Friday Night at Westgate Ave.



Kom nyss in efter en joggingrunda i Brentwood. Härligt härligt! Men det var lite scary mot slutet, när kvällen kommer blir det ju mörkt så himla fort och man vill inte vara ute och springa/promenera ensam i LA när det är mörkt. Inte ens här uppe i Brentwood.

Annars har det varit trötta miner här hemma hos oss idag. Gårdagskvällen spenderades först på ett sushi-ställe med Nick och hans vän. Sedan mötte vi upp Daniel och David här hemma hos oss för en drink. Efter det hamnade vi uppe på Beverly Hilton's club Bar210 i Beverly Hills. Nice var det men kvällen vart som den vart. Som jag och Emelie just kom fram till; "There is no yesterday"

Startade dagen med en prommis upp till Subway. Smarrigt värre! Sen tog vi Bucklan ner till Santa Monica för lite beach-häng! Har ju varit ganska så dåligt med de sedan vi kom, men liiiiiite färg har man nog fått i alla fall. Kanske kan bli lite Tanning imorn också innan vi drar ner till OC. Ska nämligen på Kräftskiva/
B-Day-party imornkväll hos en svensk tjej som heter Mikaela. Hon bor nere i Laguna Hills så det blir roadtrip dit ner imorn. Alltid trevligt med lite svenska traditioner! :)


Dagens middag blev en Chicken-Kobb-salad på Island's borta i Maria Del Rey. Mmmmmmmmmums! Kan vara den bästa salladen ever! Nu mår jag bara illa av att se denna bilden dock.

Fredagskvällen kommer att spenderas här hemma. Trött som tusan efter min lilla löprunda!

Hepp Hepp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0