Those were the best days of my life.









Måndag..igen.

Långhelg var det men det spelar ingen roll, tiden gick lika fort som vanligt! Myspys Thanksgiving-middag hemma hos Emily som sagt med Turkey, pumpkin pie och hela kitet :)

I lördags pluggades det hela dagen och sen på kvällen tog jag och Emelie en spontant trip upp till Bar210 med Stephan och José. Trevligt trevligt! Igår var jag ganska så rastlös efter att spenderat hela dagen inomhus med javaScript och WebDesign assignments, så jag kunde inte säga nej när Emily frågade om jag skulle med henne och Jordan upp till W Hotel's lounge för lite jazz och mingel. Det var en väldigt trevlig kväll, schysst ställe med massa snyggt folk. Me like! Kvällen avslutades sedan några våningar upp, där hotellets klubb ligger; Drais! Ännu en lyckad kväll! Det slår aldrig fel här i LA ;)

29e december idag och EN MÅNAD KVAR tills jag fyller 25... haha omg. Lite åldersnojja har man nog iallafall! Men det gör inget, för om 1 månad är jag hemma och får träffa er alla! Can't wait!


Coco

Just saw this one.. :)



Shopping-abstinens! Give me!



American Turkey Vs. Swedish Meatballs

Min första Thanksgiving igår. Den högtiden är verkligen stor här borta! Nästan större än julen känns de som. Allting var stängt (inkl. skolan) igår, och dom som kom på lektionerna i torsdags fick extra credits. Haha!

Vi körde i alla fall en liten kombinerad svensk jul med amerikans Thanksgiving skulle man kunna säga. Emily bjöd hem oss till henne på Turkey, vi tog med oss köttbullar (på svenskt vis), potatis (mos), lingonsylt (som vi köpt på IKEA) och gräddsås (som Jossa hade tagit med sig hit från Sverige förra terminen). Och vad ska man säga! Succé ;) Svenska köttbullar går alltid hem!

Min första turkey blev det och även den var supergod med stuffing, gravy och sweet potatoes! mums! Till efterrätt blev det sen Pumpkin pie och vaniljglass - sjuuuuukt gott! Annas pepparkakor fick också vara med på ett hörn. Jaaa, vad ska man säga...lyckad Thanksgivingmiddag med fina vänner! Vad mer kan man önska?


Okej...har lovat att nämna att köttbullarna var perfekt rullade och att denna display ni kan skåda ovan var det Emlan som stod för. Någon som är nöjd, jooorå..





Mai och jag testade pumpkin pie för första gången :)

Blev en promenix idag i solen. Höstvädret i LA är ganska kyligt nu :P Emelie fann även en ny kärlek idag när vi var ute och gick. Everything is bigger in USA..!



...

"There are people who have money and people who are rich."
- Coco Chanel

"
I don't know why women want any of the things men have when one the things that women have is men."
- Coco Chanel


So So True.


Hepp Hepp!!

22 dagar kvar innan man beger sig hem till Sverige. Har hört om vilken snökaos det är hemma, men om jag ska vara ärlig så känns det ganska mysigt att byta LA's soliga gator mot snöhalka hemma i Söderköping. Haha
Okeeeej, jag trodde aldrig att jag skulle säga det men så äre! :)

Sitter och jobbar med mitt final project i min Motion Graphics class....samlar lite bilder från mitt liv skulle man kunna säga. haha Ah, shit det är ett par bilder som man har tagit..och lite läskigt är det när man sitter där och kollar igenom allt, för helt plötsligt så inser man att man visst blivit gammal! :P Eller jag menar det är sjukt vad tiden går fort och även fast det inte känns som man förändrats så mycket sedan man var 20 så har man nog ändå gjort det. Hade en mysig skypedate med Lina idag och vi dusskuterade faktiskt just det, att man känner sig inte en dag äldre än vad man gjorde när man satt där på nollningen i Örebro. - Sorry Lina, men jag måste nog erkänna att vi har blivit äldre i alla fall! Omg. Jag har precis insett att jag faktiskt fyller 25 om typ 1 månad....och om jag ska vara ärlig så hade jag nog aldrig för 5 år sedan gissat på att jag skulle befinna mig där jag är just nu. Men jag är nöjd och glad!! Haha

Lång skoldag imorgon, och sedan är det Thanksgiving = Långhelg med massa godsaker :P


A lot of things!

Mycket att göra. PW'at, besökt SMC, promenerat på 3rd, "Bucklat", pluggat och snackat massa skit. Jaao! Det skulle väl kunna sammanfatta min dag idag. Imorgon vankas promenix, skyp-date * 2 (?), kaffe med Shun, plugg och Turbo-kick på kvällen! :) Denna helg som kommer är det Thanksgiving här borta och på torsdag blire middag hemma hos Emily. En kombination av amerikans Thanksgiving och svensk jul skulle man väl typ kunna säga! Emily får stå för the stuffed Turkey och vi för the Swedish meatballs! Haha good combination.. :P

Nu är det i alla fall dags att sova här. Vet inte vad som händer om kvällarna, men klockan har alltid en förmåga att springa iväg! haha Det är ju sällan man somnar innan 1 vilket kanske är lite sent när klockan sedan ringer sidådär vid 8-tiden..

Natti Natti mina vänner!

David Guetta var ju som sagt Magiskt. Tyvärr blev de inte så många fler bilder än dessa...Emelies kamera blev nämligen stulen under kvällen.. :/



Dags att sova.


David Guetta was wonderful!

Sjukt bra spelning av David Guetta var det. :)

Guud så himla mycket folk och galet mycket dans hela kvällen! Det var verkligen en lyckad kväll!! Woohoo!
Filmade lite av konserten, kan hämda att det kommer komma upp här på bloggen imorgon..maaaybe..

Annars är det kallt här och jag ska sova. Beslutsångest om allting just nu. Vet inte vad jag vill eller vart jag kommer att sluta upp. Aja, det är väl sånt som framtiden får utvisa. Love LA men ibland finns det andra saker som spelar större roll. Platsen man älskar är kanske inte alltid den bästa utan dom personer som man älskar....eller?!

Natti natti

JavaScript, popcorn och tunga ögonlock!

Seg fredagkväll...eller försöker plugga lite java men det går sisådär...trött som tusan efter en hel dag med shopping!
Haha idag var ju egentligen planen at jag, Hanna och Petter skulle åka till Universal Studios. Men när man vaknade upp imorse var det grått och trist ute, nästan regn i luften så jaaaa...efter en massa beslutsångest beslutade vi att ta en shoppingrunda i Beverly Center istället. Lyckat var det och vi har haft en supertrevlig dag som avslutades med kändis-spotting och en kaffe på Urth Caffee i Beverly Hills.

Så himla kul med besök, och det är verkligen trist att dom åker vidare upp mot San Francisco redan imorgon. Men som sagt nu har dom ju en anledning att åka tillbaka till LA snart igen....Universal Studios ;) Hehe

Kvällen igår vart det en tur upp till Nic's martini lounge för en drink, god mat, jazzband och några vodka shots i is-baren! Woo! I really like that place!

Pälsar och mössor på var de som gällde när man skulle in i is-baren..




Btw. Idag fick jag veta att den sista kursen som jag behöver för att få mitt certifikat i webbdesign kommer att gå under vårterminen. Vilket betyder att det blir att plugga här för mig även då. Wooo! Då blir man garanterat kvar här även i vår dårå!! LOVE!

I MORGON KOMMER DET BLI  MAGISKT. DAVID GUETTA LIVE PÅ PALLADIUM I HOLLYWOOD.

I CAN'T WAIT! :D


The Grove med finbesök!

Uppe tidigt trots att jag inte börjar skolan för ens klockan 2. Blir nu en trip med Hanna och Petter upp till Beverly Hills för lite shopping! Woop Woop! Elle rättare sagt jag ska väl mest fungera som en guide...inga pengar kvar att spendera o man säger så..haha! Men men kan hända att jag köper mig en jacka, det är nämligen ett måste just nu då "vintern" har kommit även hit till LA.


Torsdag idag, helg och snart är det dags för lite dans till David Guetta, live in Hollywood! Hoppas på en magisk kväll. Men som sagt, inga förväntningar - ingen besvikelse. Så jag ska försöka hålla mig på jorden :P


Ni ser ju vilket höstigt väder vi har här borta....här är en bild från lunchen med Shun och Emlily igår!

Okej okej. Jag klagar inte över kylan.nu

Busy week!

Tiden räcker inte till! Emelie nämnde det nyss, och jo jag håller vekligen med..

Onsdag idag. Igen. Helg imorn igen. Haha. Mysig lunch i solen idag med Shun och Emily :)
Annars har jag mest frusit idag och funderat över allt och ingenting. Tiden går fort, om en månad befinner jag mig hemma i Söderköping. Tro det eller ej, men längtar nog tills dess en del just nu. Stessad över allt och just nu vill jag mest bara att tiden ska gå.

Plugga lite till nu sen blir det fika med Hanna och Petter i Beverly Hills, dom är nämligen i LA på besök. Myspys, sån vardagslyx som gör livet värt att leva! haha!

I morgon ska de strosas lite i Hollywood innan skolan börjar. Sen vankas det kanske en utgång imorn kväll på MyStudio. Fredag ska vi hänga på Universal Studios! Ska bli riktigt kul, jag har ju aldrig varit där! Wiiihooo!

Haha...btw denna gjorde jag idag. Jag vet, mina drwing skills är inte dom bästa..höhö


Have you ever?


Give me some inspiration dot com!


Saturday Night.

Skål. Nu blir det Drais för mig och Emelie.

NIC'S.

Fick precis veta att den blå Polly-påsen innehåller TRE SMAKER omg. Jag har left i en lögn i typ 20 år..
Idag har det ätits lunch i solen, promenerats i Brentwood och gymmats på 24hour fitness! Nu väntar Study Night...


Trevlig kväll på Nic's igår med Micke, Emlan, Brian och hans vän som vi inte kan uttala namnet på..haha!

Paket från min fina Mamma!

Kan behövas nu i höstrusket... ;)




True true true!


BBQ, Martinis, and some more!

Mycket har hänt, men ändå ingenting...

Idag blev det middag på Shuns restaurang där dom har Korean/Japansk bbq, det var unerbart gott! Måste bara dit igen. Efteråt blev man så trött så man inte orkade göra mycket som inkluderade plugg. Men imorn förmiddag blir det ett par effektiva timmar innan min lektion vid 2.

Okej...när jag klagar över att det är kallt här och när jag fryser när jag ska krypa ner under mitt täcke på kvällarna, tänker jag på er där hemma. Jag lovar jag ska inte klaga på kylan mera! Hehe MEN. seriöst så har det helt plötsligt blivit sådär kallt här borta igen. Snacka kontraster! Förra fredagen låg jag på beachen och svettades, nu är de så jag måste använda höst skor och nästan ta fram pälsen :P

Jag vet jag har det jobbigt här borta...

Saknar mycket, samtidigt som jag inte saknar någonting alls. Jag är ganska glad över att bara var där jag är just nu. Vad som händer i mitt liv de närmaste månaderna återstår ju att se. Känns lite scary att inte ha kontrollen. Men det är väl det som kallas att leva, eller?!


I Asian store hittade vi dessa små godsakerna...? :/

Mmmmmmmmmmmmmm.....massa gott kött (!) med a lot of salad! Awsome!


Våran nya sysselsättning för att få en break från plugget är nu mera att ta Bucklan upp till Beverly Hills Urth Caffee, för att dricka den bästa kaffen i LA!

Ett annat trevligt ställe som vi just upptäckt är Nic's Martini Lounge, även den i Beverly Hills. Där snackar vi goda martinis! Kanske kan bli en sväng dit imorn...Who knows!

Btw...Emelie kom nyss in i rummet och sa: "Malin, har det gått för långt om jag när jag sitter här utanför testar att andas ut djupt, för att se om de kommer ånga ur munnen?"

Öhhhhh, jo visst är det kallt, men vi snackar ju inte minusgrader direkt. Hahaha Vad kan det vara liksom? 10 grader maybe...Shit, jag vet några som kommer få en chock när dom kliver av planet på Arlanda i december...

...

Bla bla bla...

I passed!!!!!

Cali-driving license: Check! :D

Känns så himla skönt att jag klarade det till slut! Wooohoo. Han jag körde upp med idag var inte lika sur och bitter som den feta gubben med keps som kuggade mig första gången. Denna var trevlig och snackade massa om Sverige. Sen när han fick höra vad jag gjorde här, då jag sa att jag pluggade webb design ville han att jag skulle göra en hemsida åt honom. Gratis! haha It wont happen!

Om man bortser från att jag spenerat typ 2 timmar på DMV för att ha uppkörning i max 15 min, så har min dag varit ganska så skön. Blev ett par timmar nere på beachen innan jag skulle köra upp! Skönt skönt, det var verkligen länge sen nu. Och som alla säger så borde man passa på nu när de är så fint väder. Brukar inte vara sådan här hetta i november liksom! Kändes ganska sjukt när jag låg där på stranden och tittade ut över havet, att jag låg där i bikini och att det faktiskt är november. Sickt! But I love it!


NOVEMBER?!


Massa delfiner var de vid beachen idag, svårt att fånga dom på bild bara..



Efter att jag klarat mitt körtest idag så blev det fika med Shun och Emelie på Starbucks Montana. Myspys!


Fredagkväll nu...jag och Em är hemma och pluggar. Duktiga vi är! Mai och Stefan drog till Vegas idag och kommer tillbaka imorgon. Jag håller tummarna för fint väder imorn igen, då blire ett par timmar till på beachen.. Som sagt det gäller at passa på! Imorgon kväll lutar det åt att kunna bli en drink på Nics i Beverly Hills. Ska tydligen vara en schysst ställe med goda Martinis och Jazzmusik. Låter som ett ställe för oss... ;)

Andra gången gillt!





WISH ME LUCK!!!

Me me me!




Hot.

Lanvin + H&M = Give Me Now!


Huvudvärk, värmebölja och yrsel är ingen bra kombo. Ännu en onsdag avklarad, kontrast: Kyla/Värme hela dagen gör att man känner sig lite sådär på halvtopp! Utomhus har det varit cirka 35 grader och klarbå himmel med stekande sol idag, i computer labben på AET är det mörkt, kalt och cirka 10 grader....Jo tack! I love that combo.
Blev i alla fall en myspys lunch med Shun och Emily i solen som vanligt :) Det är det som får mig att ens överleva dessa onsdagar. hehe
Nedå, så illa är det inte! Nu är jag bara in a bad mood och känner för att klaga lite.

Skippade Zumban idag p.g.a. seghet och svettningar....Blev en fika i Brentwood istället på ett väldigt mysigt café som heter Coral Tree. Mycket fika nu om dagarna känner jag, I like! Igårkväll blev de LA's godaste kaffe på Urth Caffee i Beverly Hills. Vi har de bra vi :)

Dags att sussa. Imorgon ska jag upp och jogga, sen blir de att Skypa med hela tjocka släkten! Morfar fyller år imorgon. Wooh Woooh, Grattis!


There's something about you.

Ännu en helg är över, Halloween är över, midterms är över..omg vad tiden går fort!

Helgen bestod av massa festligheter, smink, blod och en hel del plugg. Fredagen blev det ingen Halloweenfest för våran del, lördagen däremot blev det utklädnad och utgång på Colony. Galet mycket folk ute över allt och det var omöjligt att få tag i en taxi. Som tur var kom Daniel och hämtade upp oss så vi var inne på klubben vid midnatt. Kul att se hur alla amerikaner klär ut sig alltså...haha Shit! Det är ju inte som Halloween hemma i Sverige om man säger så ;) Intressant att se, vi hade en trevlig kväll, men inget extra.

Idag har jag pluggat motion graphics, jobbat lite granna med web project och sen drog jag och Em på Kick boxning.

Dagarna rullar på, solen skiner fortfarande och om 1,5 månad är jag hemma i Sverige igen. Ny vecka nu och imorgon ska jag ta tag i mitt sökande efter en praktikplats till vårterminen. Måste förbi på skolan imorn för att kolla upp vad det är som gäller, kanske är det redan för sent att söka nu...man borde nog ha varit ute i lite god tid kanske för att lyckas få en plats någonstans. Aja, det är sånt som märks.


Nu ska jag försöka sova. Natti Natti

RSS 2.0