Det ar fragan...??


Konstigt väder.

Långa onsdagen avklarad! :) Känns bra...Flash-klassen imorse var kul kul. I like Flash. Sen lunchade jag med mig själv i solen och hade det bra, blev sen Motion Graphics och hade svårt att hänga med...tur att det finns böcker! hehe

Efter skolan blev det storhandling av mat med Em. Först 99cent för en massa konserver, vatten (OM det nu skulle bli jordbävning), ficklampa (!), lite godis och lite grönt. Drog sedan vidare till Albertsson för att handla lite vettigare saker (och dyrare). Massa frukt, fisk och kyckling blev det...nur har man handlat för lång tid framåt, känns bra det! Nästan så att vi inte fick plats med allting i vår kära Buckla. Som för övrigt ska få nya däck och nya bromsar nästa vecka! Vår vän Nick har fixat så att vi kommer få allting inkl. jobbet för cirka 350 dollar. Det niii, de är billigt! :D

Nu blir det pluggi plugg. Regnar gör det idag förresten, och jag blev lite orolig när vi åkte hem från matbutiken för att himlen såg sådär lite konstig ut....Emelie har ju nu skrämt upp mig med att himlen byter färg innan en jordbävning. Tydligen så ska det vara 90 % chans för jordbävning i dag ovanför Beverly Hills. Scary! Tur att vi nu handlat så mycket mat och vatten i alla fall.....vi är förberedda! T.o.m en ficklampa inhandlades ju. Wooop!


Jag har hittat ett supermysigt ställe att luncha på nära AET,
där jag numera kommer spendera mina onsdags-luncher i fortsättningen!

Vad skulle vi göra utan Bucklan..!?


Idag kom denna lilla sak...


"It's not THAT bad"

Idag har vädret varit en aning svalare, eller rättare sagt det har varit så att man stå ut i alla fall...hehe

Vaknade, tog en löprunda, cruisade bort med Bucklan till SMC o hämta Emelie, drog förbi DMV så hon fick boka uppkörning, lämnade in Bucklan på en liten koll hos Nick nere på Santa Monica/Westgate....

"IT'S NOT THAT BAD"

...var vad han sa när han kom tillbaka med henne från verkstan. Hehe Det som vi nu behöver byta är hjulen, eller däcken som det nu visst heter.. :P Bromsarna är slut så dom skulle vi får ett prisförslag på i veckan, Nick har tydligen kontakter på Honda's verkstad så att vi kan få lite rabatt! Alltid bra att känna folk!

Blev sen en fika nere på mysiga Urth Café Main Street med Shun. Vegan cookie och LA's godaste kaffe!
Nu har jag pluggat plugga pluggat, och gjort klart det som är due tills imorgon.. BRA MALIN!


Saknar Dig min fina vän! Du är den bästa <3
Hatar att du är så långt borta...




<3





Bucklan är för övrigt sjuk...hon måste lämnas in för en broms-check :/ Håll tummarna!

Nu ska jag försöka sova....vi har ställt in en STOR fläkt framför fönstret i vårat sovrum, kan ju kanske hjälpa lite grann...om vi har tur kanske temperaturen sjunker från typ 45 grader till 35 :D Hehe Hur tusan ska man kunna sova?

Godnatt LA - Godmorgon Sverige

Studying at Coral Tree

Mysigt café i Brentwood är det som gäller ikväll. Vi var tvungna att lämna vår kära lägenhet för att det var typ 50 grader där inne! Helt sjuk värmebölja idag, rekordvarmt med typ 45 grader i LA!

Inte bra för en dag då man har massor att plugga.....hämtade upp Em på skolan vid 11 sen hängde vi nere på beachen i ett par timmar. Måste säga att vi spenderade mer tid i vattnet och vågorna än på land! Haha Sjuuuuuukt skönt i vattnet och det enda som känns behagligt i denna värme är att bada just nu. Det var typ vi två sen en massa surfare i vattnet, det var länge sen man verkligen badade och dök i vågorna..haha Värsta träningen ju! Kul kul! Ja vi höll nästan på att få en ticket på köpet...då vi glömde bort parkeringstiden...svårt att slita sig från vattnet liksom... Haha! Och jag säger bara en sak, var jag inte brun i ansiktet innan så är jag det nu! OMG. Känner mig typ som en vägarbetare när jag tittar mig själv i spegeln. b l a c k.

Men just nu är vi duktiga och pluggar i alla fall :D



Lets hit the beach!

Värmen håller i sig. Woooopiidooopi! Härligt härligt :D


Gick upp tidigt idag för att hinna med en PW sen blev det Skype-dejt med kära mormor o morfar. Julia och Stefan var också där en sväng. Mysigt att höra allas röster.

Sjukligt varmt idag och alla Amerikaner bara klagar över värmen och kan inte fatta att vi gillar det. Hehe men det är ju inte så konstigt när man är från kalla Sverige och van vid att springa runt med höstjacka och halsduk vid den här tiden på året. I like it here, and I wont complain about the heat!

Dags att samla ihop sitt pick-och-pack för att ta Bucklan bort till SMC, hämta upp Emlan och sedan dra ner till beachen! Resten av veckan kommer bestå av plugg...så idag ska jag njuuuuuta av att inte ha någon lektion!


Jaaa, vad ska man säga..

Idag har vi bara haft det bra...som vanligt här borta i Drömmarnas stad ;)

Beachen hela dagen nästan skulle man kunna säga. Eller vi drog ner ganska sent, tanken var väl att vi skulle hinna plugga lite grann innan men blev lite Skype och sen cruise med Bucklan ner till Santa Monica. Efter ett par timmar i solen och ett par dopp i det blå (?) så drog vi bort till Venice för att kolla in Drum-circle. Den består av massa flummiga människor som samlas på stranden för att dansa, spela trummor och röka gräs...typ. Hehe jag tyckte mest det var ganska nasty men men kul att se! Den där hippie-kulturen som hägrar borta i Venice är inte min grej känner jag! Tur vi inte bor där borta..hehe

Vädret här borta är helt sjukt bra just nu och jag njuter verkligen av varje sekund. Kan hända att det blir en tur till beachen imorgon igen. Jag har ju inga klasser på måndagar som sagt. Lever livet, or what?!

Signade just upp för en gratisvecka på ett gym här i närheten också. Funderar på att testa på ett pass imorgon kväll redan, Turbo Kick! Ska bli intressant att se vad det är. Får se om man eventuellt också kan få med någon av mina kära roomies så man slipper stå där och boxas själv.. :P

Lite fina bilder från en helt vanlig dag i Santa Monica...Enjoy!





Woop..

Kan inte sova, saknar, och någon i lägenheten under oss typ dammsuger....WTF!!! Give me some sleep.

Can't stand me now



Godnatt!

Don't look back into the sun!

Woooopidoop! Dagen har spenderats på beachen i Santa Monica. Gött gött! Jag är röd som en kräfta för första gången sen vi kom hit. Blir antagligen lite beach häng imorn igen, sommaren har verkligen kommit tillbaka till LA! Sjukt varmt idag, minst 35 grader. Me like!




Ikväll blir det en sväng ner till Santa Monica pier för att kolla in någon consert/festival som ska vara där ikväll. Kan vara trevligt!

Saknar er där hemma! Och Lina jag gråter idag för att jag inte kan vara med er i Stockholm!!! :(

Amazon.com

Amazon är verkligen min nya favvosida! Dom har verkligen ALLT. Min senaste beställning var ju en Power Hoop. Alldeles nyss beställde jag denna...

M&M, Gummi Blue Sharks och vatten i vinglas!

Fredagkväll på 1235 Westgate Ave. Känns bra med en ännu en hemmakväll. Mai är ute och gör Hollywood osäkert, för mig och Em blev det en kaffe på Coffee Bean i Brentwood. Ungefär var man pallade med idag känner jag! Dagen har annars mest bestått av plugg och tvätt! Sånna dagar behövs ibland.

Lördag imorgon och jag har lovat mig själv att åka till beachen om det är fint väder...men först blir de en löprunda imornbitti igen. :)





The weekend is here again..

Varmaste dagen på länge i LA idag vill jag lova! Var ute och joggade i morse, och fy tusan vad jobbigt det var. Även fast man gick och la sig hyfsat tidigt igår så var jag sjukt trött i morse när klockan ringde. Just nu känns det som jag typ blivit överkörd av en ångvält (eller vad det nu heter..) Har pluggat hela förmiddagen och nu börjar jag fatta det här med JavaScript :) Känns bra det! Men mycket ansträngning lär det behövas för att över huvud taget klara av denna kursen. Fredag i dag och jag funderar på att ha en lugn fredagkväll med plugg...försöka få lite gjort så att man kan åka ner en sväng till beachen imorgon och bara ha det bra! Känner att man kan behöva lite vila ett par dagar...

Bio ikväll kanske?! Vore myspys!

Power hoop'en har ju anlänt och jag vill bara säga det att den gett mig massa små blåmärken runt midjan! Haha Ser typ ut som att jag blivit misshandlad eller något.


Allt är större i USA..

Trött Malin idag..men som sagt det är ju sånt man får ta när man är ute och springer på nätterna :P

Igår var vi på Coco de Ville i West LA med Josh och hans vän Andrew. Trevligt litet ställe det där! Idag var vi bjudna till en Fashion show uppe på Colony, det skulle vara någon release fest för ett fashion magazine. Hade varit superkul att dra dit och mingla bland kändisar....B-kändisar ;) Men ändå red carpet fester är ju alltid trevligt!
Men nope, vi stannade alla inne ikväll och jag har försökt plugga lite grann istället...duktigt tycker jag!

Annars har det käkats lunch i solen idag, sen Skypats med min fina Lina och Josse. Blev även en power walk med Em på eftermiddagen. Imorgon blir det upp vid 8, löprunda och sen plugga plugga plugga! Kan hända jag tar Bucklan ner till beachen om det är fint, måste bygga på brännan juhe....hinner ju aldrig med det känns de som... Imorgon kväll kan det hända att det blir en tur upp till My House för lite dans och en drink. Just nu känner jag mig lite seg och skulle nästan föredra en bra film på bio imorn, men det kan ändras på ett dygn...

Nu säger jag Natti natti

Några bilder från dagen...



Nu har hösten kommit till Los Angeles...



Fin skön låt.

Inspiration


Kan jag gora detta..?


Fy skäms Sverige.

Okej, SD in i Riksdagen. Vad ska man säga...?! Just nu känns det bra att man inte befinner sig i Sverige..

Annars har vi det bra här borta. Kräftskivan i Laguna Hills i lördags var supertrevlig! Sen igår blev det lite poolhäng uppe i Beverly Hills hos Daniel. Myspys! Kvällen bestod av en drink på ett hotell i Beverly Hills, mycket trevligt det med :) Nu är det måndag, ny veckan och Malin ska ta tag i sitt pluggande! Online classen startar idag och jaaaa nu kommer det bli att strukturera upp sin tid ordentligt för att hinna med allting!

Bokade uppkörning den 7e oktober också. Håll tummarna!

Visste ni förresten att...

- Du kan få böter om du spelar för hög musik när du kör bil.
- Du kör fortfarande lagligt om du har 0,7 % promille alkohol i blodet.
- Det är olagligt att röka i bilen om någon är under 16 år som sitter i samma bil.


Creyfish party in Laguna Hills!

Blev som sagt en väldigt lugn fredags kväll igår och idag har vi bara tagit det lugnt. En lite Powerwalk blev det runt golfbanan i Brentwood. Soligt och fint är det idag också, nice nice!

Snart är det dags att ta ut vår Buckla på en åktur ner till Laguna Beach. Creyfish party aka. B-day party står på schemat. Kan även hända att vi sover kvar där nere i natt och sedan köra lite beach-häng där nere imorgon innan man måste bege sig hem till West LA igen för en heldag med plugg imorgon. Kommer vara väldigt mycket att plugga nu, min online class startar ju på månadg....Javascript and Dynamic HTML.....hehe ibland undrar jag vad jag gett mig in på. Kan bli väldigt svårt tror jag! Men men de är bara att kämpa på! :D

Tjiiing!

Power Hoop

Beställde nyss denna! Wooo! Nu ska de rockas och bli fit. Haha Eller nåt...


Friday Night at Westgate Ave.



Kom nyss in efter en joggingrunda i Brentwood. Härligt härligt! Men det var lite scary mot slutet, när kvällen kommer blir det ju mörkt så himla fort och man vill inte vara ute och springa/promenera ensam i LA när det är mörkt. Inte ens här uppe i Brentwood.

Annars har det varit trötta miner här hemma hos oss idag. Gårdagskvällen spenderades först på ett sushi-ställe med Nick och hans vän. Sedan mötte vi upp Daniel och David här hemma hos oss för en drink. Efter det hamnade vi uppe på Beverly Hilton's club Bar210 i Beverly Hills. Nice var det men kvällen vart som den vart. Som jag och Emelie just kom fram till; "There is no yesterday"

Startade dagen med en prommis upp till Subway. Smarrigt värre! Sen tog vi Bucklan ner till Santa Monica för lite beach-häng! Har ju varit ganska så dåligt med de sedan vi kom, men liiiiiite färg har man nog fått i alla fall. Kanske kan bli lite Tanning imorn också innan vi drar ner till OC. Ska nämligen på Kräftskiva/
B-Day-party imornkväll hos en svensk tjej som heter Mikaela. Hon bor nere i Laguna Hills så det blir roadtrip dit ner imorn. Alltid trevligt med lite svenska traditioner! :)


Dagens middag blev en Chicken-Kobb-salad på Island's borta i Maria Del Rey. Mmmmmmmmmums! Kan vara den bästa salladen ever! Nu mår jag bara illa av att se denna bilden dock.

Fredagskvällen kommer att spenderas här hemma. Trött som tusan efter min lilla löprunda!

Hepp Hepp!

2nd day in school, 1 day until next weekend..

Jepp, ungefär så är det varje vecka för mig. Helgen är lång lång och skolveckan kort kort.
Självdiciplin är vad jag är i behov av...än så länge har det gått bra men visst är det lätt att bli distraherad i denna stad! Finns annat att bedriva sin tid med. Snart 1 månad sedan vi åkte från Sverige, tiden springer verkligen i väg! Trivs verkligen bra här men ibland kan man börja fundera för mycket på allting och vart man ska hamna till slut. Känns ganska spännande att inte veta vart man kommer befinna sig om 1 år, samtidigt som jag känner en stress..

Kan väl inte säga annat än att jag just nu verkligen lever i Nuet.

"These are the best days of my life..?"



I passed! :D



Woohoo! Efter att ha häng på DMV i typ 5 timmar så klarade man testet till slut. Wiiihoo!
Nu blire att fira med spagetti och köttfärssås! mums :P

DMV.

I dag blev det road trip till IKEA, köttbullar svullades och lite dekoration till lyan inhandlades!

Annars har jag mest försökt plugga lite motion graphics och web design här hemma. En asiat från gas company var här och kopplade på vår gas också, så yeeaaah! Nu kan vi äntligen laga mat här hemma! Kanske hända att det kan bli spaghetti o köttfärssås här imorgon kväll.

Ingen lektion för mig imorgon heller men Em och jag ska bege oss till DMV när hon slutat sin lektion för att ta California Driving license. Har just läst lite på teorin och det är ganska så skrattretande....haha Men men jag ska kanske inte vara så kaxig, finns ju ändå en risk att man kuggar...

Som sagt;

"...Don't scream hello..."

Håll alla tummar för mig imorgon är ni snälla :)

Club can't handle me


Goodbye Weekend



Skön slapp söndag idag. Gårkvällen spenderades på Hotel W's club Drais med Emelie och Daniel. Vi dansade och hade det bra! Och jag gillar Hollywood's "kösystem" måste jag säga...höhö ;)

Idag har det powerwalkats, pluggats och ätit chinese food! Fick veta idag att jag kommer få jobba lite grann även denna termin. Välbehövligt!

Ny vecka imorn men jag har inte skola förens på onsdag, imorn blir det plugga, kanske en tur till beachen och sen IKEA.

Jag bjuder på två bilder från Drais igår...

Saturday Night in Hollywood.

Våra nya hoods kunde inte vara bättre! Här trivs vi som fisken i vattnet. :P
Jag började dagen med en joggingrunda i Brentwood. Har faktiskt hittat ett perfekt ställe där man kan springa/powerwalka. Soooo perfect! Nu när man inte har beachen runt hörnet så får man hitta andra ställen att röra sig på. Ska anmäla mig till LA Marathon, nu har jag bestämt mig! Vet nog inte riktigt vad jag ger mig in på men men det lär bli en utmaning. And I like it!

Tonight we are going out somewhere....what about Drais?!



Vi blev annars medbjudna till ett ställe som heter LAs Palmas. Killen som är promoter och ville att vi skulle komma försökte locka med att "the cast from Jersey Shore is coming there tonight"....daaah. No thanks! Okej jag har inte sett programmet. Men att bara hört om det räcker! Nooope, det blir nog inget Las Palmas för oss ikväll...


La la laaand..

Första dagen på beachen idag och min näsa är röd! Vi har verkligen haft fullt upp med lägenhets-letande och flytt sedan vi kom hit. Nu kan man äntligen andas ut och känna sig hemma. I like!

Efter mycket  b e s l u t s å n g e s t  och velande är jag nu till slut nöjd med mina klassr också. Har bara skola två dagar i veckan vilket känns ganska så skönt måste jag erkänna.

Onsdag: 9.30am-12.30pm Web Animation, 2.00pm-5.05pm Motion Graphics
Torsdag: 2.00pm-5.05pm Web Design 3

Sen har jag en ONLINE klass också som startar nästa måndag, Java script and Dynamic HTML. Ska bli intressant, misstänker att det kommer bli ganska mycket plugg för att klara den men det ska bli kul!



Ikväll blir det kanske en tur till ett biljard café här uppe på Wilshire.....kan hända att man sen svidar om till högklackat och tar en taxi upp till Hollywood! We will see... Nu mera bor man ju ganska så perfekt. Cirka 15 min ner till Santa Monica och cirka 15 min upp till Beverly Hills. Peeeerfect! ;)



Jodå, jag är framme i LA...

Lägenheten är superfin och vi har det bara hur bra som helst här borta!!








RSS 2.0