Mixed Feelings like a blended Fruit Smoothie..

Home Sweet Home!


Beach-häng, packing & Doritos!

I natt lämnade Jossa oss för hemfärd till Sverige. Tomt är det här i lyan nu..

Em och jag tog oss till MyStudio igår och dansade loss bland lite kändisar och Australienare. Kvällen avslutades med en Mac Drive med taxin på vägen hem. Chokladmilkshake och Nuggets var gott vid den tidpunkten!
Idag som vi hade tänkt hinna med så mycket, vad hände egentligen?....hmmmm vet inte vart tiden tog vägen riktigt. Blev ett par timmar på stranden, sen har kvällen spenderats i soffan med en massa godsaker. Imorgon väntar jobb och sen fixa klart det sista som ska göras nu innan vi flyttar ut.

JAG VILL INTE PACKA. JAG VILL INTE ÅKA. INTE NU.


Har varit lite turistig idag också och fotat lite =)
Kommer sakna Santa Monica som tusan..








Our Last Tuesday in the City of Angels..

Fattar inte vad det är, men jag sover så himla dåligt nu för tiden....trots att vi satt upp till typ halv 3 i natt och kollade på film så vaknar jag innan 8 och har jättesvårt att somna om. Kan det vara för att man vet att man snart ska lämna allt det här för 2 månader tro..?
Idag är Jossas sista dag här och igår lagade vi lite mysmiddag här hemma bestående av Spaghetti och köttfärssås! Blev sedan en kvällspromenad upp till Whilshire och vårat favorit-café Coffe Bean. Kvällen avslutades sedan med en Batman-film och jag somnade som vanligt till och från genom hela filmen. haha! Någon som sa trött?! =P

Jag berättade aldrig att i söndags när tjejerna skulle hämta mig blev vi stoppade av polisen, för att vi körde runt utan lysen. haha Shiiit va skraja v vart då. Känns så himla överdrivet när polisbilen kör typ 2 meter bakom en, helljusen på fullstyrka in i bilen, syrenerna på och att dom ropar i megafon att man ska stanna vid kanten med detsamma. För att man inte har ljusen på....aja, det är ju USA vi är i som sagt. Det värsta var väl att vi inte hunnit fixa med våra Cali-drivinglicense eller vår bilförsäkring. Dom sa att det var INTE OK att köra runt med våra svenska pass i en bil som inte var försäkrad, utan ljusen på. Men vi slapp bötern så det var ju skönt! Måste erkänna att det ibland kan vara ganska bra att vara tjej och spela dum......höhö

Igår fixade vi i alla fall med försäkringen, nu är det bara körkorten kvar. Men det blir nog att ta tag i det i höst.

Solen är framme, himmlen är blå (?!). Vilket känns som en evighet sedan....trots att man befinner sig i "Sunny" California. Jag ska ner på beachen! OMG vad jag kommer sakna detta.

Ikväll väntar MyStudio och some Daaaaaancing! Woho.

Last weeeeek...

Jag kom nyss hem från en mysig bio, Prince of Persia blev det och den var väldigt bra måste jag säga! Idag har jag annars tagit en liiiten shoppingrunda på stan med Jossa inkl. en supersmarrig lunch på 3rd. Sen blev de jobb i ett par timmar.


Helgen har annars gått fort, som vanligt...men den har varit händelserik. I torsdags åkte vi som sagt Limobus med Porya o hans vänner. Sen i fredags blev de beachhäng hela dagen. Välbehövligt! Kvällen spenderades på ett nytt ställe, La Vida...väldigt trevligt var det och vi såg till och med en kändis....hehe Mel Gibson hängde runt där med sin blonda flickvän och en drös med folk efter sig som ville fota. Men Emelie o jag var dock för fega för att ta upp kameran, så bildbevis på det finns tyvärr inte. Kvällen avslutades sedan med lite jacuzzi-party hemma hos Daniel på Rodeo Drive. Helt okej kväll blev det!




Finally!!

Äntligen blev det en dag på beachen idag! Wohoo! Känns som evigheter sen...håller tummarna för fler sånna dagar nu innan vi beger oss till NYC. PLEASE! Man vill ju inte komma hem till Sverige igen utan bränna. Haha :P

Igår kväll åkte vi runt LA i en Limobuss och dansade tillsammans med en drös High-school-students (?)....haha Ne men det var en kul upplevelse, det är de enda jag kan säga.

Sista helgen i LA. Är det något skoj som händer tro?


Jossa, Porya och Emelie hade svårt att hålla sig för skratt...

I am Done!!

Wohooo! Nu har man klarat av alla sina finals för denna semester.
Shit vad tiden och dagarna har sprungit iväg!!
ESL essay imorse, den kan vi väl helst bara strycka ett fett svart streck över, men huvudsaken är att den är gjord. Blev sen ett final exam i Photoshop. Busigt enkelt skulle jag vilja säga! =)

Efter det har jag haft en supermysig fika med min japanska vän Shun. Vi disskuterade en hel del mat och godis från våra länder. Sen berättade jag för honom om "Midsummer" och att vi dansar "the frog song" runt en "påle" täckt i blommor....haha! Han fick en helt annan bild av oss svenskar vill jag lova! Sen tog jag med han till European shop på Main street där han inhandlade både Kalles kaviar och Annas pepparkakor. Haha Jag ser fram emot att höra från han vad han tyckte om Kalles, jag sa de till han också att han antagligen inte skulle gilla de...Men men han ville testa så Varsågod!

Ikväll måste det nästan tas en drink för att fira att Spring 2010 är över. Ge mig min favorit.....

ESL21A


Snaaaart är det över...haha!

Last Days Of School.

Redovisade mitt Final Project i Illustration idag. Det gick ganska bra tror jag....man kan ju alltid hålla tummarna för ett A i alla fall! Måste ändå erkänna att många amerikaner verkligen har Bad Taste.

Blev en mysig lunch borta på Islands med mina kära roomies! Sen har vi haft en mysig filmkväll här hemma i vår enormt stoora soffa. Dear John blev det, ganska fin men samtidigt väldigt simpel handling. Aja, man ska kanske inte klaga på den, med tanke på vilka otroligt bra filmval vi gjort den senaste tiden så hörde den nog till de bättre....

Imorgon är sista dagen i skolan för mig. Eller om man bortser från att jag bara ska redovisa min webbsida på måndag eftermiddag. Imorgon blir det först att skriva engelska essay mellan klockan 8-11 om globalisering och trading...sen efter lunch blir det praktiskt prov i Imaging. Kanske borde man sova nu?!


Snaaaaaaaaaart ses vi! =)


Förresten....trodde aldrig jag skulle säga detta; Men just nu skulle jag nästan hellre velat befinna mig hemma i Skpg istället för här i LA. Min fina fina Sofie fyller ju 25 år idag! Och jag missar det....ILLA! Hipp Hurra för dig min vän!

....haha denna bilden var inte tagen igår direkt....men I like! Haha

Massa fix och styr..


Nu är det dags att ta det, California Driving License! Bara man kan få en tid som passar nu innan det bär av mot NYC nästnästa helg...N ä s t n ä s t a helg. Jaa! Det är helt sjukt. Denna helg är alltså vår sista här i LA. Tiden har verkligen sprungit i väg som bara den! Gäller att passa på att njuta av den sista tiden här nu...och det ska jag också, så fort torsdagen är över i alla fall. Har både final essay och final exam på torsdag; engelska och imaging.

I dag har både jag och Emelie varit lediga hela dagen, hade ingen engelska klass idag eftersom det är final week och vi skriver vår final essay på torsdag. Så i dag hade vi tänkt ha en sådan där "göra-massa-nytta" dag. Fixa försäkring på Bucklan, lämna in ägarbyte-papper på DMV, signa up för uppkörning, ringa på en 1 bedroom i huset bredvid och sen plugga plugga plugga.. Hmmmm...let's see, vad har vi fått gjort? Jo, ett tillfälligt körtillstånd på Bucklan har vi fått! :D Så man kan säga att vi är half ägare nu.....daah!
Varför ska allting vara så himla komplicerat i detta land?
!

Förvirrad över en massa saker just nu och vetskapen om att jag sitter på ett plan till Sverige om två veckor spelar ingen roll. Jag lever i nuet och just nu trivs jag väldigt bra med det.



I think I'm in Love!


I like 99c store!

Idag tog vi Bucklan ut för en sväng. Vi besökte tre olika 99c stores! Haha jaaaa....och inte lyckades vi inhandla det som vi var ute efter egentlige. Japan-mix. Den e supergod den men icke sa nicke! Den fanns inte någonstans. Blev istället lite andra godsaker och diverse konserver. 99c kan vara en av de bästa butikerna här i USA....hehe detta skulle Anna Anka höra att jag säger. =P

Har pluggat för mitt final exam i Web design som jag har imorgon klockan 2. Sen har jag även slipat lite på mitt final project i Illustration som ska redovisas på onsdag.....börjar bli klart nu!




...en är min illustration och en är ett foto. Gissa vilken som är vilken?! =P

Pluggi pluggi pluggi..

Jag borde, jag borde, jag borde plugga...men det finns så mycket annat som jag hellre vill göra.
Snart är denna semestern över och man tar sin packning hem till Sverige igen.

Gårdagen var kul. MI6 blev det med efterfest på Dennis! Idag pluggas (?) det. Har redan hunnit med en joggingrunda på beachen, funderer på en paus i plugget för en promenix också....

Snakes and Dennis!

Emelie o jag ramlade in här hemma klockan halv 6 imorse. Då blev det middag från Dennis! Gött!
Har sen mest pluggat idag och det blev även en löptur bort till Venice och tillbaka. Nice väder har det varit idag! Hoppas på detsamma imorn så man kan få lite sol på sig. Morgonpromme, plugg för finals och sen några timmars jobb står på schemat imorgon. Komme rnog bli en bra lördag tror jag...hehe

Skippade ju "festen" hemma hos Maria Montazami som var ikväll. Vi kände väl bara att de var en bit att åka, och eftersom vi inte försäkrat o fixa med Bucklan ännu så ville vi inte åka med henne för mycket innan allt är klart. Blir väl att ta tag i det efter helgen sen så vi kan ge oss ut på lite utflykter nu innan man ska hem igen...

Gårdagen blev lyckad. Nästan i alla fall...Vi kom ju aldrig in på MyStudio. Nytt ställe som ska vara svårt att komma in på. Ingen av de promoters som vi kände jobbade ju igårkväll. Sen är det så himla sjukt att man typ inte kommer in om man är i sällskap med killar. Typiskt USA! Men efter att ha köat utanför alldelses för länge åkte vi först till en bar i beverly Hills, som var ganska boring..sen blev det lite dans på Standard som ligger på Sunset Strip. Efterfest hemma hos en kille som hade sjuuuukt fin lya. Heeeeela LA hade han som utsikt från sin balkong. Ja Tack! =)

Nu ska jag soova. Så man är pigg o glad imorn bitti!


Josh leker med "efterfest-killens" orm.....och em äter massa gott från Dennis! Pick-nick hemma i vårt sovrum blev det. För att inte störa Jossa som sov. Vi lyckades nog vara ganska tysta för en gång skull. Hehe :P

Time for Studies!



The days are passing by..

Final weeks i skolan nu....skrev Final Exam i Illustration igår och jag fick A! Good work! Sen lämnade jag in Final Project i Imaging idag. På måndag har jag Final Project och Final Exam i min web design, sen onsdag är det Final Project för Illustration....Torsdag Final Exam i både Imaging och Final Essay i min ESL-english. Gooosh! Skönt när detta är över!



Final Project i Illustration är vad jag jobbar på just nu....ska göra en fotorealistisk illustration av ett par Goggles. Inte det lättaste vill jag lova! :P

Helg igen. Vi ska till ett ställe som heter MyStudio ikväll med några killar vi träffade förra helgen. Ett trevligt gäng är det, amerikaner hela bunten! Imorn får vi se om det blir surfing eller inte, vädret ser lite mörkt ut just nu så det kanske bli regn.....Annars är det ett litet fundraising-gallej hemma hos Maria Montazami i OC imornkväll! Vi kan inte riktigt ta beslutet om vi ska åka eller inte.....Hmmmmmm?! Det ryktas om att det ska vara lite midsommarfirande och bjudas på Smörgåsbord. Man kanske borde åka dit bara för att få se de beryktade tofsarna IRL. Höhö
We will se, we will se...Som sagt det är stora beslut som ska fattas här i LA ;)

Näst sista helgen här nu och jag får en lite klump i magen. Vill stanna här.

Här kommer några bilder från förra helgen....B-Day party för Fubbe på Rainboow där vi åt den godaste pizzan EVER! Kvällen avrundades sedan med dollar-regn Playhouse för mig och Em. Haha! Shiiit Amerikaner säger jag bara.




I can't believe it's true!!!

Då har man blivit bilägare dårå =)


RSS 2.0