Sälen is Great!

Efter en hel dag på brädan, glüwine på toppen och en massa kött på Lammet & Grisen är jag en utslagen 24-åring som just nu bara vill blunda! Godnatt!




Tjugofyra.

Imorgon när jag vaknar är jag 24! Gaaaaaaaaaaah!!!!

Annars är allt toppen. Sälen, massa snö och underbar åkning.

Tjiing!

Bye bye Christmas..

Tänk att julen 2009 nu typ är över! Shit vad tiden går fort.
Jag har iallafall haft en supermysig jul hemma i Söderköping...idag blir det att packa min väska för imorgon bitti åker vi till Sälen. Ska bli skönt att fira födelsedag och nyårsafton med familjen, morbror och kusiner. Massa snowboardåkning kommer det bli och en hel del längd. Wonderful!!!



I'm in love.

Jag har världens bästa mamma o pappa...



Jag har haft en toppenbra julafton och det kunde inte bli bättre! Nu är det sovdags och imorgon ska jag åka skidor.

Natti natti.

Sjukt Bra!

Hahaha! Bästa på länge!


Bye Bye Sthlm...

Klockan är endast 11 och jag har hunnit med en joggingrunda, tvättat tre maskiner och städat mitt lilla rum! Yeah!
I natt är min sista natt här på Hantverkargatan hos Gullan. Min sista natt som Stockholms-bo, på ett tag i alla fall. Jag är nästan helt säker på att jag kommer tillbaka en dag. Love this town!

I januari blir det även en eller två veckor här uppe, men ute på Dalarö hos Emelie. Vi ska bara träna, spara pengar och peppa inför LA-flytten! Shiit, det är nära nu. 1 månad exakt idag! =D

I dag blir det jobb till 20:15 sen kanske en fika efter det. Hem och sova, jobb imorn 9:15-19:30 sen kommer pappa och tar med mig hem till Vintervadsgatan. Nu är det äntligen snart jul! <3


Santa Monica

Kolla vad jag hittade när jag surfade runt lite på YouTube.
Shit vilken söt liten kille! Haha Störtskön!


candy & tv


"Det där galset rött" som jag skulle gå ut och ta igårkväll me tjejerna blev till två, tre och kanske fyra.. hehe
Vaknade i panik av att min mobil ringde i morse klockan 09:27! Tog några minuter för mig att inse att jag måste missat mitt alarm som ringde vid halv åtta och att jag skulle befinna mig på jobbet en halvtimma senare. 10:00 skulle jag vara på Twillan och 09:50 var jag på plats! Hehe Ibland är det smidigt att bo centralt... ;)

Men det var en toppenkväll igår, bästa på länge och jag o Jenni dansade så svetten rann inne på Sture.
Ikväll är jag dock ganska så trött och har just beslutat att banga min o Thereses planerade utgång och spendera denna afton under täcket i min säng...med en godispåse från 7 Eleven och en kopp te. Härligt härligt!

Perfect

Perfekt middag igårkväll på Rött vid St. Eriksplan. Måste säga att den hamnar på topp-3 över de Stockholms-restauranger. Jag har testat sedan jag flyttade hit för cirka 1,5 år sedan.
Detta var bland det godaste jag ätit på länge..

Love Seafood!

Är det inte helt sjukt att jag redan bott i Sthlm 1,5 år?! Tiden går så fort så man knappt hinner med. Och nu är det dags att flytta igen. Började i Söderköping, en säsong i Sälen by, sen blev det en tid i Sydney, efter det hem till Sverige igen och Örebro för ett år, Oslo kom näst, Stockholm och nu Los Angeles! Love Life! Den stora frågan är bara vart man en dag ska stanna? I vilken stad kommer jag att känna; "Här vill jag stanna, och leva resten av mitt liv."
Ibland tänker jag att jag aldrig kommer känna så för en plats. Det finns alltid mer jag vill se, mer jag vill uppleva, nya människor att lära känna. Måste ändå erkänna att Stockholm står högt upp på listan...kanske kommer jag tillbaka hit i sommar, kanske inte.


"Där är något som inte ska vara där, där är något som påminner mig om att något är fel. Det där som får mig att stanna upp och tänka. Jag är expert på att blunda."

Boka in 15 januari redan nu!


Snöstorm?

Vad är det för s n ö s t o r m alla snackat om idag?!
Vinter kallas det....hehe
Snökaos har man läst och hört om idag. Det har ju bara snöat lite. Stockholmarna borde ta en vecka uppe i norra Sverige... =P

Jag kanske är galen men jag var ute o joggade en runda när det snöade idag. =) Jag älskar snö och tycker att det är väldigt mysigt när det är vitt ute. Pulsade hela Kungsholmen runt och jag mötte inte många på vägen kan jag lova. Haha dom som sett mig måste trott jag var knäpp typ. Ett par stelfrusna hundägare såg man annars var det bara jag och de vita flingorna!

Ikväll blir det en mysig middag på Restaurang Rött vid St. Eriksplan.

Hepp!

Borde köpa detta kanske?


Merry Christmas & Happy Birthday!

Eftersom det är julafton på torsdag och då jag fyller 24 (!) den 29e december...

Lycka! :)



Kul Mix.


Onsdag.

Snö. snö, snö! Lite mysigt måste jag erkänna att det är...
Kom nyss in efter en liten löprunda i det vita. Halt var det och jobbigt som tusan! Men men nu känner jag mig pigg o redo för jobb en hel dag. =D Woo!

Funderade över en sak när jag var ute o sprang. Det finns ju vattenormar, tänk om det skulle finnas snöormar också..som låg där under det vita fina och lurade! Det vore läskigt. Haha!

Ikväll efter jobbet blire häng me tjejerna. dbrand har release av en ny concept store på Fleminggatan.
En drink och lite mingel är aldrig fel!


Six Days To Go.

Hemma efter en lång lång dag på jobbet. 9.30-20.05, det kallar jag lång dag!
Vad har hänt med min karaktär? Jag som aldrig haft svårt att motstå att äta massa gott när det bjuds. Just nu äter jag Lindt-choklad hela dagarna på Twilfit. Inte OK. Vi bjuder på de söta små kulorna och titt som tätt slinker det ner en! Varför äter man, när det inte ens är gott längre?

Endast 6 dagar kvar på jobbet nu innan jag åker hem till mamsen o papsen. Åtta nätter har jag kvar i detta rummet, det känns galet skönt måste jag erkänna! Okej, inte för att jag inte trivts här hos Gullan men man vill ju ändå ha sitt eget. Och farmför allt när jag har mitt eget är det ingen som röker inne! =/ Det är det som är det jobbiga här i lyan. Luktar a l l t i d rök. Blöööö!

I morgon blir det först jobb sen galej.

The visum is almost mine..

Efter att stått ute i kyla och snö i typ 40 minuter fick vi äntligen komma in genom security check på The Embassy of The United States Of America. Snacka om att de har en hård kontroll där! Aja, allt gick utan bekymmer (förvånande va?) och snart kommer mitt amerikanska visum att dimpa ner i brevlådan hemma på Vintervadsgatan. Ä n t l i g e n säger jag bara!

Jag vill bara åka NU NU NU!!!!


...jag ser typ ut som en brottsling...hehe

GoodNight..

Can you ever be good enough?!

Fruits and Mama's boys!

SIX WEEKS TO GO!!!! =D

Efter en sen natt med hemkomst vid 04:00 imorse sen jobb med massa galna julklapps-shoppare är jag nu en aning trött. Nu blir det fruktsallad och spana in sista avsnittet av Mammas Pojkar på TV4 play.

Underhållning på HÖÖÖÖG nivå..Hahaha..

MALIN

Idag är det faktiskt MALIN-dagen. Haha det där med namnsdagar är lite underskattat tycker jag! Mamma och T har i alla fall grattat mig idag. En fråga som jag ställt mig idag är "Hur uppkom dessa namsdagar från början?" Vad är dom till för egentligen? Har det en gång i tiden varit något speciellt med dessa dagar?

Aja, jag "firar" i alla fall med en kaffe idag, och vaniljyoghurt med mandlar, russin, müsli och passionsfrunkt! Bästa frullen!

Igår kväll var det Twilfit för hela slanten! Först jobbade man från kl. 11 sen efter stängning dukades det upp "långbord" inne på lagret. Haha Massa god mat med exotisk bricka, kex, ost, vindruvor, Biggans favorit-tårta, kaffe och lite rött på det. Kunde inte blivit en bättre kväll! Tjejerna på Twilfit Gallerian är verkligen ett toppengäng! Kommer nog nästan sakna dom liiiiite när jag lämnar Sverige för varmare breddgrader.

Idag: SEX VECKOR + 1 DAG Woooohoooo!!!!!!


Förresten, ikväll smäller det! Hellströms kl. 20:00

MISSA INTE!!


Imorgon mina vänner!


Modern Love


Godnatt!



Nostalgi

My favorite dish!

Idag har jag spenderat ännu mer pengar på min USA-flytt! Shit vågar inte ens räkna efter hur mycket jag lagt nu med visum-kostnader, diverse fees hit och dit samt frakt-kostander av dokument x2.
Men, jag har gjort nytta, tog mig till en fotograf vid Fridhemsplan för att ta mitt visum-foto. 265 spänn!! Shiit..annat var det hos Raskens Foto hemma i Söderköping.

Nu är de käk sen ner på stan för lite häng med Em.


Heey 20-tal!

Lyckad kväll igår med allt vad det innebär!




sweet..

you say I'm the sweetest.
but I'm not the sweet as you think.

I'm not good for you... and I'm sure you know it!


20-tal vare ja!

Imorn vankas SMC/US-visum-häng ute i Haninge. Frulle blire också och TDOUL ;)

Sen, caféet med Twillan-brudarna på kvällen och danska hela natten lång! För jag är ledig på fredag. Nice!

Lördag sen blire fest. 20-tal. Hmmm...någon som har varit på en 20-talsfest? What to wear?

I N S P I R A T I O N.


RSS 2.0