på Voyer på fredagkväll. Maybe?! Höhö


Att börja sina dagar med en promme här....man ska inte klaga!


Oakwood's pool-område! We like!

Och så lite Vegas....familjen och hotellet =)

Solbränna, vodka-cranberry och La Familia!

Nu har familjen varit här i LA i en vecka. Det är sjukt vad tiden går fort här borta! Speciellt nu när man har Spring break och är ledig också. =) Förra veckan blev det surfing på fredagen och pappa var med och paddlade runt där ute i det blå. Gick inte lika bra denna gången men det var ganska så lungt vatten så man fick väl chansen att stå typ 3 gånger på 1,5 timma. Men jag lyckades EN GÅNG =D Mamma fick med det på bild också. Det ni!!!

Fredagen kvällen sen blev det sen födelsedags party på Janes House uppe i Hollywood. En svensk kamp-sportare var det som fyllde. Hehe Fråga mej inte vem men vi blev bjudna av en annan svensk kille som annordnade gallejet. En toppenkväll kan väl sammanfatta det hela i alla fall!

I helgen har jag och familjen cruisat runt i Hollywood och Beverly Hills, spanat på STORA hus och shoppat i Beverly center. Söndagen begav vi oss sen till Las Vegas i vår vita pärla som pappa har hyrt. Strosande på The Strip blev det och vi bodde på en superfint hotell bredvid Caesars Palace. Mirage hette det och låg mitt i smeten. Efter massa god mat och lite, med betoning på lite, spelande åkte vi tillbaka till Los Angeles efter en natt i Staden som aldrig sover. 

Igår blev det Guys and Dolls även denna veckan. Tisdagarna på den klubben är grymma! Förra veckan fick ju Emelie till och med Gnugga brösten med Pamela Anderson! Hahahaha! Igår var också en galen kväll som slutade på Roosevelt Hotel där DJ Tiesto skulle ha efterfest på sitt hotellrum...men vi skippade den festen och drog en en Mac Drive med taxin hem istället... Haha!

Ikväll hänger jag hemma hos familjen på Oakwood och snart blire en middag med lax! Gött!
Mycket möjligt att det blir lite jacuzzande här efter det, brudarna ska nämligen bort hit och hänga med vår vän Micke som också bor här.

Ciao!





Spring break..

Egentligen har vi inte spring break förens nästa vecka. Men vi startar lite tidigare...smygstartar lite redan idag =)
Imorgon anländer mamma, pappa och bror i LA runt klockan 8 pm. Ska möta upp dom på LAX sen blir det att övernatta på Okawood där dom ska bo, för att sen köra lite poolhäng där borta på torsdag om vädret tillåter!

Härlig start på spring break. Surfing på fredag väntar också. Ska bli kul! Denna vecka bär det av bort mot Malibu/Sunset...känns ganska så läskigt med tanke på denna lilla fina bild-sekvens som vår instruktör så snäll laddade upp på Fejjan så alla kunde se. Haha! Tack!



Aja, jag tror ändå inte på det förens jag skulle se det med egna ögon....

Ikväll blir det en liten trip upp till Hollywood! Guys & Dolls är det som gäller på tisdagar.

Lazy Day.

Seg segare segaste dagen på länge. Vaknade till ljudet av ösregn utanför fönstret! Lagom kul, men det stillade sig ganska snabbt så jag tog på mig joggingskorna och kutade ner till beachen. Efter cirka en halvtimme i motvind och översvämmade gångvägar fick det räcka! Pluggade sedan lite webb och engelska, skypade med mormor och lillebror/mamma. På onsdag kommer dom och det ska bli kul. Något som bryter av det mönstret man nu mera kommit in i med sova, träna, äta, skola, plugga, äta, sova...blööööö. Haha!

Hade en lektion idag i webbdesign borta på AET, sen blev det en snabb catch up nere på 3rd Street med Aki från min gamla proj-klass i Sthlm. Trevligt att se henne igen! Vi snackade lite om hennes hemsida som jag ska göra... =)

Ge mig lite energi tack!

Bra låt...


Påskfirande och Jordskalv..

Igår var det påskmiddag borta på Oakwood med köttbullar, Jansson's, målade ägg, sill, lax, potatis och allt annat som hör påsken till! Det var en toppenmiddag som sedan slutade med en liten utgång uppe i Hollywood. Kvällen kunde väl varit bättre men det var kul att bara träffa lite nytt folk. =)

Lite påskbilder..


Jag gjorde min egna köttbullar för första gången i mitt liv! Turkey-bulllar vart det =)


På tal om något HELT ANNAT!
När vi satt här förrut vid vårt matbord började helt plötsligt hela huset röra på sig. Det var sjukt läskigt! Kändes som man var extremt dizzy och illamående. Guuud, det var galet! Mitt första jordskalv någonsinn! Tydligen skulle det ha varit ett skalv nere i Mexico, 7,2 på richterskalan. Det kändes alltså ända upp hit. Jag vågar inte ens tänka på hur det kändes nere i Mexico!

För övrigt Saknar jag vissa så sjukt mycket just nu, speciellt dagar som denna önksar jag att någon av er var här....Ibland kan man bara känna att man behöver få prata, det är då det känns tungt att vara så långt långt borta.
Men på onsdag kommer min familj hit då blir det myspys! Ser också fram emot surfingen på fredag, det var verkligen kul =)

Aja, Nu ska jag i alla fall titta på "Anna Anka söker assistent". En tjej från Söderköping är tydligen med...Haha!


Surfin Tomorrow...

I morgonbitti gäller det! Min första tur på en surfing-bräda ever =)

Wish me Luck! För det kan nog behövas... Hehe Jag hoppas bara att det är sol och inte så blåsigt däre nere på beachen imorn....
Lite pirr i magen måste jag erkänna! Men kul som tusan ska det bli.

Natti natti.


Happy Easter!

Idag när jag och Emelie satt här hemma vid köksbordet så knackade det på dörren......
När vi öppnade var det ingen där, men titta vad som stod utanför i ett litet paket! =)

GLAD PÅSK!


RSS 2.0