Time for Hollywood Cemetery....


Time for some party tonight!


project for studio1 class


Movie night.

Friday Night blev en Movie Night med min fru! Haha Vi har köpt en massa sliskigt (egentligen inte alls gott) godis på 7eleven och hyrt en läskigt film. Halloween när det är som bäst liksom!
Imorn blire att gå till detta partyt....
Happy Halloween till er alla!
Tjingeliiing!

Friday night...???


Tid?

Kan vara jobbigt att känna att man aldrig har tid över eller? hehe Tänk vad bra det vore om man kunde få ha fler timmar på ett dygn :P Men som Mark sa idag på jobbet att det inte spelar någon roll hur mycket tid du har, du har ändå aldrig någon tid över...Hmmm...är det så att man tar på sig för mycket saker helt enkelt? Krav som är för höga maybe..
Anyway. Fredag imorn och ännu en dag på praktiken. :) I like Malibu! Fint där ute, och jag gillar det.. trots att det tog mig över en timma att köra hem idag. Blööö. Det är de värsta med denna staden - trafiken. Galet! Älskar ändå LA. Är nog lite kär faktiskt...om man nu kan vara kär i en stad?
Dags att sova nu. Upp om typ 7 timmar.....hoppas på att få sova i natt utan en massa jobbiga drömmar eller en klump i magen som stör. :/ Natti natti. Tänker på er alla där hemma

Love


Halloween is coming up..

Solen är tillbaka i LA! Yay! Vaknade sisådär vid klockan 6.20 imorse och kunde inte alls somna om. Med alldeles för mycket tankar som snurrar i huvudet är det inte lätt att slappna av. Hoppade upp och spenderade 50 minuter i vårt lilla minigym. Skönt när man vaknar sådär tidigt och kan få massa gjort, jag är oftast så produktiv sådär på morgonen. :) Efter ett par koppar kaffe blev det shopping inför helgen. Halloween i USA är ju lika med utklädnad obligatorisk! Hehe Men I like it. Har alltid gillat att klä ut mig ;)
Blir inget extremt men Emelie o jag har inhandlat svarta peruker, vampyrsmink och lite annat smått och gott. Ni får se bilder i helgen. Men tänk denna bilden fast långt svart hår med lugg på oss båda. Hoho
Planerna för helgen är annars att lördagen ska spenderas på en stor fest uppe i Hollywood. Rättare sagt på Hollywood Cemetery, tydligen ska man bära 3D glasögon under kvällen så man kan nog räkna med en hel del coola effekter... Söndagen sen ska jag klä ut mig igen, funderar på att använda min sailor-outfit som jag hade förra året. Då blir det nämligen ett besök på "The Magic Castle" i Hollywood, med Michael och hans två vänner. Intressant....
Dagens låt btw...

The Weekend

I lördags blev det 31ten på Main street. Maria som jag pluggar med skulle dit för att fira en killkompis B-day. Jag och Em hakade på och det blev en superlyckad kväll!

Stockholm vs. Los Angeles?

Tomt efter mamma o mormor måste jag säga, önskar dom kunde stannat längre. Sitter och dricker Zoega kaffe och äter ägg med Kalles randiga. Gott det :) Sverige och Stockholm kommer allt närmre känns det som men vad gör jag om jag blir erbjuden ett jobb här? Det är ju som sagt ett beslut som jag måste fatta....gärna inom ett par veckor. Flytt hem till Stockholm innebär att fixa både jobb och lägenhet, något som inte direkt är det lättaste over there. Stannar jag här kan det innebära att jag kommer få fira en ensam jul i stora LA :/ What to do? Känns ju dumt att inte ta en chans till att jobba...samtidigt som jag inte vet om jag kommer kunna göra det lagligt med tanke på min visum situation. Varför ska det vara så krongligt med alla regler och lagar i detta land för?
Aja, allting löser sig nog till det bästa. Det brukar det göra...
Idag är det en lång dag i skolan. Två stycken presentationer och jag skulle helst bara stanna hemma och mysa med kaffe och True Blood. Höstväder ute idag och man blir inte alls sugen på att gå ut över huvudtaget...

tänk om man kunde stanna tiden?

Vad bra det vore. :) Allting bara går för fort hela tiden...timmarna, dagarna, veckorna...åren?
Mamma och mormor kom för en vecka sen imorn, känns som dom kom igår. Visst, vi har hunnit med massa och det är jättekul att ha dom här. Men. På fredag åker dom hem till Sverige igen....jag vill att dom ska stanna!
Tänk om det var jag som skulle åka hem till Sverige på fredag...tänk om det var min tur att lämna LA nu. Den tanken gör mig stressad, samtidigt som jag känner att jag kan sakna det. Jag antar att det snart är min tur?

Att ta beslut har aldrig varit min grej..

...men ibland kommer man till dom tillfällen då man bara måste. Oavsett hur jobbigt och svårt det kan vara så har man inget val. You just have to do it! And no one can make the decision for you...Hard, huh? :/

I'm sexy and I know it


Helgen i bilder

Igår blev det stros på Rodeo Drive och även lite shopping på Target.
Framåt kvällskvisten var de två glaaaada tjejer som tog en taxi upp till True I Holywood.
Idag började vi dagen med att åka till Malibu, och El Matador beach. Sååååååå fint!
Blev sedan en lunch i Paradise cove. Aldrig varit där förut, men lär bli fler besök :) Väldans mysigt ställe!
Sista stoppet blev Längst upp i Hillsen...Griffith park. Sjukt fin utsikt över mitt älskade La la land..
Önskar att helgen hade en dag till. Vill inte att den ska vara över redan...ikväll blev det kex, ost och mys på mamma o mormors hotellrum. Nu är jag så trött efter dagens bilåkande så jag kommer sova som en stock.
Imorn - shopping i Santa Monica (men först lite plugg såklart... :P)
Tjiing!

Love is blind?


Tra la laa..

Sooooo. Nu är det måndag och idag har jag joggat i solen, pluggat, varit på banken, lunchat i solen med Empan, varit i skolan, kollat på Svenska Hollywoodfruar och sen handlat på Trader Joe's :D Aaaa de är väl typ min dag idag.
Imorgon blir det ett gymbesök när jag vaknar, sen en liten lunchdate i Brentwood med Mr Michael. :) Min första lektion imorn är nämligen inställd så jag börjar inte förens klockan halv 6 imornkväll. I like! Håller tummarna för att det blir sol imorn igen....men som sagt chanserna för det är ju ganska så stora med tanke på att jag faktiskt bor i LA.
Sen på onsdag kommer mammsen o mormor. Can't wait! Ska bli myyys!
Tjingeling!

Hot Chelle Rae


slow day



Magic

Okeey så Tiesto igår var hur bra som helst! Sjukt mycket folk, hela Home Depot Arenan var slutsåld. Hörde att den tar in 27 000 personer så jaaaaa....en aning mycket folk med andra ord. hehe Magiskt! Filmade lite med min lilla kamera och med min mobil så ska försöka ladda upp det här på bloggen sen så ni får se :P
Skön helg, söndag idag. Igen. Plugg dag för mig idag för igår fick jag inget gjort. Var nere i Santa Monica med Michael och spelade lite tennis. Hehe det var inte igår man gjorde de men det gick bra. :) Schnygg bränna fick man på köpet också. yay! Försökte dock få bort lite av den idag när jag spenaderade 2 timmar vid poolen.....inte någon vidare succee där men men kanske kan hinna unna mig en stund där imorn igen.
På onsdag klockan 19 landar Mamma o Mormor i LA. Ska bli myspys att ha dom här och vi får se vad vi ska hitta på för skojjigt! Några saker har jag iaf planerat in....Griffith Park, Lacma, Moonshadows i Malibu, Paradise Cove och kanske ett besök på The Getty Center. We'll see we'll see. Of Course så blir det lite shopping i Beverly Center och lite stros på Rodeo Drive också.
Känns som att jag borde få så mycket som möjligt gjort nu innan tisdag så att jag slipper sitta och plugga när dom är här. Är någon showcase på ett entertainment bolag nere i Santa Monica ikväll....hmmmm jag borde verkligen hålla mig hemma... :P

It's a sunny day :)

Emily hade sitt event igår på XIV, kanske inte lika lyckat som väntat men men jag hade en bra kväll. Jag, Mark och Emelie drog vidare till The Huntley.
Nu blire tennis i solen sen ikväll Tiesto! Wiiiiiie!

woop woop


Fall = Cold

Även i LA är kylan och hösten här. Lite deprimerande samtidigt som det är ganska mysigt.
Snart helg igen och det kan bli svårt att slå förra helgen...men denna helgen kommer bli ganska busy även den. Imorgon ska Emliy ha sitt "singel-event" på XIV sen på lördag spelar Tiesto här i LA. Jag och Em ska dit med med José Och Stephan. Kan bli magiskt :P
But now it's time for Malibu, and some working!
This is love... <3

Inspiration


:)


Karaoke i Burbank och Housewarming party.

Har haft en helt superbra helg med massa kul!
I fredags blev det att fira Mark på Vividcandis B-day. Han fyllde 29 och det firades på en karaoke bar i Burbank. haha Jag och Emelie som så himla noga påpekade att vi absolut inte sjunger slutade upp med två vändor på scenen. :P Roxette var det som gällde och jaaaa man fick både en massa bilder och en DVD med hela framträdandet. Blackmail Material om man säger så! Hoho
Igår hade vi inflyttningsfest här på Butler Ave. Kunde inte bli mer lyckat och dom flesta som sagt dom skulle komma kom. Riktigt bra blev det och sen blev det även ett besök på Mom's för en drink och lite dans. Tack alla som kom och hjälpte oss att inviga vår nya lägenhet :)
Här kommer lite bilder från gårdagen....
Cameran, Sanna, Sandra och Jeff
José
Mai och Steven
Frida och jag
Emelie, Mark, Jenny och G-man
Sandra
Jag och Emily
José, Michael och Andrew
Michael och jag
Michael, jag, Mark och Emelie

RSS 2.0