Sunday Morning..

Igår kväll var det gallej i Globen. Guuud har nog aldrig sett så många galna, lite smålulliga 30-40-taggare skrika på samma gång! 11 000 brudar som anlänt till Globen för att dregla över Stenmark och Andreas Johnsson. Sen var det jag och Therese. Men det var kul att se det, det är alltid en speciell känsla att se en show i Globen. Man nästan ryser lite av att så många människor jubar på samma gång :D

Idag startade jag dagen med en promenad i Hammarby-hamnen som vanligt..hehe Gäller att passa på nu så länge de fortfarande är hyfast varmt och solen tittar fram!

Jobb idag i Solna. Imorn en ny vecka. Igen. Shit var tiden går fort.....snart sitter vi där på ett flyg mot Los Angeles Emelie! Wiiie!

Fredag får jag besök av min favorit-smålänning. Lina kommer vara hos mig fredag-lördag och vi ska gå ut och käka världens godaste sushi! Nice Nice. I miss you baby!

Titta in här kanske vi ska göra också.....?


Ladies Night

Mammsen åkte tillbaka hem till Söderköping idag och vi hade en supermysig kväll igår med grekisk restaurang och sen godis hemma på soffan =)

Idag har jag varit på Corinne & Friends i Sturegallerian och hämtat ut en par splirrans nya fina dbrand-jeans. Gratis är Gott! Sen har jag jobbat på Twillan idag, missa inte vår kampanj: 3 strumpor/strumpbyxor för 2!!! Passa på!

Nu sitter jag framför TV'n och häver kaffe. Ett litet spontan-erbjudande döck upp under min promenaix hem från jobbet....Ikväll blir det Ladies Night för hela slanten! WOO!

Anna Anka

Hon är crazy!


OMG

Oh, what a night!

Saker och ting blev inte riktigt som det var tänkt kanske.....

Nu ska jag röja lite här som Ca-roow och jag brukar säga..hehe
Så fint som det går ska de bli! Mamma-besök väntar <3


Dirty Little Secret

Ledig Ledig =)

Efter en massa jobb i veckan känns det skönt att ha en ledig dag. Igår kväll var det jobb all day sen en mysig middag med Twilfit-tjejerna för att sedan gå på ett litet strump-event på Nybrogatan med lite vin, tilltugg och gratis-grejer. Me like!

Dagen idag har varit slapp som tusan, promenerat i solen, besökt Ringen för att köpa trosor till mormor på Twillan, promenerat i ösregn och druckit kaffe. Ikväll vankas nog ett eller annat glas vin med kära vänner! Ett besök på Svea blir det nog sedan bär det av mot Sturegallerian för en invigning av ny butik där....efter det vet jag inte vad det blir men kan hända att vi hamnar på Village eller något liknande för att dansa lite!

Imorgon kommer kära mor på besök och vi ska ha myskväll här i min lilla lya på söder. Helgen som jag hade räknat med skulle bestå av massa soffhäng och en del träning samt plugg kommer nu att spenderas på jobbet. Lördag är det Gallerian som gäller och söndag Solna! Wooo! Vila kan man göra när man bli gammal va...? Hehe

Do I Love These Days...?!


Confusion.


Lovely Friday

Huvudvärken börjar göra sig påmind....springer här mellan datorn och tvättstugan som är 4 trappor upp i huset.
Jag vet att jag är galen. Men jag funderar seriöst på att ge mig ut på en löprunda, solen skiner ju så fint utanför mitt fönster! Får bli en tur till tvättstugan för att byta tvätt, ge sig ut i solen på PW/Running sen möta upp Tobbe för att inhandla kvällens middag. Efter det vankas bio och självklart Godis på det!
Oh, what a lovely Friday!

.....linslus eller bara kamerakåt....or what?! Haha

Rehab


Workin Workin!

Idag har jag Powewalkat i Hammarby Sjöstad, sprungit i trappor med Peter Seipen på Praim PR, reglerat banden på tanters BH'ar, pratat engelska, druckit smoothie och åkt buss. Ikväll blir det ett glas rödvin med Emelie här hemma sen bär det av mot Café Opera för att spana in boys i kallingar! Haha



Imorgon är jag ledig så vem vet......kan hända att vi på vägen hem även tittar in på Village....


R.I.P. Patrick Swayze



Har just börjat spåna lite på min egen hemsida......ska fixa det där nu hade jag tänkt! Har blivit lite annat webbdesignande nu på förmiddagen också. Skönt att vara ledig från jobbet idag, gäller att passa på för resten av veckan blir hektisk! Jobbar alla dagar utan fredag. Snart blir det lunch på söder med T och ikväll kanske man får besök av Emelie. Då ska vi ta tag i en distanskurs vi båda anmält oss till, kanske äta lite av morfars bullar också?!

Morgonpromenix


Godbitar, Rullatorer & Höströj!

Då sitter man på tåget på väg tillbaka till El Stockholmo! Helgen i Linde har varit toppen. Massa snack om allt och ingenting, kaffe, godis och en drös med bra svenska filmer har det bland annat blivit =)
Nästa gång gör vi Stockholm min vän!
Anländer till Stockholm C om ungefär en timma, sen är det jobb som står på schemat. Känns som detta kommer bli en lååååååång dag...

Rullatorernas Mekka!


Efter en lyckad kväll i Öret igår ligger vi nu utslagna på soffan. Tar tåget tillbaka till Stockholm imorgon för att börja jobba vid 10. Kommer bli en lång lång dag och klockan ringer redan vid 05.00.

Lindesberg

Igårkväll anlände man till Örebro och blev upplockad av Lina och hennes man Markus. Var sedan framme i Lindesberg efter cirka en halvtimmes cruise i en lånad bil! Blev en massa snackande och sedan deckade man i sägen. Idag började vi dagen med en liten morgonpromme genom HELA Linde. Mysig lite stad med en huvudgata som skulle kunna vara Söderköping. Nu har vi kollat Forgetting Sarah Marshall som var en väldigt bra film! =) Markus har just satt på Jönssonligan, och den var ju inte igår man såg...hehe

Lunch på något ställe somheter Belles vankas snart. Sen framåt kvällen ska jag och min vapendragare dra oss in till vårt kära Örebro för att slå klackarna i taket på Club Njuta som har premiär ikväll! Det är vårt gamla stammishak Babar som bytt namn. Men med samma kille som driver det kommer det inte kunna bli annat än succé!

G A L L E J !

2 minuter All over Again!

Förresten! Vi har nu beslutat att ta upp 2 minuter igen. Få ordning på webbsidan till att börja med sen blir det en stor Speeddejt någon gång senare i höst! Möte om detta blir det på måndag. Vi har även tänkt ta in min kära vän Lina som ska få hjälpa oss med PR-biten. Hon kan ju det där nu efter att ha läst på uni i tre år! Denna gång ska vi bli stooooora! Höhö

Första Natten som Söderbo.

Efter min första natt på söder känner jag mig verkligen hemma! Det är mysigt som tusan här borta. Visst visst, jag ska inte ljuga om att jag inte saknar den lilla lyan på Bråvallagatan men denna ligger inte långt efter =)
Känns så himla skönt att ha sitt eget, kunna sitta här med sin kaffekopp framför TV'n på morgonen och bara ha de bra!

Ledig idag igen. Skönt eftersom helgen blev lite hektisk. Jag jobbade både lördag o söndag sen blev det en liten spontanare med 60-talsfest och F12 på lördagen! Gallerian jobbade man i på söndagen och det var en trött Malin..hehe Men det funkade väldigt bra i alla fall!

Nu ska jag ner mot city och kika i lite affärer sen blir det fika med Frida på Medis! Ikväll vankas middag med Santa Monica-snack ute i Haninge!



Past Vs. Future

Allt det gamla glider längre och längre bort, känner hur det snart försvunnit helt. Det är då man ibland kan få lite panik! Det som komma skall, är det bättre? Kommer man aldrig känna sig nöjd, kommer man alltid vilja ha mer, mer och mer?

Känns ibland som man står mitt emellan Allt och Ingenting. Och det kan göra mig Galen.

Ikväll blir en lugn kväll med mig själv. Lite kräftor, räkor och annat smarrigt vankas. Kanske blir det en bra film och ett glas rött på det!

Lovely Shoes!

IKEA med mormor idag. En massa shoppades och jag har mest burit! Självklart ställer man upp för sin söta mormor =) Blev även ett par nya skor till mig själv. Ett par för en gång skull Sköna Ballerians! Perfekt för att springa runt med på jobbet.

Imorgon blir det jobb i Solna sedan PJ-party hos Therese. Inte många dagar kvar nu innan man får flytta in i en egen liten lya igen. På måndag blir jag söderbo! Härligt härligt!
Sista kvällen ikväll hemma på Vintervadsgatan ska jag spendera i min ensamhet. Ligga på soffan och ha en myskväll helt själv.
Det var länge sen... Känns välbehövligt =)


Never Satisfied!

När man just bestämt sig, tagit ett beslut som känns bra. Varför ska det då dyka upp saker som åter igen gör en fundersam över om man verkligen valt rätt?! Livet är hårt i bland!

Beslutsångest.
Kan man få en prognos på det?

If I had some money....





RSS 2.0