Handen

Nyss hemkommen till Haninge, blev bio ikväll med Tobias. "Sommaren med Göran" hade premiär och Peter Magnusson är galen. Haha Ne, men den var helt okej. Men slår icke "Backsmällan"! Nu blir det att sova ensam i lyan för Emelie är ute med sina päron och seglar.....scary att sova själv då...hehe Men det ska nog gå bra! Säkerhetskedjan är ju på ;)

Imorgon blir det work work, öppnar på Twillan imorn som jag gjort de senaste dagarna vilkte betyder att man ska upp med tuppen för att hinna med pendeln till city. Efter jobbet blir det hem till Therese i Näckis där vi ska snacka en massa skit över ett glas vin eller två. =D Antagligen kommer brudarna över senare för att möta upp oss och sen är det Village som gäller imorn för hela slanten! Det var inte i går det...Ska bli gallej! Öppningen på söndag blir ett senare problem...hehe

Nu e de natta.


It's Mine.


Bro Hof Slott.

Min debut som golfare....hehe


Jag tror att jag kan ha haft den hetaste "golf-outfiten" på hela banan........ ;)
Tobias tog med mig ut till hans jobb, Bro Hof Slott's golfbana norr om Stockholm. Så himla mysigt! Men Malin och golf går nog inte riktigt ihop. Fast jag måste säga att jag var en hejjare på att putta!

Skaplig "klubb-stuga"....


Vem vann puttävlingen tro......?

Twilfit

Väntar på att börja jobba....fem min till öppning och jag hoppas på en galen dag idag! Kom igen, ni har ju fått lön ju!

Igår var jag med T och käkade god indisk mat i Solna. Det var nice det, blev ett glas rött på Medis efter det sen hem till Haninge. Ikväll blir det middag ute igen. Italiano med brudarna står på schemat! Gött =D

But now. Working working....


Swimming!

Träningsverken gjorde sig påmind i morse efter en natt på madrass! Häärligt hääärligt då känns det att man tränat. Haha Eller nåt?! Tack Tobbe =)

Fick ett litet ryck idag när jag såg att de var sol ute och ganska varmt. Kände för att dra och simma....blev en tur in till Eriksdalsbadet och jag simmade faktiskt 1 kilometer. Bra jobbat tycker jag själv och jäklar vilken bra träning det är att simma. Måste göras om snart igen!


Tonje kommer inte hit fick jag veta igår...trist men hon kunde inte vara borta från jobbet. Aja, ska man kanske lyckas klämma in en trip till våra grannars huvudstad innan man drar iväg?! De e frågan...vill ju men ekonomin överlever nog inte en helg i Oslo tyvärr.....hmmmm..

Ser nu fram emot vecka 33 och då jag och Ca-Row ska ta en liten trip någonstans med morfars bil!
Det kan bli crazy!

Ikväll blir de lungan med film och snacks här hemma med Anna DB.

Heppåre!

Skikkeli gym idag.


Ledig dag idag =) Fikat me Anna, klippt mitt hår och sedan blev det en hårt gympass med Tobias på Planet Fitness! Misstänker att träningsverken kommer att göra sig påmind imorgon när jag vaknar..hehe

Bestämde med den lilla norksan att hon ska komma och besöka mig hemma i Söderköping helgen vecka 33. Ser jag fram emot som tusan! Kul att man får se henne innan man tar sin väska och beger sig till staterna!

Victoria Silvstedt

Dricker te framför TV'n efter en långpromenad i solen. Behövde jag för att piggna till lite...
Imorogn är man ledig och då vankas det en dejt med Anna DB. Kanske blir de en fika, kanske blir det sol och bad =)

Men nu, "Ett herrans liv" på 5:an med mina favorit-pojkar. Victoria Silvstedt är gäst ikväll! Haha undra om hon kan sin svenska... Snygg är hon i alla fall!

My new Life!

Welcome my new life!


Dax att börja ladda för LA nu!

Coffee and headache..

Jobbat. Sjukt trött efter en liten spontan trip igårkväll....Em och jag drog till Trångsund där det bjöds på grillat kött och rosé. Blev ett och annat dopp i den vedeldade tunnan grabbarna hade hyrt.

Malin är numera en riktig brunett igen! Like or Dislike?!



Tillbaka på Tuvvägen.

Då är man tillbaka i Stockholm igen då. Har haft en underbar vecka ute på sjön med sol, bad och massa gott! Livet är allt bra underbart ibland! =D

Idag är man ledig och snart blir det en tur bort till Metropolen Haninge Centrum. Hårfärg och färska grönsaker står på schemat. Idag blir det en dag inne med tvätt, toning av hår och kanske en och annan film. Sjukt trist väder ute. Tyvärr. Men man kanske inte ska klaga efter nästan en hel vecka med blå himmel?!





One Day...

En dag så....




Emelie, i LA då blire att hänga i Marinan! Lätt!! Hahaha

Västervik

Är still in in Västervik nu och har det bra...blir andra natten här i hamnen nu och ja, jag känner lite nostalgi. Poolen, shopen, ruinen och en lilla söta staden =) Hehe Just like the good old days! Vi var här nästan varje sommar under hela min uppväxt och jag måste erkänna att Västervik fortfarande är en mysig liten sommarstad.

Igår blev det rödvin på Harrys med Tobias. Trevligt trevligt! Och idag blev det att simma några längder med mammsen i poolen och efter det glass på stan med T. Mötte sedan upp mina kusiner och morbror med frugan Lina. Länge sen man såg dom så det var kul! Dom bor på campingen i en husbil och hade tagit sina cyklar in till staden för att besöka bolaget...hehe T och morbror Stefan snackade en massa golf och jag förstod inte mycket =P Just det, minigolf blev det också idag....Tobias vann ganska så överlägset men jag var ändå nöjd med tanke på hur länge sen det var jag spelade nu. Måste ha varit i Clearwater FL senast...när Soffan och jag spelade golf på sjörövarskeppet.....och det var inte igår.

Nu kom lillebror nyss på båten och vi ligger kvar här i hamnen över natten sen imornbitti drar vi ut till Idö. Ska vara en liten mysig ö utanför V-vik som är bebodd och har en väldigt bra mysig restaurang som vi ska besöka imornkväll! Hoppas på sol imorn så man kan ta sig ytterligare ett par simtag i det blå! Livet är väl föööör härligt ibland?! =)




What to say?

Ligger på en ö utanför Västervik. Solat, halv-badat, grillat, fiskat och åkt båt. What a day! Imorn bär det av in mot Västerviks hamn för lite stros på gatorna och en öl på stan! =)

Enjoy...




Semester!

Semestern är här för en vecka nu. Ska spendera tiden på sjön i föräldrarnas båt! Det är ett bra sätt att koppla av och att spara pengar....imorn hoppas jag på sol så jag kan bygga lite på min bränna =P Sen bär det av söder ut för ett besök i Västervik. Myspys! Och framför allt N o s t a l g i. Vi var där nästan varje sommar med båten under hela min uppväxt.

Nu ska jag försöka sova....trots att regnet just nu smattrar mot decket.

Sweet Dreams!

Regn regn regn...Suck!

Regnet öser ner....snart ska jag ge mig ut i det för att ta mig till pendeltåget. Som tar mig till centralen...där jag sedan byter till grön lije - hoppar av vid Fridhemsplan. Där blir det ytterligare ett byte mot Akalla, för att sedan hoppa av i Solna centrum. Jobbar till stängning idag och det känns väldigt omotiverande måste jag säga....trött och kommer bli sjukt blöt då jag inte har inhandlat något paraply ännu. =(

Finns inget annat att göra än att bara gå ut!

Ge mig denna i storlek small tack! Då blir jag gad...

Båstad was niiice...

Inte bloggat på ett tag nu..men har varit mycket den senaste tiden. Man är ju numera Haninge-bo och lägger ner ganska mycket tid på resande varje dag fram och tillbaka till jobbet =P

I förrgår fick Emlan och jag ett litet ryck! Drog en spontanare ner till Båstad. Hennes pappa har ju sin egen helikopter så vi kom på den geniala idén att ta den ut på en flygtur! Jag ringde upp min kontakt som är helikopterpilot och så var resan kirrad! =D Det blev en massa skumpa, snygga människor och ett par besök på tennisbanan. Häärligt hääärligt! Behöver jag säga mer...?!I Hehe
dag är vi lite småslitna och jag har jobbat i Gallerian hela dagen idag. Efter det blev det middag med klassen på Thai-boat och det var supergott. Blev en pad thai med kyckling för mig! Smarrigt!

Resans låt var i alla fall FloRida med Right Round...

=D


Train.......

Teckning och tåg är INGEN bra kombination! Varken mobilen funkar eller mitt 3G-nät för mitt mobila bredband...IT SUCKS! I-poden glömde man ute i båten så tur man har en massa musik i datorn och att iTunes funkar utan internet. =)

Jag sitter nu i alla fall på tåget upp till huvudstaden igen. Har haft mys hemma i flera dagar nu. Sol och bad har det blivit en massa av! Hääärligt. Har till och med fått lite tan, vilket alltid är niice. Blev även massa häng med min favorit Soffan! Grill, bad och promenerande runt Ramunder har vi hunnit med! <3

Imorgon blir det jobb på Twillan igen och på söndag likaså. Var även abitiös och tog på mig ett extra jobb-pass på Twilfit i Gallerian på måndag. Kan ju vara trevligt att se en ny butik med lite nytt folk!

Har nu 1 timma och 20 minuter kvar på detta lågsamma tåg och sedan ska jag möta upp Atusa för en fika/öl vid halv åtta. Blir kul att se henne igen, eller kanske inte förresten...hehe Hon lär vara neger nu efter en trip till Grekland. Men men jag får mitt i höst som mamma säger. Haha

Hela denna sommar kommer mest gå ut på att leva så billigt som möjligt men ändå hinna med så mycket som möjligt! =P Låter det som en realistisk kombination eller? Hehe Jaja, vi får la se hur man ska få ihop det. Jag är säker på att det kommer bli toppen!

LIIINA, WE'VE GOT A CAR!!!!
Wooohooo! Det lär bli en massa cruisi'n, glajjor, rosévin, steeek och Roger! Jill & Lola all over again! Haha Galet =D


Röd som en kräfta!

Idag blev det sol men utan bad i Gryt igen...härligt härligt!

Sen grillning hos Soffan med lite folk. Kul kul! Grillad lax, klyftpotatis och aioli! Sedan blev det choklad-fondue på det =P Smarriggt värre. hehe Mår lite illa nu måste jag säga....

Annars hettar huden och jag är varm som tusan. Jobbigt att sova hemma nu efter 2 nätter i båten. Det är så sjukt mycket svalare där ute ju..och tystare också för den delen. I mitt rum är det väl ungefär 32 grader just nu. SUCK!

Imorgon vankas mera sol och bad! Soffan och jag tar bilen ut till havet. Kanske blir det båten, kanske blir det Ekön!? Hmmmm...we will see. Bada ska jag i alla fall göra!


RSS 2.0