brunett.

Denna färgen kommer det nog att bli snart...


Corona =P

Dricker Corona och lyssnar på The Faces! I min ensamhet.


NYKLIPPT!!

Älskar mina nya skor...och ska snart bege mig ut till Aspudden och party.

risdryck, nyklippt hår och huvudvärk!

Nu kom jag precis hem från frisören. Och för ovanlighetens skull så känns det bra! Haha brukar alltid ha ångest för att de klippt så mycket när jag går till frissan. Men ikke denna gång! Han sa däremot att han skulle klippa typ 5 centimeter för att det var så himla slitet men det känns inte alls föör kort nu så jag e nöjd =)
Skön snubbe var det som klippte, otroligt social och pratglad. Haha han vet typ allt om mig nu efter att jag var där i typ 45 minuter! Men kul med folk som snackar så dit lär jag gå igen! Ligger bara runt hörnet också vilket är super. Ska börja klippa mig var tredje månad nu så att man hår återhämtar sig någon gång. Sen frågade han om jag kunde lova att aldrig bleka mitt hår igen...Hehe Jaaaag vet, det ska jag inte! Köpte däremot en brun toning som jag ska lägga i. Då kommer man bli MÖRK igen! Men I like it =D

Ikväll är man bjuden på fördelsedagsfest hos Peter på Svea. Det blir säkert en superkul fest och jag är pepp! Men känns lite sisådär att dra dit själv måste jag erkänna....Hmmmm...Ska försöka peppa Emelie så hon hänger på mej!

Annars e man ganska seg idag, huvudvärk. Blev ett par öl igår efter praktiken och sedan lite häng med Proj08. Kul att träffa klassen igen trots att det inte var många där. Drog efter det en sväng in till Soap Bar med Fredrik och tog ett glas vitt.


Köpte skor idag också! Woo!

Jag mår bra...dricker latte på risdryck! Ganska gott faktiskt =P

Heidi Klum

Visst hon är kanske snygg för sin ålder. Men måste säga att jag börjar bli trött på hennes skelögda blick och kritvita Hollywood-smile...idag har jag nämligen suttit i Photoshop och frilagt bilder på Heidi Klum som ska vara med i en kampanj för Bosch/Henkel. Har konstaterat en sak idag iallafall, det är att det faan inte är lätt att frilägga ett hår som Heidi's! Om nu något hår är lätt att frilägga vet jag inte men ändå..Det är pilligt vill jag lova! =D

Idag blir det Fredagsöl här på Svea för att Peter fyller 26 idag och Jannika ska sluta. Så här blir det både Tårta & Öl! Trevligt Trevligt =)
Efter det ska jag dra vidare p en After-Work/Praktiköl med Proj 08, min kära klass. EGO på Kammakargatan är det som gäller då. Och jag hoppas inte att typ alla bangar som vanligt, vore kul om vi blir ett gäng!

Måste erkänna att jag är ganska Party i helgen! Var länge sen jag var det nu faktiskt. Vilket är passande då jag är HELLEDIG denna helgen! Woo! Och EMELIE. Jag tycker du ska peppa nu! Hehe

Just det, jag såg ju Mammut igår på bio. Det var en sevärd film men som gav en sån där liten klump i magen...Fast på ett bra sätt. Se den! Jag diggar Lukas Moodyson.


snart lunch..

Idag är jag trött. Tror jag håller på att bli sjuk igen...har väldigt ont i halsen, fast på ett KONSTIGT sätt! Inte ont i halsen som vid förkylning utan bara ONT ONT.. Haha Kan inte förklara. Och vet inte hur det kommer sig men misstänker att det inte är bra för halsen att äta Bafuccin som typ godis/tuggummi?? Får man ONT i halsen vad det? Dom har ju ändå något ämne i sig som har en bedövande effekt...

Annars så var de trevligt på Berns igår, massa snygga människor med snygga kläder. Såg visning med DAGMAR och HU DUONG. Såg endel kända modeller där också, Adina är sjukt snygg ju! Sen kände man sig typ som en pygmé-människa!

Synd bara att man inte var så himla partypepp då efterfesten verkligen hade potential till att bli en höjdare! Hade kunnat bli en kul fest med gratis dricka och bra musik. Next Time maybe... Jag och Emelie drog hem vid typ halv 12 så man kände sig som en riktig TRÅKMÅNS som inte stannade kvar och festade! Men men det känns bra idag iallafall. =)




Ikväll blir det bio och mys. Segt på Svea idag, inte mycket att göra..men funderar på att kanske hotta upp Rörservice's layout på sajten....Hmmmm? Synd bara att mitt Photoshop alltid kraschar! Någon som har en BRA version att bjussa på!? Hehe =P

Praktik

Då var man ytterligare en dag på praktiken, sitter här med min "lilla vita". Lite seg i kroppen idag efter träningen igårkväll men det känns bara bra att vara igång igen. Mår bra av att träna! =)
När jag promenerade Torsgatan hit idag känndes de nästan som om vintern är påväg bort och våren påväg hit. Önskar att man kunde vakna imorgon och det är sol och varmt. LJUST!

I Really Need Some Light!

Måste erkänna att USA och någon varm delstat lockar VÄLDIGT MYCKET just nu. Emelie, kommer jag inte in på Medieskolan så blire nog att dra!



....annars måste jag bara säga att Sydney är underbart....

...

Förresten.

- "I'm a good Girl now!"

DAGMAR

Vad är det för fel? Vissa människor har inga känslor... Jag är så sjukt trött på all falskhet!
Varför vill man såra en annan människa? Jag har då aldrig förstått tjusningen med det... Finns det en tjusning med att såra?

BESLUTSÅNGEST. Det är en ständigt återkommande tillstånd nu mera. För det första är jag en rastlös människa som blir stressad av att saker och ting blir till en vardag, till en vana. Jag blir uttråkad när det inte händer så mycket nytt! Just nu känner jag bara att jag vill att denna kalla årstid med regn, blask och kyla ska ta slut! Ge mig sol, värme och hav....

I WANT SOME DRAMA!

Imorgon blir det DAGMAR på Berns, fika och förhoppningsvis lite spring på stan med min kära vän Emelie!



Sweet Dreams to you All....

Back on Track!

Nyss hemkommen från gymet! Nu e man tillbaka igen. Börja träna =) Skönt att vara frisk, förutom att jag e täppt täppt som tusan! Men men de e jag alltid typ 1 månad efter förkylning...blir ju som sagt alltid beroende av Otrivin. Jobbigt!
Men måste säga att nässpray är bland det bästa som någonsin har tillverkats! What to do without it!?

Idag har jag suttit och kikat runt på olika köpcentrum's sajter för att göra en konkurrensanalys inför ITC-projektet. Sen har man som sagt varit på gymet. Blev lite crosstrainer + löpband! Känns bra! För övrigt har jag bestämt att skippa Tjejvasan detta år....kommer inte kunna vara ledig från jobbet plus att jag inte hunnit träna ordentligt nu p.g.a. min utdragna förkylning. Det är trist, men sant! Ska försöka satsa på att springa lite lopp i sommar istället. Hörde att det första skulle hållas redan i mars, inte vet jag var eller hur långt....men det ska jag kolla upp!

Imorgon är det redan onsdag och jag ska med Emelie på DAGMAR-visningen på Berns. Det ska bli kul det =) Är det Stockholm Fashion week måste man ju nästa ha varit på iallafall EN VISNING!

Nu. ANSIKTSMASK + HÅRINPACKNING

Förresten.....testade min espressomaskin förrut. Oh My! Sååå Gottt Kaffe =P Mmmmmmm...

New week!

Okeeej.
Då var denna helgen redan slut! Kan inte fatta att helgerna jämt går så himla fort. Denna har varit värre än de brukar. Då jag har jobbat både lördag och söndag. Det e fan jobbigt att göra de när man samtidigt har långa dagar med praktik hela veckan. Men annars måste jag säga att det e bra mycket roligare att vara på Svea och slippa sitta på Academedias obekväma stolar ute på Liljeholmen! 7 veckor kvar nu på praktiken innan man sitter där på Mejerivägen igen! Det e sjukt, då är det redan mitten av mars och min ÅNGEST kommer nog vara oerhört påtaglig vid det laget!

Ångesten ligger i What to do i höst!?  Jag vet ju egentligen vad jag vill. Och det är att byta utbildning till Medieskolan's Grafisk kommunikation men får även bli att söka lite annat också. Helst i Sydney eller USA....det jobbiga där e ju då bara att jag har min lägenhet med alla möbler här i Stockholm! Pallar inte att flytta allting ytterliga en gång! Nu får det räcka. Jag borde inte göra något annat än att stanna här i Stockholm. Men utlandet, solen och vämen lockar ju riktigt mycket må jag säga!!

Idag har jag shoppat bra saker för mitt hår! Har tänkt att jag ska vara duktig och ta hand om det nu. Bra shampoo, Silica och olija från Lanza...Kan det bli annat än bra då? Mitt torra hår behöver lite bra vård, kanske ett besök hos frissan snart också!

En glad nyhet idag är att jag känner mig frisk nu! Förutom min täppta näsa men det är ju något jag alltid får stå ut med typ nån månad efter min förkylning...Nu väntar ett par veckors missbruk av nässpray! Woo!
Var på gymet direkt efter jobbet iallafall. Nu e man back on track igen! Känns mer än bra =)



GE MIG!!

candy

Sitter här med mamma och pappa och tittar på någon film med Nicholas Cage på 4:an. Helt okej faktiskt! För övrigt mår jag ganska illa efter att ha satt i mig typ ett halvkilo godis/nötter..usch! Jag som skulle börja mitt nya nyttiga liv! Men men på lördagar är det väl okej att synda?!
Vi var på San Leandros på Sveavägen förut och åt jättegod tapas =) Där har vi säkert ytterligare en grund till mitt illamående.

Vaknde vid 07:45 imorse av The Cardigans på min mobil...fattade inte riktigt vad som hände då jag vid det laget sovit i cirka 5 timmar. Men då var det bara att hoppa upp och traska iväg till jobbet!
Gårdagen var väldigt lyckad måste jag säga. Jag, Emelie, Sofia och deras vänner var på Italiano och käkade. Så himla gott! Riktigt bra ställe!! För mig blev det risotto med bläckfisk, musslor och räkor. Smarrigt som tusan!
Efter maten gick vi vidare en sväng till Hotellet och mötte upp Jenni för ett par drinkar. Efter det blev det le Bon Palais och efterfest med hela Let's Danc -gänget! Haha Jenni du e så skön! Vi blev verkligen tagna för att vara med "dom".
Gratis inträde, VIP och mat. Me Like! =D




Någon som gillade kameran igår eller?!


Nu är jag så trött så jag skulle somna inom 3 minuter bara jag lade mitt huvud på kudden...Men. Nu tillbaka till filmen.

Friday I'm in Loove..

Frisk.
Nu ska jag snart till Svea och se vad som hände där igår när jag var borta..

Sen ikväll blir det middag på Italiano vid klockan 19:00 med tjejerna. Har redan kikat på menyn och det lutar åt en Risotto med skaldjur =P Det ska bli trevligt!
Imorgon jobbar jag på Twillan från klockan 09:15-17:10. Det är en LÅNG dag mot mina 3 timmar jag brukar jobba! Så det får inte bli alltför sent ikväll men en tur till Hotellet och ta en drink eller två ska man nog kunna palla med! Wo!

Imorgon kommer mammsen och pappsen med min nya Espresso-maskin också! Så på söndag blir det Latte hos mej!

Ha en underbar Fredag!

I made it!

Jag klarade att få Välkomsttexten att se ut som den skrivs! =D Faaan va bra. Haha

http://hem.fyristorg.com/sigrid/

echo echo echo!

Idag är jag sjuk. Valde att stanna hemma från praktiken idag då jag typ inte fått sova någonting i natt. Fick sådär fruktansvärt ont i mit högra öra i natt! Och så gör det jätteont i halsen.. =(
Detta innebär nu att Malin har Lock i Båda öronen!!! Det är inte kul alltså. Jag har TV'n på i bakgrunden och ljudet typ ekar i huvudet. Shit undrar hur länge detta ska sitta i?! Någon som varit med om samma sak eller?
Det är skumt i vilket fall...ska vila mig hel dagen idag, tror det kan behövas...kommer aldrig bli helt frisk annars! Hoppas på att känna mig bättre redan imorgon så man kan vara tillbaka på Svea igen och imornkväll som jag ska ut med tjejerna och käka på Italiano.

Mötte ju upp mammsen igårkväll på Centralstationen och drack en blåbär-smoothie! Vi snackade mest om utbildning o.s.v.... Hon stödjer mig helt i valet att läsa Grafisk kommunikation istället för Projektledningen jag nu går. Tror det kommer ge mig så himla mycket mer!! Förresten så ingår Projektledning som endel av utbildningen på Mediaskolan också, så det kanske räcker.

Just det! Jag gjorde ett riktigt kap i förrgår =D
Var inne på Kicks och såg att dom sålde ut Kenebo Total Finish - puder för 149:-
Där fanns EN ENDA kvar av nr 204 som jag använder! Snacka om tur, jag som verkligen behövt köpa ett nytt. Hon i kassan sa att jag kanske borde gå och köpa en Trisslott!! Haha ....men det gjorde jag inte...


Nu ska jag fixa lite frulle sen lägga mig här i sängen igen! Suck! Blir stressad av att vara sjuk...

And I wonder...


Funderar över att inhandla dessa! Hmmm...dom e ju snygga men inte liksom helt 100! Det är dagens stora dilemma.
Att köpa eller Att inte köpa?! Det är frågan..

Får sova på saken.

Oppvaskemaskin!

Jag måste säga att jag önskar jag hade en tvättmaskin i lägenheten! Jobbigt när man ska tvätta och måste springa upp och ner ett antal gånger. Sen blir det sån himla stress över att man måste hinna med så många tvättar som möjligt under 4 timmar! Sen torka det också...det är hårt! =P haha
Har skjutit upp tvättningen nu i en vecka så idag när jag var hemma en timma tidigare än vanligt så tänkte jag att det var bra att passa på! Tänkte hinna med 4 maskiner idag. Snart dags att springa ner och byta!

Tänkte snart börja traska neråt city också. Möta upp min kära mamma på Centralstationen då hon kommer med tåget klockan 19:45 från Sundsvall. Hon skulle tydligen vänta där i 1 timma på tåget hem till Norrköping, trist för henne att sitta där ensam och vänta så tänkte kanske göra henne sällskap! Sen vore det ju skönt med en liten kvällspromenix också. =) Men det blir tight om man ska hinna med tvätten på samma gång...hmmmm aja, vi får se!

Annars har jag hunnit med en massa bra på Svea idag. Visst det har mest varit saker för mitt egna projekt med mormors hemsida men ändå..jag har varit effektiv iallafall! Den e nästan klar nu, väntar på lite feedback bara och lite bilder med kort info till, men sen så! Har iallafall lagt ut den nu =)

Kika gärna!! SIGRID


HÅL HÅL HÅL!!

Attans! Ett Hål hade jag. Kom nyss från tandläkaren och så hade man sitt ANDRA hål genom tiderna...haha Usch jag gillar inte att borra! Ska dit igen och laga....men men det är väl bara att göra det! Ganska bra iallafall med tanke på att jag inte varit hos tandläkaren på två år nu. Skönt att få det gjort! ...men det svider i plånboken...det r dyra minutrar det handlar om! =P

För övrigt hör jag fortfarande bara 50 %! Mitt lock i vänster öra håller i sig. SUCK! Det är riktigt jobbigt måste jag säga...Hörde inte mycket av vad de sa på Svea idag..Haha, nedå RIKTIGT så illa är det inte men NÄSTAN. Har iallafall gjort en Moodboard idag inför In The City-projektet. Vi ska ta fram en helt ny grafisk profil för dom så de är ganska kul att få vara med från början! Jag måste säga att jag gillar Peter, det är han som är AD. Han e skön och trevlig! Jag ska bli som han! Haha

Men nu kommer Jenni och vi ska hänga och snacka skit! Kanske stannar hemma imorgon från praktiken och följer ditt råd Emelie... Du sa ju att det faktiskt är okej att stanna hemma om man e lite dålig..hehe ÄR DET DE??

Hepp!

Förresten har hittat en väldigt trevlig sida idag... kolla in den! FFFF

LockDown

Jag har lock i mitt vänstra öra och har haft det hela dagen!
I natt kunde jag knappt sova för mitt öra bara började göra så ont...sen slog det lock och nu hör jag väldigt dåligt! Haha
Usch jag vet inte vad som hänt men antar att det har med förkylningen att göra.. =( USCH!

Idag har jag haft en superskön dag med skidor på tv, promenad i kylan och flash! Ja, flash har jag jobbat i nu hela eftermiddagen. Tänkte jag skulle fixa en helt ny sida till min kära mormor, då blir hon glad! =)


Så här kan det se ut när inspirationen flödar i Flash....ehh eller nåt!? Haha

I morgon är det dags för Svea igen, är inte sugen måste jag säga...mår ganska så dåligt och är nog inte helt frisk iallafall! Hoppas man känner sig bättre imorgon när klockan ringer. Och framför allt snälla låt mig vakna UTAN LOCK!!

Nu ska jag nog slå på en film på min vita TV och krypa ner under täcket en stund! Tjing!

NYCKLAR

Asssså JAG och NYCKLAR har inget bra förhållande till varandra...som de flesta kanske vet?! Haha
Guuud asså jag ska inte dra de som hänt mig tidigare sedan jag kom till Stockholm. Ni vet redan...
Men men igårkväll var man lite småstressad och skulle hinna med bussen ut till Emelie i Haninge. Då låset på min dörr e ganska farligt, det låser sig bara man slår igen dörren! Något som jag bara gått och väntat på sedan jag flyttade in är att jag ska låsa mig själv ute... Men iallafall igår så så märker jag när jag står vid T-banan och väntar att mina nycklar inte finns i jackan, eller i min väska. FUCK! Tänkte man då...jag e utelåst!!! 
Ringer Christer som jag hyr av och han verkar ju lagon glad...men men jag betsämmer att sova hos Emelie och att möta upp Christer idag istället.

Sen möts vi här idag vid klockan 14:00, han har 3 stycken nycklar med sig. och INGEN FUNKAR! Ehhhh jaaaa då e de bara ringa låssmeden. Christer åker och jag ringer 118 118. Får tag på en låssmed som har jour, han ville då ha 1000 kronor för kalaset! Han säger att han e här om 10 min.

Jag hinner precis gå till bankomaten då ringer Christer igen och säger att han hittade en 4e nyckel i bilen som verkar lovande. Han kommer tillbaka och jag ringer låssmeden och ber han vända! Haha Men men det visar sig sen vara RÄTT NYCKEL! WO! Nu sitter man här på sin soffa igen och jag älskar min lägenhet =)

För övrigt är jag ganska seg och sliten...känner mig nästan lite febrig och är förkyld. Får bli lite softande här hemm nu i eftermiddag, kanske ta en prommenix bort mot Sumpan. Sen middag och SATC-filmen ikväll!! =D Då blir man glad. Lycka är att se Carrie få sin Big.

THAT'S LOVE!!!


Byta utbildning

Jag har idag kommit till insikt med att jag vill byta utbildning.
Är inte alls nöjd med Academedia... Har också insett att jag vill läsa ren grafisk kommunikation/design. Eftersom mitt mål är att bli AD så är det en bättre väg att gå.
Hittade nyss den perfekta utbildningen på MEDIESKOLAN - Grafisk kommunikation
Känns bara så drygt att man ska behöva betala för en utbildning....men men vad e 100 000 om man ska jobba i 40 år framåt som Fredrik nyss sa! =)

Tror seriöst att jag ska göra klart min praktik på Svea nu sen om den där utbildningen har start i höst så ska jag söka! Man måste väl komma in va...??? Hmmmm....What to do otherwise? aja...de e ett senare problem!

Natta. ÅNGEST.

Australia

Filmen var väldigt bra måste jag säga! Riktig kärleksfilm =) Och ååååh vad jag älskar Australien. Take me back to Sydney!!

Idag har det varit ganska segt på Svea...var med på ett kundmöte med HötorgsCity på förmiddagen och disskuterade event dom ska ha i samband med Melodifestivalen och sen hur de ska marknadsföra deras 50 års jubileum.
Joo men det var väldigt intressant att sitta med på och se hur allt fungerar redan i planerings-skedet. Men sen var det lunch och efter lunch hände inte mycket!
Jag skrev lite på min rapport som i och för sig e ganska skönt att i alla fall få en början på...dryyygt jobbigt med rapportet! Det får mig att tänka tillbaka på universitetets ljuva dagar i Örebro....
Sen fick vi tillgång till ett helt nytt förråd idag också som jag och Amanda skulle städa ur lite snyggt!! Öhhh. Shit där såg det inte ut som någon hade varit på typ 100 år. Sjukt äckligt! Och efter det hade man damm i lungorna så man typ inte kunde andas. Men men de e väl sånt som måste göras antar jag?!

Nu e de decka på sängen. Trött efter den sena bion igår....FREDAG IMORN! WO! =)

photoshop vs. cleaning

Idag på Svea har jag suttit och jobbat med lite bilder i Photoshop, till en stylingguide för Swartskopf / Bosch. Sen har man gjorde en supersnygg MindMap inför ett kundmöte imorgonbitti!
Men men jag har inte bara gjort roliga saker idag..min eftermiddag bestod av att bära och sortera massa saker i ett förråd. Amanda, produktionsledaren jag är med hade i uppdrag att städa ur deras eventförråd. Hehe och det kändes seriöst inte som att det var städat där sedan deras turné med Guitar Hero i höstas. Massa gitarrer, trummor och playstation var det blad annat. Sen typ hundra lådor med Turkist Peppar! Mmmmm...man får verkligen ONT I MAGEN om man käkar för mycket av dom godisarna. Hehe

Ikväll blir det bio! Australia =) Tror nog den kan vara ganska så bra. Men låååång.....och jag som redan e trött! haha


I WANT!

Give Me Some Money To Shop.




ALLA var där..

..och sen jag och Emelie dårå. Haha
Ne men festen på Café Opera igår var trevlig. Med betoning på TREVLIG....Inte så mycket mer än så. Det var ju ingen direkt "partystämning" om man säger så! Ganska stelt och torrt.

Men å andra sidan var typ varenda känd person i Sverige där, alla inom film och tv-branschen iallafall. Haha Kändes lite kul då vart man än tittade så stod någon "kändis" där. Där skulle du varit med Caa-Row!! Rafael var ju där såklart... ;) Men tyvärr så var INTE JILL JOHNSSON där, men ändå....Inte Carola heller...tyvärr.
Men Linus och Pernilla Walhgren =) Sen såg man Björn Gustavsson och Sally. Jaaaaa, You name it!
Det bjöds på massa gott och vin/öl. Värsta goda bufféen med lax, lamspätt och supergod grillad kyckling. Aaaaa men de var kul att se det! GoodieBag från MakeUp Store fick man ju också med sig hem.

Alla från TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN va ju där....bara en sån sak. Haha Neee jag e inte kändiskåt!


Jaaaa...det var ju inte direkt samma klass på partyt som på dehär bilderna!

Idag har man annars varit på praktiken från 08.30 - 17:00. Var skapligt seg imorse när jag skulle upp vill jag lova...Men Emelie och jag var duktiga och promenerade till våra "jobb". Hon har ju nämligen sin praktik typ två gator bort från Svea så vi får väl ta och luncha ihop snart tycker jag!

Direkt efter praktiken var det raka vägen till gymet. Jenni mötte upp mig där och vi körde lite. För mig blev det 55 min på löpbandet! 10 min gång - 30 löpning - 15 gång. Nu e jag HELT SLUT! Blir att sova tidigt ikväll. Känner mig som en torris då jag sitter hemma när hela klassen är på After Praktik ikväll på söder. Men NEJ, jag pallar inte!

Ciaooo!

Svea Reklam

Wo! Då har man klarat av sin första dag som arbetande kvinna..haha Ne men första dagen på praktiken idag. =) Kändes riktigt bra måste jag säga, supertrevligt folk på Svea Reklam. Det jag har gjort idag är att suttit och sammanställt en massa varumärken i den lista i Excel! =D Haha Kanske inte det roligatse men det skulle göras bara.
Imorgon blire möte klockan 08:30 med frukost. Trevligt!

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blire nämligen att gå till Café Opera, Guldbaggens efterfest ska hållas där och jag ska dit!! Wiiie! Emelie's praktikplats är där och dekorerar hela festen så jag fick häng på Emelie. Så snällt, att köpa biljett skulle kostat mig 1500 kronor såå...

Aja, nu dusch sen med Jenni på visning på St. Etiksplan! And Then, Caféet!

frukost

Frukost är verkligen det bästa målet på dagen. I love it!


Sista dagen nu innan man börjar praktiken på Svea imorgon. Ska bli riktigt kul faktiskt! Lite nervöst men spännande.
Idag blev det en joggingrunda nere vid vattnet på 40 minuter när jag vaknade..så nu känner jag mig pigg och pepp för jobb! Haha eller nåt?! Ne men ska ju bara jobba 3 timmar sen en slappkväll framför TV'n.

myslördag

För det första måste jag bara säga en sak: -Varför lägga ut så fula bilder på finest.se? Fotografen måste väl ändå tänka innan man väljer...en fotografs uppgift är väl ändå att ta bra bilder? haha usch...

Ikväll har det varit en myslördag med film och godis =) Sånt känns bra. Ännu bättre imorgonbitti när jag vaknar och är pigg! Ska till gymet imorn och springa lite innan jobbet tänkte jag. Jobbar ju sen mellan 14-17... Har som sagt också en sida kvar på hemsidan att fixa. Borde få ut den innan helgen e över så pappsen blir nöjd.

Men åh, jag saknar Oslo och mina tjejer där. Tonje och Hanna ringde och skicka mess förrut där dom skrev att dom pratat om mig och hur mycket dom saknar mig. Ville komma hit till Stockholm den 20e februari. Skulle vara så kul om ni kommer hörrni! Får titta på en helg som passar, just den hade jag ju tänkt åka Tjejvasan...men men det är ju inget som är bokat än. Hehe Planer är till för att ändras eller hur var det nu igen? ;)

Nu e de dags att drömma lite..... Sweeeeet Dreams!








vitt vin..

Sitter vid Jennis matbord och dricker ett glas vitt vin. Det var det jag inte skulle dricka mer eller hur var det?!
Aja, man lever bara EN GÅNG!
Vi har iallafall käkat tacos och nu grejar Jenni med sitt hår..en annan orkar inte med att fixa sig så värst mycket. Naturligt är bäst! Haha eller nåt... ;P
Ska möta upp Sofia inne vid Östermalms torg klockan kvart i tio. Undra om vi hinner...hehe
Blir sen en drink på Hotellet typ. Kan vara trevligt bara komma ut och se lite folk!

SKÅL!

lång lång tid

Du säger att du är stark...att du varit igenom det här förut
Du kommer fortsätta....finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma...i ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre...skulle jag inte behöva dig längre


Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varnadra
Något säger mig att du blir borta en lång lång tid


Håkan Hellström



Ikväll har jag och Jenni varit duktiga! Först 1 timma på gymet och sedan lagade vi en supergod fruktsallad hemma hos mig! Nyttigt och bra istället för en påse godis. Haha Mitt nya löfte för 2009 är att inte äta så mycket godis...(vem har inte det liksom?) Sen skulle det egentligen vara att hålla mig nykter fram till jag ev. ska åka Tjejvasan. We'll see...

Imorgon är min sista lediga dag. Ska passa på att bara ta det lugnt och njuta av en HEL LEDIG DAG. Blir kanske en morgonpromenix iallafall, sen sola tror jag. Borde göra klart hemsidan imorgon också. Satsar på det!

Sen imornkväll blir det en AFTER WORK med tjejerna. =D Kanske på Hotellet....

Nitti Natti

kyla

Kom nyss in efter en promme runt Karlberg med Maggan och dogsen. Kallt som tusan ute! Gick en sväng till Hötorget och tillbaka förrut idag för att utforska hur lång tid det skulle ta att promenera till min praktikplats nästa vecka. Tog faktiskt bara cirka 15 min. Vilket betyder att jag nog kommer sats på att gå dit, iallafall nu i början!

Annars blire gym och some talk med Jenni ikväll. Hoppas på att Daniel är på St. Eriksbron Sats idag nu så du blir nöjd Jenni! =P haha

Nu e det chai-the som gäller! Mmmmmm..

DETTA BEHÖVER JAG INHANDLA:


* Clarins ansiktskräm


* Kerastase olija för håret



* Nouba lipgloss

pengar pengar pengar..

Varför har inte jag fått mitt CSN??

Skickade ju in dendär jvla blanketten om studieförsäkran innan jul. Kan det vara så att det har kommit bort på posten? Börjar nästan tro det alltså...SUCK.
Har insett att jag kommer ha en hel del oplanerade utgifter denna månad, eller denna vecka egentligen.
Min ansiktkräm är slut - Clarins, kollade idag på Kicks vad den kostar här i Sverige....570 kronor! OMG. What to do?
Sen måste jag ju köpa detdär SL-kortet, om jag nu behöver det? Praktiken kommer ju vara på Hötorget så egentligen kan man ju gå...eller är det lite väl optimistiskt kanske!? Till jobbet måste jag ha kort iaf...Solna e lite väl att gå till tror jag. Iallafall för att bara jobba 3 timmar/pass.

Såg Grammisgalan förrut. Guud vad ALLA VAR FULLA! Hahaha Det var nästan lite pinsamt. Men kul dock.Var dom inte fulla så var de flesta VÄLDIGT FLUMMIGA iallafall...??

Annars har man både gått långpromenad och varit på gymet idag! WO! =D
Har nästan blivit HELT KLAR med hemsidan idag också....bara en sida kvar att fixa, fastighetssystem....kul va?! Haha NOT.

Imorgon blir det antagligen sova länge (om jag kan..). Sen långpromenad med Maggan och hundarna och efter det lunch hemma hos henne antar jag!
Gymet imornkväll med Sofia och Jenni tror jag vi bestämde också....aaaa det blir bra! Snart helg sen PRAKTIK. =)

NÖJD?

Som sagt. En slutsats vi drog under våra timmar på caféet var även att MAN ALDRIG ÄR NÖJD.
Iallafall inte jag. Man vill alltid ha mer, helst lite till! Tror också jag är en väldigt rastlös person...så fort jag kommer in i en "vardag" där allting  går på rutin tröttnar jag. Kan man inte bara nöja sig med NUET och sluta planera framåt och stressa på hela tiden? Känna sig trygg i det man faktiskt har NU.

Aja, nu e jag nog trött tror jag. Hehe.

Måste bara kontra Lina lite: Saknar dig också som en DÅRE Jillsan!!! Fast här nere i El Stockolmo dårååå. Hoppas det kommer finnas tid och slantar för en resa upp till norr med bräda, glajjor, skoooter och sånt dääraaa!! Du e bäst.

Nu e de NATTA.

café 60

Kom nyss hem efter en LÅNGFIKA med Jenni och Sofia. Myspys och massa tjejsnack!
Är det inte lustigt att det inte finns många caféer i en stad som Stockholm som har öppet längre än till klockan 20:00?? Det tycker iallafall jag. Men vi fann ett på Sveavägen, vid Rådmansgatan. CAFÈ 60. Nice..

Vi har kommit fram till att man inte ska ha för många bollar i luften på samma gång.

"Man kan bara dribbla en boll i taget!"

Och det är så sant sååå...Annars får man som jag, STRESSMAGE. Ja, det är det jag har. Fick jag veta i helgen. Saker jag ska avstå från är vitt vin, kaffe, mjölk och juice. Trist men sånt e livet!

En sak till: Snälla kan någon ge Jenni en lägenhet att hyra i Sthlm?!!


Take me back to Sangthian Beach...

saknad

saknad är något fint. saknar något som jag inte kan få. saknaden är djup. den gör mig varm. skapar en tomet. en klump i magen.

saknar......jaaa.

DAGS ATT DRÖMMA. GODNATT...

some picts.

NEW YEARS EVE

Birgerjarlsgatan, Stockholm




SÄLEN JANUARI 2009

Hundfjället/Tandådalen




från Sälen till Stockholm

Från vitt snölandskap till grå storstad.
Har varit i Sälen, Hundfjället sedan i torsdagskväll...och det var UNDERBART fint där uppe! Kallt (lite väl dock...20 minus) och massvis med snö. Brädan i backarna varje dag sedan 1 mil på längd varje dag. Det är livet det! Haha
Nee men fint var det, sol och snö...Det är vinter det! Saknar nästan liten tiden då man själv jobbade där uppe och bodde på PIZZAN i Sälen by.... =)

Men nu tillbaka i Stockholm och imorn Twilfit. Trivs här nere också, fast det skulle inte skada med lite vitt puder på marken.

Idag har jag tillbringat cirka 8 timmar på buss! WO! Det, däremot var ingen höjdare...men väl tillbaka här i min lilla lya på St. Eriksplan har jag tänt lite ljus och äter choklad framför TV'n. Det är mys på hög nivå de.

En sak kom jag fram till idag under mina timmar på bussen..JAG SKA ÅKA TJEJVASAN! Jaaaaa, det ska jag faan göra. De senaste åren har jag sagt jag ska göra det och nu har jag ingen ursäkt då jag faktiskt för en gång skull befinner mig här i Sverige. Nu blire träning....hmmmm....jobbigt att man inte kan åka skidor dock. Men det ska bli löpning och rodd! Det duger nog.
Tjejvasan är ju faktiskt BARA TRE MIL =D

RSS 2.0