Finast.

 
Skulle egentligen vara när Olle Ljungström gör den - men tydligen omöljigt få tag på den på youtube. I just love it! Men denna med Miss Li och Lars är också helt ok. <3

Christmas Eve.

Ännu en julafton som är över. Galet vad fort åren går! 
Var mys att vara hemma i Söderköping och fira så som det alltid har firats. Min förra jul såg ju ganska så annorlunda ut med Rodeo drive-lunch, palmer och stora strumpor. Men annorlunda är bara kul! Vi hade mysigt även då. Måste ändå säga att det är något speciellt med en jul hemma med familjen i lilla Söderköping. :)
 
Bara en dag kvar här hemma - sen blir det jobb igen i huvudstaden den 26e. Är väl bara jag som är tillbaka i "vardagen" så tidigt. Kommer komma upp till ett tomt Stockholm och en ekande lägenhet på Skånegatan... Well, inte så långt kvar nu tills jag lämnar det igen.
 
Men först ska man fylla år. Bli 1 år äldre. 1 år närmare allt det där som man borde ha. Eller ännu 1 år förbi då man redan borde ha skaffat allt det där. Tolkningsfråga. Jag väljer att leva här och nu. Btw "allt-det-där", vem är det som betsämt vad det uttrycket ska symbolisera - och ännu viktigare: Vem har bestämt när man ska ha "allt-det-där"??
 
Om 1 månad är jag tillbaka i Los Angeles. Pirrar lite i magen när jag tänker på det. Önskar bara att det ska kännas bra när jag kommer dit. Att det ska kännas som förrut, att jag ska älska det som då. Sure, nu är allt annorlunda känns det som - mer på riktigt på något konstigt sätt. Men men jag lever nu, känner jag måste åka för jag vill se vart det leder mig. Känns det inte bra - åker jag någon annanstans. Inte svårare än så, It's only me :)
 
Tack för en underbar julafton. Godnatt.
 

fin.


Running used to work.

Okej. Jag vet, jag hatar också när folk ska börja blogga så fort dom är lite nere men fuck that. Ni behöver inte läsa om ni inte vill! Punkt. Jag skriver för mig själv - inte för alla er.

Jag kvävs här just nu samtidigt som en stor förvirring finns där all the time!
Att göra rätt eller fel. Välja rätt håll. Hur ska man veta? Jag har inte levt förrut.

Vad som är hemma och borta känns just nu ganska diffust. Att gå emot dom enda som kanske egentligen älskar dig på riktigt kan vara fel.
Men - Everyone goes on with their own life, and in the end you're always alone anyway.

Jag vet bara vad som känns rätt idag.
Jag har ingen aning om vad som känns rätt imorgon.


Good night!


Life life life

There is always something you want or need in your life. Will you ever stop feeling alone? Complete.


Finally everything is done!!


Work Flow.

 
I know. Ännu en The Sounds-låt, men men I'm in that kinda mood I guess...

Good times.

 
 

RSS 2.0