Give me Give me!



En hälsning från Gryt.

Kan man ha det bättre...!?




Bad och steek på Dalarö!

Såhär såg det ut i dag på vår lilla utflykt. Myspys!





...och imorgon blir det ännu mer av allt det här! Nattinatti..

Nybliven Haningebo hänger i Gryt

Numera är jag Haningebo. Flyttade alla mina saker till Emelies place i gårkväll =) Hennes pappa var så snäll som lånade ut bilen så vi kunde köra min madrass och alla väskor från norra Sthlm till södra Sthlm. Hade varit liiiite tufft att flytta allt kollektivt...Haha kom just på det idag att jag bott på ganska många ställen i Sthlm nu...med tanke på att jag flyttade dit i augusti förra året.
Hammarbyhöjden, St. Eriksplan, Näckrosen och nu Haninge då. Undra vilken stadsdel det bli nästa gång?! =P Tillbaka till St. Erikplan och Bråvallagatan hoppas jag.

Idag fyller min kära far 48 år. Grattis Grattis! Sitter nu i vår båt och mamma o pappa har just lagt sig..tog tåget hem till Norrköping idag och sedan drog vi ut till Gryt och vår båt. Var i Fyrudden förrut och käkade middag med havsutsikt och nu är jag trött, mätt och en aning bränd. Emelie o jag var nämligen vid hennes föräldrars båt som ligger ute på Dalarö hela förmiddagen idag och solade och BADADE (!). Haha JA! Årets första dopp blev det! Två badkrukor som lyckades med premiärdoppen, det var inte illa! Haha I och för sig var det ganska varmt....typ 20 grader...men ändå. Vi simmade till och med runt bryggan!

Imorgon ska mammsen o jag spendera hela dagen här ute vid Gryts varv och jag älskar att jag är ledig ända fram till lördag! Wooo!! På onsdag blir det grillkväll hos Soffan på Slussgränd 6. Söderköping ÄR mysigt på sommaren =)

Bilder från dagens utflykt till Dalarö kommer imorgon....min internetuppkoppling vill inte funka till 100 %. Nu är det natta!

Sweeet Dreams...

Tanned..

Igår var vi på Thaibåten och drack Singa-öl i en solstol med sand mellan tårna! Det var myspys och man fick nästan känslan av att man faktiskt satt där på Koh Pangan.... =) Får bli fler besök på den båten i sommar!

Kom in nu efter att suttit ute cirka en timma på ballen här i Näckrosen.....Oh God vad varmt det är! Tjejerna är iväg vid mina gamla trakter, Karlberg och solar sig för fullt. Men Malin fick stanna hemma, ska ju snart till jobbet.
Men lite färg har jag nog fått nu i alla fall....Eller?! Hehe I wish...



Imorgon bär det av mot Sörping och jag ska hänga ute i Gryt så mycket som jag bara kan! ge mig en bil bara så kommer allting att bli toppen. Middag med Maria Söder och Soffan är också inbokat och en glarre med Sraisen! Måste säga att jag till och med saknar lilla Söderköping en smula just nu...man ska inte vara i storstaden på sommaren.

Puss och Kram nu blir det dusch!

Yeah!

Workin Workin...But I just feel like Dancin Dancin!!

<3

Jag jobbar när alla andra njuter av solen..

Weeeeiii! Jag ska stå inne på Solna centrum idag igen, tredje dagen i rad nu när de är underbart jobba-på-brännan-väder ute. hehe Men nästa vecka då blire att soooola. Om det inte blir sämre väder då vill säga, jag menar jag är ju ledig!

För örvrigt är det tufft att bo i en resväska! Man får liksom aldrig någon ordning på någonting...gaaah! Fattar inte att jag klarade av att leva såhär i nästan ett halvår då jag var ute o reste. Men men man vänjer sig väl.

Idag jobbas det till klockan 16 sen blir det häng i någon park och ikväll antagligen ett besök på Thaibåten. En i klassens bror spelar där idag så det kan bli kul =)

Imorgon blir det att ta min(a) väska(or) och bege mig ut till Haninge för att installera mig på en tältsäng hemma hos Emelie. Lyx med tältsäng om man jämför med att jag nu ligger på golvet! Haha

Sen på måndag ska jag hem till Söderköping och hoppas på rött rött hela nästa vecka! Då blir det kanske en heldag i päronens båt i Gryt. Det vore nåt de!

But Now. Workin!

Hejdå AcadeMedia

Min sista dag på Academedia Masters igår! Woho. Känns skönt att lämna skolan men trist att lämna alla trevliga människor i klassen. Men men dom man har något gemensamt med kommer man ju kunna träffa även fast man inte går i skolan längre. Idag har det varit världens finaste väder och Malin har stått inne på Solna centrum från klockan 12-19. Kändes liiiiite segt måste jag säga. Och imorgon är det samma sak som gäller! Jobb jobb jobb hela helgen....... T Y P I S K T! Trist, med tanke på att det typ ska vara 30 grader varmt hela helgen. =(

För övrigt gick redovisningen igår kanoners! It's ooooooover now! Blev sedan en kall öl på skolans terass med lite klasskompisar sedan Josefinas för en burgare och ett glas vitt med fina vänner! Det är sommar och jag är glad, trött och utslagen på soffan i Näckrosen....












It's over soon!

Midsommarhelgen sprang iväg så fort så jag inte ens hann märka att den var här. Dagarna sedan jag flyttade ut till Näckis har bara rullat på.

Imorgon är det dags för vår slutredovisning av 2 Minuter-festen. Rapporten lämnades in idag och power-pointen inför morgondagen är kirrad! Och JA, de röda klänningarna är nedpackade ;) Hehe Shit vad skönt de ska bli när det är över imorgon......sen efter det så blir det en liten after-school/avslutningshäng med klassen. Blir nice det! Kanske en sväng och en kall öl ute på Josefinas mysiga uteservering på det sen.

Ge mig morgondagen efter lunch NUUU!! 

MIDSOMMAR I BILDER....den bra delen i alla fall. Haha




Sweeet Dreams!

På en soffa i Näckrosen

Haha har suttit på denna soffan nu hela dagen.....sedan klockan 14:00 ungefär! Trött som tusan och det öser ner regn utanför fönstren. Kul med midsommarväder! Som alltid =D Hehe

Var upp vid 5 imorse och har åkt typ 70 mil i bilen från Ö-vik idag. Inte konstigt att man e trött.....tog iof en PW runt Solna innan regnet kom så lite har jag rört mig i alla fall! Efter det blev det en godispåse i magen och nu är jag lite illamående. Haha typiskt mig!? Men men snart kommer Anna hit och vi ska hyra en film....Tessa slutar la jobbet nu så hon borde väl också komma hem inom en timma i alla fall...och jag har "lagat lasagne" till henne =) Myspys kväll här ikväll, min första kväll som Solna-bo! WOO!

Going home

Dags att sova...klockan ringer 05:15 imorn.

Det har varit en fin men väldigt sorgsen dag.....

Vila i frid.

<3

Själevad.


I Norrland blir det aldrig mörkt...denna bilden tog jag för cirka fem minuter sedan...

..börjar bli segt att åka bil.


trååångt

Haha har just nu problem med att se golvet på mitt lilla rum hemma hos mamma o pappa. Tröck in alla saker här igårkväll när vi kom hem och det e fan sjukt va mycket grejer man har egentligen! Och nu lämnade jag mina möbler uppe i Sthlm, plus fem lådor fulla med sker. Detta är alltså typ bara kläder, skor och väsker! Höhö
Man har visst lite mer än vad man tror..... =P

Flytten gick i alla fall bra igår. Ganska snabbt också för den delen! Jag var så speedad efter den hektiska dagen på Twilfit så jag städade i 110. Efter att allt var i kärran så tog jag med päronen till RAW, sushi-restaurangen vid St Eriksplan. Och shiiiit det var nog den godaste sushi jag käkat! Bättre än Ljunggrens på söder till och med, och den ska det mycket till för att slå! =)

Såhär tomt såg det ut när jag lämnade Bråvallagatan igår..

Idag gick jag upp tidigt för att gå en PW i solen vilket var niiiiice =) Skönt att se himlen igen, det var länge sen nu..hehe
Tänka ta tag i upp-packandet alldeles strax, men känns mer lockande att lägga sig i en solstol på altanen och steka lite.....men men först lite packa sen sola! Hinner med båda innan det bär av mot Norrland....

Geraldine


Sitter här i min tomma men röriga lägenhet...sista hänget här nu. Sitter och pustar ut en stund, blev just klar med allt städande och väntar nu på mamma o pappa. Åhhh, det känns ärligt talat skttrist att inte ha sin egen lya nu under sommaren.. =( Men snart bär det av emot nya äventyr! Los Angeles kommer bli verklighet! Det känns sjukt spännande och jag tror att det kommer bli en underbar tid. Vi håller tummarna för att vi snart får tillbaka brev ifrån SMC. För innan dom kommer känns det som jag står här utan någonting alls. Mitt emellan två olika saker och med en liten klump i magen måste jag erkänna.

Dock är det väl då livet blir som mest kul, när man inte riktigt vet vad som kommer ske. Med någonting...

<3


Pack pack pack with Boom Boom Pow


Trött som tusan efter att ha jobbat på Twilfit med rea-start idag. OMG! Men nu blir det att packa och stääääääääda innan päronen kommer med släpet! Denna låt har varit den senste tidens PEPP-låt =D



Bye Bye Bråvalla...

Min sista natt på Bråvallagatan nu.....kanske föralltid men förhoppningsvis bara på ett år.
Har packat, jobbat, packat, städat och packat idag! WOO! =D Det tar verkligen på krafterna att flyttpacka/städa. Ett stort tack till Emelie som var här och hjälpte mig en massa förrut! Utan dig hade jag typ bara varit hlavvägs nu. Du är en ängel =)

Imorgon ska jag vara på Twillan klockan 9:00 och förbereda för REA'n som startar imorgon. 50 % på massa av varor! Kom till Solna centrum och shoppa av mig! Finns massa fina saker där jag loooovar. Jag ska själv köpa lite nytt imorgon..

Sen kommer mammsen och pappsen hit vid 17-18-tiden. Då blir det att bära soffa och säng nerför trappen hehe...det kan bli intressant! Innan det ska jag ju som sagt jobba....slutar 14:30 sen är det bara att speeda hem hit och städa ur rubbet! Åhhhhhh, vad jag ser fram emot imorgonkväll och man ligger i sin gamla säng hemma på Vintervadsgatan. Då är allt klart! I alla fall som har med flytten att göra...

Nu. Sweeeeet Dreams...


Regniga söndag..

Just käkat frulle och ska snart ta tag i packningen inför flytten imorn. Känns lite vemodigt att lämna min lilla lägenhet...hade varit underbart att få bo här inne i stan under sommaren men men vad gör man inte för att spara pengar?!

Igårkväll var en lugn myskväll med taco, film och godis. Svenskt värre! Haha

Idag blir det jobb på Twillan, packa och kanske kanske börja städa lite smått.....åhhh vad denna dagen inte känns motiverande! Ge mig sommar och en strand någonstans långt bort från Stockholm! Imorgon kommer mammsen och pappsen för att hämta upp lite av mina möbler...sedan blir det att åka med dom hem till Söderköping för att på tisdag åka den lååånga vägen upp till Ö-vik....begravning...sen tillbaka hit på torsdag för att jobba på midsommarafton. =( Ja, det känns tungt..hoppas det händer något kul på midsommar bara så man kan bli lite pepp!

Någon som vet vad man gör på midsommar i denna stad?

Uttråkad, trött och en massa ToDo.

Jag är trött idag. Blev inte mycket sömn i natt tyvärr..sov inget bra. Hehe
Känner mig uttråkad till tusen här hemma ensam men känns som det är välbehövligt! Jag har haft fullt upp nu väldigt många dagar i rad och borde nog bara vila upp mig. Men det är ju tråkigt!? Ska hålla mig här inne nu resten av fredagkvällen. Kanske ut en sväng för att inhandla något att smaska på. =)

Borde packa ner alla mina saker men jag har ingen som helst lust med det så det får nog vänta...imorogn är det jobb på Twillan sen myskväll här hemma på Bråvallagatan. Det blir den sista nu i denna lya på väääääldigt länge =( Känns inte alls kul. Kommer sakna den enormt mycket!


PPP

- POWER-NAP
- POWER-WALK
- POWER-PACKNING

=)


Tired...

Sitter i skolan och trött trött trött......har ätit massa muffins som blev över efter Release-festen och nu mår jag illa! Min mage är svullen. BLÄÄÄ! =(

Snart dax för lunch och sen blir det möte med Robert på Sogni för att diskutera eventuellt fortsatt sammarbete. Egentligen känner jag inte alls för att gå dit men lika bra att få det överstökat! När jag kommer hem ska jag lägga mig i min säng och power-nappa en timme eller två. And then - Flyttpacka! Måste verkligen börja med det nu...flyttar ju på måndag och allt ser ut som vanligt i min lilla lya. Man har ju en hel del som ska ner i lådor...SUCK! Någon som vill hjälpa??? hehe

Igår var det galet....haha Jag, Therese, Anna och Jenni tog en liten sväng till Sturecompagniet. Det var en trevlig kväll och nu är det vila hela helgen! =) Ser fram emot en myshelg....dock blir det en hel del jobb och pack/städning på det. Mindre kul!

Lyckad kväll!

Det var en underbar kväll igår och massa trevligt folk!
Allting var så bra som det kunde bli och tack till alla som kom dit.

Tomorrow =D

Usch. Nästan lite febrig...ont i halsen...varm..suck! Det bådar inte gott inför den hektiska men fantastiska morgondagen! Sover man inte på helgen får man skylla sig själv...har kurerat mig hela kvällen och bara haft det lugnt och skönt. Lite brun-utan-sol blev det och innan det en liten stund i solariet. Man må ju va på topp imorn! Haha I den röda klänningen jag ska ha imorn ser det betydligt bättre ut om man har lite tan på kroppen.

Morgondagen kommer bestå av att göra goodie-bags, hämta varor från olika sponsorer, inhandla glömda saker, sätta ihop en fet musiklista, göra snittar, blåsa ballonger och sen vara värdinna för vår efterlängtade Release-fest! =) Hoppas många är på att speeddejta nu så det blir en lyckad kväll. Du kommer väl? Om inte för dejtingen, kom för välkomstdrinken och en goodie-bag vettja! Hehe
Jag är i alla fall säker på att det kommer bli en toppenkväll med massa trevligt folk på ett och samma ställe! BE THERE!!!

Nu ska jag sova så jag blir frisk och pigg till imorgon. 09:00 påbörjar vi styret på skolan, innan det tänkte jag ta en PW och en dusch. Allt för att bli fit for fight!

NATTA.

Imorgon smäller det!

Imorgon är det dax! Release-festen på Sogni klockan 21:00. Det kan Du bara inte missa!!

Äntligen över.

Äntligen är allting över. Haha denna helgen har varit tuff! Men sååååå kul =D Jobbet idag var sjukt segt och nu sitter man här hemma och håller på att somna framför TV'n. Dricker en latte nu för att hålla mig vaken typ. Egentligen skulle jag bara vilja gå ut och promenera i solen men känns som att jag kanske ska sitta ner nu en stund innan tjejerna kommer hit. Ska styra lite inför Release-festen på tisdag. It's getting closer!! Wooo! Ska bli sjukt kul =)

Visningen i fredags var stressig som tusan men väldigt kul. En annan har ju aldrig gått innan så man var väl ingen expert på catwalken direkt, men jag gjorde mitt bästa och det var faktiskt en rätt cool känsla att gå där uppe när alla står och tittar på en! Mer sånt! Haha


Paula och jag innan visningen..



Jag med bikini och hatt! (Lina: Där gällde det att hålla i hatten!)

Mina fina flickor var självklart där och supportade!


Här är gårdagens kväll i bilder...


Woho!!

Nu är jag trött, just ätit frulle och ska snart iväg och öppna på Twillan...
De har varit en tuff helg med modevisning i fredags på Magenta/Whiteroom, Jobb igår sen fika med Linen och Mackan. Efter det inflyttfest hos Susanne i Fruängen och sedan utgång Sogni/Café Opera på det! Haha Nu är det jobb som väntar och sen blire 2minuter all night!


More to come....

Tentan glömd

F-CK!!! Jag tror att jag verkligen kuggade tentan idag. Blääää....men vad ska man göra när han som gjort tentan gör att för att "sätta dit oss"??? Jag menar hans frågar liksom sådär lite kugg-frågor. Hmmm....aja, jag kan ju skylla på det i alla fall om jag nu misslyckas! =D Hehe Känns alltid lite bättre då.

Nu har jag just varit och jobbat lite på min tan. Det blev bara 7 minuter i ståsolariet, men det räcker. Haha Jag ska bara gå upp där och gå som om ingen tittade på mig......Öhhhhhh, någon som tror att det funkar?
2 timmar kvar nu tills vi ska mötas på Magenta. Jag ska ta och hoppa in i duschen nu och sen är det inte mycket mer som behövs. Smink och hår kirrar ju stylisten sen, och kläderna också för den delen! Skönt att slippa tänka. Det var så det var att jobba som modell va? Hehe Man behöver bara gå där och göra som alla andra säger, inte tänka själv......drygt jobb skulle jag vilja säga! Aja, detta är ju för en god gärning. Insamling till bröstcancer-fonden, sånt gillar vi!

PUSS PUSS




=D

How About some Tenta-Party tomorrow!!!??? Hehe Det lääääär behövas...

Jag är på! Är du på?


Pluggi Pluggi Pluggi...

Grönt te, ekonomi-plugg och tvättstugan. Oh What A Night! ;) Haha Bättre har man väl haft det... Funderar seriöst på att ge upp pluggandet snart, kommer nog inte gå in något mer nu i vilket fall. Det bara snurrar i mitt huvud med ord som Täckningsbidrag, Bidragskalkylering, Soliditet, Investeringsöverskott, Nollpunkt, Investeringskalkylering och OH-kostnader...SUCK! Hur ska Malin fixa denna tenta? Haha OMG!

Till och med så är tvättstugan betydligt med lockande än att sitta med dessa j-vla papper ikväll! 9:00 imorgon är det tentamens-dax. Så skönt att bara få det gjort för sen väntar en bättre dag. Vi har massa att fixa med 2 minuter, köra grejer till Sogni och dona med goodie-bags. Sen kl. 17:00 ska jag befinna mig på Magenta för att börja fixa inför kvällens modevisning. Ja, det lär ju bli intressant...Hehe Men kul! Känner för en riktig utgång på det sen! Trots att jag jobbar tidigt på Twilfit dagen efter, men men det fixar man väl =D

Nu blir det tvättstugan sen TV-night!

TB1, TB2, TB3?

TB hit och TB dit! Nu får det vara nog för ikväll....TENTA ÅNGEST, är det så det kallas? Haha

Vill bara sova och vakna glad och pigg imorgon........................men först ska jag drömma lite =)

Natti Natti

<3


TENTAÅNGEST, KAFFE OCH STÄDNING

I like this evening. Okej, kaffet är väl gott men städa är tråkigt och tentaångest gör mig galen! Den jäkla ekonomi-tentan på fredag är det cirka femtio procents chans att jag klarar. Eller som det ser ut nu är det typ hundra att jag kommer kugga. Men imorgon får det bli hårdköööring! Usch fy...


För övrigt så har jag haft en väldigt dålig dag idag. En sak kan vi väl konstatera:

"Jag och nycklar går inte alls bra ihop"

Började morgonen med att ringa en låssmed. Slog igen dörren lite stressad iväg till skolan. Insåg i samma ögonblick som dörren smällde igen att nycklarna hängde kvar där inne! FUCK! Det är andra gången det händer i denna lägenheten nu. Så de var bara att ringa låssmeden som var här inom 30 minuter och kirrade låset på en sekund typ. Och kvar stod jag 600 kronor fattigare! =( Som student var det inget uppskattat med tanke på att jag redan innan hade sjukt lite pengar.....Men men vad gör man inte? Bryter upp låset själv eller? Haha neeee....Men det där verktyget dom använder sig av skulle jag behöva skaffa mig. I alla fall om jag ska fortsätta såhär....Hehe

Nu ska jag ta fram damsugaren och suga upp alla små pärlor som ligger lite utspritt i hela lägenheten, efter att jag råkade ha sönder ett halsband häromdagen.

Tänker på dig Mormor.... <3

.......

Om någonting händer dig så vet jag inte vad jag gör...Usch varför är livet så orättvist ibland!?

2minuter


1 vecka kvar!

Du var det endast en vecka kvar till vår Release-fest på Sogni! Misssa INTE!
Idag fick vi även veta att Aftonbladet Söndag kanske kommer att skicka en reporter för att göra ett reportage om Speeddejting under kvällen. WO! Det skulle verkligen vara toppen! Håller alla tummar jag har för att dom vill komma =)

Idag har jag annars jobbat med projektet hela dagen, sen blev det en SUBWAY med Emlan och sedan lite häng på Yablos event. Tog en öl och snckade lite skit på Södra Teatern, det var supertrevligt! Yablo är ett videoproduktionsbolag som en i min klass har, och nu gjorde hon tillsammans med några andra detta event som deras projekt. Kolla gärna in deras fina hemsida! Yablo.se

Denna veckan har vi även en f*uckin ekonomi-tenta på fredag...känns inte riiiiiiktigt som den ligger bra i tiden. SUCK! Massa att göra nu inför festen nästa vecka.

Helgen kommer den bli sjukt hektiskt. Jobb både lördag och söndag. På fredagkväll ska jag gå visning på Magenta. Ska bli kul, men önskar jag hade varit typ 5 kilo lättare plus en aning brunare =P Hehe Men men, man får väl jobba lite på det nu de sista dagarna! På lördagkväll sen blir det häng på Sogni för att promota 2minuter....sen öppning på söndag på Twilan. Aja, man kanske borde sova nu. PW imorn. Minst 1 timma eller?! Haha skulle jag behöva..


RSS 2.0