Heey Good Life!

Har insett att mitt liv är ganska hektiskt och att jag stressar endel i onödan. Min mage har sagt ifrån och nu ska Malin börja ta hand om sig själv.

Hej då till för mycket kaffe och för lite mat. Hej då till "säga-ja-till-allt-och-alla". Hej då till lite sömn och vin.

Längtar efter värme..


Vaknade med världens magvärk i morse och var tvungen ställa in jobbet. Har sovit bort hela dagen och stirrat ganska mycket på min Mac och på TV'n. Twilight var en mysig film och nu har Tonje åkt tillbaka till Oslo. Saknar dig redn vännen!
Ensam i lägenheten ikväll men imorgon får jag en inneboende igen. Inna kommer spendera ett par nätter hos mig nu i veckan!

Sverige Vs. Norge



Uppe med tuppen!

Ojojoj, vad hände i morse?! Malin gick upp vid 06:00 för att ta en morgonjogg! =D Känner mig på topp just nu måste jag säga efter lite frulle inkl. kaffe. Skönt att röra på sig men man hade ju njutit mer om det inte varit helt mörkt, dystert och torrt ute! Men men ALLT kan inte jämt vara bra...

Igår hade man Em här på lite mys o tjejsnack. Vi räknar just nu ner dagrna till flyger mot LA kommer lyfta med oss i! Mitt I-20 är i alla fall på väg över Atlanten nu och det känns verkligen skönt. Allt detta bök för ett enda papper, kan fortfarande inte smälta det! Hehe

Idag är det jobb igen som alltid. Senast jag var ledig var förra torsdagen....aja, man blir glad när lönerapporten dimper ner sen så man får bara uthärda! Måste nog ändå säga att jag tycker det är ganska kul att jobba i Gallerian. Mycket kunder och bra tjejer till kollegor!

Imorgon bitti anländer min favoritnorska! TONJE =)



Why?

Varför ska Du göra Dig påmind hela tiden............?

"Farväl"

Äntligen!

Nu är äntligen mitt I-20 påväg från Santa Monica Collage. Guuud hur länge har man inte väntat på detta nu?! Att det ska vara så mycket styr innan man ska få detta j*vla papper! Nu blir det Amerikanska ambassaden nästa för att fixa sitt visum dåråå....hoppas det går fortare.


Ikväll har jag brillorna på! =) Nästan att jag hade glömt att jag hade dom...

Annars har Malin inget liv just nu...jobbar mest hela tiden. Sover, äter och promenerar där emellan. Men 2 dagar kvar nu bara sen kommer min lilla älskling från Oslo på besök! Sånt gör mig glad.
Tonje jag ser fram emot att se dig igen! <3

Gallej 12/11!


Red Red Cocktail

Tänk den här stilen Lina!


Fall

Imorgon bär det av tillbaka till civilisationen igen. Stockholm är en vacker stad det också! Trots all stress och hets så älskar jag den. Upp hyfast tidigt imorgon och ta en PW, sen den orangea bussen in till Norrköping för lite häng med Sara och till slut sätta sig på ett av SJ's tåg!

Väl uppe i Shlm blir det att kika på rum vid Rådhuset sedan möte med 2minuter-gänget. Min helg kommer bestå av jobb, jobb och jobb.....sen NÄSTA HELG KOMMER TONJE! =D

Anyway.....time to sleep.



2 minuter


home sweet home

Söderköping är en mysig plats. Man skulle kunna se det som min lilla tillflyktsort.
Dit jag kan komma för att vila upp mig. Dit jag kan komma för att känna trygghet. Dit jag kan komma när jag känner mig ensam. Där jag blir påmind om vem jag är och vart jag kommer ifrån.
Är detta en plats man kan kalla för hem?


Flickan som lekte med elden.

Just hemkommen från Norrköping. Har kollat bio och svullat godis för fulla muggar med pappa o lillebror! Flickan som lekte med elden blev det. Och oj! Vad den var hemsk, fast på ett bra sätt. Måste nog säga att jag gillade denna mer än Män som hatar kvinnor. Kan ju dock bero på att jag inte såg Män som hatar kvinnor på bio då..de flesta filmer brukar ju göra sig bäst på vita duken!
Måste erkänna att jag till och med var tvungen att hålla för mina ögon vid minst två tillfällen.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova....men det är med en liten liten obehaglig klump i magen.

Sweet Dreams!



Vem har kommit längst egentligen?

Vem är det som säger att man borde kommit längre vid 23 års ålder?
Och vad är egentligen definitionen av ordet l ä n g r e..

Innebär det att du som kommit längre skaffat dig en lägnhet i din barndomsstad, går till ett jobb där varje dag är den andra lik och att du väntar ditt andra barn med din gymnasiekärlek? Egentligen längtar du bort till spänning och utmaning i din vardag men du har ju allt du egentligen behöver..eller?
Du lever i trygghet och är nöjd med vad du åstadkommit. Eller önskar du kanske att du kunde ta dig lite mod och våga chansa här i livet?

Är det detta som definierar att Du har kommit längre än Mig?

I så fall är jag nöjd med att Jag inte har kommit längre än Dig.


Take Me Home



Bye bye Stockholm!





Lyckad kväll med mina tjejer igår! I morgon lämnar jag Stockholm för ett par dagar....
Tåget går söder ut till mitt älskade Söderköping <3

Rosé + Lyxmelon!


Whiteroom

Den här bilden fick jag av Atusa...från när jag gick visningen på Whiteroom innan sommaren!
...haha man är ju inte brun direkt ;)

But I like the hat!

<3 Söder

Har idag konstaterat att jag älskar söder.


Har promenerat i Hammarby sjöstad, lunchat med mamma på stan och fixat iväg bankstatement till SMC. Blev en godispåse på vägen hem och nu blev jag precis klar med alla skisser inför kvällens möte på COZY med 2 minuter! Nu drar det igång på riktigt!


soon...


Lite nya grejer är på G gällande 2 minuter.......En fest på söder blir det i november! =) Håll ögon och öron öppna!

Imorn får jag besök av Inna. Hon ska stanna här till söndag och fredagkväll är inbokad för plock and drinks. Fridus kommer givetvis att joina oss. Alla är välkomna!


Nu sova. Imorgon är jag ledig, lunch med mammsen på stan står på shemat samt eventuellt en fika med Magi.

Sweeet Dreams!

Sushi'n var Great!



COLLAGE


Fredag



Efter Kaffe och smoothie blir de nu jobb som vanligt. Ikväll Ljunggrens!

Grapefruit

Jobb jobb jobb....all time work!

Men igår blev det först ett litet möte på ett ställe på söder där vi kanske ska köra en speeddejt för 2 minuter. Det är verkligen på tiden nu att vi kommer i gång! Release-festen var ju i juni liksom....denna gång satsar vi på november! Kommer bli grymt om vi nu får vara på det här stället. Hoppas Hoppas!

Blev en liten AW på Götgatan och fler tjejer anslöt sig till 2 minuter-crew. Det var en trevlig kväll med en massa babblande om allt och ingenting. <3

Imorgon kommer min favorit Linen Flinen på besök och bord på Ljunggrens är bokat för två. Sushi och ett glas vitt står på menyn! That's Love!

Klippte mig förresten i tisdags.....ett trevligt ställe på Götgatan som jag måste rekomendera varmt! Tror det hette Ninos Hairdressing?! Stället met flest hårprodukter i skyltfönstret, går inte att missa! 190 spänn! Som hittat för en fattiglapp som mig =) Fråga efter den blonda trevliga tjejen från Karlstad!

Nu är man i alla fall lite fräschare i håret...Välbehövligt!



RSS 2.0